Valikko

Minecraft youtube videot

Innostuin minecraftista kavereitten kautta ja nyt oon katsellut exel80 & jopin videoita ja vallaton 100 on kanssa tuttu. Itse en oo vielä pelannut.

Kenen tekemiä minevideoita te katsotte eniten? Niitä on niin paljon et olis kiva saada suosituksia ettei tarvii kaikki käydä läpi.

Tämä keskustelu on suljettu
Ilmianna
Jaa

8 Vastaustapaulsoaresjr

zexyzek

skydoesminecraft

Ilmianna
Jaa

17-vuotias tyttö pelailee minecraft let's playta. Jos kiiinnostaa niin tsekkaa http://www.youtube.com/watch?v=prlt4isvwvA

Ilmianna
Jaa

http://www.youtube.com/user/DatSuperPlays/videos

tääki on hyvä kaikki kattomaan

Ilmianna
Jaa

Achievement Hunter / Rooster Teeth tekee ainakin omasta mielestä hemmetin hauskoja, kaverit alottivat Minecratin pelaamisen Boxilla aivan alkutekijöistä (todennäköisesti katsojien toivomuksesta) ja ovat siitä sitten tehneet kaikenlaisia minipelejä sun muita.

http://www.youtube.com/watch?v=FrLgREKD4kk

tuosta ensimmäinen jakso katsottavaksi :P

Ilmianna
Jaa

Ja täytyy sitä nyt oman striimiporukankin videoita mainostaa :P Tuosta yhden jäsenen Let's Play videota: http://www.youtube.com/watch?v=J6KW7HYPR5o&list=SP1D25B5D3F2FC63C4

Ilmianna
Jaa


Sky, Deadlox, Minecraft Universe, Toby Turner ja LaeppaVika.

Ilmianna
Jaa

wartzugaming (Mun kanava)

Ilmianna
Jaa

Näitä ei oo vielä mainittu. J0Pvid paras! Exel80 on valitettavasti mennyt huonompaan suuntaan,kun J0P ei oo enää mukana. Vallaton100 on ihan hyvä. Shyee12 myös ihan katsottava. Paljon muitakin hyviä on kyllä.

Ilmianna
Jaa

Tämä keskustelu on suljettu

Voit yhä lukea viestiketjua, tykätä kommenteista ja ilmiantaa asiattomuuksia. Halutessasi voit aloittaa uuden keskustelun samasta aiheesta.

Aloita uusi keskustelu