Grand pappa show floppi?

pappis moto

Itse kävin päivällä, ei ollut ainakaan liikaa porukkaa. Myös iltajuhlat veti huonosti väkeä, tais aika paljon tuottaa tappiota. No jos ens vuonna sitten paremmin,missä lieneekään järjestetään. Sen kuulin kun jututin yhtä järjestysmiestä,että viimeinen kerta kun Kalajoella. Tiedä sitten oliko totta vai ei. Mitä myös jututtanut paikallisia,niin kuulemma ei ole ollut paljoa porukkaa illalla. Mutta tapahtuma hyvä ja jatkoa toivotaan tapahtumalle :)

77

5958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jalat alle

      Mitä väliä ja merkitystä sillä on, missä tuollaiset hörhötapahtumat järjestetään? Järjestäjä on lehtiin ladellut "uhkauksia", että tapahtuma viedään muualle jos Kalajoelta ei löydy tarpeeksi yhteistyökumppaneita. LUE: tarpeeksi yrittäjiä tukemaan rahallisesti järjestäjää. Miksi yrittäjien pitäisi tukea tuollaista tapahtumaa ja sen järjestäjää? Terve menoa mahdollisimman kauas.

      • Vol. 3 odotellessa

        Sopii miettiä miksi sponsorit aikovat vetäytyä Olympiajoukkueen tukemisesta suomessa. Yritykset eli sponsorit yleensä rahoittavat ja sien mahdollistavat urheilutapahtumat vai maksaisitko esim. Teemu Selänteen vuosipalkan kavereinesi? Go GraPa Go!


    • Dumpperi
    • Ei tajua

      Jälkiviisaus jälkiviisautta mutta menkää toki etelämpään jos haluatte ihmisiä paikalle, ainut millon kalajoella on ihmistä on juhannus.

      Järjestäkää tampereella vaikka seuraavan kerran niin saatte 2x tämänvuoden katsojia jo pelkästään uteliaita paikalle-.-..Järjenkäyttö sallittua.

    • EVVK ja sillä siisti

      Siis yleisön (kalajokisten) syy kun tapahtumaan ei tullut väkeä? Onpa erikoinen näkökanta. Minä olen aina kuvitellut, että jos tapahtumiin ei tule väkeä, se johtuu siitä, että tapahtuma on huono jos se ei kiinnosta yleisöä.

      Se joka riskin ottaa, kantakoot sen myös, älköötkä narisko esimerkiksi kunnan tukea, kuten lehdissä on uutisoitu.

    • Vilunki juttuja

      Kerroppas aloittaja mistä tälle Kalajoen palstalle on kertynyt viimeyönä 200 lukijaa lisää??? Ei tätä palstaa ainakaan kalajokelaiset saati paikkakuntalaiset ole klikanneet reilussa vuorokaudessa yli 500 kertaa siinätapauksessa aiheena pitäisi olla vähintään raaka murha.

      Mistä nämä palstan lukijat siis tulevat???

      • Yks gp talkoolainen

        Hyvä oli tapahtuma,homma toimi . Eihän kalajokilaisia kiinnosta kun muitten asiat ja jälkiviisaus....
        Tapahtuma kun tapahtuma, ei jengiä tule.
        Jos naapurin peltikatolta häikäsee aurinko omaan mökkiin,niin siitä kyllä luetaan lehdistä...saati jos naapurin kissa paskantaa nurmikolle nii huhuh!!!!

        Kiitos jarille ja tapahtumassa mukana olleille.
        Tämmösiä lisää!!!!!! R.h


      • Haamulukijoita
        Yks gp talkoolainen kirjoitti:

        Hyvä oli tapahtuma,homma toimi . Eihän kalajokilaisia kiinnosta kun muitten asiat ja jälkiviisaus....
        Tapahtuma kun tapahtuma, ei jengiä tule.
        Jos naapurin peltikatolta häikäsee aurinko omaan mökkiin,niin siitä kyllä luetaan lehdistä...saati jos naapurin kissa paskantaa nurmikolle nii huhuh!!!!

        Kiitos jarille ja tapahtumassa mukana olleille.
        Tämmösiä lisää!!!!!! R.h

        Käsitätkö sinä provoilija trollipelle ettei Kalajoen ja paikkakunnat palstalla ole lukijoita tällaiselle kuivalle paskaotsikolle saati aiheelle, kun ei siellä ole lukijoita moista määrää edes päivän polttaville aiheille eikä Kalajoen omalla palstalla ole kukaan vastannut koko päivänä millekkään palstalle.

        Ala kertoa miten palstan lukijamäärät kohoavat koko ajan vaikka sitä ei todellisuudessa lue juuri kukaan??

        Saman touhun teit muuten ruumismafia palstallasi, joten ALA KERTOA
        MISTÄ NÄMÄ HAAMULUKIJAMÄÄRÄT TULEVAT? !!!


      • lukija.
        Haamulukijoita kirjoitti:

        Käsitätkö sinä provoilija trollipelle ettei Kalajoen ja paikkakunnat palstalla ole lukijoita tällaiselle kuivalle paskaotsikolle saati aiheelle, kun ei siellä ole lukijoita moista määrää edes päivän polttaville aiheille eikä Kalajoen omalla palstalla ole kukaan vastannut koko päivänä millekkään palstalle.

        Ala kertoa miten palstan lukijamäärät kohoavat koko ajan vaikka sitä ei todellisuudessa lue juuri kukaan??

        Saman touhun teit muuten ruumismafia palstallasi, joten ALA KERTOA
        MISTÄ NÄMÄ HAAMULUKIJAMÄÄRÄT TULEVAT? !!!

        Kysymys:

        "ALA KERTOA
        MISTÄ NÄMÄ HAAMULUKIJAMÄÄRÄT TULEVAT? !!! "

        Vastaus:

        INTERNETISTÄ!!!!!!


    • Näin se on!

      Kehtaatteki. Kateutta, senhän kalajokiset osaa. joku ku viittii jotain järjestää ja näkee vaivaa niin täsä on lopputulos. hyvin tyypillistä kalajokisilta. itsekkin saanu aikanaan huomata monesta asiasta että tällä pitäjällä ei saa menestyä! ei saa onnistua. Kiitokseksi saat paskaa niskaan ja helevetinmoista kateutta ja paskapuheita.

      Kiitos Jarille!! :)

    • Toinen talkoolainen

      KIITOS Jarille ja Leilalle kun tohdeitte järjestää tapahtuman ja ottaa riskin! KIITOS! Muista Kalajokisista siihen ei olisi ollukkaan...
      Monesti oon miettiny,että kuinka tuolla Kalajoella voikaan elää kun siellä ollaan niin pirun kateellista ja pahan suopasta sakkia! Eikö se ole jo raskasta ihte kullekki!!!

      En voi kun nostaa hattua ja esittää KAUNIIN KIITOKSEN Väli-Klemelöille! He ovat sen ansainneet..Kahtotaanpa saako kalajokiset ensikesänä yhtä hienoa tapahtumaa aikaseksi vai meneekö se vituiksi vain pelkästään kateuden takia!

    • Hilunki

      Hankala täällä onki elää ja olla. Mutta pitää vain katsoa eteenpäin välittämätta katkerien ja kateellisten paskapuheista. :))

    • EVVK kerran vielä

      On täällä jutut. Mikä velvollisuus se muka on osallistua sellaisiin tapahtumiin, jotka eivät sitten pätkääkään kiinnosta? Aivan yhdentekevää, kuka tapahtuman järjestää. Kun yleisö äänestää jaloillaan, siitä ei voi syyttää yleisöä.

      • kakskolveeonjee

        Sanokaapa missä tapahtumassa Kalajoella on muka joskus ollut yleisöä? :D Eihän Kalajoella mitään tapahtumia edes kannata järjestää kun mikään ei ketään kiinnosta. Niinhän se menee.


    • PepsiMoto

      EVVK:ta taitaa kuitenkin vähän kiinnostaa kun täytyy täällä pyöriä kahteen kertaan kommentoimassa :D

    • Nircku

      Se on totta että Kalajoki on huono paikka tapahtumien paikaksi.

    • Todellinen syy

      Taitaa olla syynä se,kun muualta päin tulleet järjestää..? Kalajoella ei menesty kuin ne jotka on aina olleet täällä. Siis syntyperäiset. Sukumafia pyörii..tänne ei ole muilla asiaa. "turisti ystävällinen kaupunki"

    • Ari O.

      Taivaan kiitos tapahtuma ei tuottanut voittoa, ei sitä paikallisten paskan heittoa olisi kukaan kestänyt.

    • tsemppiä jatkoon

      Tosiasiahan on se, että ei yksistään paikallisista ole minkään isomman tapahtuman plusmerkkiseksi tuovaksi. Tämä on kuitenkin pieni paikkakunta ja palkkatulot ei keskimäärin mitkään huiput. Asioita joudutaan perheissäkin priorisoimaan; kaikkeen ei ole varaa tai on sovittu jo jotain muuta; kesäaika kun on. Isompiin tapahtumiin tarvitaan aina lisäksi voimakas ympäröivien kuntien osallistuminen tai niin houkutteleva tapahtuma, että vielä kauempaakin tullaan. Vrt. juhannusjuhlat. Muualta tulevaa väkeä ei ehkä oltu tarpeeksi saatu paikalle.

    • Iso-Pahkalan yli

      Miksi kerätään rahaa grand pappa järjestäjille? Siis jos ajatellaan että, täytyy kerätä rahaa sen takia järjestäjille Kalajokisilta kun meni perseelleen niin aivan tyhmää. Samalla periaatteellahan vois kerätä aina rahaa kun joku firma menee konkkaan. Luulis että järjestäjillä olisi myös jonkinlainen kunnia, eivätkä kehtaisi kerätä rahaa. Nyt myydään kaikki ja vaihdetaan paikkakuntaa. Tuttu stoori eteläsuomessa, leviäää näemmä tänne sama tyyli. Täytyy pistää Kalajoella aina tästä lähtien kansalaiskeräys kun jonku yritys menee nurin. Muistaakseni tämä heppu kehui duudsonit ohjelmassa jollain nuoruuden tempauksilla. Jos muistatte mitä kehui tehneen niin ymmärrätte miksei kukaan käynyt siellä . No toivon silti että vaikeudet voitetaan myös heidän osaltaan. ja tämä kirjoitus on vaan sen takia että on moraalisesti väärin kun vieraat kerää rahaa jollekin joka on tiedostanut riskin kun lähti kokeileen uutta Kalajoella. Eli en hauku tai moiti järjestäjiä, vaan heitä jotka järjestää kaikenlaisia rahankeräyksiä heille.

    • Voi luoja.

      Jos ei raha-asiat ole hallussa niin ei kannattaisi tälläisiä tapahtumia järjestää. Miksi ihmeessä yrittää uudestaan kun ensimmäinenkin grand pappa tuotti tappiota? Ei se ole rohkeutta vaan ajattelemattomuutta.

      Ja tottahan se on että kalajoki on sisäsiittoinen paikka, siihenkin on helppo ratkaisu, sinne ei kannata mennä.

    • bastar

      Kesäkuusta asti minun, perheenäidin sähköpostiin on tullut "grand pappa" postia, enkä takuulla ole missään "tykännyt" tapahtumasta tai antanut meiliosoitettani. Tänään tuli sitten meili; "Haluatko jeesata yhdistyksemme jaloilleen tappiollisen tapahtuman jälkeen ja olla mukana Suomen kreiseimmässä moottoriurheilutapahtumassa jatkossakin?" Nyt meni esto päälle, ei enää postia grand papalta. Jos jokin asia k i i n n o s t a a, lähikunnat/kaupungit lähtee myös sankoin joukoin liikkeelle, turha syyttää vain kalajokisia. Onhan se nähty mm. Oulaisissa Vanhan Voiman tapahtumassa yms. - Tsemppiä kuitenkin Väli-Klemelöille.

    • omarahoitus ok

      Eikös netissä kerjääminen ole lailla kiellettyä?

      • banjot soi

        Mutta jos ei ole laki asioista tietävä, tai ei välitä niin saakait kerjätä almuja netissä?Ja facessa on kuulema joku suljettu sivusto (Siis kuka tahnsa ei voi luke sitä sivua). Niin siellä pyydetän ihmisiä myymään omia tavaroita pihakirppikselä ja kaikki se tuotto pitäisi antaa Väli-Klemelöille. Kysynkin kuka on valmis ja halukas myymään omia tavaroita niin että rahan minkä saa antaa grand pappa järjestäjälle?Minä en ainakaan myy omaisuuttani sen takia että Väli-klemelät saa sitten tuottoni. No onkait niitä sellaisia tyhmiäkin olemassa silti.


      • pehmoselli
        banjot soi kirjoitti:

        Mutta jos ei ole laki asioista tietävä, tai ei välitä niin saakait kerjätä almuja netissä?Ja facessa on kuulema joku suljettu sivusto (Siis kuka tahnsa ei voi luke sitä sivua). Niin siellä pyydetän ihmisiä myymään omia tavaroita pihakirppikselä ja kaikki se tuotto pitäisi antaa Väli-Klemelöille. Kysynkin kuka on valmis ja halukas myymään omia tavaroita niin että rahan minkä saa antaa grand pappa järjestäjälle?Minä en ainakaan myy omaisuuttani sen takia että Väli-klemelät saa sitten tuottoni. No onkait niitä sellaisia tyhmiäkin olemassa silti.

        Nyt kyllä banjot soi tyyppi pistelee täysiin omiaan. Hah! KUulemma-sanan käyttö kertoo jo tästä banjo-tyypistä kaiken tarvittavan!


      • kakskolveeonjee
        pehmoselli kirjoitti:

        Nyt kyllä banjot soi tyyppi pistelee täysiin omiaan. Hah! KUulemma-sanan käyttö kertoo jo tästä banjo-tyypistä kaiken tarvittavan!

        Meikäläistäkin kiinnostaa tietää tuosta enemmän. Linkkiä?


    • asdasd123

      Lähtökohtaisesti hyvä idea, mutta aika ylioptimistiset odotukset täytyy olla jos tuhansia euroja laitetaan pelkkiin bändeihin.

      Kiihdytyskisat muutenkin älykääpiöiden hommaa, hyvä että nyt tuli ihmisyyden raja vastaan, tarviiko sitä nyt aina tehdä tikusta asiaa? Olispa ollu kauheaa jos vielä tällaiseenkin hommaan riitäisi kävijöitä.
      Miksi pitäisi "kiihdyttää" "kilpaa" jollakin hel*etin mopoilla? Eikö nykypäivän pa*kahousuilla todellakaan ole mitään parempaa tekemistä?
      Ja suurempi kysymys vielä se että miksi minun tai kenenkään muunkaan pitäis maksaa tuollaisen pelleilyn katsomisesta sirkuslippujen hinta?

      Varmaan tuonne alueelle muutamia tossukoita saa "kiihdytyskisan" varjolla kävijöiksi, siinäpä alfauroksille hyvä motiivi vaikka oikea osallistumisen syy lähinnä se että saa juoruta pikku pieruissaan muiden samanhenkisten junttien kanssa.

      Itse en kannata tapahtumien järjestämistä vain tapahtumien järjestämisen tuottaman ilon vuoksi, jos niin tyhmiä sponsoreita löytyy niin onnittelut siitä.
      Jos taas rahaa yrittää tehdä omaksi ja perheensä iloksi niin yksi vanha, tympeä, ja hidas konsti on tiedossa, siinäpä saattaa kyllä elämän verran vierähtää, TYÖPAIKKA !!!

      Kun ikävuodet 20-65 uhraa tuohon työskentelyyn niin hyvällä tuurilla on velat maksettuna kun eläkkeelle jää. Pihassa voi yleensä noina 45 kurjuuden vuotena jonkinlainen autokin olla, jos hyvän haluaa niin velaksi, rämän saa säästämällä. Sillä voi aina tarpeen vaatiessa päräyttää lähimarkettiin ja ostaa vaikka pussillisen hillopullia. Ainakin tilipäivänä..ainakin jos on ollut ylitöitä.. ja jos ei satu oleen paa-aljon laskuja...
      Ja kuten kaikki tietää niin hillopulla maistuu hyvälle.

      Mistähän tuo tapahtuman nimi on ideoitu, itsellä ainakin aiheuttaa välittömän mielleoireyhtymän Frank Pappaan, sehän oli sentään hauska mies.
      Enpä olis kyllä sitäkään mennyt lentokentälle katsomaan.

      Voishan tuonne järjestää vielä samoilla tappion tulilla jotkin syksyiset septemberfestit, pitkät pöydät, paljon olutta, ja tarjoilijattarilla hinkit paljaana. Tuon tukemiseksi voitais mun puolesta kerätä vaikka kirkkossa kolehti, jossei sitte menis niin paljon tappiolle :)

      Eikä millään pahalla tätä juttua, tulipa vaan mieleen, keskustelu palstahan tämä on.

    • näinsevaanon123

      Edellisen vuoden Grand Papan jälkimainingeissa paikallislehdessä kirjoiteltiin tapahtuman hyväntekeväisyyshuutokaupan sotkuista (rahat tilittämättä tai jotain) ja muutenkin tapahtumajärjestäjää ruodittiin kirjoituksessa, ei se varmasti ihmisiä houkuttele osallistumaan moiseen kisaan seuraavana vuonna. Ja tuskinpa tuollaisia lehtikirjoituksia kukaan omalla nimellään kirjoittelee ihan muuten vaan tuulesta temmaten.

      Kuten järjestäjä itsekin totesi, päivätapahtuman puolelta olisi plussalle jääty, miksi taas yritettiin venyttää tapahtuma KOKO päivän yömyöhään asti kestäväksi, kun pelkkä päivätapahtuma teeman mukaisesti olisi riittänyt. Jos haluaa järjestää erikseen festarit, sinne voi sitten bändejä hommata.

      Ja todellakin, eikö tuollaista tukiyhdistystä olisi kannattanut perustaa ja varoja sille kerätä ENNEN tapahtumaa, koska tuskin monetkaan ihmiset ovat halukkaita jälkikäteen auttamaan kenenkään velkojen maksussa.

      Ja ainahan sitä voi mennä rehellisiin TÖIHIN ja olla se keskivertokansalainen keskivertopalkkoinensa. Harva täällä on äkkirikastumisen kokenut kerran kesässä tapahtuman järjestämällä.

      Lisäksi tapahtuman ajankohtaa olisi voinut harkita paremmin, sillä naapuripitäjässä järjestettiin samana viikonloppuna ILMAINEN Zetor-tapahtuma, jossa oli myös mönkijä- sekä ruohonleikkuriajoja ja ko. tapahtuma ollut jo vuosia perinteenä.

    • Kuusitoista

      Perjantain 17.8 Keskipohjanmaassa oli melkein kokosivun juttu Väli-Klemelän perheestä, mopotapahtumasta ja sen tappioista. Lehtijutun mukaan tappiota tuli tänä vuonna 30000 euroa, josta puolet kuuluu olevan henkilökohtaista ja puolet yhdistyksen tappiota. Siinä ei kerrota tuosta yhdistyksestä tarkemmin - jokin Grand Pappa-yhdistys tms. Asiasta kiinnostuneet tutkikoot asiaa yhdistysrekisteristä. Sinne pääsee netin kautta. Lehtijutun mukaan Väli-Klemelä myy omaisuuttaan - mm. Duudsonien keikkabussin - tappioiden peittämiseksi.Tappiota tuli myös viime kesänä, eikä Hiekkasärkille tänä kesänä avattu kahviokaan oikein tuottanut.

      Jutun mukaan Outokummun kaupunki on ensi kesänä luvannut antaa keskusraittinsa mopotapahtumalle ja hoitaa markkinoinnin. Onnea vaan matkaan.

      • hmmmm kysyn vain

        tänään on oikein kirppari tuotto keräys tälle perheelle Ylivieskassa. Anteeksi vain. Mutta onko tämä perhe hengen hädässä Ei ! En voi käsittää ihmisiä ketkä auttavat näin tuollaisia tapauksia. Suomessa on lakkautettu lasten reuma sairaala , monessa maassa lapset kuolevat kun ei ole varaa rokotuksiin , yli 10000 lasta kuolee joka päivä nälkään. Jos haluaa auttaa konkurssi perhettä niin vie heidät vaikka sijoitus neuvojalle juristille tai vaikka yritysneuvontaan tai vaikka vaatteita perheen lapsille tai jotain mutta tätä en ymmärrä että pieni rahallinen tuotto annetaan heille kun samalla summalla saisi monelle lapselle hengen pelastavan rokotuksen. Suomessa ei ketään tapeta nälkään. Ja sitten se että ehdottomasti kun alkaa järjestämään tällaista Ihmisiä pitää informoida minkälaisesta hyvän tekeväisyydestä on kyse koska henkilö kohtaisesti kuulin ensin tuon kirppari hyväntekeväisyyden menevän esim lasten auttamiseen.


      • 17
        hmmmm kysyn vain kirjoitti:

        tänään on oikein kirppari tuotto keräys tälle perheelle Ylivieskassa. Anteeksi vain. Mutta onko tämä perhe hengen hädässä Ei ! En voi käsittää ihmisiä ketkä auttavat näin tuollaisia tapauksia. Suomessa on lakkautettu lasten reuma sairaala , monessa maassa lapset kuolevat kun ei ole varaa rokotuksiin , yli 10000 lasta kuolee joka päivä nälkään. Jos haluaa auttaa konkurssi perhettä niin vie heidät vaikka sijoitus neuvojalle juristille tai vaikka yritysneuvontaan tai vaikka vaatteita perheen lapsille tai jotain mutta tätä en ymmärrä että pieni rahallinen tuotto annetaan heille kun samalla summalla saisi monelle lapselle hengen pelastavan rokotuksen. Suomessa ei ketään tapeta nälkään. Ja sitten se että ehdottomasti kun alkaa järjestämään tällaista Ihmisiä pitää informoida minkälaisesta hyvän tekeväisyydestä on kyse koska henkilö kohtaisesti kuulin ensin tuon kirppari hyväntekeväisyyden menevän esim lasten auttamiseen.

        jaa millähän kirpparilla?


      • ghtryuytfgu
        17 kirjoitti:

        jaa millähän kirpparilla?

        Kalajoella opn facessa kanssa suljettu sivusto,missä pyydetään ihmisiä myymään 29.9 mennessä omaa omaisuutta ja ne rahat VÄLI-KLEMELÄLLE mitä se tuottaa. Kuulemma salassa autetaan,no ei enää kovin salassa kun tänne pistin jo tän. Jokaisen oma asia on kenelle rahaa antaa,mutta auttaa sellaisia ihmisiä joilla ei hyvä maine eikä tunneta kalajoella. Ilmesisesti muuttavat perässä sinne outokumpuun. Toivotaan ainakin niin.


      • Mill@
        ghtryuytfgu kirjoitti:

        Kalajoella opn facessa kanssa suljettu sivusto,missä pyydetään ihmisiä myymään 29.9 mennessä omaa omaisuutta ja ne rahat VÄLI-KLEMELÄLLE mitä se tuottaa. Kuulemma salassa autetaan,no ei enää kovin salassa kun tänne pistin jo tän. Jokaisen oma asia on kenelle rahaa antaa,mutta auttaa sellaisia ihmisiä joilla ei hyvä maine eikä tunneta kalajoella. Ilmesisesti muuttavat perässä sinne outokumpuun. Toivotaan ainakin niin.

        On se jumalauta kumma, että nykypäivänä ihmiset ei keskity enää siihen omaan elämiseen ja kerro esim omia kuulumisia vaan työntää nokkansa siihen mitä "naapurin kerttu teki naapurin orvokin kans".... Mihin hittoon tämä maailma on menossa kun pitää työntää nokka muiden asioihin ennemmin mitä huolehtii omistaan.

        JA SITTE TÄMÄ "KUULEMMA NÄIN JA NÄIN" niin on se ihmeellinen juttu kun kaikki teidän "faktat" mitä kirjotatte tänne, perustuu tohon "kuulemma" sanaan.

        Olettekos itse henkilökohtasesti ottanu asioista selvää vai uskotteko jokaista asiaa mitä te tuolla kylillä kuulette?? :DD Naurettavaa touhua tuommonen kun asioista ei etes oo varmaa tietoa niin täällä pitää kirjotella silleen niinku luulisitte tietävännekin jostakin jotakin.

        Eihän sitä perkele soikoon uskalla paskallakaan enää käydä ilman että siitä jo paikallislehessä kirjotetaan tai kylillä puhutaan. Ja sitte ku teillä paskanpuhujilla on se paha tapa, että otetaan kynää ja vähän väritellään stooria että saatais mahollisimman iso soppa syntymään. Menkää nyt helevetti soikoon ihteenne ja ottakaa asioista selvää elekääkä kirjottako että "kuulemma näin" Tuohan on jo niin uskomatonta touhua että sama ku sanois että näimpä ufon tossa eilen illalla niin te Ulla Taalasmaa kakkoset uskotte sen ja lähette levittää sanaa eteenpäin ja parin päivän päästä kuuleeki jo että on nähty lehmien lentävän -.- Kasvakaa nyt pikkusen!!


      • cvghgfh
        Mill@ kirjoitti:

        On se jumalauta kumma, että nykypäivänä ihmiset ei keskity enää siihen omaan elämiseen ja kerro esim omia kuulumisia vaan työntää nokkansa siihen mitä "naapurin kerttu teki naapurin orvokin kans".... Mihin hittoon tämä maailma on menossa kun pitää työntää nokka muiden asioihin ennemmin mitä huolehtii omistaan.

        JA SITTE TÄMÄ "KUULEMMA NÄIN JA NÄIN" niin on se ihmeellinen juttu kun kaikki teidän "faktat" mitä kirjotatte tänne, perustuu tohon "kuulemma" sanaan.

        Olettekos itse henkilökohtasesti ottanu asioista selvää vai uskotteko jokaista asiaa mitä te tuolla kylillä kuulette?? :DD Naurettavaa touhua tuommonen kun asioista ei etes oo varmaa tietoa niin täällä pitää kirjotella silleen niinku luulisitte tietävännekin jostakin jotakin.

        Eihän sitä perkele soikoon uskalla paskallakaan enää käydä ilman että siitä jo paikallislehessä kirjotetaan tai kylillä puhutaan. Ja sitte ku teillä paskanpuhujilla on se paha tapa, että otetaan kynää ja vähän väritellään stooria että saatais mahollisimman iso soppa syntymään. Menkää nyt helevetti soikoon ihteenne ja ottakaa asioista selvää elekääkä kirjottako että "kuulemma näin" Tuohan on jo niin uskomatonta touhua että sama ku sanois että näimpä ufon tossa eilen illalla niin te Ulla Taalasmaa kakkoset uskotte sen ja lähette levittää sanaa eteenpäin ja parin päivän päästä kuuleeki jo että on nähty lehmien lentävän -.- Kasvakaa nyt pikkusen!!

        Ei se maailma mihinkään ole menossa kirjoittamasi aiheen suhteen. Paskan jauhajia ja toisten asiohin nokkansa tunkevia on ollut ainaja tulee aina olemaan. Niin valitettavaa kuin se onkin. Kalajoki ei ole asian suhteen ikään poikkeus.


    • kakskolveeonjee

      @ hmmmm kysyn vain

      " Ja sitten se että ehdottomasti kun alkaa järjestämään tällaista Ihmisiä pitää informoida minkälaisesta hyvän tekeväisyydestä on kyse koska henkilö kohtaisesti kuulin ensin tuon kirppari hyväntekeväisyyden menevän esim lasten auttamiseen."

      Pitäisköhän sinunkin informoida ihmisiä esim. missä tämä kirpparikeräys Ylivieskassa tänään tapahtuu? Googlaamalla ei löydy siitä mitään tietoa.

      Huhupuheitten levittäminen on palstan sääntöjen vastaista, joten oletan että tarkennat hiukan tuota viestiäsi ;)

    • kakskolveeonjee

      @ ghtryuytfgu

      "Kalajoella opn facessa kanssa suljettu sivusto,missä pyydetään ihmisiä myymään 29.9 mennessä omaa omaisuutta ja ne rahat VÄLI-KLEMELÄLLE mitä se tuottaa. Kuulemma salassa autetaan,no ei enää kovin salassa kun tänne pistin jo tän."

      Tietääkseni sillä sivustolla ei missään kohtaa ole mainintaa tällaisesta rahojen Väli-Klemelälle luovuttamisesta. Jos voit esittää eriävän väitteen todisteiden kera, ole hyvä, ja tee se.

      Suosittelen lukemaan palstan säännöt, erityisesti mitä tulee perättömän tiedon levittämiseen.

      • ghtryuytfgu

        Jaa. Vai perätöntä. Kuitenkin siellä joku miettii miten sen saa salassa pidettyä ettivät saa tietää Ja nimenomaan maininta että autetaan ja annetaan tulot heille. Kyseessä on suljettu sivu minne ei pääse ellei ole kutsuttu tai liitetty sua siihen ryhmään. Esim. kukaan ulkopuolinen ei pääse lukemaan mitä siellä on. Mutta se on sairasta että autetaan sitten noin kun menee perseelleen joku juttu. Toki rahnasa saa laittaa vaikkan hevon perseeseen jos isltä tuntuu :9 Ja minulla ei ole henk.kohtaisesti mitään Väli-Klemelöitä vastaan. Mutta sitä ihmetelen miten voi olla noin sinisilmäisiä ihmisiä että myy ja järjestää pihakirppiksiä omille tavaroille. Ja sitten yllättärn annetaan rahat pois. Toivon että toi tapahtuma jatkuu kalöajoella muodossa tai toisessa silti.


      • jalokass
        ghtryuytfgu kirjoitti:

        Jaa. Vai perätöntä. Kuitenkin siellä joku miettii miten sen saa salassa pidettyä ettivät saa tietää Ja nimenomaan maininta että autetaan ja annetaan tulot heille. Kyseessä on suljettu sivu minne ei pääse ellei ole kutsuttu tai liitetty sua siihen ryhmään. Esim. kukaan ulkopuolinen ei pääse lukemaan mitä siellä on. Mutta se on sairasta että autetaan sitten noin kun menee perseelleen joku juttu. Toki rahnasa saa laittaa vaikkan hevon perseeseen jos isltä tuntuu :9 Ja minulla ei ole henk.kohtaisesti mitään Väli-Klemelöitä vastaan. Mutta sitä ihmetelen miten voi olla noin sinisilmäisiä ihmisiä että myy ja järjestää pihakirppiksiä omille tavaroille. Ja sitten yllättärn annetaan rahat pois. Toivon että toi tapahtuma jatkuu kalöajoella muodossa tai toisessa silti.

        hei ole kiltti ja kopioi se teksti koska facebookissa on myös toinenkin ryhmä missä kerrotaan keräävän rahaa tähän asiaan mutta ns kautta rantain niin toivoisim ettei nyt kukaan sekottaisi näitä kahta ryhmää sinun tekstien perusteella keskenään.


      • hätäh?
        ghtryuytfgu kirjoitti:

        Jaa. Vai perätöntä. Kuitenkin siellä joku miettii miten sen saa salassa pidettyä ettivät saa tietää Ja nimenomaan maininta että autetaan ja annetaan tulot heille. Kyseessä on suljettu sivu minne ei pääse ellei ole kutsuttu tai liitetty sua siihen ryhmään. Esim. kukaan ulkopuolinen ei pääse lukemaan mitä siellä on. Mutta se on sairasta että autetaan sitten noin kun menee perseelleen joku juttu. Toki rahnasa saa laittaa vaikkan hevon perseeseen jos isltä tuntuu :9 Ja minulla ei ole henk.kohtaisesti mitään Väli-Klemelöitä vastaan. Mutta sitä ihmetelen miten voi olla noin sinisilmäisiä ihmisiä että myy ja järjestää pihakirppiksiä omille tavaroille. Ja sitten yllättärn annetaan rahat pois. Toivon että toi tapahtuma jatkuu kalöajoella muodossa tai toisessa silti.

        Öö miksi se on sairasta jos joku haluaa auttaa muita? Ei kukaan halua sun tavaroita tai rahoja. Sairasta on antaa rahaa esim kirkolle jolloin ei ole mitään hajua mihin ne päätyy. Puhumattakaan verojen maksamisesta kun verorahoilla rahoitetaan ulkomaalaisten pankkiirien ökyelämä.


    • kakskolveeonjee

      Hehheh! :D Ilmeisesti sitten itse olet kutsuttu tähän super-salaiseen ryhmään kun tiedät asiasta jotain? Tai ainakin jokin tuttavasi? Otappa tuo mainitsemasi kohta copypastella sieltä salaisesta Kalajoen facesta tänne. Jos et itse saa, niin pyydä sitä kaveriasi tekemään se puolestasi.

      Vaihtoehtoisesti, rouva on hyvä, ja tunnusta valehtelevasi.

      PS. Mitenkä se ylivieskan keräys meni?

    • oikea ystäväkö?

      Mistäkähän tämä siansaksa-nimimerkki on saanut tietää kyseisestä ryhmästä? Jos sinut on sinne kutsuttu, kutsujan luullen sinun olevan heidän ystävänsä, niin pahastipa ovat mokanneet... Vaan niinhän moni "ystävä" hädän hetkellä hylkää, onhan tuota nähty.

      Minua ei haittaa se, että ihmisistä löytyy vielä hyväntahtoisuutta ja halua auttaa hädässä olevia. Miten joku voi olla tätä vastaan? Miksi kenenkään persettä kutittaa se, mihin ihmiset rahansa syytävät?

      • Tekopyhäisät

        Vai hädässä olevia. Makoisat naurut annoit. Tämä perhe itse ilmoitti tänään facebookissa etta kiitos hyvistä lahjoitus ideoista mutta emme tarvitse Mitään, että heillä on kaikki aivan hyvin. . . . . sitä ollaan niin vanhurskaita kun " autetaan "hädässä" olevia" auttakaa perkele Suomessa niitä ketkä tarvii apua.


      • N.A.S.S.
        Tekopyhäisät kirjoitti:

        Vai hädässä olevia. Makoisat naurut annoit. Tämä perhe itse ilmoitti tänään facebookissa etta kiitos hyvistä lahjoitus ideoista mutta emme tarvitse Mitään, että heillä on kaikki aivan hyvin. . . . . sitä ollaan niin vanhurskaita kun " autetaan "hädässä" olevia" auttakaa perkele Suomessa niitä ketkä tarvii apua.

        Emmää käsitä.


    • niinkö

      Kiitos taas Suoli24 keskustelusta...Piristi kummasti sunnuntai iltaa...tämähän on nyt taas niin kateellisten panettelua...Huoh,menkää ihmiset pihalle ja nauttikaa viimesistä kesäpäivistä :) Niin mieki meinaan tehä,kuhan nyt saan vain ensin taas sohastua tätä keskustellua :)

      ghtryuytfgu:llr, Onko sulla nyt menny puurot ja vellit asiasta sekasin vai oletko nyt vain katkera vai eikö elämässäs ole muuta aihetta kun valittaa ja narista? No olipa asia nyt sitte miten vain niin toivottavasti olet eläämäsi tytyväinen ja saat jonkinlaista nautintoa mollaamalla kaikkia. Hyvää ja Aurinkoista sunnuntaita sinullekki :)

      Ja toisekseen tuosta nuoruuden teoista niin kukapa meistä nuorena ei olisi tyhmyyksiä tehny...synnitön nakatkoon enimmäisen kiven :) ja minun puolestani Väli-Klemelöiden ystävät saavat tehdä niinku haluavat...minusta on vain hienoa että joku omistaa tuollaisia ystäviä,jotka ovat valmiita auttamaan...Miettikääpä jokainen onko teidän vierellänne sellaisia ystäviä :)

      Haurinkoista Sunnuntaita kaikille

      • lähtis töihin

        Yrittäjä ite tietää riskit alkaessaan yrittäjäksi ja jos on fiksu ottaisi nekin edes mielessään huomioon. Minä en aio olla osallisena maksamassa kenenkään konkurssi velkoja. Maksan omat velkani verot ja autan jos joku on hengenhädässä mutta kenenkään velkoja en aio helpottaa. Yrittäjyys voi päättyä myös noin joka ei voi tulla kenellekkään mitenkään shokkina ? Jos haluaa kokeilla kepillä jäätä eli tässä tapauksessa tienata päivässä vuoden palkan Pitäisi löytyä halua myös nousemaan sieltä kylmien jäiden seasta omin avuin ylös eli maksaa velkansa kuten muutkin kuolevaiset.


      • RautionSalapoliisi
        lähtis töihin kirjoitti:

        Yrittäjä ite tietää riskit alkaessaan yrittäjäksi ja jos on fiksu ottaisi nekin edes mielessään huomioon. Minä en aio olla osallisena maksamassa kenenkään konkurssi velkoja. Maksan omat velkani verot ja autan jos joku on hengenhädässä mutta kenenkään velkoja en aio helpottaa. Yrittäjyys voi päättyä myös noin joka ei voi tulla kenellekkään mitenkään shokkina ? Jos haluaa kokeilla kepillä jäätä eli tässä tapauksessa tienata päivässä vuoden palkan Pitäisi löytyä halua myös nousemaan sieltä kylmien jäiden seasta omin avuin ylös eli maksaa velkansa kuten muutkin kuolevaiset.

        Puhut asiaa. Naurattaa, että samainen elämässään kaikessa epäonnistunut ihminen lähtee vielä pyrkimään eurovaaleihin ja eduskuntaan. Jossei pysty omasta taloudestaan, lapsistaan eikä oikeastaan yhtään mistään huolehtimaan miten ihmeessä semmoinen ihminen pystyisi Suomen saatika Euroopan asioita ajamaan eteenpäin, tai voi toki mutta suunta on mikä? Mies jolla ei ole peruskoulua vahvempaa koulutusta, istunut vankilassa, varastellut autoja ja huhujen mukaan jopa pahoinpidellyt aikoinaan naisia on aivan väärä mies hakemaan edustamaan Suomen kansaa yhtään missään. Vähän vaikuttaisi taas Jarin yhdeltä päähänpistolta saada helppo elämä tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Ota Jari itseäsi niskasta kiinni hanki itsellesi ammatti ja maksa velat pois niin voit ehkä vielä joku päivä saavuttaa unelmasi mitkä ne ikinä sitten lieneekään. Tuolla menolla istut vielä vankilassa tai ojanpohjalla. Valitettavaa, että Wiskarin laulusta tuttu lausahdus "Kyllä valtio huolen pitää omistaan" pitää Jarin kohdalla paikkaansa tämä mies jos joku ei ole edes sossurahojaan ansainnut. Niinkuin joku myös sanoi jopa Mustalainen on rehellisempi ja saattaa jopa käydä töissä ja mikä tärkeintä arvostaa naista myös fyysistä koskemattomuutta kunnioittaen.


      • reggae Nils
        RautionSalapoliisi kirjoitti:

        Puhut asiaa. Naurattaa, että samainen elämässään kaikessa epäonnistunut ihminen lähtee vielä pyrkimään eurovaaleihin ja eduskuntaan. Jossei pysty omasta taloudestaan, lapsistaan eikä oikeastaan yhtään mistään huolehtimaan miten ihmeessä semmoinen ihminen pystyisi Suomen saatika Euroopan asioita ajamaan eteenpäin, tai voi toki mutta suunta on mikä? Mies jolla ei ole peruskoulua vahvempaa koulutusta, istunut vankilassa, varastellut autoja ja huhujen mukaan jopa pahoinpidellyt aikoinaan naisia on aivan väärä mies hakemaan edustamaan Suomen kansaa yhtään missään. Vähän vaikuttaisi taas Jarin yhdeltä päähänpistolta saada helppo elämä tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Ota Jari itseäsi niskasta kiinni hanki itsellesi ammatti ja maksa velat pois niin voit ehkä vielä joku päivä saavuttaa unelmasi mitkä ne ikinä sitten lieneekään. Tuolla menolla istut vielä vankilassa tai ojanpohjalla. Valitettavaa, että Wiskarin laulusta tuttu lausahdus "Kyllä valtio huolen pitää omistaan" pitää Jarin kohdalla paikkaansa tämä mies jos joku ei ole edes sossurahojaan ansainnut. Niinkuin joku myös sanoi jopa Mustalainen on rehellisempi ja saattaa jopa käydä töissä ja mikä tärkeintä arvostaa naista myös fyysistä koskemattomuutta kunnioittaen.

        Ja muutot yöllä pimeällä toiselle paikkakunnale, ettei edes vuokranantaja tiedä vuokralaisten muuttaneen :) Onko muuten eduskuntavaali ehdokkaana muutos ryhmän mukana? Kovin kärkkäästi myös ottaa kantaa kouluverkkokeskusteluun, vaikei asia edes koske sitä :) Ja ei mtn. henkilökohtaista kyseistä heppua kohtaan.


    • Kalajokinen

      Surullista kahtoa sivusta kuinka kalajoella taas kateellisuus paistaa ja kuinka pahansuopeat ihmiset käyttää toisen tilanneatta hyväksi! Eipä käy kateeksi teitä kateelliisia...teilläpä ei taida olla ystäviä ja eihän ne ystävät huhujen peruustella siihen velkaan rahaa kerää...vai olenko käsittäny väärin. Kannattoskohan teijän katteellisten nyt taas pysähtyä miettii..
      Peukut Jarille ja perheelle kun silti ovat alkaneet yrittään heti hoitaan velkoja. Kyllä Väli-Klemelän perhe omistaa hienot ystävät! Kannattaskohan meidän muiden miettiä mitäs taas puhutaan...ja jos sieltä suusta ei tuu kun pelkkää paskaa niin pitää se suu kiinni...

      Kuten ghtryuytfgu vois kans miettiä että onko hällä arvon rouvalla täällä nyt niin kovasti aihetta mesota..Kyllähän se tiejätään kuka oot,käytät vaan muitten tilannetta hyväksi ja rakastat aiheuttaa eripuraa muitten välille kun ite et pinnalisuudeltaan omista kunnon ystäviä jotka eivät sinua tuomitse...On sinunki nuoruudessa tililläsi kaikenlaisia typeryyksiä.

      Niin ja onhan meillä kalajoella näitä muitaki yrityksiä jotka ovat tehneet konkursseja ym...miksi heistä ei nyt täällä jauheta sontaa? Johtuuko se kenties siittä että he ovat kalajoksia kuten taas Väli-Klemelät ovat muualta muuttaneet. Antaako se meille Kalajokisille oikeutta jauhaa muista paskaa ja puukottaa selkään? Jos näin on niin kyllä hävettää olla Kalajokinen.

      • kiva juttu

        Yleensähän kateelliset kommentoi eniten. Kiva että jotkut yrittää saada pienelle paikkakunnalle äksöniä :)


    • grand pappa jäsen

      Ja taas kerra täälä leukoja loksutellaa ilma että ois ees pokkaa seistä sanojesa takana omalla nimellä...Mahtaa olla paha ollakku pitää vaa narista ja lyntätä heti kaikki hommat..Eikö se nyt oo hyvä että moisia hommia ees joku vihtii lähtä järjestää...Jotaki ohjelmaaki tännekki eikä aina vaa sitä lomahommaa särkillä...Hävetkää jo eikö se nyt oo hyvä et moisia ihmisiä on jotka haluaa toisiasa auttaa....Onko se teiltä sit jotenki pois..ei tietääkseni ole..ei vaa voi ymmärtää tällästä touhua

      • Grand Child

        Onko säälittävämpää kuin arvostella nimimerkillä kirjoittavia ja käyttää itse nimimerkkiä?


    • nakkeligubbeli
    • !!!!!!!!!!!

      Joko täälläkin hiljenis :)

    • Lasten asialla

      Tapahtumaliput: aikuiset 30 e, perhelippu 65 e ja lasten lippu 20 e. Ou fuck!
      Jos tapahtumaan ei tule väkeä, niin se on yleensä huonoksi todettu tai sitten arvoonsa nähden liian kallis. Tässä taisi olla molemmat syyt. Tappion jälkeen jäsenmaksuja kerättiin ruikuttamalla velkoja, pyh. Yhdistyksen sivut on jo suljettu? Ihan luokaton juttu. Ylläoleva video kuvaa hyvin, kuinka lasten kuulleen puhutaan huor--- ja huum--,great. Mulle pitäisi maksaa aika paljon jotta lähtisin kuuntelemaa sontaa ja pärinää.

      • Jari Väli-Klemelä

        Melko luuseri kun ei omalla nimellään uskalla kirjoittaa. Näitä on valitettavasti Kalajoella paljon tai sitten sä olet siinä erityisen aktiivinen :D

        Ikävää, jos emme sinua(kaan) sisällön osalta miellyttäneet. Eihän siellä kovin hyviä bändejä edes ollut. Tai halpoja.

        Jäsenmaksujen keräyksestä. Niin ruikutettiin ja kerättiin. Suuri kiitos kuuluukin siitä täysin erilaisille henkilöille kuin se, mitä sinä edustat.

        Miten niin yhdistyksen sivut? En itse tiennyt, että yhdistyksellä oli sivut. Miksi tapahtuman sivuja pidettäisiin auki, jos tapahtumalle ei ole tulossa jatkoa?

        ET TAINNUT HUOMATA, että yllä oleva on Kajari-tapahtumasta?
        Kajarilla ei ollut mitään tekemistä Grand Pappa- tapahtuman kanssa.
        Meidän videota voit katsella vaikkapa tuolta
        http://www.youtube.com/watch?v=4ONLbbvjScQ


      • abc kissa kävelee
        Jari Väli-Klemelä kirjoitti:

        Melko luuseri kun ei omalla nimellään uskalla kirjoittaa. Näitä on valitettavasti Kalajoella paljon tai sitten sä olet siinä erityisen aktiivinen :D

        Ikävää, jos emme sinua(kaan) sisällön osalta miellyttäneet. Eihän siellä kovin hyviä bändejä edes ollut. Tai halpoja.

        Jäsenmaksujen keräyksestä. Niin ruikutettiin ja kerättiin. Suuri kiitos kuuluukin siitä täysin erilaisille henkilöille kuin se, mitä sinä edustat.

        Miten niin yhdistyksen sivut? En itse tiennyt, että yhdistyksellä oli sivut. Miksi tapahtuman sivuja pidettäisiin auki, jos tapahtumalle ei ole tulossa jatkoa?

        ET TAINNUT HUOMATA, että yllä oleva on Kajari-tapahtumasta?
        Kajarilla ei ollut mitään tekemistä Grand Pappa- tapahtuman kanssa.
        Meidän videota voit katsella vaikkapa tuolta
        http://www.youtube.com/watch?v=4ONLbbvjScQ

        Mutta säälittävää kerätä rahaa tapahtuman jälkeen samoilta ihmisiltä jotka siellä kävi. Ja se msitä vaietaan on, kun ylivieskassahan myytiin kirpparin tapaisessa takakontti kirppiksellä rahaa grand pappa shown saamiseksi jaloilleen. Se oli vielä niin että ei saanut kertoa grand pappa järjestäjille. Siis ihmiset myi omaa omaisuuttaan sen taakia. Mutta jos se tuotto ei mennytkään grand pappan pitäjille,niin joku toinenkin osasi hyödyntää sitä tapahtumaa. Ehkä sen takia siitä vaiettu? Facessa siitä tuli kutsuja ainakin :)


      • Jari Väli-Klemelä
        abc kissa kävelee kirjoitti:

        Mutta säälittävää kerätä rahaa tapahtuman jälkeen samoilta ihmisiltä jotka siellä kävi. Ja se msitä vaietaan on, kun ylivieskassahan myytiin kirpparin tapaisessa takakontti kirppiksellä rahaa grand pappa shown saamiseksi jaloilleen. Se oli vielä niin että ei saanut kertoa grand pappa järjestäjille. Siis ihmiset myi omaa omaisuuttaan sen taakia. Mutta jos se tuotto ei mennytkään grand pappan pitäjille,niin joku toinenkin osasi hyödyntää sitä tapahtumaa. Ehkä sen takia siitä vaiettu? Facessa siitä tuli kutsuja ainakin :)

        Sinä munaton kissan kävelyttäjä. Kaltaisiasi itsekkäitä kateellisia pelkureita, jotka eivät omalla nimellään uskalla ottaa kantaa on tämä sivu täynnä.

        Oli säälittävää ruikuttaa rahaa. Ei kuitenkaan yhtä säälitävää kuin sinun kirjoituksesi :D

        Kerro ihmeessä kuka järjesti tapahtuman. Itse en ole tuollaisesta kuullutkaan. Hienoa kuitenkin se, että joku on asiasta hyötynyt Grand Papan kustannuksella ;)

        Perustin kaltaisillesi paskanaamoille toisenkin paikan, jossa voitte jauhaa paskanjauhantaa. Tällä kertaa tosin ihan tunnuksen kanssa.

        https://www.facebook.com/pages/Suoli24-Juoruakkojen-kohtauspaikka/112407185615936


    • matti se

      oliko tämä sitä duutsonnien vouhotusta,panimpa tuon nimem,ettei tartte nimettömänä esiintyä

    • Rautiolainen

      Tainnu jari käydä ite kirjoittaa kaikki positiiviset palautteet

      • Jussi Väli-Klemeöä

        Haista nyt sinäkin että haukutaan yrittäkää että jos jollain on rahaa niin heti aletaan ihmetellä


    • Rautiolainen

      Vai että rahan takia jaria haukutaan :DDD oiskohan siitä syystä että mies ei oo ikinä rehellistä työtä tehnykkään elää veloissa ja ilman rahaa niin kyllä se on varmasti se jarin rikkaus se syy

    • Rautiolainen
    • Pappa juu

      Kuka se täällä on munaton? Kun ei bisnekset pyöri niin ollaan kerjäämässä ja ruikuttamassa muilta. Säälittävää lypsää samoilta ihmisiltä työvoimaa ja rahaa, jotta voit itse istuskella kannonnokassa Takuulla sulla ei ole kadehtijoita. Työnteolla sitä on pärjätty pitkin Suomea, olipa paikkakunta mikä tahansa.

    • autovaras

      aabeecee jari kävelee rappusia pitkin oikeuteen

    • autoonparasjavaras

      Mustalaisetki on rehellisempiä ku jari, ne käy sentään joka päivä töisä.

    • suoli24onparas

      Täytyy myöntää että tuo SUOLI24 juttu meni jo pikkasen yli. Mitä jos Jari ottaisit itseäsi niskasta kiinni ja menisit OIKEISIIN töihin. rosvo.

    • Zemmosta

      Täällä on kans yks työtön joka ei voi työttömyydelle mitään. Yritetty on! Oonko minäki roisto??

    • Hommiin vaan

      Yritä verhota sun rahapula johonkin hyvää asiaan esim. lasten asiaan! Keksi joku naruhyppyjuoksu-tapahtuma kaikkien kyläläisten iloksi, itse voit levätä sillä aikaa kun talkooväki tekee hommat. Lippujen hinnat kohilleen, että saat jotakin edes. Sitten jos floppaa, niin rupeat ruikuttamaan ja panet kolehtipussin kiertämään. Jos eivät anna, niin haukut koko kylän ja muutat muualle.Ai niin, jos tulee vähänkin rahaa, niin ne vedät välistä hyvään tarkoitukseen - siis sinulle.

    • Talkoolainen

      itse tapahtumasta sen sisällöstä puheen ollen, molemmissa Talkoolaisena olleena:

      -Mopo ja kiihdystys teemaiselta en toivoisi mitään Bändi tms toimintoja musiikki viihdykettä, vaan sitä Moottorien pärinää jonka pitäis olla itse PÄÄASIANA.
      Ei se mikään Seinäjoen Vauhtiajot ole.

      -Ajosuora oli suuren ajasta käyttämättä. esim Stunt ajoa pelkästään jo Mopo Pojalta (pojilta) olisi saanut olla 3x kauemmin, yksinkertaista ja näyttävää viihdykettä.

      -Ajosuoran päässä oli kokoajan kolari vaara, koska ajajat ajoivat läpi väylän, jossa Siviilit liikkuivat vapaasti edes takaisin kohti Paljuja (Viimeisin tapahtuma vuosi)

      -Tapahtuma alueen järjestely oli täysi Fiasko, jonka Järjestäjäkin itse myönsi ääneen. siitä erittelyä paikalla olleena koettuna:

      *Tapahtumien sijoittelu oli ympäriinsä pitkillä etäisyyksillä, osittainen samanaikainen käynnissä olo. Siitä seurasi esim katsoja kato Ruohonleikkuri kisalle ja Palju me-yritykselle.

      *Vapaapääsy vapaa liikkuvuus Paljualue oli jarrutusalueella, josta ajettiin ~5metriä kapean alueen läpi jopa 50~80kmh riippuen laitteesta (esim pappis jossa m-kelkan kone jne jarrut loppu)
      Kyseinen alue oli noin mainitun 5m leveä tai jopa kapeampi, ja pituutta oli noin ~20metriä. Tällä alueella oli käynnissä Palju me-yritys jossa ~30 ihmishenkeä katsojaa vapaasti poukkoillen liikkui ees taas Kesken-ja ajojen ollessa käynnissä.

      *järkkäreitä oli turva-alueiden valvonnassa vain muutama, jarrusuoran ja palju alueen vaiheilla vain 2 ajoittain. Alueita ei oltu edes kunnolla lippusiimoilla tms ohjattu/suljettu.

      *suurinosa palju alueen janttereista ei kiinnittänyt mitään huomiota lähestyviin mopoihin, niihin jotka ajoivat koko kiitosuoran päähän, tarvitsien koko Suoran himmausta ja jarrutusta varten. Joka kerta kun Lähdössä oli Viritetympi laite, jouduttiin käsin tarraamaan jopa palju alueen janttereihin kiinni etteivät jäisi alle. uutta Nooby jantteria kun tuli ja meni, eikä työ loppunut edelliseen.

      *Moni ajajista empi starttia ja valitti fhra lähettäjille turvallisuuden takia jne. ihan asiasta. monen kertaan, mitään ei asian eteen tehty, parannettu.


      Kaiken kaikkiaan Ydin asioissa ryssittiin ja pahasti, ei opittu edes 1-vuoden perusteella. paikoittain Maalaisjärki tapahtuman järjestämisessä puuttui näemmä kokonaan.

      Täytyy todeta, että luojan kiitos yhtään kolaria ei tapahtunut himmaus alueella, kiitos palokunnan ja ea-päivystäjien Työpanoksen, he kun hoitivat myös Järkkäreiden työn/työtä kun ei heitä ollut paikalla työtä tekemässä.


      Tapahtumasta, siis ajoista kuitenkin kiitos, olivat ne mitä olivat. parempi kuin ei yhtään mitään.

      • Talkoolainen myös

        Ilmeisesti olet se talkoolainen joka jouduttiin järjestysmiesten toimesta viemään pois tapahtuma-alueelta alkoholin käytön takia. Hyvin vahvan sellaisen. Ei nyt viitsi enempää asiaa ruotimaan, varmaan olet tästä ihan tarpeeksi saanut kuulla jo entuudestaan. Nolasit itsesi aika kunnolla.

        Ehkä sun kannattaisi tuota alkoholin käyttöä jatkossa miettiä hiukan enemmän.

        Paljutkaan eivät sijainnet missään himmausalueen päädyssä, mutta noin kännissä kuin itse olit niin en yhtään ihmettele vaikka olisi nähnyt lentäviä vaaleanpunaisia pappatuntureita.


    • +++

      EIKÖ SE NÄISTÄ JOKU VALINNUT JONKUN LASTENKIRJAN PARHAAKSI,SANOOHAN SEKIN JOTAIN,MILLÄASTEELLA NEKO DUUSONIT ON,eli lastenasteella

      • gdsgdg

        No se lasten kirja , siinä on ollut vanhemmat suuressa roolissa ja duudsoinit muistaakseni. Mutta poika saa kunnian :) Voihan sitä näinkin harrasata hyväntekeväisyyttä :)


    • jep jep

      jep

    • Talkoolainen

      Viitaten mainintaan "henkilö poistettu alueelta.."

      Ei, en ole sama henkilö.

      Sellaisesta tapauksesta en ole kuullut. Johtuisikohan siitä että EN ollut siellä samoissa työ tehtävissä kuin sinä.

      Jos jarrualueesta väität mitä väität, niin kuulostaa aika oudolta väittämäsi.

      Vai, mistä luulet nopeimpien laitteiden kulkeneen ? niille kun ei riittänyt sama jarrustus himmaus matka eikä alue kuin normaali mopoille... Nopeimmat ajoivat koko lentokentän päähän asti. Syyt siihen ymmärtää moottoreita ja tekniikkaa ymmärtävä, jota sinä et liene ole sitten....

      en haluaisi mainita enemmän mikä oli vastuu alueeni tehtäväni siellä, enkä tietenkään ollut vuorossa yksin, joten en puhu omiani. Ties vaikka joku tykkää huonoa....joten ei kannata liikaa mainita.

      Jos tekstisi oli Trolli ja Provo, oli se surkea. siltä se ainakin näytti Koska kirjoitit Tapahtuma Alueen tapahtumien sijainnista ja sijoitteluista puppua.

      Sillä, kuka tahansa voi tarkistaa sijoittelut vaikka Youtube videoista jne valokuvista. joten aika noloa sinulta, kiistattomasti.

      • Talkoolainen myös

        Laitappa niitä linkkejä josta voi tarkistaa. :D


    • +++

      duutsonnit eiosanneet edes itsenäisyysjuhlissa käyttäytyä,mitä noilta voiedes odottaa,muka ovat niin julkkuja,etteitartte olla kutsua-henkkareita mukana.lapsikaan ei alennunuinalas

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1285
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1135
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      821
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      74
      736
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      672
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      40
      657
    9. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    10. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      351
      633
    Aihe