Oulunkylä asuinalueena?

nyystinen111

Olemme (2 aikuista ja 2 lasta, 10 ja 12 v.) harkinneet asunnon ostoa Siltavoudinkadulta läheltä asemaa ja Ogelin ostoskeskusta. Minkälainen kyseinen asuinalue on? Onko levotonta? Epäsiistiä? Millaiset koulut? Ym. ym. Ja, jos joku tietäisi alueen rakentamissuunnitelmista jotain!
:)

12

7646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wega-ristorante

      Siltavoudinkatu???? vai tie? Ostari neukkumallia ja paljon nuorisohärdelliä iltaisin noilla nurkilla.

      • nyystinen111

        Siltavoudintie juu.


    • 15+20

      Oulunkylässä on taloyhtiöitä sekä omalla- että vuokratontilla. Koska suurin osa taloista on rakennettu 60-luvulla, niin tontit ovat melko isoja. Kaupunki osaa hyvin nuo tonttivuokrien korotukset, joten vältä tätä sudenkuoppaa. Kannattaa tarkistaa remonttilista, sillä tuossa iässä alkaa putkirempan peikko jo kolkutella ovea. Alue on rauhallista muutamia kapakoita ja niiden lähistöä lukuunottamatta. Ostari on ihan peruslähiön ostari, jossa löytyy alepa-apteekki-rkioski perussetti. Liikennettä on melkoisesti Kantakyläntiellä ja jonkin verran myös aseman lähellä. Junalla n 10 min keskustaan. Mielestäni rakennusten ulkonäköön ja rakennusmateriaaleihin nähden alue on yliarvostettua.

    • ITS...

      Katselisin Oulunkylässä hyvin tarkkaan kiinteistön korjaushistoriaa ja yleensäkin miten sitä hoidetaan. Alueella on perinteisesti huseerannut sivutoimisia isännöitsijöitä jolloin kiinteistönpito ei ole aina ollut järkevää. Vaikuttavalta näyttävä listä tehdyistä korjauksista saattaa osoittautua listaksi pintapuolisesti ja huonosti toteutettuja vuosikorjauksia, jotka joudutaan uusimaan lähivuosina.

      Kerrostalot ovat matalia ja porraskäytävät ahtaita joten hissien rakentaminen on hankalaa ja kallista, jos edes käytännössä mahdollista. Suuret tontit tarkoittaa samalla enemmän kiinteistöhuoltokuluja.

      Suuret liiketilat katutasossa voi tarkoittaa ettei mitään asumisen kannalta tärkeää päätöstä saada läpi. Osassa kiinteistöjä liiketilojen osuus saattaa olla puolet kun uusissa kohteissa ne harvemmin on edes kolmasosaa.

      Vuokratonttikysymys on myös olennainen.

    • älä kuuntele huhuja

      ei todellakaan ole mitää nuorisohärdelliä. ihana rauhallinen paikka hyvillä palveluilla ja yhteyksillä.

      t. ikänsä ogelissa asunut

      • Anonyymi

        Jeps,itse mäkitorpankujalla/tieltä pois muutaneena omistamastani asunnosta voin sanoa et jos kirkollista hiljaisuutta hakee niin oivallinen valinta.


    • jooeitänne!

      Oon asunut nyt 3 kk vvo:n kämpässä ja naapurissa vieraillut poliisit jo pariin kertaan. narkkareita kuulemman. Tosi kiva! enkä kyllä uskalla yksin iltasin liikkua. Paperit lähteny vetämään muihin paikkoihin!

      • Anonyymi

        Siis varmaan Patolan puolelta?


    • anonyymi1

      Meillä on lapsi päiväkodissa Oulunkylässä (Nestori) on todella mukava päiväkoti ja henkilökunta, vaikka vähän ahdasta suuresta Pohjoisen alueen lapsimäärästä johtuen onkin. Junayhteys Oulunkylään keskustaan on kätevä ja nopea ja käytän sitä päivittäin töihin mennessä enkä ole törmännyt mihinkään häiriöihin aseman tienoolla (liittymäparkki tosin varsin täynnä). Moison on myös todella kiva sisustuskauppa aseman liepeillä. Oulunkylän kirjasto on myös hyvä, kauppakeskuksen yhteydessä enkä ainakaan päivisin ole koskaan törmännyt siellä mihinkään häiriöihin. Mustapekka on myös yksi kaupungin parhaita ruokakauppoja, vaikka kallis onkin. Oulunkylän yhteiskoululla on käsittääkseni myös ihan hyvä maine. Eli on Oulunkylässä paljon positiivistakin (itselläni ei siis mitään pahaa sanottavaa, vaikken tosin ihan siellä itse asukaan, mutta päivittäin käyn).

    • 3454

      Oulunkylän Patola on yksi PKS:n karmeimmista slummeista. Ne neukkukuutiovuokratalot siellä Hirspadontie-Kivipadontie suunnalla. Pelkkää spurgua ja avohoitoa.

      Siltavoudintien ja Mäkitorpan tien varret ovat täynnä karmeita neukkukuutioita, joissa taatusti kallis asua korjauksien takia.

      Toisaalta taas Ogelin omakotialueet ovat oikein mukavia (Teinintiet, Oltermannintiet tms.)

      Ei voi puhua oikeastaan koko Ogelista, ellei erittele.

    • Anonyymi

      Täynnä riskirakenteista taloa, itse kierrän kaukaa nämä 60 ja 70-lukujen luomukset.

      • Anonyymi

        Asuin kyseisellä kadulla opiskeluaikana, vieressä vanhaikoti (vst) ja puukirkko, vieressä noin 200 m päässä huoltoasema joka paloi.

        Yksi hurja juttu kävi siinä vanhassa kerrostalossa, ainakin ikkunoita meni säpäleiksi.
        Oikealla puolella tietä, vanha talo.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1280
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      68
      831
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      770
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      698
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      658
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe