kaukajärven s-market vanhat tuotteet

huijaustatörkeää

Jos ei huomaa tarkistaa, käy niin kun minulle TAAS tänään väsyneenä kyseisessä kaupassa asioidessa. Ostin Kalliin leivän, kotona huomasin viimeinen käyttöpäivä huomenna 26.7. Pakkauksessa ei tietenkään ollut merkintää. Samoin kävi lihan kanssa. tosin siinä sentään oli kaksi päivää aikaa. Eikö vanhat tuotteet pitäisi merkitä niillä lapuilla?

Jatkossa ihan muualla kaupassa. EI Tälläistä ole tullut eteen vaikka muualla joskus "huolimattomasti" tuotteita ottanutkin.

Haistakoon vittu

27

2074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lwivon itxe

      Kaupan kate on tärkein, asiakkaista viis!

    • Amazinrace

      Pirkkalan Cittarissa pitää olla todella terävällä päällä kun tekee ostoksia.

      vanhalla päiväyksellä pöhkönä kotiin kantanut:
      - surimit
      - broiskujauhis
      -kerran yritin ostaa hunajapurkkia, päiväys 2012, niitä oli paljon. hunaja tosin ei
      pahene nopsaan..


      sisältä homehtunut tillipuntti :D, senkin raahasin kotiin.

      -30% tuotteita ei kassalla noteerattu.

      Ihme! käyn siellä vielä joskus.

      • fdsvcxvxcfds

        Jos huomautat viimeisen käyttöpäivän ylittäneestä tuotteesta niin saat vastaavan tuotteen maksutta. Huomaa, että tämä ei koske "parasta ennen" merkittyjä tuotteita.

        -30% pitää kassalla noteerata jos tuotteeseen on sellainen alennus merkitty. Tuo kannattaa tietenkin tarkistaa aina kuitista. Sen sijaan vanhenemassa olevia tuotteita ei tarvitse myydä alennuksella, vaan kauppias voi itse päättää millä hintaa tuotteita myy.


    • Onneksi olkoon

      Valistunut asiakas tsekkaa päivämäärät ennen ostosta, eikä rutise jälkeenpäin jossain suolipalstalla. Tuollainen narina antaa kirjoittajastaan vain tyhmän kuvan.

    • :)))))))))))))))))))

      Niin että että. Onko tosiaan asiakkaan tehtävä tarkistaa kaupan tuotteet ja raakata ne pois.
      Kaivelen kaukaa vaikka myyjä seisoisi vieressä.
      Tai presidentti.
      Joskus kyllä potuttaa jos saa vanhan tai lähellä vanhaa, työn jälkeen ei ihan ole kaikki päivämäärät aina selvillä vaikka työssä niitä veivaankin.

      • Että Että

        Aina kun ostaa jotain, niin kannattaa selvittää, onko oston kohteena oleva tuote kunnollinen. Oli kysymyksessä sitten käytetty auto, televisio, makkarapaketti tai junan matkalippu. Ostajan tyhmyyttä se on, jos ei katso mitä kärryihinsä kerää.


    • että että että vaan!

      Hooooh. Ihminen nyt vaan on sellainen erehtyväinen.

      Jos saa homehtuneen tillipuntin kotiinsa, niin ei se maailmaloppu ole, vaan lähinnä surkuhupaisaa.
      Eihän sinne sisälle näe. Ei kauppiaskaan.

      Joskus yrittää selvitä nopeasti ostoksistaan ja sattuu erheitä.
      Kyse on siitä kuinka paljon huomaa myymälässä yleensäkin hyllyillä olevan vanhaa/vanhentuvaa tavaraa.

      Se kertoo jotain.

      Ei asiakkaan tyhmyydestä.

      • tättä tättä

        "Kyse on siitä kuinka paljon huomaa myymälässä yleensäkin hyllyillä olevan vanhaa/vanhentuvaa tavaraa.
        Se kertoo jotain."

        Kertoo se ehkä jotain, mutta oikea valituksen kohde on se kauppa josta huonon tuotteen ostit. Täältä kauppias ei käy lukemassa reklamaatioita.

        Parin päiväysvanhan tuotteen takia ei ole korrektia leimata koko kauppaketjua. Ihmisiä ne vaan siellä kaupassakin on töissä.


    • vieläkin että että

      Parin??? Ahaa:
      Osastonhoitajako siellä nyt paukuttaa päätään vaiko kassatyttönen joka ei osaa lyödä -30% kassaansa.

      Kautta linjan, voin sanoa, että citymarketit ovat pahimmasta päästä näissä päiväyksissä.

      S-market tai Lidil, en muista saaneeni vanhaa tai edes vanha paketti uhkaavasti lähestynyt kärrylääni.

      Mikäs korrektipäällikkö olet?

      • Plättä pättä vättä

        Korrektipäällikö tässä moi. Uittuileminen on tämän sosiaalisen median vuoksi lisääntynyt aivan älyttömästi. Naristaan ja maristaan aivan kaikesta olemattomasta. Mustamaalataan jotain tiettyä kauppaa eikä kukaan voi tarkistaa onko nimettömässä haukkumisessa totuuden pohjaa vai ei.

        Kuten kirjoitin, ihmisiä ne siellä kaupassakin on, etkä sinä ole yhtään parempi ihminen kuin ne, vaikka täällä uittuiletkin. Mene sinne kauppaan nätisti pyytämään oikaisua asiaan, äläkä täällä panettele kaikkia Suomen kauppoja.


      • rftyhuji

        Luuletko pöljä, ettei vanhaa tavaraa saa kuin yhdestä kaupasta?
        Itse olen saanut ihan kaikista käyttämistäni kaupoista joskus vanhaa hyvällä päiväyksellä ja hyvää vanhalla päiväyksellä.


    • Uusimmat munat

      Mä kaivan siellä aina kaikkein tuoreimmat, siis kun eteen laitetaan aina vanhimmat niin, etsin tuoreimman päivämäärän;D Eivät taida tykätä että kaivan aina alta esim. kalkkunaleikkeitä, jugurttia, lihaa yms.
      Mä olen tehnyt kiireissäni samanlaisia harmittavia ostoksia, mutta nyt olen läksyni oppinut. Jos ostat vahingossa tuollaisia kohta eräpäivän saavuttavia, niin laita pakastimeen. Leipiä voi ottaa aina muutaman viipaleen esim. ruispaloissa, niin saa aina tuoretta leipää. Samoin lihasta voi osan pakastaa ja valmistaa myöhemmin loput, niin ei vanhene käsiin.

    • lähikaupan jätkä

      Olen toisella ketjulla töissä (pienempi lähikauppa). Ensinnäkin tuotteet selataan yleensä aamusella läpi ja ne on usein hyllyttänyt joku muu kuin lappujen laittaja joten jos siellä on joku tuote ryssitty väärään kohtaan niin varmasti jää laputtamatta. Aikaa hommaan ei ole niin paljon että alkaisi koko pinoa ympäri kääntämään. Siitähän voi aina huomatessaan sanoa tai jos huomaa kotona ni tulee seuraavana päivänä takas kuitin ja tuotteen kanssa sen sijaan et itkee netissä.. ja jos laputtaja ei hoksi laittaa lappuja oikeisiin kohtiin niin "kassatyttöseltä" jää liukuhihnahommassaan helposti isokin alelappu noteeraamatta. Yksinkertaiselta tuntuvat asiat eivät aina ole niin yksinkertaisia. :)

      • Epilaattoripäällikkö

        ^ Mutta yksinkertaiset ihmiset ovat yksinkertaisia, sen sijaan että hoitaisivat aisian kaupan kanssa sopuisasti kuntoon, niin mäkättävät siitä kotona ja täällä suoli24-palstalla.


    • olen paras

      Epilaattori pitää nyt oman kuononsa lujasti kiinni!

    • r6h

      minne katosi otto automaatti.ihmiset on kyselly ja ihmetellyt.sitä kun Kaukajärvelle rakennetaan kovaa vauhtia.mutta ei ole otto automaattia.semmonen pitäs olla ettei tarvi kilometrien päähän lähtee.

      • Kortilla.nääs

        Maksa pankkikortilla. Ja S-etukortilla saa kuulemma marketin kassalta rahaa. Automaatti on jossain tallessa remontin tieltä.


    • k666d

      kassat jumissa asiakkaat jonossa puolikin tuntia.sähkömies ei osaa korjata. jatkossa käyn citarissa jossa tuotteet monet halvempia.

      • VALlVALl

        Voi ne kassat mennä sielläkin jumiin. Tai voit joutua odottaan liikenneruuhkassa sen puoli tuntia. Tai taivaalta voi pudota lokinkakka ja sulta menee aikaa sen putsaamiseen. Tai matkalla tulee vastaan joku tuttu ja jäät sen kanssa suustas kiinni yli puoleksi tunniksi.


    • Leipiintyny

      Toi kauksun äääss marketin touhu eo muuttunu remontin myötä mihinkään aivan helvetisti vanhentuvia tuotteita eturiviin kaikki nättiin pinoon laitettuna leivät leikkeet einekset maidot. Aina kun tuonne menee pitää kaivella ne takimmaiset ediin jos haluaa että päiväystä on enenmmän kuin päivä jäljellä. Kannattaisiko kauppiaan tilata pienempiä eriä kauppaan ettei tarvia vanhhebtuvaa myydä kokoajan? No onneksi lähellä on sale josta saa tuoretta tavaraa ilman kaivelua tai sitten prisma koikkarissa. Eipä tule enää ääs marketissa käytyä vaikka vieressä asunkin.

    • Antiollasittari

      Maanantaina olin sittarissa kuuntelemassa kun ääninauhalta joku jokelteli ja kehoitti käyttämään itsepalvelukassaa, kun ne "ystävälliset myyjät kyllä neuvovat"
      Menin siihen kassalle, olen sitä itsepalvelutoosaa ennenkin käyttänyt.
      Muut sain läpi mutta kengän koodia ei se suostunut nappaamaan listaan.

      Vinkkasin "ystävälliselle myyjälle" joka olikin hyvin kyllästyneen oloinen ja äyski "etsä tie se täytyy vetää siitä läpi"
      Tiesin, mutta ei se mennyt sillä "ystävällisellä myyjälläkään". Jotain se joutui naputtelemaan.
      Olin niin pahoillani että häntä jouduin siinä työssään vaivaamaan.
      Oikeesti! Ketutti sen naisen olemus ja käytös.

      • hjuytrt

        Monissa kestokulutustuotteissa on kaksi koodia ja kone lukee vaan sen eon koodin. Se toinen koodi pitää peittää sormella.


    • Anonyymi

      Kaukajärven S-marketin edessä sain parkki sakon Parkkikiekko jämähtänyt tilaa oli runsaasti vartin käynti .Tulevaisuudessa kaupan vaihto

      • Anonyymi

        Se on kaupunki kun sakottaa ei kauppa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on kaupunki kun sakottaa ei kauppa.

        Vai olisiko sittenkin ollut Parkki-Pate? Joka siis on tehnyt kaupan tai tontin omistajan kanssa sopimuksen. Joka tapauksessa kannattaa hankkia elektroninen parkkikiekko niin ei tarvitse huolehtia muusta kuin patterin vaihdosta ehkä kerran vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai olisiko sittenkin ollut Parkki-Pate? Joka siis on tehnyt kaupan tai tontin omistajan kanssa sopimuksen. Joka tapauksessa kannattaa hankkia elektroninen parkkikiekko niin ei tarvitse huolehtia muusta kuin patterin vaihdosta ehkä kerran vuodessa.

        Kyseessä oli elektroninen parkkikiekko paristo vaihdettu syksyllä .tästä lähtien tarkistan ajan pysäköidessä.Vähän malttia Parkki Pate kyseessä kaupan piha


    • Anonyymi

      Kyllä parasta ennen 8 vuotta sitten on pilantunutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      64
      2514
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      186
      1808
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      18
      1536
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1353
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      165
      1278
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      81
      1128
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      989
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      780
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      750
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      54
      705
    Aihe