miksi miehet haluaa iso rintaisia naisia?

tiia_86

miksi miehet haluaa parisuhteeseen naisen jolla on d-kuppi??
sori vaan mut en tajua..onko se nykyään tissit ja perse tärkeintä naisessa??
näkee vaan usein miehen joko isoperseisen naisen kanssa tai isotissisen...:((
eli onko seksi ainut asia miksi MIES ON PARISUHTEESSA?

94

2778

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panu83

      Olen ite 29-vuotias mies ja voin sanoa että ei tuo ole totta että miehet olisivat pelkkien isojen rintojen takia parisuhteessa.

      Itse olen ollut joskus suhteessa, ja olin kyllä ihan siitä syystä että välitin oikeasti ja halusin sitoutua.

    • Hermot menee

      Itse olen seurustellut niin iso kuin pieni rintaistenkin naisten kanssa. Ei rintojen koolla ole siis ainakaan itselleni tuon taivaallista merkitystä.

      Eikä se ole ainoa asia miksi parisuhteessa ollaan. Se on tärkeä asia, muttei ainoa. Kerran tunsin yhden urpon, joka oli sitä mieltä että vanhimmiten naiset laitetaan aina rupsahtamisen jälkeen vaihtoon. Pakko oli todeta että hänen avuillaan hän loputtomiin asti saa niitä "barbejaan".

      Uskon vakaasti että löydät vielä todella hyvän miehen joka haluaa sut juuri sellaisena kuin sie olet.

    • sinkkumies.

      En minä ainakaan halua. Pienet tissit on kauniit ja kivat. Luonne on kuitenkin tärkeintä että tulee hyvin toimeen toisen kanssa.

    • niinkö??

      Mistä sinä noin päättelet? Miten minäkään olisin naimisissa, jos kaikki miehet haluaisivat vain isorintaisen naisen? Eikä aviomieheni ollut ainoa minusta kiinnostunut siihen aikaan, kun vielä olin vapaa...Ja millä tavoin seksi on sidottu rintojen kokoon??? Pienissäkin rinnoissa tunto pelaa :).

    • tuomas831

      ei mies ole naisen kanssa parisuhteessa pelkkien rintojen koon tai persuksen koon perusteella.
      Kyllä siinä yhteis-kemian pitää pelata..puhutaan henkilö-kemiasta ja niiden yhteensopivuudesta. Mutta osa miehistä on turhan "pinnallisia", se myönnettäköön. Ehkä heillä sitten on pinnallinen nainen joka tykkää vaan bilettää ja juhlia :)

    • keddu89

      Tiia Tiia... liikut vääränlaisissa piireissä. Tietynlaiset ihmiset valikoi naiset tissien ja perseiden mukaan, ne on niitä miehiä joihin en itse koskisi pitkällä tikullakaan. Älä sinäkään sorru niihin vaan kokeile vaihteeksi laadukkaampaa seuraa.

    • taanja_84

      kyllä minusta tuntuu että osa miehistä todella ottaa naisekseen jotain tosi naurettavia malli-neitoja..ja sit sekin että naisen hius värilläkään olis joku merkitys?
      mitä väliä onko punaset vai vaaleat hiukset jos nainen on luonteelta täys mätä paska.. : DD tai sitten olen vain kohdannut niitä pelaaja-tapauksia.

      • Anonyymi

        Tottakai OSA miehistä haluaa itselleen vain niitä ns. "Täydellisiä" kauniita malli neitoja.. ihan kuten osa naisista haluaa niitä "täydellisiä" komeita lihaksikkaita miehiä.
        Kaikilla meillä on eri mieltymykset eivätkä kaikki katso pelkkää pintaa, ja erilaiset pinnatkin on eri katsojan mieleen :D
        Harvinaisen usein vain törmää näihin naisiin (olen itsekin nainen) jotka katselevat ja kuolaavat juurikin näitä naurettavan komeita, lihaksikkaita kansikuva miehiä, mutta arvostelevat miehiä siitä että toimivat samoin naisten kohdalla.


    • ootte vähä hömppiä

      Tottakai miehet tahtoo hyvännäköisen naisen,koittakaaha tajuta hei....mitä sitä kiertelee...itse seurustelen TODELLA hyvännäköisen ja hyväkroppaisen naisen kanssa tällä hetkellä ja rakastan tätä ihmistä todella paljon mutta en rakasta vain pelkästään hänen ulkonäköään vaa myös hänen sopivuutta mulle....miksi kalastaja haluaa isoja kaloja?

    • 15+20

      Ihaninta on hoikka nainen ja prinsessa rinnat.

      Voi pitää kesäisin hienoja leninkejä, yöaikaan ilman rinsikoitakin.

    • manu vaan

      Kysehän on puhtaasti makuasiasta, joku tykkää pienistä rinnoista, joku isoista - tämähän on nyt todettu jo tälläkin palstalla moneen kertaan. Näin on ollut aina eikä vain "nykyään". Ihminen on kokonaisuus ja on keskenkasvuista ajatella, että jokin yksittäinen ominaisuus kuten isot rinnat ovat valintaperuste.

      Itse pidän muhkeista rinnoista, joten miksi minun olisi pitänyt valita pienirintainen nainen, kun kohdalle sattui sekä LUONTEELTAAN että muodoiltaan MINUN MIELESTÄNI täydellinen pakkaus?
      Eiköhän sinullakin, aloittaja, ole omat mieltymyksesi miesten suhteen? Jos rinnakkain olisi luonteeltaan kaksi yhtä kivaa miestä, toinen sinun silmääsi "susiruma" ja toinen silmääsi miellyttävä, niin tuskin kohteliaisuudesta susirumaa kohtaan hänen kanssaan alkaisit seurustella?

    • lörppö2007

      Karkeasti miehet jakautuvat rintamamiehiin ja perämiehiin. Itse olen jälkimmäinen ja rintojen koolla ei tosiaan ole väliä.
      Hassua kuitenkin on että seurustelin tytön kanssa jolla oli valtava kompleksi omien rintojensa kanssa. Hän oli vakuuttunut että katselin muiden naisten rintoja kokoajan ja halusin isorintaisen naisen. Mitkään vakuutteluni ei häneen tehonnut. Tätä jatkui vuosia.
      Kannattaa täten siis tarkistaa ettei projisoi omia ongelmiaan toisiin.

      • 11+

        Jos sinä lienet ollut niin välinpitämätön tyttöystäväsi rintoja kohtaan että on aatellut neito sitten siitä että jonkun muunlaiset rinnat on mielestäsi hotit, hyvät ja paremmat!!


    • miesvm_1967x

      Rinnoilla ei niin väliä, kunhan on nännit :D Mielellään vielä helposti imettävät niin aikaukkokin taantuu papooseksi ja imee nisää ;)

      • miesvm_1967x

        Tuosta olis hyvä saada tilannekuvaa, olis kyl juutuubissa ihan hittikamaa :D

        Karju&korsto imemässä nisää.. ei wtf lool!! Mä oon muuten jonossa että älkääs etuilko siäl!


      • Anonyymi

        jos naiselle sanoo hällä väliä sun rinnat
        Ei kiinnosta
        Ihan sama
        Niin se on kuin paskaa niskaan kaatais.
        Joo jos miehen pientä munaa olis lytätty urheilutuntien suihkuvuoroilla tai saunaillassa leukailtu ja sit ois jääny epävarmuuksia edellisistä suhteista jossa kokenut arvostelua niin kommentit ihan sama ei kiinnosta saisi ainakin minut kokemaan oloni naisena täysin samantekeväksi ja vähäpätöiseksi. Jos moisen kommentin kuulisi voisinhan sitten poistattaa koko rintani kun minun tunteillani kokemuksellani itsestäni tai mieheni mielipiteellä ei ollut väliä.

        Kyllä jokainen nainen/mies ansaitsee kuulla vain 100% hyvää omasta kehostaan ei se ole samantekevää millaiseksi synnyit tai millaiset geenit sait. Arvosta kehu kannusta hyväksy näe kauneus toisessa.


    • miäs 33

      Itse en hanki parisuhdetta koskaan tissien koon perusteella vaan sillä mitä sen naisen päässä oikeasti liikkuu. Olen seurustellut kyllä niin aa kuin myös d-kuppikoon omaavien naisten kanssa ja jos nyt rinnoista puhutaan niin b-c koko on just passeli ja paras normi naiselle. Jopa a koko on mielestäni seksikkäämpi kun älyttömät d kokoiset jotka ovat mielestäni jo luonnottomat ja rumat. Mutta kuten sanoin tisseillä ei ole merkitystä naisen valinnassani.

    • sanna_82

      täällä kirjottaa 25-vuotias nainen ja sanoisin että tuo on yleistä että miehet roikkuvat isotissisten ja isoperseisten naisten perässä.. Joten olen kyllä tiia_86:den kanssa samaa mieltä..monesti näkee jopa yli 30-vuotiaita koulutettuja maisterin tutkinnon miehiä näiden iso tissien kanssa :D

      • hip hurraa kele!

        No se on voi voi!
        Teidän pikkutissisten kirjoituksista saa sen kuvan, että meillä isotissisillä on äo valahtanut ryntäiden kohdalle ja latvassa ei ole yhtään mitään. Teidän pitää sitten kuppikoon pienuutta kompensoidaksenne vinkua kateellisina, kun "maisteritkin" ovat isotissisten kanssa, vaikkei niillä ole kuin isot tissit. Ja jos onnistutte itsellenne jonkun miehen saamaan, niin sitten revitellään olematon rinta kaarella, että no mäpäs sainkin maisterin, kun maisteri on niin fiksu, ettei katso tissejä, vaan jaloa luonnetta.
        Kun teidän pikkutissisten vinkunoita lukee, tulee pakostakin mieleen, että jos meillä isotissisillä äo on valahtanut tisseihin, niin teillä äo on suoraan verrannollinen tissien koon kanssa.


      • jepulis jee
        hip hurraa kele! kirjoitti:

        No se on voi voi!
        Teidän pikkutissisten kirjoituksista saa sen kuvan, että meillä isotissisillä on äo valahtanut ryntäiden kohdalle ja latvassa ei ole yhtään mitään. Teidän pitää sitten kuppikoon pienuutta kompensoidaksenne vinkua kateellisina, kun "maisteritkin" ovat isotissisten kanssa, vaikkei niillä ole kuin isot tissit. Ja jos onnistutte itsellenne jonkun miehen saamaan, niin sitten revitellään olematon rinta kaarella, että no mäpäs sainkin maisterin, kun maisteri on niin fiksu, ettei katso tissejä, vaan jaloa luonnetta.
        Kun teidän pikkutissisten vinkunoita lukee, tulee pakostakin mieleen, että jos meillä isotissisillä äo on valahtanut tisseihin, niin teillä äo on suoraan verrannollinen tissien koon kanssa.

        kiitos sulle, mulle tuli sama ajatus tossa kun sulla: kun on tota rintavarustusta niin mulla ei voi olla aivotoimintaa..
        mutta tällälailla musta valkoisesti esitettynä:
        ne iso tai pieni rintaiset nainen joka ovat miehen kanssa joka on heidän kanssaan rintojen, takapuolen, pitkien säärien jne "ulkoisten avujen takia" on nainen jolla ei ole aivotoimintaa. kyllä jokainen äo:n omaava tajuaa jos toiselle on "näytekappale" ja jos sellaiseen tyytyy, se on jokaisen asia mutta harvempi aivoilla ajatteleva sellaiseen tyytyy...

        tein kyselyn omalta mieheltäni, jos minulla ei olisi tätä rintavarustusta, hän olisi ihastunut mun huumoriin, positiivisuuteen, empaattisuuteen, selviämiseen tiukoista paikoista... - taidanpa mennä antamaan mojovan pusun tuolle hepulle 8)


    • sanna_82

      Itse olen 25-vuotias..normaalin näköinen nainen ja edelleen sinkku. Silmälasit on myös.
      Eli normaalit naiset eivät kelpaa miehille, vaan halutaan se isoperseinen tai iso tissinen joka vie miehen pankki tilin :D Ironiaa :D

      • Minä olen 38-vuotias, isorintainen, silmälasipäinen JA sinkku! Mitä tämä sitten kertoo KAIKISTA miehistä, kun en heti eron jlk löytänytkään sopivaa miestä?! O_O Aivan tolkuttoman lihava ja toivottoman susirumakaan en ole, vaikken häikäisevän upea ilmestyskään. Onkohan kohta kenelläkään naisella enää MITÄÄN toivoa, kun tällainen ei kelpaa? Vai olisko syynä ne silmälasit??? Vai olenko liian vanha? Tai ehkä olen käyttänyt liikaa aikaa miettiessä sitä miehen pankkitilin tyhjennystä ja unohtanut räpsytellä silmiäni tarpeeksi miehille?

        Isot rinnat luonnollisesti tekevät minusta aivottoman, ahneen ja pinnallisen, koska kaikkihan tietävät, että ihmisen ruumiinosista pelkästään voi päätellä hänen luonteensa. Kuten sen, että vain pienirintaiset ovat kaikki täydellisiä naisia, joiden pitää vahtia miehiään ankarasti, jottei paha isotissi tule ja varasta heidän ameeban tasolle laskeutuvia muuten älykkäitä miehiään.

        Isotissien "valtaa" vasten pienirintaisten pitää puolustautua naljailemalla isojen rintojen kantajille ilkeästi, koska ovathan ne seksinnälkäiset jakorasiat sen ansainneet! Vielä parempi jos saadaan joku mies mukaan naureskelemaan säälittävän rumille roikkutisseille, joita kukaan ei enää yli nelikymppisenä halua.

        Ihan oikeesti nyt hei, jotain tolkkua taas näihin juttuihin, jooko, please? :)


      • 918733ä
        milly-76 kirjoitti:

        Minä olen 38-vuotias, isorintainen, silmälasipäinen JA sinkku! Mitä tämä sitten kertoo KAIKISTA miehistä, kun en heti eron jlk löytänytkään sopivaa miestä?! O_O Aivan tolkuttoman lihava ja toivottoman susirumakaan en ole, vaikken häikäisevän upea ilmestyskään. Onkohan kohta kenelläkään naisella enää MITÄÄN toivoa, kun tällainen ei kelpaa? Vai olisko syynä ne silmälasit??? Vai olenko liian vanha? Tai ehkä olen käyttänyt liikaa aikaa miettiessä sitä miehen pankkitilin tyhjennystä ja unohtanut räpsytellä silmiäni tarpeeksi miehille?

        Isot rinnat luonnollisesti tekevät minusta aivottoman, ahneen ja pinnallisen, koska kaikkihan tietävät, että ihmisen ruumiinosista pelkästään voi päätellä hänen luonteensa. Kuten sen, että vain pienirintaiset ovat kaikki täydellisiä naisia, joiden pitää vahtia miehiään ankarasti, jottei paha isotissi tule ja varasta heidän ameeban tasolle laskeutuvia muuten älykkäitä miehiään.

        Isotissien "valtaa" vasten pienirintaisten pitää puolustautua naljailemalla isojen rintojen kantajille ilkeästi, koska ovathan ne seksinnälkäiset jakorasiat sen ansainneet! Vielä parempi jos saadaan joku mies mukaan naureskelemaan säälittävän rumille roikkutisseille, joita kukaan ei enää yli nelikymppisenä halua.

        Ihan oikeesti nyt hei, jotain tolkkua taas näihin juttuihin, jooko, please? :)

        Pitkään aikaan paras kommentti tähän aiheeseen !!!
        Olen myös kurkkuani täynnä pienirintaisten kitinöitä! Herranen aika, onko se meidän isoilla rinnoilla varustettujen vika, jos osa - huom. toisiaankin osa, ei kaikki! - miehistä pitää isoista rinnoista?!

        Ensin vakuutellaan, ettei kelpuu ole rintojen koosta kiinni ja että miehet onneksi katsovat sisästä kauneutta... Sitten kun isorintainen kaveri löytää itselleen fiksun ja älykkään miehen, sitä kadehditaan ja pahansuovasti sanotaan, että no se mies on pohjimmiltaan joku friikki tai äitinsä tissiin kiinni jäänyt reppana....

        Pitäiskö vaihteeksi yrittää ymmärtää, että aivan kuten jotkut meistä naisista pitävät pitkistä miehistä ja toiset lyhyistä, toiset lihaksikkaista, jotkut laihoista, niin miehetkin pitävät kaikenlaisista naisista?!?!


      • 6+4
        918733ä kirjoitti:

        Pitkään aikaan paras kommentti tähän aiheeseen !!!
        Olen myös kurkkuani täynnä pienirintaisten kitinöitä! Herranen aika, onko se meidän isoilla rinnoilla varustettujen vika, jos osa - huom. toisiaankin osa, ei kaikki! - miehistä pitää isoista rinnoista?!

        Ensin vakuutellaan, ettei kelpuu ole rintojen koosta kiinni ja että miehet onneksi katsovat sisästä kauneutta... Sitten kun isorintainen kaveri löytää itselleen fiksun ja älykkään miehen, sitä kadehditaan ja pahansuovasti sanotaan, että no se mies on pohjimmiltaan joku friikki tai äitinsä tissiin kiinni jäänyt reppana....

        Pitäiskö vaihteeksi yrittää ymmärtää, että aivan kuten jotkut meistä naisista pitävät pitkistä miehistä ja toiset lyhyistä, toiset lihaksikkaista, jotkut laihoista, niin miehetkin pitävät kaikenlaisista naisista?!?!

        Ihme hermostumista. Miehillä on makunsa vaikkakin erilaisia. Naisille tuntuu olevan jokajuttu ongelma millon on hiukset tai paino tai tissit ja takamus. Jos nyt sattuu tykästymään tietynlaiseen naiseen ei se tarkoita sitä että sinä olet huonompi.
        Ottaja löytyy ihan varmasti sullekin. .
        Minä ihailen naisia joilla on pitkät hiukset, en voi sille mitään mutta lyhythiuksiset ei vaan näytä naisellisilta. Tisseillä ei niin väliä mut ei mitkään rukkaset säväytä, mutta ei ne rukkasetkaan ole este suhteelle jos nainen on muuten viehättävä kokonaisuus.


      • 918733ä
        6+4 kirjoitti:

        Ihme hermostumista. Miehillä on makunsa vaikkakin erilaisia. Naisille tuntuu olevan jokajuttu ongelma millon on hiukset tai paino tai tissit ja takamus. Jos nyt sattuu tykästymään tietynlaiseen naiseen ei se tarkoita sitä että sinä olet huonompi.
        Ottaja löytyy ihan varmasti sullekin. .
        Minä ihailen naisia joilla on pitkät hiukset, en voi sille mitään mutta lyhythiuksiset ei vaan näytä naisellisilta. Tisseillä ei niin väliä mut ei mitkään rukkaset säväytä, mutta ei ne rukkasetkaan ole este suhteelle jos nainen on muuten viehättävä kokonaisuus.

        Aloitustahan tässä kommentoitiin eikä miesten naismakua, ymmärsitkö?


    • 70 / 66

      Tarkoittanet kysyä, että miksi on miehiÄ jotka ?

      Olisi ollut kai partitiivin paikka?

      Ps. Pienien rintojen esteettinen etu iäkkäämpänä. Ne eivät roiku rumasti.

      • isotissinen1

        Missä iässä?


    • Tosion

      Totta on!!!

    • Nähty on

      Kyllä ne pienetkin tissit muuttuu roikkuviksi pussukoiksi vanhempana.

    • pekem

      Ne pitää jostainsyystä melua asiasta jotka on isojen tissien perään. En koe isoja mitenkään hyvinä, mutta ei ne silti haittaakkaan suhteessa, itte oon ihastunu niihin pienenpiin jotenki ovat kauniita ja viehättäviä naisessa. sievät on ei riipu eikä hölsky kainaloissa

    • "miksi miehet haluaa iso rintaisia naisia? "

      -Riippuu miehestä.

      Itselleni se naisen rintojen koko on sinällään yksi lysti.

      "onko seksi ainut asia miksi MIES ON PARISUHTEESSA? "

      -Omalta osaltani voin sanoa, että ei, se ei ole ainoa syy.
      Mutta pirun tärkeä sellainen. Ja mikäli se osa-alue ei pelitä, ni ero on vain ajan kysymys..

    • ylleri

      Miks jotkut naiset aina ajattelee että isot tissit on se juttu että miehet tykkää ja sitte niitten muitten on vaikea saada miestä, suurinosa tai ainakin osa miehistä tykkää just pienistä koska ne on nätit ja ei roiku.
      Jos ilman ukkoo pitää olla niin oon sitä mieltä että ihan jotai muuta on sitte siinä naisessa pielessä joko ulkonäössä tai luonteessa,mut ei se tissien kokoluokitus!!

    • Ootko tosissas

      Pienet rinnat, isot rinnat. Rinnat kuin rinnat. Näin pienemmät rinnat kun omistankin, kadehdin joskus isorintaisia naisia, koska jeillä on muotoja. Tiukat paidat saavat minut näyttämään 12-vuotiaalta lapselta eikä se ole imartelevaa. Toisaalta, minulla on isorintaisia naisystäviä, jotka kertovat minun olevan onnekas, sillä isot rinnat ovat heidän tiellään, painavat selkää ja ovat koko ajan esillä vaikkei haluaisi.

      Molemmilla on puolensa ja en usko että kaikki miehet pitäisivät isorintaisista naisista, tuo on vaan aikuisviihteen tyrkyttämää stereotypiaa. Pitäisi olla vaan tyytyväinen itseensä, eikä murehtia turhasta. Olen nykyään sinut itseni kanssa ja onnellinen ollessani terve. Ei isot rinnat tee minua onnelliseksi vaan terve itsetunto. Järki käteen ja katsokaa peiliin ja miettikää niitä positiivisia piirteitä, negatiiviset nurkkaan.

    • jjutttta

      Ei oo ollu puutetta miehistä milloinkaan vaik en isoja omista ja kovasti ovat tykänneet näistä. Tottakai tiedän että on miehiä jotka tykkää vaan isoista rinnoista, mut kaipa he häärivät just niitten kimpussa.
      Niihän ne jotkut tykkää tikkulaihoista ja sitte on niitä jotka tykkää ihan tosi lihavista, mut mitä siitä?
      Ei mulle ole ollu ulkonäkö sillei ongelma vaikka vissiin suht tavallinen olenkin, seksikkääksi on myös kehuttu, että revi siitä.

    • pitää olla jompikumpi joko hyvällä rinnalla tai perseellä. jos on pienellä rinnalla mutta hyvä perse ni sen saa 100% anteeksi. takaapäin mukava hakkuuttaa vähän pikkuhousuja kääntää sivulle ni homma pelaa. rintoja on taas mukava puristella aamulla ku kahaveja keitellään eikä nainen heti pue vaatteita.

    • one lonely

      Mä haluaisin suhteen naisen kanssa ja muodoilla ei ole väliä jos vain kemiat kohtaa. Olen 30 palveluala yrittäjä 170cm normaali vartaloinen, huumorilla varustettu fiksu mies. Miksi en kelpaa kellekkään naiselle. Satakunnassa asustelis tällanen jos kiinnostuneita on?
      Kyllästyttää yksin olo.
      Nyt äkkiä jotain sutinaa mulle heti..... :)

    • e haluu riipputissiä

      En ole koskaan halunnut isorintaista naista itselleni! Miksi muuten naiset kuvittelee että kaikki miehet haluaa iso- ja riippurintaisen naisen itselleen?

      • jubajuu1

        Naiset kuvittelee aina että joku muu on kiinnostavampi , pitää keksiä vaikka mitä syitä jos ei jokaikinen jäbä roiku persiissä kiinni!


    • kullikellot

      Kuka haluu pienimunaisen äijän?
      Jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia vai miten se meni?

      • sinkkumä

        minä


    • athletic87

      ei tärkeintä mutta kun naisellani on c-d ja peppu ok sekä x vartalo tuntuuettäen olisi edes voinut rakastua poikamaisvartaloiseen tyttöön.

    • painallus

      Pitäähän naisen muistuttaa naista, hyvät muodot tärkeää ettei tarvii lautaa katella.

    • VäärinPäätelty

      miksi miehet haluaa parisuhteeseen naisen jolla on d-kuppi??

      No ei niinkään yksin rinnat, joskaan ei nainen nyt rinnaton saa olla. Naisen pitää olla naisen näköinen. Ihan yhtä kiinnostava kuin rinnat on soma pömppis ja iso pyöreä peppu.

      Rinnoista on kovin vähän iloa, kun ne ovat ilmeisesti naisilla yleisesti varsin tuntoherkät.

      • mrs_f

        "Rinnoista on kovin vähän iloa, kun ne ovat ilmeisesti naisilla yleisesti varsin tuntoherkät. "

        Niin että mitä? Jos niissä ei olisi tuntoa, sitten niistä ei olisi iloa. Onneksi oma könsikkääni on aina ymmärtänyt sen, miten minua pitää "pidellä" - ja on niistä, totta vie, iloa hänellekin, monellakin tapaa... ;-)


    • juuri_sopivat

      Vaimollani on normi kokoiset ryntäät jotka sopii jus mun kouriini ei siis mitään lolloja enkä sellaisia haluisikaan katsella tai hyväillä.

    • rintaisia

      ”miksi miehet haluaa iso rintaisia naisia?”
      Tuo on väärä yleistys. Asiasta on luotettavaa tutkimustietoa. Vain murrosikäiset pojat ja köyhät pienituloiset miehet haluaa parisuhteeseen naisen jolla on d-kuppi tai isompi.
      Varakkaat ja koulutetut aikuiset miehet suosivat pienirintaisia.
      Lisäksi on iso joukko kaltaisiani joille naisen rintojen koolla ei ole juuri mitään merkitystä kunhan asia ei ole naiselle itselleen ongelma.
      Ylivoimaisesti parhaat naiset tykkäävät omista rinnoistaan koosta riippumatta. Joten kysymyksesi viittaisi siihen että naisilla on joko d-kuppi tai sairaalloisen heikko itsetunto tai/ja muu asennevamma josta hän syyttää rintojaan.

      • yfhj

        sairas jos on selikonit


    • Ainakin minulle rintojen koko on täysin merkityksetön asia, kuten myös takapuolen koko.
      Ehdottomasti tärkeintä on, että nainen itse on vartalonsa kanssa sovussa. Sellainen nainen pystyy nauttimaan omasta vartalostaan ja sen samasta huomiosta ja se tekee naisesta seksikkään ja muutenkin henkisesti hyvinvoivan.

    • SuomalainenmiesH

      Väärä yleistys.Ei todellakaan ole näin . Rinnat jotka sopivat miehen kouraan ovat sopivammat,muutoin on viisainta mennä rintojen pienenenykseen

    • vianorin-veksi

      En tiedä millaisia miehiä olet tapaillut mutta näin nelikymppisen elämänkokemuksella tärkeintä on ,että nainen on täyspäinen ja fiksu ja mitä enemmän koulutettu sen parempi.


      Toisaalta ihan keskiasteen koulutuksen saaneistakin löytyy hyviä keskustelijoita samoin kuin maistereista täysiä kanoja.

      Toki ulkomuodolla on sen verta väliä etten ihan rehellisesti sanoen pysty ajattelemaan seksiä jonkun 30 painoindeksin omaavan kanssa ,sillä paino ja äo tuppaavat monesti kulkemaan vastakkaisiin suuntiin .

      Ja hyvällä maulla valitut silmälasit naisen päässä miellyttävät omaa silmää.

      Ja jos jotain erogeenista osa-aluetta pitää korostaa niin kyllä se on peppu sillä siitä näkee viitteitä elämäntavoista ja millaiset kyydit niiden reisien välissä on luvassa mutta se on niitä viimeisiä valintakriteereitä.

    • munmielipide

      Ethän vain lukenut kaikkia miehiä isorintaisten ihailijoiksi. Pienet tai sopusuhtaiset on jees.

    • uytu

      Nainen ei ihan luonnostaan valitse itselleen miestä, joka haluaisi naisen vain kuppi- tai takaliston koon mukaan. Täytyyhän miehellä olla järki päässä!

    • kuka.haluaa

      Totuus asiassa menee niin, että henkisesti keskenkasvuiset naiset tarvitsevat syyn hankkia isommat tissit ja siksi levitetään hätävalhetta, että miehet haluavat isotissisiä naisia.
      Toiseksi tuon väärän tiedon levittämisestä hyötyvät rintojen suurennusleikkausia tekevät klinikat. Implanttien asentaminen on miljoonabisnes ja siksi nuo yritykset tukevat aktiivisesti näkemystä isojen tissien välttämättömyydestä. Tiedon levittäminen näyttää tehoavan erityisesti tyhmiin naisiin ja heidät on saatu uskomaan, että sairaalloisen heikko itsetunto paranee silikoneilla joita miehet haluaa.

    • Torvio

      Miksi sulla on rintakoko pakkomielle? Miehet tykkää naisista ihan sama minkä kokoset tai minkalaiset rinnat meillä onkaan. Se on joku alitajuinen hormooni ja geeni juttu. Lue tutkimuksii

    • ParaAsanaa

      Jaa a, jos seksi ei toimi parisuhde saa kuolinselvityksen hyvin nopeasti :)
      Ehkä rinnat liittyvät naisilla itsetuntoon? Olen jotenkin pannu merkille tämän.
      Ulkonäkö merkitsee naisille helkkaristi. Olen seurustellut levea lanteisen pienirintaisen naisen kanssa. Itsetunto ongelmia. Samoin laihahkon pienirintaisen naisen kanssa ja sama ilmiö : itsetunto ongelmia ja kuviteltu ittensä rumemmaksi kuin on. Että luulen hyvän näköisten naisten tiedostavan sen että ovat kauniita ja miksi hyvin muodostuneita rintoja pitäisi hävetä?

    • 75Ekupilla

      Huh mikä aloitus. Olenpa iloinen, että mieheni rakastui minuun, vaikka liivi kokoni onkin 75E. Eli tämän aloituksen valossa olen aivan liian isorintainen vakavaan suhteeseen. Minkäs sille voi millaiset rinnat geeneissä oon tullut.

      • tasaneikäy

        Hyvä kirjoitus sinulla. Minuakin on pidellyt huonossa liitossani liian isot rinnat. Isorintaisena, pitkänä, ihan nättinä ja muodokkaana naisena on ihan turha haaveilla vakavasta parisuhteesta never ever. Itselle kun ei tuollaiset pelkät kevytsuhteet käy. Kyllä evoluution olisi pitänyt huolehtia siitä, että isorintaiset naiset olisivat automaattisesti luonteeltaan kevytkenkäisiä ihan niinkuin isomunaiset ja komeammat miehetkin.


    • rajansakaikellart

      Ei enää kiihota jos naisen rinnat lähentelee pään kokoa. Naisellani just sopivat taitaa olla B JA C kupin välissä, eivät ainakkan ihan kouriin sovi.

    • Xxxllss

      Rintojen koolla ei merkitystä, olen seurustellut iso sekä pienirintaisten kanssa molemmat käy mikäli kemiaa on. Naisessa ratkaisee aivan muut seikat kuin rintojen koko.

    • yfhj

      kaksi blondia meni baariin
      ovella portsari sanoi- Onpa teillä isot tissit"
      blondit vastasivat. Ja isot v-tut !

    • lljldjg

      Ei kannata yleistää, koskaan. Itse sain miehen pauloihin ihan 75B:llä. Kun lasten syntymien jälkeen kuppikokoni vaihtui 75E:hen, niin mies pysyi. Tosin itse otin hänestä eron... ja löysin uuden miehen. Taitaa siihen parisuhteeseen olla monta muutakin vaikuttavaa tekijää kuin kuppikoko.

      • evoluutiako

        Samoin kuin naiset hakevat pitkiä miehiä...lyhyetkin naiset.
        Miehet hakevat isorintaisia ja leveälanteisia kun he ovat hyviä suvunjatkajia ja tämä on luotu jo kivikaudelta joko tietoista tai tiedostamatonta.

        Itsekkin erosin isoutareisesta mutta luonne oli syvältä ja parit lapsetkin teimme mutta on mennyt sen jälkeen pienempirintaisiakin....


      • M40Va

        Isot rinnat on ok, mutta leveä lantio on todellinen turn off. Kapea treenattu takamus, niin eihän se siitä enää parane. Toisaalta isot luomut on myös valitettavan usein pitkät, ellei ole kyseessä nuori nainen. Silikoonit nyt on aivan eri sarjassa ja niitä on turha vertailla.


      • ldol
        evoluutiako kirjoitti:

        Samoin kuin naiset hakevat pitkiä miehiä...lyhyetkin naiset.
        Miehet hakevat isorintaisia ja leveälanteisia kun he ovat hyviä suvunjatkajia ja tämä on luotu jo kivikaudelta joko tietoista tai tiedostamatonta.

        Itsekkin erosin isoutareisesta mutta luonne oli syvältä ja parit lapsetkin teimme mutta on mennyt sen jälkeen pienempirintaisiakin....

        "naiset hakevat pitkiä miehiä...lyhyetkin naiset"
        "Miehet hakevat isorintaisia ja leveälanteisia "
        Joskus "hakee" joskus ei.


      • evoluutiako

        Tällä leveälanteisuudella (on tutkimus ja kirjoista otettu) ei ja en tarkoita selluuliittikasaa mutta ei mitään miesmäistä kapealanteista vaan naismaista pyöreyttä.

        Kyllähän se on tosiasia että se on kauhean näköinen kun yli 35naisella alkaa ne isot rinnat roikkumaan paljaana ja kuvitelkaapas kun se ratsastaa siinä päällä ja heiluu siinä kuin kuorma-auton roiskeläpät....se on eriasia nuoremilla naisilla....

        Tuohon Idolin kirjoitukseen vastaisin että kyllä se on monella naisella miehenvähimmäispituus mainittu profiilissaan ja olkoon nainen vaikka sen 160cm niin hakee 180cm miestä ja se on toinen kriteeri kuvan jälkeen...

        Itse olen luonut kyllä seksisuhteita reippaasti päätäpidempien naisten kanssa netissä mutta siinähän on erikriteerit kuin oikeissa parisuhteissa...olen kyllä luonut ihan livenä tavatessamme pidempiaikaisia vakavampia suhteita pidempiennaisten kanssa että kyllä se onnistuu....


    • 41v-sinkku

      En tykkää isotisseistä. Luonne ensin onko nainen fiksu ja mukava. Tisseillä ei väliä mutta henkilökohtaisesti tykkään pienistä tisseistä.

    • niinpäniin8

      Naisellani oli tutustuessa pienet rinnat ja tykkäsin niistä, oli kyllä muutenkin kevyt painoi muistaakseni noin 55kg...lapsen saannin jälkeen rinnat kasvoi ja kiloja tuli (naisellista pyöreyttä). En ole koskaan valikoinut naista tissien koon mukaan vaan korvien väli ratkaisee eli millainen on luonteeltaan. Roiskeläpät ei varmaan kiinnosta ketään mutta ei isoissakaan mitään vikaa ole, mielelläni katselen kuin vaimo on päälläni. Siinä ne herkkupallerot heiluu.

    • Anonyymi

      Mitä väliä on ruumien osien koolla? Miksi aina naisista puhutaan heidän muodoistaan miksi me emme alkaisi arvostella miesten tissejä, mutta miksi te jotkin miehet jotka välitätte niin hemmetin paljon tisseistä, niin miksi ette hipelöisi omia tissejänne jossa on nännit, kun teillä kuitenki sellaiset on, ajatelkaa jos ei olisi. Mitä varten muuten teillä miehillä edes on nännit?
      Oikeasti ällöttää tälläne keskustelu tisseistä ja niiden koosta, tuntuu välillä et haluaisi vajota maan alle kun sana edes mainitaan. Itsellä on tissit mutta en kerro kokoa, yritän aina peittää niitä jotta kuukaan ei katselis koska saan jonkun helvetin ällökohtauksen. Olin kaupassakin ja näin lasin heijastuksena että joku mies kävelee siellä ohi, näin kuinka hän alkoi katsella persettäni mutta kun käännyin nopeasti katsomaan häntä, hän pelästyi. Eikö maailmassa enää saa elää ilman että joku miettii sinusta hävyttömiä. Minusta tärkeintä on että on hauskaa kumppanin kanssa.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä miehenä, että tärkeintä on se, että on hauskaa kumppanin kanssa. Itsekkin välillä ihmettelen, miten jutut on sillä tasolla, että nainen on pelkkä torso. Rinnat ovat eroottista aluetta koosta riippumatta, ne kiehtoo miehiä. Niistä voi ehkä nauttia puhumatta. Ja ehkä puhujat ovat niitä, jotka eivät ole niistä päässeet nauttimaan. Siitä puhe, mistä puute.


    • Anonyymi

      Voi laittaa pään sinne isojen tissien väliin ja pöristellä: BRRLLLBBRR...

    • Anonyymi

      Pääasia että ovat kehoon nähden hyvän kokoiset. Vaimollani suht isot, tykkään kovasti.

      • Anonyymi

        Juurikin noin ja kyllä ne mahtava peräsin ja pulleat purjeet, vaatii myöskin kivan ja sympaattisen omaajan, ja se on tärkeämpää, kuinka muuten tulee toimeen toisen kanssa, ja tuntee olevansa oikean ihmisen kanssa. No itsellä kävi tuuri ja saanut ollakin sellaisessa suhteessa useamman vuoden jo. No isot on rinnat avokilla ja berberi tosi söötti/naisellinen, se on plussaa kaijen muun oheen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin noin ja kyllä ne mahtava peräsin ja pulleat purjeet, vaatii myöskin kivan ja sympaattisen omaajan, ja se on tärkeämpää, kuinka muuten tulee toimeen toisen kanssa, ja tuntee olevansa oikean ihmisen kanssa. No itsellä kävi tuuri ja saanut ollakin sellaisessa suhteessa useamman vuoden jo. No isot on rinnat avokilla ja berberi tosi söötti/naisellinen, se on plussaa kaijen muun oheen.

        Minulle on paljon tärkeempää, että naiseni on älykäs, myös tunneälyä, ja hyvä ja lempeä luonne, rehellinen sekä lojaali.
        Tietty myös liikunnallinen ja pitää terveydestään huolta.


    • Anonyymi

      Jaa, kovin on rintavarustus ollut erilainen kaikilla joiden kanssa on tullut seurusteltua tämän jo suht pitkän elämän aikana. Aivan sama millaiset ovat kunhan itse ovat sinut sen kanssa, ei jaksa kuunnella valitusta isoista, pienistä, eriparia, tubulaarisista jne jne. Ihmisessä on kohtalaisen paljon enemmän kun ne ulkomuotoon liittyvät asiat.

    • Anonyymi

      En tykkää todella isoista, en pienistä nisuista, vaimollani on juuri sopivaa kokoa.

    • Anonyymi

      No jos on käynyt kaikilta miehiltä kysymässä aika saavutus.

    • Anonyymi

      Kallonporaajan tulkinta on, että mies etsii äitihahmoa. Rumasti sanottuna ei ole vierottunut rinnasta.
      Suuriin ryntäisiin liittyy aina enemmän tai vähemmän runsaasti lardia joka ei kiehdo minua. Toinen vaihtoehto on implantit.
      Hoikka, urheilullinen, sprintterinaisen pakarat omaava myönteisen elämänkatsomuksen omaava nainen on minun mieleeni.
      Tuollainen pisti silmiini 1967 kaupunkimme työväentalon tansseissa yhtenä lauantai-iltana.
      Nyt se katselee töllöstä jotain Viktoriaania.

    • Anonyymi

      Isojen tyynyjen välissä nukkuu sikeämmin. Varmaan se liittyy jotenkin tuohon.

    • Anonyymi

      Kaikki ei tykkää isoista tisseistä jotka työntyy jo naamalle, koollakin on rajansa enkä innostu meloneista tai lolloista, parhaat on kämmeniin sopivat, sellaiset on muijallani.

    • Anonyymi

      Kaikki käy kunhan perä on pieni ja napakka. Ei mallia kardashian laardiperse

    • Anonyymi

      Ei, pitää olla paksu lompakko myös.

    • Anonyymi

      Ei pidä paikkansa aloittajan väite.

    • Anonyymi

      Miksi naiset valitsevat iso munaisimmat miehet?

    • Anonyymi

      Älä yleistä. Ei kaikki ole kiinnostuneita. Itse en ole koskaan erityisemmin kiinnostunut naisen rinnoista. Onhan ne rinnat miehilläkin. Mitä erikoista niissä muka on ?

    • Anonyymi

      ON SE AINOA SYY TAI AINAKIN TÄRKEIN.

    • Anonyymi

      Mun vaimollani oli tavatessa pienet nätit tisut, nyt ne on C kuppi kokoa, kummassakin hyvät puolensa.

    • Anonyymi

      Kyllä seksi on pääsyy meille miehille olla parisuhteessa.

      • Anonyymi

        Toisille on ja toisille ei. Mielipiteitä on monia, luomu on itselle paras vaihtoehto ja koolla ei väliä, mut jos saan valita niin mielummin liian pienet kuin liian isot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisille on ja toisille ei. Mielipiteitä on monia, luomu on itselle paras vaihtoehto ja koolla ei väliä, mut jos saan valita niin mielummin liian pienet kuin liian isot.

        Tätä mieltä on monet naisetkin rinnoistaan eli mielummin pienemmät kuin liian isot. Isoista rinnoista on haittaa esim. urheillessa ja voi aiheuttaa niskasärkyjä.


    • Anonyymi

      Koolla ei niin väliä kunhan ovat aidot, silikonitissin kanssa kerran naitu, ei tuntunut kivalta. Vaimolla on ihan luomut ja sopivan kokoiset.

    • Anonyymi

      Iso rintaisessa naisessa silmä lepää, siksi. Mies on visuaalinen olento ja tietysti muodokas nainen on jatkuva ilon ja virkistyksen lähde verrattuna pienirintaisempaan kanssa sisareensa. Tietysti jos valittavana on isorintainen mutta hankala luonteinen tai pienirintainen mutta hyväluonteinen nainen niin valinta menee. Isorintainen yhdeksi yöksi ja pienirintainen parisuhteeseen (ja silikonit Tallinnassa pikimiten niin kiinnostus säilyy myös tulevina vuosina)

    • Anonyymi

      On ikäsidonnainen kun on ohi on ohi.

    • Anonyymi

      En ole koskaan halunnut iso rintaista d-kuppi naista, kaikki käy kunhan keho on sopusuhtainen. Vaimollani sattuu olemaan suht isot mutta olen ollut myös pienitissisten naisten kanssa.

    • Anonyymi

      Älä yleistä. Miehenä en ole koskaa ollut kiinnostunut rinnoista. Mitä isommat, sitä karmeamman näköiset erityisesti vanhetessaan. Pienet rinnat ok.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe