Uusí matkailusihteeri!?!!

Voiyhyrenkerran

Hämmästyneenä tavailin pikkusurkeesta, että kuntaamme oli palkattu matkailusihteeri!

Kunnassa on rekrytointikielto ja nyt yllättäen oli tuommonen palkattu. Matkailu on varsin marginaalinen toiminnanala Hämeenkyrössä ja kuntamme talous huomioiden ei turhempaa virkaa voi enää kuvitella, paitsi jos ei raittiussihteeriä huomioida.

Kostulan lopettamisesta saatu säästö palaa nyt tuossa joutavuudessa, eikä taida riittääkkään!

24

643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyröläinen

      Samaa tuossa juuri ihmettelimme, olisko junailtu tuon yrityspalveluiden kautta jonka omistaa, yllätys yllätys Hämeenkyrön kunta!

    • oikaisija

      Ei kostulan koulun lopetuksesta tullut mitään säästöjä. Kulut vaan juoksi kolme vuotta kunnes saatiin myytyä halvalla pois. Henkilökunta siirtyi muille kouluille ja kakaroita kuskataan takseilla.

      • hohhoijaa...

        Taas on tarvinnu, joku kunnan työntekijän siskonkaimanpojantytär suojatyöpaikan, ettei vaan meijän suvusta jää kukaan työttömäksi... Sitten laitetaan vanhustenhuollosta perheellisiä työntekijöitä pihalle, et saadaan tonkin palkka maksetuksi!!! Viis vanhuksista ja lapsiperheistä, kunhan matkailu avartaa...


      • Saimi22
        hohhoijaa... kirjoitti:

        Taas on tarvinnu, joku kunnan työntekijän siskonkaimanpojantytär suojatyöpaikan, ettei vaan meijän suvusta jää kukaan työttömäksi... Sitten laitetaan vanhustenhuollosta perheellisiä työntekijöitä pihalle, et saadaan tonkin palkka maksetuksi!!! Viis vanhuksista ja lapsiperheistä, kunhan matkailu avartaa...

        Täällähän (jaa Hämeenkrössä?) on matkailukohteita kuin Budapestissa tai Pietarissa.
        Yrityspalvelutkin on saanut aikaan kahvilan Kyröskoskelle.
        Kostulan koulun lakkauttaminen on osa hämeenkyröläistä dominoilmiötä. Ensin kaadetaan koulu, sitten viedään oppilaat Kyröskoskelle, Kyröskoskelta Kirkolle. Kirkonkylän koulu vedetään maan tasalle. Oppilaat muutaman miljoonan parakkeihin. Kyllä matkailu saa tuottaa paljon verotuloja, että nämä kaikki katetaan.


    • voi voi

      Mikään matkailusihteeri oo, vaan elinkeinosihteeri. Eihän Hämeenkyrössä ole matkailua ja elinkeinotkin aika vähissä. Ja jonkun sukulainen sinne varmaan palkattiin... voi yhren kerran, jotain kieroutta tähän kyllä sisältyy, niinku kaikkeen kunnan hommaan nykyisin. Liityttäis jo Ikaalisiin, niin meno paranis. Vaan ei kai nekään meitä huoli. Voi,voi, kuinka kurjaa tää elämä on ja luoja ainakin meitä kaikelta kehitykseltä varjelkoon, sillä sen jälkeen meirän kaikki aika kulus vaan toistemme karehtimiseen.

      • Pahempaa

        Ikaalisissa ne vasta pelaavatkin epäreilusti - eli sukulaisille järkätään.


    • ei sukua

      Kunta on perustanut uuden viran,elinkeino-matkailusihteeri,(tai siltä väliltä)Nimi löytyy kunnan henkilöstöstä.(jos löytyy).Myös kokous pöytäkirjoista.

      • Innovaattori?

        Lehtijutun mukaan päätyönään suunnittelee pilkkikilpailuja :)


    • Uus paikka

      Olikos se rekrytointikielto 2013 loppuun? Vai pidemmälle? Kunta on nähnyt tarpeen ja kannattavaksi palkata elinkeinosihteerin ja siitä tulee kunnalle etua, kai asiat on punnittu, ei olis muuten palakattu. Joten onnea uuteeen pestiin ja hyvää yhteistyötä muiden kuntaa rakentavien kanssa ja tietysti tuloksiakin viimeistään vuoden jälkeen jotain?

      • remmisuutari1

        Karavaani kulkee, vaikka........
        Tänään, tiistai-aamuna kokoontuvat taas kaikenlaiset Pöllökerhot Hämeenkyrön kuppiloissa. Tiatoo(luuloja), kuinka asiat on/pitäis olla/ olis ollu, jos Mää, jne, on vaikka muille jakaa.
        Kunhan aikanne mölisette, että happiloppuu, tulee kiire tupakille, tai kotio, selvittämään muijalle, mitä on kuullu, ja saamaan uusia ohjeita. Aammen.


    • höpöpöpöhöö

      Hah, vai suunnittelee pilkkikilpailuja päätyönään. Niitä totta totisesti tänä talvena on saanut suunnitella, järvetkin jäätyneet ihan hiljattain.

    • Matias S

      Keneltä se nyt on pois jos joku on onnistunut saamaan hyvän suojatyöpaikan.....

      Niin no, onhan se tietty veronmaksajien verovaroista pois.

      Mutta kuiteski, laduille saa PASKOA !!!! Hohhohhooooo.

    • tarra3

      On täällä kaikenlaisia muitakin turhia pestejä kuten luontolastentarhanopettaja ja ompelutyöntekijä ym. Paljon olis varaa karsia....

    • iki1231

      Turhaa tää kaikki on, liitytään Ikaalisiin, siellä kaikki on paremmin.

    • herra 7

      Ja jos kaikkia kunnan rahoja mietitään niin niitä on kuulkaa monenlaisia palveluja joista kuluja ja joita veroina maksetaankin osa vähempi enempi? Mitähän niitä mm. olis heti lähempänä arkea joita itse tai lapsemme esim, käyttävät? Mitähän niitä olis, luetellaanpa nyt kaikki semmoset joita ensin mieleen tulee ja niiden palveluiden toteuttamiseen tarvitaan ihmisiäkin vielä. Tärkeimmät kehiin nyt top ten tai top viis tärkeintä palvelua kunnassasi???

    • veroeurot

      Terveyskeskus, päiväkodit, koulut, tiet, vesi, vanhainkoti, kotipalvelut, koulukyydit, kirjasto, vammaishoito, hammashoito, neuvolat, lupa-asiat esim. rakentamiseen liittyen, kaavoitus. Onhan noita ja muualta muuttaneena voin sanoa, että monet palvelut esim. terveyskeskus ja päivähoito toimivat paremmin kuin isommissa kaupungeissa.
      Jostain syystä meillä on aina tarvetta nähdä asiat huonossa valossa. Ei vain Hämeenkyrössä vaan lähes jokaisessa kunnassa ajatellaan samoin. On tiessä kuoppia, lääkäriin ei pääse ja hammaslääkäriin ei ainakaan, kouluissa luokat on liian suuria ja avustajia ei ole, kotipalvelu poikkeaa liian pikaisesti, vanhukselle ei löydy laitospaikkaa... Paljon töitä ja vähän rahaa, niin kai se on joka kunnassa.

    • Yksityisellä ollut

      Paljon on palveluja kunnan hoidettavana, mutta "jossain" voi olla liian vähän töitä ja kunnon organisoinilla ja hyvälllä johdolla kunnankin työntekijä tuottaisi paremmin ja väkeä sais vähentää. Tehottomuutta on osissa kunnan toimissa varmasti, sanon minä elämää nähnyt!

      • voi elämä

        Nimenomaan hallinnossa on paljon turhaa. Hallinnot voisi vaikka jakaa läänien suuruisiksi kokonaisuuksiksi. Tavallisia työntekijöitä ei tule vähentää. Pikemminkin lisätä. Paljonko sairaanhoitajia voidaan palkata kunnanjohtajan palkalla?


    • vilahtaa

      Mimihame piristää.

    • vuorotyöläinen

      Viime viikon Kauppalehdessä oli lista kunnista, jotka syövät enemmän kuin tienaavat. Listalla oli myös Hämeenkyrö monen pahassa ahdingossa olevan kunnan seurassa

      Hämeenkyrö on himoverottaja, mutta siitä huolimatta talous on ahtaalla. Käytännössä tämä himoverotus näkyy kuntalaisten kukkarossa mm. siten, että pienten palkankorotusten hyöty on nettovaikutuksiltaan olematon. Veronkorotukset leikkaavat pienen korotuksen lähes kokonaan. Monen työntekijän käteenjäävä palkkasumma on tänä vuonna ehkä pienempi kuin vuonna 2013. Kunnallista piiloveroa, eli maksuja ja taksoja kunnan tuottamista palveluista, korotetaan myös aina kun siihen mahdollisuutta on. Ei siinä paljon mietitä, mitä korotukset vaikuttavat vaikkapa huimaa "takuueläkettä" saavan kuntalaisen arkipäivään.

      "Pikkusurkee" tosiaankin kertoi uudesta vakanssista. Monia kuntalaisia kiinnostaisi varmasti vuoden kuluttua tietää, paljonko tämä uusi työntekijä hankki verotuloja kuntaan tehtävän aiheuttamien palkka- ym. kustannusten vähennysten jälkeen.. Luvut pitäisi perustua todellisiin lukuihin ei AMK-opiskelijan opinnäytetyöhön; "Matkailutulot Hämeenkyrössä vuonna 2014 - kyselytytkimus".

      Hämeenkyrö on tekemässä hätkähdyttävän suuria investointeja lähivuosina. Hämeenkyrön kunnan talousnäkymät ovat synkät. Menestyvät yritykset pitävät huolta tulopuolesta, mutta menojen kurissapitäminen on vähintään yhtä tärkeää. Kuntien menoja tarkasteltaessa hallinnon menoja vähätellään. Näin tekee tarkoitushakuisesti myös Suomen Kuntaliitto , jäsenkunnista puhumattakaan. Paikallislehti voisi, jos rohkenee, julkaistaa listan kuinka monta virkamiestä työskentelee hallintotehtävissä (johtajat heidän esikuntansa) ja paljonko po. työntejäryhmän euromäräiset kustannukset ovat vuoden 2014 budjetissa. Ilmeisesti juuri eniten ansaitsevista virkamiehistä aika moni maksaa veronsa muualle kuin Hämeenkyröön. Kansalaisilla on perustuslain suoma oikeus, huudahtanee joku, valita asuinpaikkansa. Juuri näin se on. Olisi kuitenkin hyödyllistä tietää palkkatulojen kokonaissumma, joka valuu verotettavaksi kunnan ulkopuollle. Voi olla, että ymmärrys siitä miksi kuntalaisia korkea veroaste tympii, lisääntyisi jos työntekijä asuisi kunnassa jossa työskentelee.

      • enoelmeriskä

        En tietenkään ymmärrä oikein mitään, vaan en sitäkään, että miksi lähes kaikki suomen kunnat panostaa matkailuun ja on erikseen palkattu henkilö aiheen päälä? Tavan kuntaan ei matkailuun sijotettu euro taloudellista lisäarvoa poiji.
        Aivan hyvin voisi palakata vaikkapa sianlihan markkinontimiehen ja uunottaa kuntalaista aiheen välttämättömyydellä...


      • syöttiläitä riittää
        enoelmeriskä kirjoitti:

        En tietenkään ymmärrä oikein mitään, vaan en sitäkään, että miksi lähes kaikki suomen kunnat panostaa matkailuun ja on erikseen palkattu henkilö aiheen päälä? Tavan kuntaan ei matkailuun sijotettu euro taloudellista lisäarvoa poiji.
        Aivan hyvin voisi palakata vaikkapa sianlihan markkinontimiehen ja uunottaa kuntalaista aiheen välttämättömyydellä...

        Eikös kunnalla ole sellainenkin kuin maaseutusihteeri. Taitaa semmonenkin takakädellä kaupitetta sianlihaa ja Kyrössä erityisesti maitoa...


    • köyhäkäs

      Hoidetaan vaan lapset ja vanhukset. Miksi vielä pitäisi yrityksetkin ja niiden markkinointi hoitaa??? Rahat loppuu kunnalta muutenkin.

    • Syy löytyy

      Syy löytyy sukulaissiteistä jonkun kunnan päättäjän kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      125
      1948
    2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      207
      1611
    3. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      54
      1286
    4. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      64
      1208
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      108
      1184
    6. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      102
      1025
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      920
    8. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      65
      866
    9. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      45
      827
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      781
    Aihe