Fiksu Jasmine haukkuu Martinan, The Tyrkyn

HYVÄ JASMIN!!!

hymy:
Ex-kohujulkkis Jasmin Mäntylä paljastaa, että häntä on kosiskeltu jo kahtena vuonna peräkkäin Viidakon tähtöset -sarjaan.

Jasmin on sanonut ehdottomasti ei, ja varsinkin viime vuonna osallistujajoukon nähtyään hän oli tyytyväinen päätökseensä. Vaikka hyviäkin tyyppejä oli mukana, jotkut nostivat Jassun niskakarvat pystyyn.

-Jonkun Aitolehden lapsellinen ja huomionhakuinen raivoaminen ja riehuminen olisi saanut minut vaikka uimaan pois viidakosta, Jasmin tuumii.

Hän ihmettelee, keitä tämän tuotantokauden julkkikset edes ovat.

-Täynnä toistaan tuntemattomampia kasvoja. Ihmettelen, millä ohjelman kiinnostavuus saadaan pidettyä korkealla. Uskon ohjelmasarjan jäävän kahden tuotantokauden ihmeeksi.

32

1954

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jasmin ookoo

      Mara menee ihan mihin vain mukaan. Häntä ei yleensä pyydetä mihinkään mukaan, paitsi Seiskan joihinkin juttuihin.
      Joten hän menee.
      Haluaa niin kovasti olla tyrkyllä.
      Kaikkia muita toki pyydetään ensin, viimeiseksi Maraa.
      Kuten nytkin.
      Jasminia kinuttiin, ei mennyt, Mara sitten vimppa vaihtoehto.
      Kuka hullu tosiaan menisi tuohon sarjaan, maailman noloin sarja, jossa pelkkiä salapanoja tai luusereita tai muita nobodeja.

    • tyhmääki tyhmeempi

      Tiedoksi sulle vaan, että eiköhän Martina ollut se ketä ensimmäiseksi pyydettiin ;). Ainakin tuotantotiimi halusi Martinan jatkavan kisassa, joten yritti saada Saran äänestämään muuta kuin Martinaa ;)

      • Kaikkeen ei ehi

        Mä luulen kans, että Mara oli ykkönen.


    • Hanuri ei sala

      Mara aitolehmää inhoovat kaikki.

      • valivalivvvv

        Valitettavasti asia on juuri noin ja johtuu ainoastaan hänen omasta käytöksestä!


    • Vihattu=kaivattu

      Taitaa olla ihmisillä sellainen viha-rakkaussuhde Martinaan. Vihataan, mutta kiinnostaa kuitenkin. Nyt ollaan pettyneitä, kun viidakkoon ei ketään Martina kakkosta löydetty. Vaikeahan häntä on kenenkään korvata.

      Tukiaista toivottiin. Kovasti vihattu hänkin. Onneksi ei sentään häntä viidakossa nähdä; eiköhän hänen harhaisesta sairaudestaan ole jo riittävästi raadollista hupia revitty.

    • totuude torovi

      Satun tuntemaan tuotantoyhtiön edustajan, ja tiedän varmaksi että Jasmin MÄntylää ei ole kertaakaan pyydetty ko. ohjelmaan.

      Eli nyt on käynytkin niin, että Jasmin on suuttunut siitä kun sitä ei ole pyydetty niin nyt sitten kiukuttelee.

      • yks ullanlinnasta

        Kukakohan lie olet koska olen useammalta ohjelmaa valmistelevalta kuullut et ovat jasminin halunneet mukaan molempana vuonna. Osa ohjelman takana olevista kun on jasminin tuttavia muutenkin.


    • Tosi fiksu Jasmin

      Joo... Jasmin Mäntylä on tosi fiksu. Tässä taustaa:



      Jasmin Mäntylä nousi julkisuuteen 13-vuotiaana eri mallikisojen kautta, 14-vuotiaana hän voitti Suomen Mallikuningatar -tittelin. Nopeasti Jasmin nousi julkisuuteen tulevien Miss Suomi -kisojen ennakkosuosikkina, mutta alkoi saada negatiivista julkisuutta, koska peruutti keikkojaan ja ulkomaanmatkoja ilman ennakkovaroitusta.

      Jasminin yksityiselämä nousi myös otsikoihin: hänet yhdistettiin niin häntä vuosikymmeniä vanhempaan opettajaan kuin Jari Kurriin, joka tyrmistyi juoruista, joissa hänet yhdistettiin tuolloin 17-vuotiaaseen kaunottareen. Todellisuudessa pari oli törmännyt työkeikalla, yhden kerran.

      Kohukaunotar poseerasi alasti vuonna 2000 ja heitti samalla hyvästit Miss Suomi -kisoihin osallistumiselle.

      Tammikuussa 2001 Jasmin yhdistettiin romanttisessa mielessä erotiikkataiteilija Henry Saareen, mutta nainen meni naimisiin turkulaisen Mike Raution kanssa tammikuun lopulla. Pari haki avioeroa kolmen kuukauden avioliiton jälkeen. Samana vuonna hänen ja Ilkka Kanervan huhuttu suhde nousi otsikoihin.

      Paria vuotta myöhemmin otsikoihin päätyi raju riita kihlattu Markku Valtasen kanssa 7 päivää -lehden juhlista lähdettäessä. Valtanen tuomittiin myöhemmin sakkoihin Jasminin riepottelusta.

      Jasmin toimi myös MTV3:n EVVK-ohjelmassa viimeisiä sanoja heittäneenä tyttönä.

      Vuonna 2004 Jasmin seurusteli itseään 36 vuotta vanhemman Tuomo Kivisen kanssa työskennellessään Martti Vainion keuruulaisen Veturipuiston pr-tyttönä. Otsikoihin nousivat myös potkut veturipuistosta ja keikan peruuttaminen ilman ennakkoilmoitusta.

      Vuonna 2006 nainen oli otsikoissa törkeän rattijuopumuksen vuoksi, hän ajoi humalassa auton puuhun.

      Kokoomuksen riveistä Jasmin yritti syksyllä 2008 Oulun kunnallisvaltuustoon saaden varaedustajan pestin ja edustaa puoluettaan myös nuorisoasianlautakunnassa. Jasmin oli kihloissa näyttelijä Oskari Katajiston kanssa.

      • sala-jasse

        Unohdit, että oli Martti Vainion salarakas.


      • vm 80 artse
        sala-jasse kirjoitti:

        Unohdit, että oli Martti Vainion salarakas.

        Vanhoja juttuja TAAS. Jasmin on onnellisesti kihloissa ja ihanan oloinen nainen. Ennen en niin Jasmiinista piitannut mutta sen blogin kautta oon saanut huomata et on kasvanut aikuiseksi naiseksi ja se olisi suositeltavaa noille maroille ja tuksuille yms.
        Hienoa Jasmin kun et tuonne viidakkoon halunnut ja just oikeen sanottu Marasta. Se on lapsellinen idiootti.


      • 3+1

        No kukahan 13-14vuotias tyttönen vielä osaisi kovin kypsästi ajatella ja elää. Kun noin nuorena voittaa Suomen mallikuningatarkisan, saattaa pää mennä julkisuudesta ja suosiosta sekaisin. Se, että Jasmin voitti mallilisan, kertoo siitä, että kyseessä on ollut valmis malli. Ei sellainen kuin Aitolehti, joka tituuleeraa itseään malliksi, vaikka on päätä lyhyempi Jasminia.

        Jasmin on kasvanut kokemustensa myötä aikuiseksi. Martina taas toistaa toistamisen jälkeen virheitä ja etukäteishehkutusta kaikkien asioiden kanssa, mutta kun näytön paikka tulee, niin Martinasta ei ole mihinkään. 30vuotiaana pitäisi kyllä olla jo ihan reaaliteissa, jos on normaalisti kehittyvä ihminen.


    • Mara tyrkky

      HEH ai sinä tiedät keitä pyydettiin! Hauskaa, nimittäin minä tiedän keitä turhisohjelmaan pyydettiin ja kyllä, juurikin Jasminia, sen jälkeen pyydettiin vielä yhtä toista naista, ei myöskään tullut, vasta SEN jälkeen Martinaa, joka oli aivan innoissaan heti tulossa.
      Tämähän on aivan samaa kuin alkuvuonna, kun Martina sepusteli että häntä pyydettiin juontajaksi ohjelmaan muttei EHTINYT; seuraavana päivänä tuotantoyhtiö kertoi totuuden, ei oltu KOSKAAN pyydetty, ei ikinä.
      :)

      • poiu908787

        Jasmin ei alennu tuollaseen roskaan, on aiemmin tehnyt huonoja juttuja mutta ne on vanhoja juttui. Siksi ei varmaan halua tulla sekotettavaksi tuollaseen roskaporukkaan.
        Kaikki jotka on tyrrkyi kuten just mara menee juosten mukaan mihin vaan.
        Hienoa Jasmin, teit oikeen valinnan!


      • kotka kuittaa
        poiu908787 kirjoitti:

        Jasmin ei alennu tuollaseen roskaan, on aiemmin tehnyt huonoja juttuja mutta ne on vanhoja juttui. Siksi ei varmaan halua tulla sekotettavaksi tuollaseen roskaporukkaan.
        Kaikki jotka on tyrrkyi kuten just mara menee juosten mukaan mihin vaan.
        Hienoa Jasmin, teit oikeen valinnan!

        jasmin on kihloissa isänsä ikäisen miehen kanssa, seiskassa oli kuvat ja kaikki. Taisi olla amerikkalainen, oliko dennis nimeltään. Harmaahapsinen 70v ukkeli.

        Ei taida jasmin mäntylällä olla kaikki inkkarit kanootissa? Tai sitten on joku isä-kompleksi.
        Lisäksi jasmin on tuomittu rattijuoppo, olisi voinut ajaa vaikka lapsiperheen kuoliaaksi viinanhakureissullaan, onneksi ei muita sattunut.
        Tyhmästä päästä saa auto kärsiä.

        Tyhmä ku saapas.


      • jassuuutuyioponm,
        kotka kuittaa kirjoitti:

        jasmin on kihloissa isänsä ikäisen miehen kanssa, seiskassa oli kuvat ja kaikki. Taisi olla amerikkalainen, oliko dennis nimeltään. Harmaahapsinen 70v ukkeli.

        Ei taida jasmin mäntylällä olla kaikki inkkarit kanootissa? Tai sitten on joku isä-kompleksi.
        Lisäksi jasmin on tuomittu rattijuoppo, olisi voinut ajaa vaikka lapsiperheen kuoliaaksi viinanhakureissullaan, onneksi ei muita sattunut.
        Tyhmästä päästä saa auto kärsiä.

        Tyhmä ku saapas.

        Jasminin kihlattu on 62 ei suinkaan joku 70 v mies ja onko tuossa jotain outoa?? Jos ne on onnellisia niin onko se muitten asia tuomita toisten suhdetta?!? Ja tuo sen kihlattu eli dennis on englantilainen ei kukaan amerikkalainen ja englannissahan jasmininkin nyt aikansa on kihlattunsa luona. Jouluksi ne tulee molemmat suomeen ainakin jassun blogin mukaan.


    • jksaf93

      Mäntylä kieltämättä sekoili aiemmin, mutta siitä on aikaa vaikka kuinka.
      Nyt on Martina ikäinen ja AIKUISTUNUT.
      Sen sijaan Martina se sekoilee ainakin yhtä pahasti YHÄ kuin teininä.

    • Ehdottomasti

      On se kyllä muutenkin, ei tarviin miehekkääseen Aitolehteen verratakaan.

      • hhhhhhhhhttttttttttt

        Tuo Jasmin on kaunein suomalainen julkku, upea nainen joka uskaltaa tuoda ajatuksensakkin esiin. On rehellisen oloinen ihminen ja sellaisia arvostan. Ei vaikuta pinnalliselta vaan on juuri hieno ja aito tyyppi. Vaikka onkin tosi kaunis nainen, jalat on maan pinnalla.


    • siinä.sulle.faktoja

      "Täynnä toistaan tuntemattomampia kasvoja" ??!!


      Mikäs aito julkkis sä Mäntylän Jaska luulet olevas?

      Sä oisit myös ihan tuntematon, ellet ois pelkän lärvisi perusteella tunkenut (roska/turha/mitättömyys-julkisuuteen!!!)
      Lisäksi sitä auttoi suurimmin se ,e ttä olet (vain ) täällä pohjoisessa hieman kantäväestöä "eksoottisempi"

      NIIN, OLETKO ITSE PEREHTYNYT AIHEESEEN JULKKIS, JULKISUUS, MERIITIT SIIHEN Jne?!! Arvatenkin et.

      SINÄ KUULUT KATEGORIAAN TURHAT JULKKIKSET, KOSKA SINÄ ET OLE TEHNYT MITÄÄN MAINITTAVAA, ETTÄ OLISIT OIKEA JULKKIS SIIS SAAVUTUKSILLASI. (Ulkonäkö, typerät temput, kohut eivät ole oikeaa julkisuutta)


      Olisit "oikea" julkkis, jos olisit tullut julkisuuteen vaikkapa hienojen saavutustesi jälkeen, voittanut Nobelin, keksinyt uuden syöpälääkkeen, kirjoittanut himoittuja teoksia, tehnyt oikeaa hyväntekeväisyystyötä perustamalla säätiöitä, löytämällä nettiliikenteen heikkoja kohtia jne. Jne arvostettavia ja kehuttavia saavutuksia ja älynleimahduksia.

      Edes urheilijat/poliitikot eivät tavallaan ole "oikeita" julkkiksia myöskään koska esim.poliitikoille julkisuus tulee suoraan kuin kaupantekijäisiksi.

      Alinta kastia "julkkiksista" ovat nämä mitään tärkeää tekemättömät alastonta itseään esittelevät akat ja tosi tv tyypit, ihan samaa MITÄTTÖMYYSSARJAA.

      LISÄKSESI HUOMIOIN, ETTÄ KUN KERRAN LÄHTEE TISSIKUVIEN LINJALLE JA NIITÄ JATKAA VUOSIKAUSIA, NIIN SIITÄ EI YLEMMÄLLE JULKKISTASOLLE ENÄÄ NOUSTA.
      SELLAINEN TYYPPI JÄÄ PELKÄKSI MAITORAUHASESITTELIJÄKSI EIKÄ SIINÄ OLE MITÄÄN SAAVUTETTAVAA EIKÄ OIKEASTI ARVOSTETTAVAA STATUSTA.

      *pelkkä tissi XD

      • luetuinblogi

        Joo näitä oikeita julkkiksiahan on seiskassa joka viikko. Ovat voittaneet vaikka minkälaisia pokaaleja ja saavuttaneet suuria tekoja. Kyllä siihen sakkiin Jassukin mahtuu.


    • katse.peiliiiiiii

      Eli jaskaa pyydettiin 2012 TURHIS. Ohjelmaan,

      Mikä hän silloin on:

      A) turhis
      B) Hillary Clintonin poliittinen neuvonantaja
      C) presidentti


      Siinäpä visainen kysymys

      • huomioipäiväys

        Sä olet nyt muutaman vuoden jäljessä kyselysi kanssa.


    • redpunainen
    • huippunainenjaäiti

      Debbie on kaunis, hoikka ja hyväkuntoinen, lapsensa jo AIKUISEKSI saanut viehättävä nainen.

      Varmaan joka paikasta maittavassa kunnossa : )

      On erittäin yleistä, että vastaeronneet käyvät vielä toistensa luona apajilla niissä asioissa. Tutkitustikin asia oli näin.
      Ovat varmaankin yhteen palanneet.

      Jännä juttu, että jotkut ohimenevät kakkosnaiset/miehet eivät haluais uskoa että samaan aikaan se mies/naisystävä käy viikoittain myös exönsä sängyssä. Monella asia on just näin.

      • Letkunpuiston.taxitolppa

        Riku ja Debbie ovat yhdessä. Asuvat samassa osoitteessa ja pyörittävät yhteistä firmaa. Vuoden takainen patiolla lojunut painajainen on painumassa unohduksiin.


      • hfjfgvjgfvjgv
        Letkunpuiston.taxitolppa kirjoitti:

        Riku ja Debbie ovat yhdessä. Asuvat samassa osoitteessa ja pyörittävät yhteistä firmaa. Vuoden takainen patiolla lojunut painajainen on painumassa unohduksiin.

        Voin vain kuvitella, miten rikun päässä on koko ajan raksuttanut; "Miten olen ollut niin typerä, että eroaisin maailman ihanimmasta naisesta, lapseni äidistä..."
        IdariMäntylän läsnäolo on vain pönkittänyt tätä rikun tunnetta Debbietä kohtaan.
        Saipahan kunnon vertailukohteen :D

        Kävin tuolla Red Arrowsin sivuilla. Kovin on alkutekijöissä vielä (44 tykkääjää/seuraajaa).
        Olis oiva paikka onnitella rikua kun on taas parisuhteessa idariMäntylän kanssa ja toivottaa oikein hauskaa yhteistä aikaa sit parinkymmenen päivän päästä "kun ovat taas samassa paikassa"....


    • Jaskanpaskat

      Myös Riku on käynyt tykkäämässä Debbien sivuja vaikka kateellinen Jaska kertoi panottaneensa ukon poistamaan Debbien ystävistään. Jaskan sivuja Riku ei noteeraa yhtään mitenkään. Mut Jaska vaan huutelee olevansa Rikun kanssa hyvässä parisuhteessa. No, helmikuussa Jaskalla on vaihtoehtoa suhteen "lopettamiseen"' eihän edes Jaska voi olla loputtomiin mielikuvitussuhteessa

      - suhteesta vaietaan ja yritetään lakasta maton alle, so me!
      - Jaska on niin rakastunut uuteen mieheen ettei voi olla samassa paikassa Rikun kanssa
      - Jassu huomaa ettei rakastakaan Rikua enää ja käskee ukon painua kotiinsa

      Oulun paparatsi eli Helka ei postaa ainuttakaan kuvaa seiskaan koska oikeestihan Riku pysyy tiiviisti Perttulassa.

    • KateellinenJaska

      Jaska ollut jo vuonna 2012 Martinan kimpussa? Mitä sillä on Martinaa vastaan? Onko Martina vienyt jonkun Jaskan miehen?

      • KatteetonPaska

        Martina on käytännössä ollut lähes jokaisen miehen patja.


      • Pitkäviha

        Kyseessä on tää vanha Seura-lehden haastis jossa Martina sanoi Marika Fingeroosille että tämän pitäs varoa ettei käy kuin jasmin mäntylälle.
        Jaska tunnetusti osaa kantaa kaunaa..


      • tiedämmekyllä
        KatteetonPaska kirjoitti:

        Martina on käytännössä ollut lähes jokaisen miehen patja.

        Jaaha, kukahan se patja/käsipyyhe on oikein ollut....XD XD


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4649
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4260
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2790
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1679
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1670
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1625
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1583
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1531
    Aihe