Porin parhaat lounaspaikat/ huonoimmat

hyvän ruuan metsästä

Mihin kannattaa mennä porissa lounaalle ja mihin ei kannata mennä. Missä saa hyvää palvelua

100

12892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vm69.

      Paras oli Marjan Nakki Pohjoispuistossa tai se grilli nykyisen Anttilan yläkerrassa joskus 80-luvulla.

      Nykyisistä en tiedä kun en enää porissa asu. Porisa käydessä tulee käytyä Amarilossa tai Martinassa. Hyvä safka ja palvelu.

    • rAVINTOLA SAHA

      Linkkarin toisessa päässä..ei ihan hinnaltaan nakkikioski mutta ruoka ja palvelu 10 ,varsinkin siitä kanaosiosta....lautasahurin pippurikanaa tai muuta..SUOSITTELEN

      • kokemus ruuasta

        Aivan huonoksi mennyt koko paikka. Ennen oli tosi hyvät ruuat .
        Suoraan sanottuna aivan paska ruoka ja kokki tuskin onkaan...


    • vaimo tekee eväät

      "Missä saa hyvää palvelua " Hittoako siinä mitään palvelua tarvita kun ensin maksaa, lappaa pöydästä ruoat lautaselle,syö ja poistuu. Suurin osa lounaspaikoista on hinnoitellut itsensä ulos duunarin budjetista, joten omilla eväillä tai silloin tällöin kun saa 5 eurolla kebabin tai jonkun subin tai isomman hamppari-aterian niin voi syödä lounaan "ulkona". Tietysti os kuulut porukkaan palomies, lanssikuski tai polliisi niin silloin alennus on monin paikoin 50% vaan raksaduunarin on tyytyminen milloin mihinkin.

    • Kullinaristi

      CityPub on ykkönen!

      • Joo City Pub

        Hangassuon raikkaita tuulahduksia kauppatorin laidalla, paikka sopii porin keskustaan kuin nyrkki silmään.


    • keväinenkääryle

      Käviksen kiinalainen ravintola on hyvä.

    • huonoin.

      Parasta en tiedä, mutta huonoimmat on:
      vanhankoiviston seo, vai oliko se sampolassa.
      Eli entinen eväskeittiö.

    • köyhyys ei ilo

      -Suurin osa lounaspaikoista on hinnoitellut itsensä ulos duunarin budjetista-

      no ei voi selkeemmin asiaa ilmaista.pieni laskutoimitus tosiaan paljastaa että esim,5x7.90€ viikossax4=160€ kuukaudessa, siis 160 ekeä kuussa pelkkiin lounaisiin, ja 7.9€ on halvimmasta päästä. y ksi henkilö saa samalla rahalla koko kuukauden KAIKKI! ruoat kun hivenen katselee tarjouksia ja jättää sisäfileen ostamatta. Vois luulla että jos tarjoais lounaalla ihan perus possukastiketta ja muusia muutama salaatinsiivu hanavedellä ilman mitään ylimääräisiä kotkotuksia,hinnaksi vitonen niin kauppa kävisi mut ei sitten vissiin kun eipä oo näkynyt 10 vuoteen. Pöytään viä kertakäyttöastiat mäkkärin malliin ei tulis kuluja tiskaamisesta.

    • saanut syödäkseen

      Kannattaa käydä Wilmassa Satakunnankadulla. 6,5 eur /lounas. Noutopöytä ja sisältää juomat ja leivät. Hyvää kotiruokaa. Ja joka kymmenes on ilmainen leimauskortilla. Toista vuotta ollaan käyty eikä vielä ole valittamista.

      • Työttömät ry

        Mikonkadulla, 3,-


    • Master Chiiffi

      Vanhaa Satakunnan puhelinta (nyk DNA) melkein vastapäätä on aika hyvä lounaspaikka. Aika harvoin tulee Porissa poikettua mutta aina silloin kunnon kotiruokaa ko paikasta.

    • kebab111111111111111

      Jos kebabia/pizzaa yms ruokaa etsii niin paras vaihtoehto on pihlavan pizzeria selin :)

    • Tykkään

      Kirjaston kahvilassa on todella hyvä lounas nykyisin runsaalla salaattivalikoimalla, 7,50.

    • Isolle nälälle

      Paras ikinä jos kebabbia haluaa syödä, on Noormarkun Bolerossa Rullakebab tai mikä tahansa kebab annos ! Saa tulisella tai miedolla kastikkeella ja voin sanoa, että kyllä menee nälkä :)

      • MolliKujova

        Kyllä varmasti lähtee nälkä, mutta kun se lähtee samalla tavalla kuin homeisella leivällä .


    • kulinaristi10

      Kyllä parasta lounasta saa Fazer Amicalla Sofiass ja Pripolissa. varsinkin pripolin pihvin paistaja huippuosaaja, suosittelen vilpittömästi. Parasta Porissa!

      Ja noutopöytälounaskin helkutin hyvää ja hinta 6.90e.

    • oppilas poppilas

      Kalliilta tuntuu nuo kaikki.Liisanpuistossa oleva oppilasvoimin pyörivä ravinteli tarjoaa halvemmalla ja parempaa/terveellisempää ruokaa kuin nuo kaikki yhteensä, väitän.

      Ei normaali työssäkäyväkään työnnä 8 euroa joka päivä johonkin lounaaseen, ellei tili ole valtava.Laskekaas paljonko menee kuukaudessa jos lounastelee joka päivä jossain kebabbilassa.

      Kotoa eväät mukaan = parasta.
      Joskus harvoin voi käydä liisanpuistossa herkuttelemassa, ja hintakin on paljon halvempi kuin mitä tuossa listassanne on.

      • sfr

        Monta kertaa sielläkin käyty ja aina ruoka on joko liian suolaista tai jos on kyse lihapullista tai muusta jauhelihasta tuotetusta ruoasta nii ne on raakoja. Kiitos, että ei tarvitse sielläkään enää käydä.a


    • ammatti ratkasee

      Alkakaa polliisiksi tai paloduunariksi niin syötte vitosella useammassakin lounaslafkassa,hyvin yksinkertaista.

    • kulinaristi

      Porissa ei saa missään kunnon ruokaa. Mättöä kyllä saa ja joissain ravintoloissa hyvääkin palvelua. Pori on Sok:n valloittama alue ja täällä pyörii vain nuo ketjuravintolat.Ja ruoka sen mukaista. En ole itse nirso ruuasta, mutta harmittaa kun tuosta ketjuruuastakin joutuu maksamaan aika hyvän hinnan. Siispä kannattaa kokata kotona tai lähteä kulinaristimatkalle!

      • Never-green

        Pitää paikkansa! S-ryhmä dominoi valitettavasti ravintolabusinestakin. Periaatteena osuuskauppa- gourmee: kaksinkertaiset hinnat ja puolitetut annokset. Näin S-ryhmän vähittäiskaupan puolelta tuttu asiakkaan kusetuspolitiikka toimii myös ketjun ravintoloissa. Vähittäiskaupan yli-ikäiset elintarvikkeet " jalostetaan" S-rafloissa aterioiksi.

        Ylihintoina ja poskettomina myyntikatteina kerätyt voitot käytetään loputtomiin INVESTOINTEIHIN. Välillä tuntuu, että koko S-ryhmän toiminnan lopullinen tarkoitus on kiinteistöinvestoinnit. Viime aikoina on voitu lukea, että järjettömät investoinnit on ulotettu jo Venäjälle ja Baltiaan. Sinne ne suomalaisilta kuluttajilta elintarvikkeiden ylihintoina perityt voitot sitten uppoavatkin.


    • halpaa laatua muualt

      Joo eipä paljon kiinnosta syöminen porin rafloissa tai suomessa ylipäänsäkään. Ravintolapalvelut aivan kuin muutkin palvelut ovat suomessa hinnoitelleet itsensä rikkaiden huveiksi, joihin ei perusperttiduunari viitsi rahojaan tuhlata. Sama koskee yhtälailla baareja ja muita juottoloita. Se ken haluaa maksaa samasta viinilitkusta 30 euroa pullo, minkä jopa alkosta saa vitosella niin siitä vaan, meikäläinen matkustaa jo sillä rahalla viikonlopuksi keskieurooppaan ja syö siellä hyvää ja edullisesti, kun mitä täällä sarvikuonojen maassa maksaa 2 hengen tukeva illallinen juomineen.

      • Parilla

        Onneksi Poriin tuli Parilla. Lounas 8.80€ ja on todella laadukasta ruokaa. Myös listalta saa loistavaa ruokaa ja palvelu on parasta mahdollista


      • verot..

        Syynä ravintolahintoihin on Suomen verotus ja kallis työvoima, ym kustannukset, keskieuroopassa ja myös eteläeuroopassa verotus ja muut kustannukset ihan eri ,kun Suomessa.


    • arilla

      Onneksi Poriin tuli Tähti Grilli. Lounas 5.00€ ja on todella laadukasta ruokaa.

    • utelias5

      Heippa,

      Onko Porissa mahdollisesti jotain paikkaa josta saisi haettua päivällisen mukaan? Tyyliin pihvi lisukkeineen yms.

    • jaa missä on ?

      "Onneksi Poriin tuli Tähti Grilli."

      Jaa missä on tähtigrilli? Pitänee poiketa jos vitosella saa kohtalaista sapuskaa.
      8 ja 9 euron lounaat saavat puolestani jäädä syömättä, melko harvoin nimittäin hinta ja laatu kohtaavat näissä paikoissa, toki on muutama poikkeua missä voi parikertaa kuukaudessa käydä syömässä. Liian usein safkoja nimitetään "kotiruoaksi" vaikka sisältö on tukun halvinta suurkeittiö-kauraa.

    • Nella

      Paras hinta-laatu suhde lounaan suhteen on Cafe Forum satakunnankadulla.Hyvä lounas on myös Eväskeittiössä Sampolassa.Paras pizza on Mevlanassa,rullakebab Junuksessa.

      • ex custom

        Ei todellakaan ole. Joskus ennen muinoin ko. nimisestä paikasta sai vielä todella hyvää kotiruokaa, siis silloin kun paikka sijaitsi vielä Satakunnankadulla (ent. Palin) tiloissa.

        Nyt ruoan laatu heittelehtii todella räikeästi ja hinnat ovat korkeat laatuun nähden.

        Mutta eipä se ihme kun paikan omistaja(t) käyttävät hyväkseen todella räikeästi harjoittelijoita/opiskelijoita (lue; ilmaistyövoimaa). Eiväthän ne voi mitenkään osata tasalaatuista ruokaa tehdä.

        Lopetin itse ko. paikassa käymisen puoli vuotta sitten, vaikka takan oli usean vuoden mittainen asiakassuhde...
        Meni ruoka niin ala-arvoiseksi.

        No, olen antanut sanan kiertää porin yhdessä suurimmista työpaikoista, ysm. tuttavat...

        Jotain ko. paikasta kertoo myös se, että se on estänyt itseään koskevat arvostelut Eat.fi:ssä

        AHNEELLA ON PASKAINEN LOPPU, sanotaan


      • pashaata
        ex custom kirjoitti:

        Ei todellakaan ole. Joskus ennen muinoin ko. nimisestä paikasta sai vielä todella hyvää kotiruokaa, siis silloin kun paikka sijaitsi vielä Satakunnankadulla (ent. Palin) tiloissa.

        Nyt ruoan laatu heittelehtii todella räikeästi ja hinnat ovat korkeat laatuun nähden.

        Mutta eipä se ihme kun paikan omistaja(t) käyttävät hyväkseen todella räikeästi harjoittelijoita/opiskelijoita (lue; ilmaistyövoimaa). Eiväthän ne voi mitenkään osata tasalaatuista ruokaa tehdä.

        Lopetin itse ko. paikassa käymisen puoli vuotta sitten, vaikka takan oli usean vuoden mittainen asiakassuhde...
        Meni ruoka niin ala-arvoiseksi.

        No, olen antanut sanan kiertää porin yhdessä suurimmista työpaikoista, ysm. tuttavat...

        Jotain ko. paikasta kertoo myös se, että se on estänyt itseään koskevat arvostelut Eat.fi:ssä

        AHNEELLA ON PASKAINEN LOPPU, sanotaan

        Tarkoitat ilmeisesti tota Cafe Forumia?
        Minullakin samanlaisia kokemuksia siitä.


    • Ainakin huonoin

      on hinta\laatu suhteeltaan ylivoimaisesti ABC tikkula. Sama pätee kylläkin myös muihin ABC myymälöihin ympäri suomen. Eipä ole paljon vaatimuksia luonaalta jos niissä käy syömässä.

    • taytta abc pashaa

      ihka ensi alkuun pari ekaa vuotta ABC asemien safka oli vielä suht ok, sitten alkoi laadun alamäki (laatu alas, markkinaosuus ylös).

    • poliiseille hyvä

      Ei kai siinä mitään jos haluaa maksaa kympin lounaasta ja syödä pussimuusia säilykelihapullia. Tällöin aabeecee on aivan hyvä lounaspaikka.

    • Ehdottomasti paras lounaspaikka on Citylounas Satakunnankadulla! Itsetehtyä kotiruokaa edullisesti eikä mitään lisaineeineksiä.

      • îiiiiiiiwwwwww

        Kartonon kipakka halapa ja hyva kotiruoka 6e uyvat kokit mut ilkea kassa tati :-)


      • Yök..Cafe Royal
        îiiiiiiiwwwwww kirjoitti:

        Kartonon kipakka halapa ja hyva kotiruoka 6e uyvat kokit mut ilkea kassa tati :-)

        Paras Cafe Brunssi itäpuistossa.... Huonointa ikinä Herttuantori Cafe Royal.


      • Köpa
        Yök..Cafe Royal kirjoitti:

        Paras Cafe Brunssi itäpuistossa.... Huonointa ikinä Herttuantori Cafe Royal.

        Käväisin erään tapahtuman yhteydessä kevättalvella tänä vuonna Satakunnan Museossa olevassa ruokapaikassa. Hämmästyin siellä olevan ruoan tarjontaa: oli monipuolista ja salaatteja runsain mitoin sekä jälkiruoka sisältyi hintaan per. 7,50/henkilö. Pääruokana oli monipuolista liharuokaa. Suosittelen, varsinkin kun käy silloin tällöin.


      • 8888888
        îiiiiiiiwwwwww kirjoitti:

        Kartonon kipakka halapa ja hyva kotiruoka 6e uyvat kokit mut ilkea kassa tati :-)

        Ihan pas-ka joskus taxikuskit käy siellä kaffeel.


    • Huonojakin nähnyt

      Suolaheinä Väinölässä 10

    • entinen aiakas

      Joo, satakunnankadulle wilmain vain syömään, halpaa on ja hygieenia sitten jotain hyvin vähäistä ja hometta löytyy katosta.

    • Aaarghh!!

      Mitä!!!??? Tähti Grilli on laittanut ovet kiinni!! Asun täs ihan lähellä enkä oo moista huomannu. Kävin kuikuilemas oven takana. Mitä mä nyt sit syön? Ei ol varaa käydä mäkkäreis eikä heseis?

    • tosi tyytyväinen

      Ihanaa ChiliBun Grilli avannut grillin Gallen-Kallelankadulle, todella hyvät
      hampurilaiset ja makkaraperunat.
      Käykääs syömässä Laava hampurilainen, mielettömän hyvä.
      Jos on todella suuri nälkä, syö Kroisos siinä on 6 pihviä ja 5 juustoa siis
      suuri hampurilainen.

      • uusintaan menee

        minä söin kerroshampparin ja hyvää oli , paistavat ne hienosti paistinpannun alla, kannattaa käydä katsomassa.


      • Vaakunanvallottaja
        uusintaan menee kirjoitti:

        minä söin kerroshampparin ja hyvää oli , paistavat ne hienosti paistinpannun alla, kannattaa käydä katsomassa.

        Koittakaapas maistaa kanabunia vai chickenbunia, kumpi se oli? No anyway, aivan mahtavaa. Parasta mitä Pori voi tarjota. Vähän eri luokkaa kun yleensä grillit tässä kaupungissa. Plussaa myös suomalaset työntekijät. Tänään uusiks...


    • Suosittelen

      Cafe Forum Entisen citymarketin, nykyisen k-supermarketin ja rautatieaseman vieressä, ruoka on todella hyvää seisovasta pöydästä ja maksaakin vain 8,5€

      • ei kiitos,sikahinta

        "Cafe Forum Entisen citymarketin, nykyisen k-supermarketin ja rautatieaseman vieressä, ruoka on todella hyvää seisovasta pöydästä ja maksaakin vain 8,5€"

        Aivan helveeetin kallista.


      • Cafe Ahneus
        ei kiitos,sikahinta kirjoitti:

        "Cafe Forum Entisen citymarketin, nykyisen k-supermarketin ja rautatieaseman vieressä, ruoka on todella hyvää seisovasta pöydästä ja maksaakin vain 8,5€"

        Aivan helveeetin kallista.

        Jep ja ko. paikasta on jo aiemminkin ollut tässäkin keskustelussa juttua.


      • wiener schnitzel
        Cafe Ahneus kirjoitti:

        Jep ja ko. paikasta on jo aiemminkin ollut tässäkin keskustelussa juttua.

        totta! cafe forum on nykyään aivan perseestä. ruuan laatu heittelehtii hyvästä todella kamalaan ja mikä pahinta, koskaan ei voi etukäteen tietää...
        sen siitä saa kun ilmais työvoimaa käyttää :(


      • Kilipailuonkovvaa
        wiener schnitzel kirjoitti:

        totta! cafe forum on nykyään aivan perseestä. ruuan laatu heittelehtii hyvästä todella kamalaan ja mikä pahinta, koskaan ei voi etukäteen tietää...
        sen siitä saa kun ilmais työvoimaa käyttää :(

        Tuskin se ilmaistyövoima määrittää ruuan laadun. Luulempa että on ruvettu vaan säästökuurille. Porissa kun alkaa noita lounaspaikkoja olemaan jo joka kulmassa.


    • graaavia

      Jos viittii hieman pidemmälle lähtee, niin Raumantien Motelli on yleensä hemmetin hyvä lounaspaikka. Vaihteelee senkin laatu toki, mutta 70% tod. hyvä!
      Ja milijöö kuin suoraan 70-luvulta :) Joten ei muuta kuin aikamatkailemaan...

    • Porissavierailija

      Hei osaako joku sanoa missäpäin Porissa on joku lounaspaikka mitä vastapäätä on ollut joku sisustuskauppa? Näin ollut ainakin muutama vuosi sitten. Sieltä sai kotiruokaa edullisesti, runsas noutapöytä. Kiitos :)

    • pettynyt ruokailija

      Viikinhelmenkin ruoka on mennyt alas kuin rotan häntä. Hyvät työntekijät ovat lähteneet ja työntekijöiden vaihtuvuus on aika kovaa.

      • mol3

        Taas viikinhelmeen haettiin työntekijöitä. Hyvät ihmiset vaan menee muualle.


    • Poissa porista 30v

      Vieläkö Tiilimäen Kespalla saa hampparia?

      • Hampparihullu

        en ole varma, mutta käy Chilibunissa, Gallen-kallelankadulla,tällä hetkellä
        Porin parhaat hampurilaiset saa sieltä.


    • millaistasiellä?

      Entäs panimoravintolan lounas?

    • Hyvää...

      Panimo yks parhaista, samoin Wanha kellari...

    • manhattanr

      Kannattaa kysyä porilaiselta. Ajettiin sellaiset runsaat puoli tuntia Porista etelään, josta löytyi aivan taivaallinen lounaspaikka! Ulkopaikkakuntalaisena en valitettavasti osaa sanoa tästä tämän enempää.

      • jui4

        Kauppahallissa on kaksi tosi hyvää. Ravintola makuisa ja se lehmä paikka. Lehmässä kunnon kotiruokaa edullisesti.


      • HalliHarrinKaveri
        jui4 kirjoitti:

        Kauppahallissa on kaksi tosi hyvää. Ravintola makuisa ja se lehmä paikka. Lehmässä kunnon kotiruokaa edullisesti.

        Eikö rumempaa ja luotaanpoistyöntävämpää nimeä keksinyt tämä "Kantturan" vetäjä.


    • omnomnomom

      nälkä!

      • huehueheuhehuehe

        Mullaki on. Mihin mennää syämää?


    • knakkirölöm

      penii dasdfokaosd

    • täyttä shontaa

      "Vieläkö Tiilimäen Kespalla saa hampparia? "

      Valitettavasti saa, siis nykyään valitettavasti. Porin parhaat hampit ovat historiaa ja tilalla papereista ja mausta päätellen scanburger-skeidaa joten pihveissä on puolet sianlihaa ja toinen puoli perunajauhoa joten se siitä se.

      • tietos on shontaa

        Kyllä Porista saa kokolihaa sekä täyslihaa hampparinsa väliin. älä puhu peetä.


    • murkina

      Chilibunissa ainakin täyslihapihvit ja isot joten syömään vaan.
      itse käyn usein ja olen täysin tyytyväinen ruokiin joita olen jo maistanut

      • NormanBOY

        Yhtään turkkilaisten kebabia en enää syö, ikinä. Sen verran oli vatta kuralla karhu pitserian, vaimikäsenytoli, rullakebabin jäljiltä. Saavat mun puolesta painua takasi sinne mistä tulivatki. Tartte toisia täällä tappaa ruualla.

        Tuntuu että keskustassa on jo joka nurkan takana joku kebabimaasta tullut sotapakolainen tarjoomassa apetta, no thanks, ei kiitos. Pirä hampparis.


      • NormanBOY
        NormanBOY kirjoitti:

        Yhtään turkkilaisten kebabia en enää syö, ikinä. Sen verran oli vatta kuralla karhu pitserian, vaimikäsenytoli, rullakebabin jäljiltä. Saavat mun puolesta painua takasi sinne mistä tulivatki. Tartte toisia täällä tappaa ruualla.

        Tuntuu että keskustassa on jo joka nurkan takana joku kebabimaasta tullut sotapakolainen tarjoomassa apetta, no thanks, ei kiitos. Pirä hampparis.

        Anteeksi vaan avautumiseni, mutta kyllä sapettaa tällanen vessassa ravaaminen. :(


    • murkina

      Chilibunissa ainakin suomalaiset omistajat ja siisti paikka ei tuu vatsavaivaa..

      • NormanBOY

        Omistajat juu, nehän voi olla kuka vaan, mutta entäs työntekijät? Nehän sen ruuan siel tekee. (Tässä vaiheessa tunnustan etten oo koskaan chilibunissa käynyt).


      • reimarukkanen
        NormanBOY kirjoitti:

        Omistajat juu, nehän voi olla kuka vaan, mutta entäs työntekijät? Nehän sen ruuan siel tekee. (Tässä vaiheessa tunnustan etten oo koskaan chilibunissa käynyt).

        Kävin vajaa kuukausi sitten Chilibunissa ja ainakin minun silmääni tytöt tiskin takana olivat ihan valkoisia. ja ruuasta ei pahaa sanottavaa.


      • Apulipauli
        NormanBOY kirjoitti:

        Omistajat juu, nehän voi olla kuka vaan, mutta entäs työntekijät? Nehän sen ruuan siel tekee. (Tässä vaiheessa tunnustan etten oo koskaan chilibunissa käynyt).

        Mene nyt hyvä mies käymään siellä, äläkä täällä avaudu kunnet ol maistanut. On tosi hyvät sapuskat ja ihan valkoiset naamat tiskin takana.
        Minkä takia täytyy hankkia mahatauti kaikenmaailman karvatollokebabeista kun saa ihan suomalaistakin syödäkseen?


    • Voiko olla?

      Eikös Karhu Pitseriasta löytynyt jostain rullasta jonkinmoinen karvatollo? Ja oliko Mevlanan ruuassa spermaa? Toivottavasti nämä ovat vain jotain rasistitarinoita.

      • Voiko olla?

        Eikun hei! Eihän karvatollomestassa toiminut tuolloin Karhu vaan jokin muu yritys :)


      • NormanBOY

        Ihan varmaan juu löytyykin. Täytyy mitä ilmeisemmin poiketa chilibunissa kun noin ootte puolustuskannalla. Mutta auta armias, jos taas tulee yrjö korvista asti niin etsin teidät käsiinne ja ja ja.....


    • Merhaba!

      Nämä chili bunin mainokset on ihan oikeesti naurettavia, 27 plussaa ja hirveää hehkutusta, noloa markkinointia. Vaikka chili bunissa onkin "valkoiset" työntekijät, se ei tarkoita sitä että ne omistavat sen.

      • hämitähä

        Missä on chili bun? Ja miksen oo koskaan kuullut siitä? La dolcen kyl tiedän ja on hyvä mesta. Onko dolcen omistaja kans suomalainen?


    • Kiinnostunut herkkus

      Onko kukaan vieraillut syömässä siinä La Jotain mikä on Promenadin kyljessä?
      Millainen ruoka?

    • murkina

      Chilibunin tytöt omistaa itse paikan, kysyin joskus kun mietitytti asia.
      minulla ei huonoa sanomista, mut kannattaa käydä itse maistamas.
      La dolce on kans hyvä ja siisti.

    • aripekat

      rita's places o komiat pitsat

    • ahmija

      Hello kebab-pitseriassa vanhallakoivistolla on tosi hyvät lounaat arkisin.Joka päivä pitsaa ja kebappia,sekä lisäksi päivittäin vaihtuvat ruokalajit.Kannattaa käydä kokeilemassa.

    • Syömähullu

      Parhaat: Galle, kauppahallin paikat, Long Gong, Mevlana, Yak and Yeti ja Bepop. Andalucian tai Buccon lounasta en ole testannut, varmaan hyviä jos kukkaro vaan kestää.

      Kirjakaupankin ruoka on hyvää, mutta siinä on aina ryysis ja huono logistiikka. Torilta niiltä siskoksilta saatava silakkapihviannos on kanssa makoisa, mutta se teltta ja siskosten tapa kusettaa juomavedestä 2 euroa vähentään syömähaluja.

      Huonoimmat paikat on S-ketjun paikat ja muut ketjumestat (Hese, Subway). Rossoon menee vain todella hölmöt, ja Toreronkin hinta-laatusuhde on onneton kun vertaa yksityisten pitämiin paikkoihin.

      Lounastarjonta Porissa on kyllä todella hyvä.

    • 14+18

      Porissa ei kannata mennä lounaalle mihinkään. Itse asiassa koko tuosta sekopäiden kaupungista kannattaa jokaisen itsesuojeluvaiston omaavan henkilön pysyä poissa.

      • 999+999

        Joo, jos pelkää ihmisiä niin kannattaa muuttaa vaikka Siperiaan porofarmariksi. Ei Pori sen ihmeellisempi paikka ole kuin Tampere tai Turkukaan. Ei asumisen eikä syömisenkään kannalta.
        Porissa on monia hyviä ravintoloita ja pikaruokapaikkoja joista saa edullisesti vatsansa täyteen.


    • bs_muller

      Metro kebabista saa mainioita annoksia laajasta valikoimasta. Varoituksena erittäin sosiaalinen kassanpitäjä, joka saattaa olla näin Suomalaiselle melko hermostuttava. Ruoka kuitenkin erittäin jees.

    • semrian

      ei ainakaan Junus Kebab
      Lounaspizza 6e onkin kuljetettuna 12e
      Tuli keskisormea ja puhelimessa vielä pahempaa...
      asiakas aina oikeassa hyvin sisäistetty
      Kerran oli pilaantunutta pizzakastiketta....

      • sepposeponsepposepi

        Junuksesta tilattiin kaks kertaa saman päivän aikana pizzaa kotiinkuljetuksella. Tämä tapahtui kesäkuussa, eikä vielä ole pizzoja saapunut. Nälkä jäi kiitos vaan.
        Hyvät pizzat siellä on, kun vaan saisi niitä...


    • M.S.

      Paras Ruokapaikka on Halpa-Hallin ruokala,siellä seisova pöytä.

      • MR.

        Ootko jossain nähny istuvaa pöytää??


      • Jaramo

        Halpa-Hallin ruoka on ihan hyvää, mutta melko tyyristä määräänsä nähden. Grillikioskeista saa rahoilleen vastinetta, esim. grilliporissa, cottongrillissä ja chilibunissa saa rahoilleen vastinetta. Kävin jatseilla kaikissa kolmessa vaikken yleensä grilliruokaa syökkään.


    • Tasajalan Tahvo

      Kävin Satakunnankadulla kahvila Viljami tai jottai simppäi eilen syömässä. Tämän päivän olenkin sitten istunut paskalla. Että hyvin toimii. Ummetuslääkkeenä ainakin. Työnantajanikin kehui minua ja sanoi että älä HYVÄ MIES mene joka paikkaan vaikka olisi äkkinälkäkin. Ei onneksi ota palkasta pois.

    • molli1

      ihanaa että Poriin on tullut intialais-nepalilainen ravintola!! Hyvää ruokaa kohtuu hinnoin! SUOSITTELEN!

    • Nimimerkkiniiiiii

      Parhaana pidän ihan perinteistä rossoa, amarillosta jos pitää niin sekin on hyvä. Porin amarillossa palvelu kohdillaan ja henkilökunta iloista ja mukavaa.

      Pahin kokemukseni on porin parilla, josta en oikeastaan keksi nyt mitään positiivista.

      • ilmaset.mätöt

        ilmasta sapuskaa saa satakunnankatu 5 kellarissa


    • Lounaalla

      Paras on ylivoimaisesti länsihovi

    • hahattaa

      Jokanen kai puolustaa sitä omaa mestaa ja haukkuu muita.
      Kannattaa http://www.lounaspori.fi katsoa ja etsiä kullekkin päivälle paras ateria
      sen mukaan mistä tykkää. Saattaa muuttua mielipide kun näkee että muutamassa paikassa on päivittäin pitopöytä määrä ja joissakin ihan muutama lisuke perunalle.
      Hinnat aika pitkälti samoja ja kun katsoo viikkoja niin samasta tukusta joka lounaspaikka ne ruokansa aika pitkälti ottaa.

    • NotreDame

      Narsistisen psykopaatin kahvila, napoleonsyndrooma ja salainen osoite.

    • GottonGrilli-

      GottonGrilli paras paikka.Siltapuistokatu.

    • Juhananasiakas

      Vanha juhana on komias.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      258
      2937
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      390
      1890
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      68
      1809
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1569
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1325
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      285
      1093
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      43
      988
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      276
      972
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      102
      870
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      865
    Aihe