Varo tätä MATKA-INFO

KILPAILU????????????

Arvonnan ehdot: Jokainen matkainfo.net:n tilaus oikeuttaa yhteen voittomahdollisuuteen palvelutarjoajan internetpalveluiden käyttäjien kesken järjestetyssä markkinointiarpajaisissa niiden käyttäjien osalta jotka ovat tilanneet palvelun DNAn, Soneran tai Tele Finlandin liittymällä. Arvonta suoritetaan 1.12.2013. Arpajaisissa arvotaan yksi 2000 euron arvoinen matka. Arvonnan voittaja saa vapaavalitaisen matkan arpajaisten järjestäjän osoittaman Suomalaisen matkatoimiston kautta. Arvonnan järjestää Funtastix Services OÜ. Järjestäjän henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon. Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan tai palveluihin. Järjestäjä ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan, tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Voittaja vastaa kaikista palkinnon hyväksymiseen tai käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittajan tulee lunastaa palkinto 4kk sisällä arvonnasta. Voittajille ilmoitetaan palkinnosta tekstiviestitse.
Palvelun ehdot: Tilaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Tilaus oikeuttaa rajoittamattomaan palvelun käyttöön tilauksen ollessa voimassa. Palvelun tuottaa, toimittaa ja tarjoaa Funtastix Services OÜ. Palvelulla ei ole peruuttamisoikeutta. Tilaus laskutetaan viiden euron erissä viikottain matkapuhelinlaskussa, minimitilausaika on kuusi viikkoa jotka laskutetaan palvelun avauksen yhteydessä. Palvelun voi sulkea koska tahansa lähettämällä ilmaisen tekstiviestin MATKA STOP numeroon 17205. Asiakaspalvelu info(at)matkainfo.net.
Tietosuojakäytäntö: Palvelun tilaajille voidaan lähettää markkinointiviestintää. Markkinointiviestinnän voi estää lähettämällä maksuttoman viestin MATKA ESTO numeroon 17205. Käyttäjän syöttämää puhelinnumeroa ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille (pl. teleoperaattorit).

6

745

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niin mitä sitten?

      Niin mikä on ongelma? Jo vuosia sitten on lakia muutettu niin että nykyään saa järjestää kilpailuja ja arvontoja joihin osallistuminen vaatii jonkun tuotteen tai palvelun ostamista.

      Jos taas joku on niin kädetön että tunkee puhelinnumeroaan joka nettilomakkeeseen ilman että ottaa selvää mitä se maksaa, niin hän ansaitseekin menettää sen 30 euroa minkä tuo palvelu vähintään maksaa.

      Moneen muuhun nettipalveluun verrattuna tuossa on hinta jopa poikkeuksellisen selkeästi kerrottu.

    • silakka

      30 euroa tyhjästä. Oli yllätys puhelinlaskussa. Tuskin mitään arvontaa edes on.
      Laillista tai ei, kusetusta kuitenkin.

    • Surullinen

      Itse en ole omasta mielestäni tuohon osallistunut ja silti minulle on tullut tuo viesti jo pidemmän aikaa joka viikon sunnuntai . Nuohan velottavat 5 euroa per viesti , no onhan tässä mietitty miksi puhelinlasku on noin iso. Onneksi sentään tajusin asian myöhään kun en milloinkaan onhan tuonne jo muutama satanen mennyt. Harmi on kova mutta asiahan ei tähän tule jäämään

      -alaikäinen nuori

    • HM1

      olen vahingossa tilannut palvelun ja haluisin peruuttaa

    • HM15

      vaihdan puhelin numeroni operaattorin kanssa jos ei lopu

      • Matkapuhelinkuiskaaja

        Jos viestin lopetus ei onnistu Stop viestillä ko. numeroon niin ota yhteyttä operaattoriisi. Sinulla on lain mukaan oikeus peruuttaa palvelu ja jos palveluntarjoaja ei tätä pyynnöstäsi tee, operaattorisi lopettaa palvelun puolestasi ja perii palveluntarjoajalta eurot takaisin sekä hyvittää ne sinulle. Osa veloituksista varmaan on aiheellisia, koska palvelun tilaus on vaatinut sinulta vahvistuksen, jossa on kerrottu palvelun hinta. Jos ko. vahvistusviestiä ei ole lähetetty sinulle, hyvitetään koko summa takautuvasti ja palveluntarjoaja saa siitä markkinaoikeuden määrittämän sakon. Tuossa vahvistusviestijutussa on turha valehdella, koska se selviää veloitustutkinnassa varmasti, onko viesti sinulle tullut vai ei.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2569
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      203
      2318
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2262
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1762
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe