Putkimiestä ei pikku hommat kiinnosta!

Nokialta sai apua

Koitappa saada putkimies pikku hommaan missä aikaa kuluisi tunnin verran. Ei onnistu! Arvon rutkipunkkarit; jos pienet hommat ei kiinnosta ei isoihinkaan kysytä! Otetaan sitten pannuhuoneremontit ja lämmitysjärjestelmien suunnittelijat muualta. Olen aina koittanut suosia paikallisia yrittäjiä (alalla kuin alalla) mutta en enää. Silloin kun apua oikeasti tarvitsisi niin sitä ei saa; painaa joulunpyhät päälle jne. Pitäkää tunkkinne!

61

7916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nokialta sai apua

      Sen verran pitää paikata että viimeksi pirtissämme poikkesi paikallisen firman työntekijä, nuori mies. Homma kävi ja paikat jäi siistiin kuntoon. Ilmoitti etukäteen vesien katkaisemisesta ja poistuessaan mitä teki jne. Nuorilta homma käy. Toista ovat nämä "kokeneet putkimiehet". Työ (ehkä) tehdään ja mörököllitellään ja ollaan niin ammattimiestä että kaikki paska jää pannuhuoneen lattialle.Panostakaa nyt yritykset palveluunkin!

    • Kuivatila sähkövedot

      Tuohan on ihan sama juttu kaikenlaisilla palvelualoilla, vaikka sähköalalla myös. Jos tarvii pari uutta pistorasiaa ja uuden valaisimen johonkin huoneisiin, niin ei ketään saa paikalle sellaista tekemään. Ovat heti puhelimessa niin vastahakoisia, ja vetoavat että on juuri nyt niin kiirettä että ei "tollaisiin" urakoihin ehdiotä lähteä.

      Itse olen joutunut opettelemaan sähkövetojen pintavedot uusiin pistorasioihin ym. Vanhassa ok-talossa olisi aivan ihmeessä jos ei mitään sähkötöitä osaa itse tehdä.
      Kun huolella ja harkiten tekee, niin vakiosähköt kuiviin tiloihin ovat ihan peruskauraa ja myös turvallisia. Normalia MMJ-asennuskaapelia ja kiinnikkeitä saa metreittäin sähköliikkeistä.

    • orottaa

      Tilasin 25 vuotta sitten sähkömiestä hommiin lupasi tulla mutta ei vielä ole näkynyt saa nähdä koska tulee??

    • tee hommasi itse

      Sitten rutistaan hinnasta, jos asentaja laskuttaa kaikesta käytetystä ajasta, matkat ja kilometrit, mahdollisten tarvikkeiden noudot työ.
      Pitäkää pikku pskahommanne, pikku runkkarit, kohta ei kenekään kannata tehdä muuta, kuin nostaa tukia.

      • Anonyymi

        Haista vittu


      • Anonyymi

        Iso mies ja ei kestä valituksia rahanmenoista voi juma


    • Tehään sitten itse

      > Pitäkää pikku pskahommanne, pikku runkkarit,

      Ohos, alkaa sävyn perusteella kuulostaa siltä että Sastamalan työväenopistoihin on otettava peruskursseiksi tällaiset koko syksyn kestävät kurssit:

      1) Kodin LVI työt. Putkivetojen suunnittelu ja asennustyöt, tarvbikkeiden hankintapaikat ja mitoitusohjeet, putkivetojen käytännön asennusohjeet.

      2) Kodin sähkötyöt.
      -Kuiviin tiloihin tehtävät asennukset ja korjaukset.
      -Koestuskynällä testaten turvallisen 0-johtomaadoituksen tekeminen.
      -Käytännön MMJ-kaapelopinnin asennusohjeet.

      Saa nuo koppavat sähköukot ja LVI-ukot rasvaisine ylilaskutuksinensa sitten pysyä kotonansa. Ei enää pyydetä lainkaan hommiin.

      Tilataan tekijät aina Nokialta, jos joku isompi koko talon sähköjen asennustarve tulee eteen.

    • Putkimiestä ei pikku

      Mulla kun kyse ei ole siitä etten maksaisi mukisematta mitä pyydetään. Ongelma on se ettei ns. tekijöitä kiinnosta tulle "pikkutöihin". Mutta kuten ylläkin mainitaan, haetaan palvelu sitten Nokialta. Ja kun pikkuhommiin ei saa apua niin mitä sitä isompiinkaan kannattaa rukoilla. Tuntuu ihan nololta kun pitäisi anella toista palkallisiin töihin. Mutta enää ei tarvitse kun otan yhteyttä fiksuun naapurikylän firmaan, missä töiden lisäksi laitetaan paikat kuntoon ja kerrotaan mitä tehtiin ja mitä jatkossa kannattaa tehdä.

    • Nokian hyvä putkari

      Kerros ihan mainoksena, että mikä sen hyvin palvelleen Nokialta tulleen putkimiehen firman nimi on. Laitetaan sanaa kiertämään, että soita Nokialle jos on isompi putkiremontti tulossa.

      Sieltä on kunnollisia putkimiehiä saatavilla, varsinkin näin laman ja hiljaisen kysynnän aikana.

    • Putkimiestä ei pikku

      On siellä muutamakin. Yksi, minkä nimeä en muista on Sarkolassa. Asiallista palvelua. Yksi on Kaapu ja itse olen käyttänyt Putkiasennuksen palveluja. Ei moitteen sanaa mistäkään paikasta.

      • urakka 5

        Saisko listaa kieltäytyjistä, kun tarvis tässä itsekin teettää melko iso urakka. En häiritsisi työtä vieroksuvia.


    • Rauhaan jätettävät

      > Saisko listaa kieltäytyjistä, kun tarvis tässä itsekin teettää melko iso urakka. En häiritsisi työtä vieroksuvia.

      Tuo oli ihan hyvä huomio. Sellainen lista auttaa niitä pienemmistä töistä kieltäytyviä firmoja itseäänkin. Kun firman nimi laitetaan sellaiselle listalle, niin ei tule enää niitä hankaloita pikkuasiakkaita soittelemaan.
      Semmoisia jotka pyytävät yhtä vuotavaa vesiputkea korjaamaan, eikä ole sen isompaa parin viikon työtä saman tien tarjota.

      Minnekäs tuo "Rauhaan jätettävien firmojen lista" laitetaan esille? Tänne Suomi-24:lle varmaan, ainakin alkajaisiksi.

    • Rauhaa putkialalle

      "-- Sastamalan Putkiliikkeiden rauhalista. --"
      -Älä soita meille, olemme kiireisiä, eikä kiinnosta.

    • Alhainen kate piisaa

      Minä olen pieyrittäjä itse , mutta en putkialalla , vastaan joka puheluun ja käyn tekemässä tilatut hommat moitteettomasti. Olen myös ihmetellyt kuinka hyvät katteet pitää putki/sähkö alalla olla , kun ajetaan uusilla pakuilla paikasta toiseen työkalupakin kanssa. Itselleni ei ole tullut mieleen vaihtaa ihan uutta pakua siksi koska saan yrittämisestä sen verran rahaa , että sillä elää , mutta ei ole tarvis asiakkailla maksattaa uutta pakua.

      • Katetta katetta

        Kuse tumppuus harrastelija.


    • Putkimiestä ei pikku

      En lähde listaa niinpäin tekemään. Hyviä kehun mutta en toisin päin. Soittamalla se selviää ja heti on havaittavissa ettei homma kiinnosta.

      Tarkoitukseni ei ollut niinkään mollata vaan olen hieman ihmeissäni ja pettynyt. Kun ei ole ollut muutaman kertaan edes kiireellistä. Olisi voinut poiketa vaikka ns. kotimatkalla. N 8000 urakka menikin sitten em. paikkakunnalle.

      Mielestäni se ei riitä että homma osataan. Hyvin hoidettu työ, paikat siistiksi ja ihan normaali käytös asiakkaille riittäisi. Asiakaspalveluun kannattaisi panostaa edes hieman lisää. Se ei maksa mitään yrittäjällekään.

    • Iso kate

      Putkialalle ovat päätyneet meistä vain ne lahjakkaimmat, jotka pitkästyvät rutiinihommissa. Isoja haasteita pitää olla, niistä saa laittaa isot laskut, johon mahtuu "katetta". Saako rahalle sitten "katetta", se on toinen asia.

    • Nokialta sai apua

      Todellinen ammattilainen tekee kaikki työnsä laadukkaasti. Aika erikoinen ajattelumaailma kun kuvitellaan että ammattimiehen tehtävään kuuluu tehdä vain nippanappa se mitä asiakas pyytää. Tosi ammattilainen tietää sen että ylittämällä odotukset kuitataan monet mainokset ja saadaan ilmaista mainosta puskaradion kautta. Luulisi omistajaa edes kiinnostavan mutta ei Vammalassa ainakaan. Minulla on poikennut näitä ylimielisiä Tarmoja sietokyvyn ylittävälle tasolle asti. Jatkossa saavat olla rauhassa nämä "mäntyset" ja "soraniemiset" sekä yhden miehen "sinnikot". Se että potentiaalista asiakasta pidetään täysin tyhmänä, ei osakkeita juuri nosta. Eniten ihmetyttää se että pienmmistä töistä voi pyytää saman tuntiliksan kuin isommistakin mutta silti työ ei kiinnosta.

    • Nokialta sai apua

      Hyvä osoitus siitä ettei asia kiinnosta on se ettei yksikään lvi-alan yrittäjä kommentoi kirjoituksiin. Pannuhuone remontissa tapahtui pikku moka ja kun soitin Nokialaisen firman vastaajaan pe iltana klo 21 jälkeen niin vastasoitto tuli vartissa ja ensiapuohjeet samantien. Maanantaina klo 8 oli veijari ovella ja ongelma korjattiin. Mies joi meillä väliin jääneet aamukahvit ja söi sämpylät ja hommat meni ns. putkeen. Olen muutamaan kertaan soitellut perään ja kysellyt säädöistä yms. ja aina on palvelu ollut kympin luokkaa. Sähköpostilla on tullut kaaviot ja säätöohjeet sekä numero mihin tarvittaessa voi soitella. Tällä kylällä vastaavaa taitaa olla turha edes odottaa.

    • Hyvää LVI palvelua

      Sastamalan alueen omat putkiliikkeet ovat aika lailla ilmaisseet täälläkin että suuri osa tarjotuista töistä on sellaisia että ei kiinnosta ottaa. Kaikenlaisiin jäätymisputkirikkoihin, uusien linjojen vetelemisiin ja kylppäriremontteihih, jne. vastataan että: EI KIINNOSTA KUN EI SAA TARPEEKSI KATETTA!!

      Nämä Sastamalan putkiliikeet kannatata siis jatkossa jättää omaan rauhaansa. Saavat odotella puhelimensa vieressä niitä isoja ja hyviä tilauksia:

      -Vuorinen Ky, LVI-Tamminen Oy, Putki-Petteri Oy,
      -Putkiasennus Miska Salmela, Putkiasennus Railo,
      -Putkiasennus- ja myynti Fält Mika,
      -Putkimies Hannu Linnikko, Uusiputki Oy

      Jos tarvitset nopeasti ja hyvää putkimiespalvelua Sastamalassa, niin tilaa sitä esimerkiksi Nokialta tai myös Huittisten puolelta. Tässä yhteystietoja muutamiin Nokian alueen putkiliikkeisiin:

      LVI T. Kaapu
      -Korkeemäenkatu 11, NOKIA puh. 040 5265268
      http://www.nokiaopas.com/tiedot/lvi-t-kaapu-oy2/

      Nokian Putkiasennus Oy
      -Poutuntie 1 A 8, NOKIA puh. 040 5404670
      http://www.nokiaopas.com/nokianputkiasennus/

      Putkiasennus Nokian Erh-Putki Oy
      -Rounionkatu 59 G 28, NOKIA puh. 050 3420420
      -Linnavuorentie 14, LINNAVUORI puh. 050 3420420

      Öljypoltin- ja LVI-Huolto Kuivanen Rami
      -Kankaantaankatu 30 A, NOKIA puh. 040 5419677

      LVI FeSET Oy
      -Vihnusjärvenkatu 45, NOKIA puh. 040 1740777

      LVI Kaapu T Oy
      -Korkeemäenkatu 11, NOKIA puh. 040 5265268

      LVI-Asennus Salonen J.
      -Manttaarimutka 20 A 3, NOKIA puh. 050 5290442

    • Kekkola, Makkola tai

      Tähän listaan voi liittää katto/peltimiehen Varilasta. Mulle selvisi mistä idiootti poika on geeninsä perinyt kun koitin saada kattohommiin äijää. Mutta miten on mahdollista että molempien päähän on kertynyt sellainen määrä virtsaa. Marko ja Markku mottipäitä molemmat.

      • putkimies

        Eli siis kannattais perustaa sastamalaan palveleva putki firma.


    • Nykyinenki toimii!

      " Eli siis kannattais perustaa sastamalaan palveleva putki firma. "

      Taitaa mennäö ihan turhaan tollaiseen asiaan panostamisen kanssa. Täällä kelpaa ja käy kaupaksi kyllä ynseämpikin palvelu.

      Lisäksi se tuo paremmat katteet, kun ei kaikenaiset OK-asukit ja muut pikku pikkuasennusten kyselijät ja ynisijät ole hyörimässä ja kyselemässä koko ajan.

    • pitkää pinnaa

      Yhdyn edellisiin mielipiteisiin. Yritin kans saada putkimiestä puolen päivän hommaan. Neljäs vasta suostui tulla edes katsomaan kun aikani rukoilin. Hän kyllä sitten hoitikin homman oikein mallikkaasti, kiitos Pertti!

    • semmosta4

      aikanaan taloni sähkötyöt teki lavian sähkötyö,ihan hyvin meni mitä nyt väliin kiire oli,jälkeen päin kävi viä kattomas pikku vajeet yms.mut sit laskutus,,,,,jäin sit ootteleen laskua mikä siis tietysti kymmeniä tuhansia,mut ei vaan laskua kuuluna.7 vuotta ku olin odottanu ni soitin et koska tulee,,,,,,,,ilmoitti vaan et kyl se tulee jahka keritään,,,,,,,seuraavana vuonna se sit tuli,,,,,,,ja kaikki oli ihan niinku aikanaan oli sovittu

      • aivollinen

        Kyllä muisti nyt teki kirjoittajalle tepposen. Turha koittaa narrata.


      • jumikat
        aivollinen kirjoitti:

        Kyllä muisti nyt teki kirjoittajalle tepposen. Turha koittaa narrata.

        JUMICAT OY suodennenniemeltä tulee tekeen myös pienet putkityöt samoin kuin autokorjaukset hallillaan,jos ei viikos onnistu ni on ihme


    • ULVI pettää

      Uudenmaan LVI-asennusta odottelin kuukauden, kun lupasivat ottaa yhteyttä. Ei kuulunut mitään, joten kävin toimistossa kysymässä tilannetta. Yhteystietoni olivat seinällä, eikä ollut ilmeisesti riittävän iso homma. No, seuraavana päivän tuli mies pari tuntia myöhässä, otti vessan lavuaarin irti ja sanoi, että huomenissa laitetaan takaisin, pomo ilmoittaa ajan. Eipä tullut, parin päivän päästä kävin toimistossa kysymässä, missä kaveri viipyy, kun jouduin töistäkin olemaan puoli päivää turhaan poissa. Lupasivat, että tulee huomenissa. Tässä olen taas kotipöydän ääressä, eikä ketään kuulu. Asunnon näyttö parin päivän päästä, vessan lavuaari olohuoneen lattialla.
      No, paikallisasukkaat varoittivat etukäteen, ettei kannata ottaa tätä firmaa, mutta ajattelin, että kait ne nyt tekevät mitä lupaavat, mutta näin taas. .Pitää lähteä vissiin toimistolle ja ottaa lupaukset videolle, jotta voin laskuttaa menetetystä työajastani.

    • Tytär

      Sähköliikkeet ja tamminen tekee huipputuloksia nyt, ei niitä kiinnosta kakka työt.
      Kaikki viime vuonna tehnyt huipputuloksen vaikka pitäisi olla lama.
      Jokaisen liikevaihto yli 3 miljoonaa €

      Sähköl: rantala, telilä , Riitta ( Tyrvään sähkötyö)

    • Eqqqq

      Vieläkö töitä riittää

    • qqqqE

      No ihan varmasti töitä riittää! Paikkakuntalaisilla ammattitaitoisilla putki- ja sähkömiehillä. Yksityistalouksien tarpeisiin (pikkuhommat) on toki vaikeaa heitä saada töihin nopealla aikataululla, koska uudisrakentaminen ja isompien kohteiden kunnossapito vaatii omat osaajansa täyspäiväisesti. Kuitenkin jos palveluksia tarjotaan, ilman omaa akuuttia tarvetta, jopa Pirkkalasta saakka tänne Sastamalaan, tuntuu siltä, että PIrkkalan suunnassa esim. ei riitä kaikille siellä alalla yrittäville töitä? Ovatko sitten edes täysiä ammattilaisia, nämä tarjoajat? Itse en kuitenkaan ottaisi putkimiestä puhelintarjouksen perusteella töihin kotiini Pirkkalasta, tai Nokialta tms. koska Vammalassa on asiaatuntevaa ja ammattitaitoista pailvelua tarjolla. Myös jälkipyykki on helpompaa hoitaa paikallisen yrittäjän kanssa, jonka tuntee ehkä jopa ennestään, kuin jonkin pirkanmaalaisen reppufirman kanssa. Putkimiehen voin itsekin välittää kotiinne jopa tänään, pyhäpäivänä, jos tarvetta hänen läsnäoloonsa on! Toinen asia sitten on, miten hommat sujuisivat, noin niinkuin äkkiseltään!

    • mäåå

      tilaa halpa virolainen tai liettuan mies

    • qqqqE

      Näitä balttialaisia ei tarvi edes tilata, ne saattavat käydä tilaamattakin! Eikä tarvi kentiesedes avaimia antaa (jos itte on poissa kotoa). Halpoja tosin tuskin ovat, kalliimmaksi voi tulla kuin palkanmaksu vammalalaiselle putkimiehelle, joka tekee vielä ne tarvittavat putkihommatkin! Noi edellä mainitut eivät tee. Heh, ja miksi tilailla palveluksia joltakin Uudenmaan LVI:ltä? Paikkakunnalta saa varmasti putkimiehen, ammattitaitoisen, palvelun toimitusaika on sopimuskysymys, saattaa se tietysti olla pitkäkin, työtilanteista riippuen. Ihme muuten jos ei jollakin Uudenmaan LVI:llä ole töitä pääkaupunkiseudulla, jossa on satakertaiset työmarkkinat alalla kuin alalla Tyrvään maisemiin verraten. Tosin parhaat sielläkin vain menestyvät, loput tekijät etsivät hommia maakunnista harrastukselleen (ei ammattilaiset).

    • putkimiestä kaikille

      Putkimiehen saa paikkakunnalta, jos aiemmat laskut on maksettu.

    • STF-atrain

      Nyt joulunpyhinä ja uutena vuosna koko ajan 3 miestä kinkereillä ja kiire kintereillä. Mutta tukut auki yleensä 7-16 vain arkisin. Kuluttajaliikkeisiin H-K... Bil... Mot... Bau... ei kuivatiloissa oikein uskalla laskea vaikka sunnuntaisinkin auki osa. Ei STF-atrainleimoja (tyyppihyväksyntä) vessanpytyille jne.

      Olin läsnä isoimman tukun fiidbäk-tilaisuudessa jossa 4 markkinatutkijaa kyseli. Ensimmäisenä kerrottiin 9 muun yrittäjän kanssa että venyttäkää aukioloaikoja. Tämä tukku reagoi 2kk:ssa, nyt klo 6:30-17, mutta vain arkisin.

      Yritetään yriutetään...

      PO
      www.lamminvesivaraaja.fi
      www.oljysailiopoisto.fi

    • lisäkuluja tulee

      Paikkakunnalla on kyllä osaavia yrittäjiä, joiden palveluitaaa kannattaa käyttää. Silloin jäävät verorahatkin oman paikkakunnan hyödyksi.

      Ikävää tuommonen aiheeton propagandan nokialaisten palveluiden paremmuuden tiimoilta. Tosin saahan tilaaja maksaa nokialaisille matkakulut ja matka-ajan palkan.

      Ja jokainen voi maksaa kiusallaan vaikka itsensä kipeeksi ;-)

    • Tulkaahan esille

      >>Paikkakunnalla on kyllä osaavia yrittäjiä, joiden palveluitaaa kannattaa käyttää. Silloin jäävät verorahatkin oman paikkakunnan hyödyksi. >>

      No laittakaa sitten ne palvelunne ja yhteystietonne *esille myös*, niin että hätäinen putkimiehen tarvitsija teidät vaikka Googlella löytää.

      Jos luuhaatte jossakin omissa nurkissanne PVC-putkipinojen takana piilossa, niin kuka teidät sieltä löytää.

      Kalliiksi moititulla Tammisella on joku kotisivu olemassa. Mutta kuinka monella muulla Sastamalan LVI-liikkeellä on sivu, josta näkee millaisia palveluja tarjotaan? Ja milloin ollaan auki jne? Joku tekee teille parin sivun mittaisen, kiinteän perussivuston suunnilleen 100 € hintaan.

    • verkkokauppakin

      www.lvi-tamminen.fi

    • vink vink

      Pakko ei ole tehdä töitä jos ei kiinnosta. Palvelua saa kyllä muultakin. Jouduin itse tilaamaan putkimiehen muualta kun pari paikallista ei kerinnyt ja loppuista ei löydä yhteystietoja.

      Nuoret fiksut putkimiehet pistäkään ne nettisivut pystyyn missä on yhteystiedot. Ei maksa kuin muutaman kympin vuodessa.

    • kiuhebfuyedgb

      Kukaan tollasille vesipäille tee mitään

    • muniinpuhaltaja

      Mä jouduin tilaan putkimiehen Saksasta . Kun lähempääei löytynyt ketään joka olis tullu aukaseen lattiakaivon hajulukon . On Se saatana kumma kun ei työt kiinnosta . Tarttis varmaan kaikki tehä ite . Voi vittu .

    • tuubissa

      Heh, kuin entisessä neuvostoliitossa? Mies meni autokauppaan ja osti ladan. Kysyi koska tilaamansa auton saa noutaa? Kymmen vuoden päästä tiistaina, vastasi myyjä. Aamu vai iltapäivällä, ostaja tivasi? Mitä se nyt niin tarkasti pitäisi tietää, myyjä puolestaan? No, tarvii tietää, koska putkimies tulee silloin iltapäivällä! Itte tein omaa putkihommaa kotona just pari viikkoo sitten. Tehtyäni työn soittelin putkimiehelle ja toivottelin hyvää päivänjatkoa!

    • vajakkisähkäri

      Vieläkö pirturokari sähkömies tekee urakkaa?

    • Putkimiehilläkysyntää

      Kyselin tarjousta pannun vaihdota ja ketään ei edes viitsinyt sähköpostiin vastata.

      Huittislainen firma lupasi tulla vaihtamaan, mutta ei ole sitäkään näkynyt.

      Onko niin, että apu tarvii tilata nokialta?

    • H0mmat_muuttuneet

      Tähän wanhaan trolliketjuun on pakko vastata. Ainakin itse olen aina ollut tyytyväinen (ei ketjujen) putkimiehiin sastamalassa. Yksi tuossa yllä mainituista "mustalle listalle" joutuneista palveli tänään oikein nopeasti, asiantuntevasti ja hintakaan ei ollut paha. Jos joku edelleen haluaa maksaa Nokialaiselle putkimiehelle kilometrikorvauksia mun puolesta voi sen tehdä. Saanpa itse palvelua nopeammin ja paikallisemmin.

      En ole putkimies -muutoin olisin tehnyt pikkuremontin itse
      En kerro kenestä oli kyse koska jollakin trollaajalla kuitenkin olisi pahaa sanottavaa. Kokeilkaa itse!

    • terveetjalat

      Toimin eri alalla yrittäjänä mutta voinen kertoa oman kokemukseni siitä kun työtä sattuu olemaan ajoittain liiaksi. Yrityksen toiminta vaatii suunnittelua niin että työtä olisi suhteellisen tasaisesti joka työpäivälle jotta työnteossa olisi järkeä. Kun sitten toisinaan tulee näitä kiireisiä töitä niin usein ne tehdään ylityönä koska muuta aikaa ei ole. Yrittäjä itse saattaa tehdä ylityöt samalla tuntiveloituksella mutta työntekijälle maksetaan ylityökorvaus mikä johtaa laskutushinnan korotukseen. Tästä on paha nurista kun ylityönä tehdään. Vaikka joku tulisikin päivällä nopean työn tekemään, saattaa se silti olla se kallishintainen ylityö, se on vain sovitettu päivän väliin ja joku muu sovittu päivän työ työ siirtyy ns. yliajalle. Jos näitä ylitöitä sattuu jatkuvasti tulemaan ja vielä päällekkäin, niin se helposti johtaa yrittäjän ja työntekijän loppuunpalamiseen. Loppuunpalamisesta sitten onkin vaikeampi selvitä ja tämä tekemätön työ sitten kaatuu seuraavalle yrittäjälle joka joutuu samaan kierteeseen. Itse aikanaan opin sen etten voi olla aina auttamassa kun kukaan ei auta minua. Joko otat järjen käteen ja kieltäydyt, tai jos et niin saatat pilata oman elämäsi. Ammattilaisia pitäisi ehkä kouluttaa ja palkata lisää mutta kun niitä töitä ei vuositasolla ole tasaisesti, eikä ketään voi palkata varalle jos työtä sattuisi olemaan. Puhumattakaan siitä ettei moni yrittäjä halua palkata ketään tai lisää koska velvollisuudet kasvavat ja byrokratia lisääntyy sekä usein huolet, varsinkin jos plkkaat sen "väärän" henkilön jota ei tahdo saada irtisanottua ja irtisaniminenkin kestää monasti pitkään ja jos työtä ei ole niin maksat palkan omasta pussistasi ilman vastinetta. Jokainen voi kuvitella kohdalleen mikä tuo 1-3 kk palkka sivukuluneen on, eipä naurata.

      Auttamishalua varmasti monella on mutta ei ehkä jaksamista. Ja vielä kun saa tuohon haukut päälle niin kyllä siinä sitä jo onkin.

      En tiedä mistä paikallisten sähkö- ja putkimiesten ehkä tukkeentunut työmäärä johtuu, tekevät ehkä hyvää työtä ja ovat kysyttyjä pitkin maakuntaa?

    • asdasaa

      asfas

    • Blogikkk

      Seli seli

    • Erkkulis

      Jumikat Oy, Suodenniemi... Sielä nyt ei toimi kun Laskutus"2-3 Samaa laskua samasta työstä Putkitus töistä. Samaa luokkaa oli tarvikkeen hinnat samalla käynnillä.. Olen heillä käyttänyt Autoni huollossa ja muutamia vuosia sielä ollut Asentaja asiallinen ja osaa kohdella Asiakasta.. Harmi vaan että johtaja ajaa yritystä alas ja Ko asentaja siirtyy muualle. Asiakas-suhteeni pidän Asentajan kanssa,pienestä välimatkasta huolimatta. Ikävää että kun saatiin nopsa ja asiallinen Auto-huolto niin sekin menetettiin Johtajiston vuoksi"Ymmärtääkseni ja Kyliltä kuultuna". Ottakaa vaan Ex-asentajaan yhteyttä,on luvannut palvella kaikkia Suodenniemelläisiä..

      • Anonyymi

        Jumikat "auto asentaja"ei ymmärtänyt muutakuin kaljan päälle. Autoista ei kyllä mitään tiennyt.


    • Anaalilli

      Kuka vois auttaa, mun muijalla putket vähän tukossa

      Pitäis löytää kunnon rassaaja

      • IsoJykä

        Suosittelen käyntiä äijänkivelle. Sinne levähdyspaikalle kun ajaa ja pistää pelkääjänpaikalta aurinkosuojaläpän auki.


    • Rekkamies007

      Ei päde enää v. 2019. Paikallinen firma lupasi tulla jopa irrottamaan patterit että saadaan tapetit irti.

    • Anonyymi

      Nyt ei kiinnostanut viemäriremontti tuota Lvi T. Kaapuakaan, lupasi kyllä soittaa ja tulla katsomaan seuraavana päivänä mutta soittoa ei kuulunut.
      Soittelin sitten iltapäivällä itse heille mutta kukaan ei vastannut, myöhemmin tuli viesti "en voi puhua juuri nyt" (mikä lie ollut suussa).
      Vituttaa tuollaiset tyhjät lupaukset, mitä lupaa ollenkaan jos ei kiinnosta.
      Homma viivästyi vuorokaudella, onneksi toinen firma oli alle tunnissa paikalla.

      Luottamus meni tuohon firmaan, en suosittele Kaapua kenellekkään!

      • Anonyymi

        Rikkaita ovat


    • Anonyymi

      Paikallinen LVI ylitti odotukset yli 20 prosenttisesti. Hinnassa! Se siitä, taas opittiin jotakin. Käyttövesiputkiremonttia en edes kysy ko. firmasta enkä kaveripiirissä todellakaan suosittele. Vedätitte hintoja meidän remontissamme ja siitä hyödyitte. Mutta sana tuttujen kesken kiertää ja tulos kääntyy toisin päin...

      Lyhytkestoista markkinointia!

      • Anonyymi

        Síis maksoiko 100 eurolla luvattu putkiremppa 120 euroa? Vaiko viiden tonnin remontti maksoikin kuusi tonnia. Kerro tarkemmin yksityiskohdat, mitä tapahtui.


    • Anonyymi

      Niin totta, pitää olla digiputkiassiantuntija.

    • Anonyymi

      Sastamalassa on ainakin PutkiNieminen aivan huippuhyvä firma joka hoitaa hommat kunnolla.

      • Anonyymi

        Pyysin lopputalvella tarjousta yli kymppitonnin hintaisesta LVI-remontista kevään tai kesän aikana tehtäväksi. Niäminen vastasi, että hän ei voi ottaa mitään uusia hommia, soittele jonnekin muualle.


    • Anonyymi

      Äijänkivellä putket kuntoon

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      78
      1393
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1205
    3. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      934
    4. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      139
      918
    5. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      91
      897
    6. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      162
      813
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      31
      804
    8. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      786
    9. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      784
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      76
      685
    Aihe