MOT: Aarnion veljeskunta

joopajoo ;)

94

3186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En luota poliisiin

      MOT dokkarissa esiintynyt Suomen ensimmäinen rekisteröity KRP tietolähde odottelee karkoitustaan Venäjälle varsin vapailla vesillä. Tarinoiden siviilissä toimittajille niitä näitä, lennokkaaseen tapaansa. Reilu 8 vuoden extasy kakku on tullut lusituksi ja elinikäinen karkoituspäätös on annetttu, silti hän on Suomessa edelleen heittämässä huulta. "Laki on kaikille sama.."

      Pasilaa "Iivana" dokkarissa haukkuu vaikka siellä tutkarina 2008 istuessaan oli sellissä "leluja" jos jonkin moista; Kannettava tietokone, nettitikulla. Kännykkä. Hashista. Vapaat tapaamiset iltojen ratoksi. Ei luulisi olevan valittamista?

      Noilla välineillä Hän oli osallisena rakentamassa ansaa eräälle tunnetulle pankkiryöstäjälle, jolle piti etukäteen poltetun pankkiryöstön lisäksi järjestää tuomio poliisin murhayrityksestä. Mutta kiville meni..

      Ryssä toimi "tutkinnanjohtajana" samaan aikaan toisessa jutussa kun taas omassa jutussaan oli pääsyytetty kymmenientuhansien extasy tablettien maahantuonnin järjestelyn ja levityksen osalta.

      Kuulopuheiden mukaan extasyja katosi tutkinnan aikana kymmeniä tuhansia. Nyky Suomessa kun ollaan niin kaikki on niin suurrealistista.

      Pankkiryöstäjä sai vihiä aikeista ja vältti kaavaillun 20 vuoden kakun, saaden "vain" 4 vuoden tuomion Ruotsissa tekemäkseen väitetystä pankkiryöstöstä. Toinen nuorempi samasta pankkiryöstöstä syytetty vapautettiin näytön puutteessa. Todellisuudessa hänkin oli mukana rakentamassa vanhemmalle pankkiryöstäjälle ansaa.. Ihmeellinen pikku maailma.

      Ryssän nimi on muuten Mikhail "Mika" P., jos se jotain kiinnostaa. En laita enempää hänen ex vaimoaan ja lapsiaan suojellakseni. Ei ole heidän syynsä, että nykyään hiviä sairastava ex iskä on patolooginen valehtelija ja yksi Suomen niljakkaimmista vasikoista.

      • Ihmeellinen ryöstö?

        Seurasin tuota ruotsissa tapahtunutta pankkiryöstöä ja sen jälkeistä käsikirjoitusta suu auki. Siinä oli outouksien outouksia ja hyvin läpinäkyvää oli se poliisien isku vasta Helsingissä Mannerheimintiellä liikennevaloissa - siinä oli mätää!
        Siis ymmärsin asian niin, että poliisi tuli yhtä matkaa "ryöstäjien" kanssa Torniosta vai Haaparannasta saakka, no se ja sama, mutta pidätys toimitettiin vasta v i t u n vilkasliikenteisellä paikalla, keskellä ihmisvilinää ja autoja, Mannerheimintiellä. Jossa, jos todellisuudesta olisi ollut kysymys ja joku asia olisi mennyt vikaan, se olisi vaarantanut pirun monen sivullisen hengen ja terveyden.
        En ole varma muistanko oikein, mutta "pääkonnallahan" ei ollut asetta pidätyshetkellä, siis hallussa vaan se "löytyi" takakontista. Oikea ryöstäjä olisi kantanut asetta loppuun asti.
        Miksi niiden "annettiin" tulla suomeenkaan ylipäätään jos poliisi "oli" kintereillä jo ruotsissa???


      • lyytikirjoittaa

        Vanhempi ryöstäjä on Risto "Rike" Kolari ja hänet polttanut nuorempi on Volvon Markkasen poika Sakari "Sakke" Markkanen.


      • Anonyymi

        P P P ö ö ö yristyttävää. Kyllä yli kymmen vuotta sitten elimme aivan toisenlaisessa maailmassa.

        Nyt ajatukset alkavat temppuilla siinä vaiheessa kun pitäisi muistaa mitä täällä netissä kerrottiin Runeberg ketjussa.
        Oliko se niin että Hippi katselee haaveillen Thorolfia.
        Vai oliko se niin että Thorolf katselee haaveillen Hippiä

        Ja Pasilanmieshärdelliin röhönauramaan... Hovinarrit ja mainoslahjat ovat olleet mukana kun naapurinsa Tohmajärveltä ja vain yksi 6 ja 6 ja det är ju inte så mycket...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        P P P ö ö ö yristyttävää. Kyllä yli kymmen vuotta sitten elimme aivan toisenlaisessa maailmassa.

        Nyt ajatukset alkavat temppuilla siinä vaiheessa kun pitäisi muistaa mitä täällä netissä kerrottiin Runeberg ketjussa.
        Oliko se niin että Hippi katselee haaveillen Thorolfia.
        Vai oliko se niin että Thorolf katselee haaveillen Hippiä

        Ja Pasilanmieshärdelliin röhönauramaan... Hovinarrit ja mainoslahjat ovat olleet mukana kun naapurinsa Tohmajärveltä ja vain yksi 6 ja 6 ja det är ju inte så mycket...

        Onko Runeberg illa ja Hippillä jotakin yhteistä vai olisiko se jonkun ryhmän etujen mukaista että ihmiset niin luulisivat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Runeberg illa ja Hippillä jotakin yhteistä vai olisiko se jonkun ryhmän etujen mukaista että ihmiset niin luulisivat?

        Kai tuollainen yhdisteleminen kuuluu multitatskaamiseen.
        Kun äärimmilleen kiristynyt johtolankojen vatkaaminen juuttuu hiljaisuuteen, lähtee keskustelu liikkeelle vähän uudesta näkökulmasta.


    • Ihmettelemisiin

      Aivan. Siinä ryöstössä oli todella outouksia riittämiin. Jostain kuulin, että vanhemman ryöstäjän päänahkaa olisi tavoiteltu, keinolla millä hyvänsä. Nuoremmalle ryöstäjälle oli luvattu jopa koko ryöstö saalis, mikäli hän onnistuisi johdattamaan vanhemman ansaan. Siinä hän onnistui, muttei hyvästä yrityksestä huolimatta päässyt huijaamaan saalista itselleen. Vaikka olikin paluu matkalla Suomeen ehdottanut useastikin ainakin osan saaliin kätkemistä maastoon. "Jos tapahtuisi jotain odottamatonta.." Aivan. Odottamatonta todellakin oli tulossa.

      Manskulla Karhukoplan poliisit ympäröivät aika kömpelösti ja hitaasti ryöstäjien sen hetkisen menopelin. Ja onnistuivat kuin onnistuivatkin rikkomaan kaikki auton ikkunat. Vanhempi ryöstäjä joka oli ratissa noudatti poliisin käskytystä jo siksikin, että hänen kaksi pojistaan istuivat autossa. Samoin eräs "kolmas mies" ja nuorempi ryöstäjistä. He olivat matkalla Tallinnaan vaihtamaan kruunut euroiksi.

      Karhuopla repi kaikki autossa olleet kovin ottein kadulle pitkin pituuttaan. Kolmas mies kolhittiin verille hetkessä. Ja raudoitettiin. Samoin kävi vanhimmalle pojalle, silloin 14 vuotias. (Laiton raudoitus.) Nuorin poika säästyi käsiraudoilta, mutta kämmenet ja polvet olivat pitkään vereslihalla. Mitenkä kävi tälle nuoremmalle ryöstäjistä? Ei naarmuakaa. Ei käsirautoja! Poliisi piti vinosti hymyilevää nuorempaa ryöstäjää vain hiasta kiinni.. Vanhempi ryöstäjä raudoitettiin ja hän pääsi nauttimaan poskipäällään asfaltin kuumasta syleilystä. Kuinka ollakkaan hän kysyi kiinnioton syytä ja sai kun saikin vastauksia.

      KYSYMYS: "Mikä on kiinnioton syy?" VASTAUS: Törkeä rikos Ruotsissa. KYSYMYS: "Mikä rikos?" VASTAUS: Aseellinen pankkiryöstö Ruotsissa. Kiinniotto tapahtuu Ruotsin poliisin Teistä annetun etsintäkuulutuksen perusteella..

      Mikä siinä mättää, kaikki ok? Muuten kyllä, mutta kun ei. Luovutus menettelyjen jälkeen Ruotsiin, kuulustelut ja ensimmäinen oikeudenkäyti alkaa sikäläisen syyttäjättären teonkuvauksella ja muulla liturgialla. Hän ilmoittaa; "Suomesta tuli yhteydenotto, että sikäläinen poliisi on ottanut kiinni epäillyt ryöstäjät." "Ruotsin poliisi ei ollut tehnyt etsintäkuulutusta kenestäkään, muutamista seikoista johtuen." Joita olivat, ettei Ruotsalaisilla ollut hajuakaan ketkä ryöstön olivat suorittaneet. Se oli poliisin mukaan toteutettu niin hyvin, ettei jälkiä kyetty seuraamaan.

      Silti Suomen mediassa eräät poliisi tahot ottivat kunniaa ja kertoivat "operaation tapahtuneen yhteistyössä Ruotsin poliisin kanssa.." Hölyn pölyä. Vanhempi ryöstäjistä sai kuulla asian juttua tutkineelta Ruotsalais komisariolta. Vanhempi epäili autoon sijoitetun TREVOC seurantalaitteen. Suomen rajan ylitettyään hän oli havainnut Torniosta lähtien epäilyttävää poliisin toimintaa.

      Autosta ei löytynyt aseita. Vain rahaa. Nekin löytyivät vasta muutamaa tuntia myöhemmin autoa tarkemmin tutkittaessa. Kiinniotto paikalta naamioitu poliisi lähti siitärmään sitä välittömästi kun miehet olivat raudoissa.

      Vanhempi ryöstäjistä teki Ruotsalaisen syyttäjättären kanssa diilin; "Syyte ryöstöstä" (max. tuomio 4 vuotta) niin hän myöntää asian omalta osaltaan. Nuoremman ryöstäjän tekemisistä hän ei kommentoinut sanallakaan. Nuorempi vapautettiin näytön puuttuessa kokonaan kaikista syytteistä.

      Vanhempi ei halunnut ottaa riskiä tulla tuomituksi 8 vuoden pakko tuomioon, törkeästä ryöstöstä. 2 vuotta oli tulossa jo Suomesta anastetuiksi väitetyistä autoista sekä mahdollinen syyte poliisin murhayrityksestä. Mikäli ase jolla se oli tehty olisi onnistuttu "juurruttamaan" Ruotsista pakoautona käytetyn VW:n läheisyyteen, joka löytyi palaneena Rautalammin maastosta kiinnioton jälkeen.

      Mielenkiintoinen tieto olisi, mikä poliisin yksikkö kuvaillun ansoituksen järjesteli. Tuliko vihje tulevasta ryöstöstä Pasilasta KRP:lle, vai oliko se yhteis-operaatio vai mikä? Mutta aikamoisen riskin Suomen poliisi otti ilmoittamatta tekeillä olevasta ryöstöstä, Ruotsalaisille kolleegoilleen.

      Miehet ajoivat yhden ryöstöön varaamistaan autoista sisälle pankkisaliin panssarilasin läpi ja odottivat turvakaapin aukeamista holvissa lähes viisi minuuttia. Mikäli autossa oli konetuliaseita Ruotsalais poliisit olisivat olleet suuressa vaarassa.

      • Ihmeellinen ryöstö?

        Olipas tyhjentävää, painavaa, ja varmasti tosiasiaa. Suomen poliisi ei ole rehellinen toimissaan. Jos ei onnistu normaalisti se lavastaa häikäilemättömästi.

        Oman muistin loput palaset loksahtivat paikoilleen. Noinhan se meni se kuvio.
        R.K lusi periaatteessa järjestetyn ansan perusteella.


      • Anonyymi

        Tarkoitus pyhittää keinot? Minusta ei. Poliisi on lain valvoja. Ei rikkoja. Niin pitäisi olla. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitus pyhittää keinot? Minusta ei. Poliisi on lain valvoja. Ei rikkoja. Niin pitäisi olla. Mikä siinä on niin vaikea ymmärtää???

        Kun kytät ei pärjää konnalle älyllään, astuu lex "tarkoitus pyhittää keinot" valikoimaan.


    • osat vaihtumassa

      Näin. Toki "R.K" tietää itse varsin hyvin, ettei pankkeja saisi ryöstelläkään.. Mutta ansanhan ne sille järjesti, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Nyt vasta sai vielä uuden tuomion sitä pankki keikkaa edeltäneistä autovarkauksista. 6 vuotta vanhoista luvattomasti käyttöönotetuista autoista. Muita syytekohtia oli yli 30 ja tuomio tuli 5 tai 6 törkeästä varkaudesta (autoja) jotka oli käynnistetty niiden omilla avaimilla! Sillä perusteella, että voitiin "ajatella" omistusoikeuden siirtyneen varkaille kun autoja oli pidetty hallinnassa yhtäjaksoisesti yli kuukausi tai jotain.. Korkeimmassa oikeudessa on siitäkin kaksi eriävää ennakkotapausta.

      Hovista on tulossa näinä päivinä päätös asiassa. Näyttöjä oli R.Koon osalta tasan nolla, mutta käräjiltä rapisi silti puolitoista vuotta. Juristi vie asian korkeimpaan, jos tuomio pysyy hovissa. Tuomio perustuu vain toisen syytetyn eli nuoremman ryöstäjän "pöydänalus kertomuksiin" sekä syyttäjän rakentamaan "elokuvakässäriin" "syyllinen se on kuitenkin johonkin.."

      R.K ei tainnut olla Aarnionkaan mieleen kun kuuluu jahdanneen R.Koota aivan omaan lukuunsa. Jännä juttu.

      • Katto Kärpänen

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.


      • Ässä hiassa
        Katto Kärpänen kirjoitti:

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.

        Meinaatko, että Aarnio olisi päässyt jopa moren kunniajäseneksi..?


      • jari=tyhmärosvo
        Ässä hiassa kirjoitti:

        Meinaatko, että Aarnio olisi päässyt jopa moren kunniajäseneksi..?

        Ei kai ne moressakaan ihan tyhmiä ole? Ei kai ne ihan oikeasti arvosta aarnion kaltaista typerystä? Kunhan aikansa käyttivät hyväkseen ja nyt toivovat pitkää tuomiota "kavereiden" kanssa linnassa. Toivottavasti aarnio joutuu sellaiseen vankilaan, jossa valtaa pitävät jotku muut kuin moren ystävät.


      • Sen aika näyttää
        jari=tyhmärosvo kirjoitti:

        Ei kai ne moressakaan ihan tyhmiä ole? Ei kai ne ihan oikeasti arvosta aarnion kaltaista typerystä? Kunhan aikansa käyttivät hyväkseen ja nyt toivovat pitkää tuomiota "kavereiden" kanssa linnassa. Toivottavasti aarnio joutuu sellaiseen vankilaan, jossa valtaa pitävät jotku muut kuin moren ystävät.

        Onhan tuokin näkökulma. Mutta siinä, ketkä käyttivät ketäkin hyväkseen rohkenen olla kanssasi - täysin eri mieltä. Vai väitätkö tosiaan vakavissasi, että hyväksikäyttäjät löytyvät eri vankiloista? Eiköhän se ole juurikin päinvastoin.

        Toki moressakin hyötyjiä oli, mutta he taisivat välttää vankiloiden karut olosuhteet tekemällä Aarnion kanssa vuosikausia yhteistyötä. Ilmiantamalla hänelle omiaan, sekä kilpailevien huumeliigojen jäseniä.

        Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset. Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä.

        Huomionarvoista tulee olemaan myöskin se, keitä muita moresta irtaantuneita jäseniä Aarnio jutun oikeuskäsittelyissä tulee esiin.


      • hilma-mummo
        Sen aika näyttää kirjoitti:

        Onhan tuokin näkökulma. Mutta siinä, ketkä käyttivät ketäkin hyväkseen rohkenen olla kanssasi - täysin eri mieltä. Vai väitätkö tosiaan vakavissasi, että hyväksikäyttäjät löytyvät eri vankiloista? Eiköhän se ole juurikin päinvastoin.

        Toki moressakin hyötyjiä oli, mutta he taisivat välttää vankiloiden karut olosuhteet tekemällä Aarnion kanssa vuosikausia yhteistyötä. Ilmiantamalla hänelle omiaan, sekä kilpailevien huumeliigojen jäseniä.

        Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset. Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä.

        Huomionarvoista tulee olemaan myöskin se, keitä muita moresta irtaantuneita jäseniä Aarnio jutun oikeuskäsittelyissä tulee esiin.

        Kyllä niitä tulee, eikä tämä ole arvaus.


      • jari=tyhmärosvo
        Sen aika näyttää kirjoitti:

        Onhan tuokin näkökulma. Mutta siinä, ketkä käyttivät ketäkin hyväkseen rohkenen olla kanssasi - täysin eri mieltä. Vai väitätkö tosiaan vakavissasi, että hyväksikäyttäjät löytyvät eri vankiloista? Eiköhän se ole juurikin päinvastoin.

        Toki moressakin hyötyjiä oli, mutta he taisivat välttää vankiloiden karut olosuhteet tekemällä Aarnion kanssa vuosikausia yhteistyötä. Ilmiantamalla hänelle omiaan, sekä kilpailevien huumeliigojen jäseniä.

        Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset. Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä.

        Huomionarvoista tulee olemaan myöskin se, keitä muita moresta irtaantuneita jäseniä Aarnio jutun oikeuskäsittelyissä tulee esiin.

        Tuskinpa ne aarnion hyväksikäyttäjät (isot pomot) ovat vankilaan joutuneet, mutta heidän kaveritaan siellä lienee.

        "Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset."

        Omaa kokemusta vankiloiden vallankäytöstä ei ole, mutta noiden lehtijuttujen ja yleisen elämänkokemuksen perusteella näyttää siltä, että kuria pidetään vain nimeksi. Ennemmin taitaa olla sellainen hajoita ja hallitse meininki, jolla vangit saadaan toistensa kimppuun vartijoita häiritsemästä. Jos homma olisi vartijoiden hallussa, pelkääjäosastoja ei tarvittaisi.

        "Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä."

        Tällähän juuri todennat pelkääjäongelman. Mutta eiköhän pojat pärjää pelkääjäosastolla. Aarnion kyykyttämisestä saisi niin paljon respektiä, että kaikki eivät pysty kiusausta vastustamaan.


      • veikökissakielen...
        jari=tyhmärosvo kirjoitti:

        Tuskinpa ne aarnion hyväksikäyttäjät (isot pomot) ovat vankilaan joutuneet, mutta heidän kaveritaan siellä lienee.

        "Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset."

        Omaa kokemusta vankiloiden vallankäytöstä ei ole, mutta noiden lehtijuttujen ja yleisen elämänkokemuksen perusteella näyttää siltä, että kuria pidetään vain nimeksi. Ennemmin taitaa olla sellainen hajoita ja hallitse meininki, jolla vangit saadaan toistensa kimppuun vartijoita häiritsemästä. Jos homma olisi vartijoiden hallussa, pelkääjäosastoja ei tarvittaisi.

        "Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä."

        Tällähän juuri todennat pelkääjäongelman. Mutta eiköhän pojat pärjää pelkääjäosastolla. Aarnion kyykyttämisestä saisi niin paljon respektiä, että kaikki eivät pysty kiusausta vastustamaan.

        Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa...


      • terveisin hilma-mummo
        veikökissakielen... kirjoitti:

        Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa...

        Puhutaan taas loppuviikosta.


      • Ei-KissaOnKiltti
        veikökissakielen... kirjoitti:

        Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa...

        Eipä noita paperilehtiä tule juuri luettua, joten kommentointikin on vähän haastavaa.


      • haastava mielipide
        Ei-KissaOnKiltti kirjoitti:

        Eipä noita paperilehtiä tule juuri luettua, joten kommentointikin on vähän haastavaa.

        Mitä yrität ilmaista?


      • Ei-KissaOnKiltti
        haastava mielipide kirjoitti:

        Mitä yrität ilmaista?

        "Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa... "

        Tätä kommentoin ja vastasin kysymykseen "Veikö kissa kielen?"

        Taidat olla niitä itseriittoisia huuhaapellejä, jotka kommentoivat tekstejä, joita eivät ole edes lukeneet.

        Olipa todella haasteellista, ainakin sinulle.

        Poliisinpalvojilla ei ole kaikki inkkarit kanootisssa, joten yritän ymmärtää.


      • jaamankankaan.kissa
        Ei-KissaOnKiltti kirjoitti:

        "Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa... "

        Tätä kommentoin ja vastasin kysymykseen "Veikö kissa kielen?"

        Taidat olla niitä itseriittoisia huuhaapellejä, jotka kommentoivat tekstejä, joita eivät ole edes lukeneet.

        Olipa todella haasteellista, ainakin sinulle.

        Poliisinpalvojilla ei ole kaikki inkkarit kanootisssa, joten yritän ymmärtää.

        Kanssaihmisten hyväksikäyttö nousee mielessäni painavimmaksi kriteeriksi Keisarikirjan kirjoittamisen motivointina.


      • risumie
        Ei-KissaOnKiltti kirjoitti:

        "Nostetaan kissa pöydälle. Iltasanoman eilinen juttu oli hyvä tarina Aarniosta vaikka Suomi24:n arvon nettikommentoijat ovatkin sulkeneet sanaisen arkkunsa. Vain Annaannan olen huomannut kommentoineen. Ei sentään, hänkin kommentoi seuraavalla sivulla Auerin tytöstä kerrottua haastattelua.
        Niin ja oli kyllä kommentit Hietaniemen hautuumaan pöllyävistä haudoista kun Eljas ja Aatos Erkko yrittävät pidätellä raivoaan..joopajoo Hesarin mahtisuvun edesmenneet...
        Sitä saa mitä tilaa... "

        Tätä kommentoin ja vastasin kysymykseen "Veikö kissa kielen?"

        Taidat olla niitä itseriittoisia huuhaapellejä, jotka kommentoivat tekstejä, joita eivät ole edes lukeneet.

        Olipa todella haasteellista, ainakin sinulle.

        Poliisinpalvojilla ei ole kaikki inkkarit kanootisssa, joten yritän ymmärtää.

        Onko tuo sana poliisinpalvoja avautunut sinulle jotenkin - yritätkö vieläkin ymmärtää...


      • risumi
        risumie kirjoitti:

        Onko tuo sana poliisinpalvoja avautunut sinulle jotenkin - yritätkö vieläkin ymmärtää...

        Vastaus on : aivopesu.
        Je media vastaa


      • eise.noinhelppoa.voiolla
        Katto Kärpänen kirjoitti:

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.

        Katto Kärpänen on tyypillinen huhujen levittelijä, vailla vastuuta kirjoittelustaan.


      • huonosti.pyyhkii
        Katto Kärpänen kirjoitti:

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.

        Legendaa jota yritetään voimistuttaa puhumalla Aarnion pesänjakajista.


      • rahako.ratkaisee
        huonosti.pyyhkii kirjoitti:

        Legendaa jota yritetään voimistuttaa puhumalla Aarnion pesänjakajista.

        Katsoin tuon ohjelman Aarnion pesän jakajista.
        Ja katson vielä pariin kertaan koska kokonaisuuden hahmottaminen noinkin tiiviistä ohjelmasta minulle ei onnistu yhdellä kertaa.

        Kolehmainen on irtisanoutunut Aarnion menetelmistä mutta useilla muilla on prosessi kesken.

        Ja suurin kysymys nousi esiin: vaikka HP ja KRP eivät Aarnion aikana pystyneet yhteistyöhön, ei ole rikos olla kyräilysuhteessa toisiinsa.


      • miesjokatiesiliikaa

        Ohjelma oli pettymys. Oikeastaan ainoa asia mikä jäi minulle mieleen koko puolituntisesta, oli Kolehmaisen kommentit ja sen, että oikeasti uskon miehen yrittävän parhaansa elvyttää poliisivoimat jonkinlaiseen uskottavuuteen. Yhdestä miehestä se ei toki valitettavasti ole kiinni.


      • Anonyymi
        Katto Kärpänen kirjoitti:

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.

        Kiville meni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiville meni.

        " ex rikoskomissaario Aarnion tehtävä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä".
        Kirjoitettu 1.8.2014
        Jaa, tuntuuko kiville menemiseltä?
        Alkaako ajattelu tiivistymään vai...


      • Anonyymi

        Eli pitääkö laajentaa tutkimuksia murhaan joka tapahtui Suomessa vähän vuosituhannenvaihteen jälkeen? Syyttäjän ratkaisua odotetaan. Innokkaita odottajia näyttää olevan aika paljon rattopoikajoukkueessa. Kokeekohan syyttäjä suorastaan painostusta siltä suunnalta?
        Minusta tuntuu että rattopoikajoukkue on hyvin kirjavaa sakkia. On vankilavenkulaa mutta lienee joku poliisimieskin eksynyt rattopoikajoukkueeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiville meni.

        Ensin meni reisille. ☕ Sitten lensi vähän verta seinille. 🗡 Mutta rata on nyt vapaa. Tulossa voi olla vielä sekin päivä kun pamput käyvät ostamassa Ikeasta keissarille kiikkustuolin. 🛢


      • Anonyymi

        Niin, rata on vapaa.
        En ole ihan varma, pääseekö eteenpäin vanhalla viisaudella: hyökkäys on paras puolustus.
        Moni hyökkääjä joutuu pohtimaan miksi radiohiljaisuutta ei voi käyttää itsepuolustukseen.


      • Anonyymi

        Vai voiko radiohiljaisuutta kuitenkin käyttää itsepuolustukseen?


      • Anonyymi
        Sen aika näyttää kirjoitti:

        Onhan tuokin näkökulma. Mutta siinä, ketkä käyttivät ketäkin hyväkseen rohkenen olla kanssasi - täysin eri mieltä. Vai väitätkö tosiaan vakavissasi, että hyväksikäyttäjät löytyvät eri vankiloista? Eiköhän se ole juurikin päinvastoin.

        Toki moressakin hyötyjiä oli, mutta he taisivat välttää vankiloiden karut olosuhteet tekemällä Aarnion kanssa vuosikausia yhteistyötä. Ilmiantamalla hänelle omiaan, sekä kilpailevien huumeliigojen jäseniä.

        Mitä tulee tuohon vankiloiden vallanpitämiseen, niin eiköhän sitä pidä ihan viranomaiset. Aarnion sekä Vilhusen suojeleminen vankiloissa tulee olemaan viranomaisille haastava, mutta ei ylivoimainen tehtävä.

        Huomionarvoista tulee olemaan myöskin se, keitä muita moresta irtaantuneita jäseniä Aarnio jutun oikeuskäsittelyissä tulee esiin.

        Aarnio voisi vapautumista odotellessaan perustaa M.O.V.E -järjestön. "Me Olimme Viranomaisten Eliittiä"
        Sen ruikutuksen sijaan, jota hän Sörkassa pitää. Media Keisarilla alkaa pikku hiljaa pipo kiristämään kovaa kalloa, näin joulua kohti tultaessa. Ünsal, Volkan kummittelee unissa, kukapa tietää vaikka kummittelisi jopa jotkut muutkin. Aarnio on isojen juttujen mies.
        Oikeille viraomaisille on pakko nostaa hattua, siihen malliin Aarniota nyt kyyditään. Enään hän ei pääse manipuloimaan alaisiaan Pasilassa, KRP:tä vastaan.
        Keinotekoista skismaa hän ylläpiti siksi, että saisi vapaammat kädet ja yksin loistaa luomansa ilmiantaja verkostonsa avustuksella, suomen kovimpana huume kyttänä. Näin toimien hänen omaa rikollista toimintaansa olisi vaikeampaa havaita.


      • Anonyymi
        hilma-mummo kirjoitti:

        Kyllä niitä tulee, eikä tämä ole arvaus.

        Pihtipudas ja mummot rulettaa...


      • Anonyymi
        huonosti.pyyhkii kirjoitti:

        Legendaa jota yritetään voimistuttaa puhumalla Aarnion pesänjakajista.

        Tuo onkin päässyt unohtumaan. Mitä ovat Aarnion pesänjakajat?


      • Anonyymi
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Ohjelma oli pettymys. Oikeastaan ainoa asia mikä jäi minulle mieleen koko puolituntisesta, oli Kolehmaisen kommentit ja sen, että oikeasti uskon miehen yrittävän parhaansa elvyttää poliisivoimat jonkinlaiseen uskottavuuteen. Yhdestä miehestä se ei toki valitettavasti ole kiinni.

        Kuorkkikuski jälleen...


      • Anonyymi
        risumi kirjoitti:

        Vastaus on : aivopesu.
        Je media vastaa

        Ja puinti aivoriihessä jatkuu... Hovinarrit ja mainoslahjat ovat olleet...


      • Anonyymi
        Ässä hiassa kirjoitti:

        Meinaatko, että Aarnio olisi päässyt jopa moren kunniajäseneksi..?

        Aarnio pyöritti M.O.R.E jengiä miten tahtoi. Jengin nimi tulee virossa tallinnalaisessa -90 luvulla laiturissa keinuneesta ravintola / asunto laivasta. Aluksen nimi oli MORE.
        Kaikkien vasikoiden äidin keijo keke vilhusen sisar tarki iskariot kangas sai siellä idean perustaa tämä Aarnion sittemmin hallintaansa alistaman jengin.


      • Anonyymi
        jari=tyhmärosvo kirjoitti:

        Ei kai ne moressakaan ihan tyhmiä ole? Ei kai ne ihan oikeasti arvosta aarnion kaltaista typerystä? Kunhan aikansa käyttivät hyväkseen ja nyt toivovat pitkää tuomiota "kavereiden" kanssa linnassa. Toivottavasti aarnio joutuu sellaiseen vankilaan, jossa valtaa pitävät jotku muut kuin moren ystävät.

        Eiköhän niissä vankiloissa valtaa pidä vieläkin vain ne viranomaiset. Tautiset piri ja subu nistit pitävät vallassaan vain omaa mielikuvitustaan.


      • Anonyymi
        Katto Kärpänen kirjoitti:

        Ex Rikosylikomisario Jari "Ässä" Aarnion tehtävänä oli raivata kilpailijat pois markkinoilta ja saada se näyttämään poliisin työltä.

        Tähän rakoon mahtinee PiLi ja Vimi.


      • Anonyymi
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Ohjelma oli pettymys. Oikeastaan ainoa asia mikä jäi minulle mieleen koko puolituntisesta, oli Kolehmaisen kommentit ja sen, että oikeasti uskon miehen yrittävän parhaansa elvyttää poliisivoimat jonkinlaiseen uskottavuuteen. Yhdestä miehestä se ei toki valitettavasti ole kiinni.

        Kardemumma analysoi terävästi tätä miestä.., siis hänen nimimiekillään kuorkkikuski.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aarnio pyöritti M.O.R.E jengiä miten tahtoi. Jengin nimi tulee virossa tallinnalaisessa -90 luvulla laiturissa keinuneesta ravintola / asunto laivasta. Aluksen nimi oli MORE.
        Kaikkien vasikoiden äidin keijo keke vilhusen sisar tarki iskariot kangas sai siellä idean perustaa tämä Aarnion sittemmin hallintaansa alistaman jengin.

        Juurikin näin. Mikäli Jari saa ek. dumarin, murhasta. Hänet täytyy viranomaisten toimesta suojata, vieläkin paremmin kuin nyt.
        Hänellä on kriittistä TIETOA alamaailman vasikoista. Moni vapisee.
        Menee aina vain mielenkiintoisemmaksi. Koronakaan ei ahdista ja kuivata suuta niin kuin se tieto.
        Sillä voi ostaa leppoisat oltavat vankiloissa ja sillä voi kerätä sievoisen pesämunan siviiliä ajatellen. Sillä voi saada jäätävän ystävän.


    • Kuka ärkoo?

      Kauheen mielenkiintoista, mutta mistä keskustelettte?

      Onko liian tungettelevaa ja röyhkeää pyytää ihan pikkuisen valaisemaan MISTÄ IHMEEN JUTUSTA te keskustelette?
      Koska tämä on tapahtunut, minä vuonna ja minkä nimisiä henkilöitä ollut mukana.
      Kiinnostavalta kuullosta ja perehtyisin asiaan vaikka lehtiarkistojen kautta, mutta mitä etsin. Hovipäätöstä odottelette, käräjistä varmaan ollut jossakin juttua ja nimi ärkoolle.

      • Konnia ja konnia

        Nuorempi konna oli "erään automerkin nimeä kantavan vanhuksen poika.." RKlle oli yritetty myydä poliisin murhayritykseksi tulkittavassa teossa käytettyä asetta. RK ei halunnut ostaa asetta, mutta suostui välittämään sen eteenpäin. Ja tilitti saadun summan aseen luovuttajalle. Joka luovuttaja sittemmin paljastui poliisin vasikaksi eli agentiksi. RK epäili Ruotsissa saamansa lisä informaation valossa, että hänet yritettäisiin lavastaa syylliseksi ao. murhayritykseen. Sillä ase oli saatettu ostaa takaisin ja kätkeä nuoremman ryöstäjän vapauttavan päätöksen jälkeen Suomesta palaneena löytyneen pakoauton läheisyyteen, muovikassissa jossa oli RKoon sormenjäljet. Nuorempi vapautui ja palasi Suomeen juhlittuna sankarina. Hän sai lisäksi palkkioksi useiden tuhansien eurojen koppi korvaukset. RK jäi Ruotsiin odottamaan hovia, jossa yllättäen kiisti käräjäoikeudessa myöntämänsä ryöstön. RK olisi vapautettu hovista, mutta tuomio leivottiin monista eri syistä ja myöskin siksi ettei Ruotsin oikeuslaitos olisi joutunut täydellisen naurunalaiseksi. Ennen hovioikeutta Ruotsin poliisi yritti puhuttaa RKta ilmiantamaan nuoremman ryöstäjän, mutta RK kiisti siinä vaiheessa jo omankin osuutensa. Ja kertoi oman tunnustamisensakin perustuvan järkisyihin lusia ennemmin 4 vuoden kakkua kuin 8 vuoden pakko tuomiota. Ruotsin lain mukaan syyttäjä ei olisi saanut tehdä diiliä tunnustuksesta, mutta teki kuin tekikin, koska muuta näyttöä ryöstöstä ei lopulta löytynytkään. RK olisi voinut tuoda syyttäjän rikollisen menettelyn ja tunnustuksen "pakon omaisissa olosuhteissa" esiin hovioikeudessa, mutta hovin tuomari oli syyttäjän tuomaris miehen ystävä.. Tiesi RKlle kertoa eräs Jönköpingin poliisivankilan vartija. Hovin tuomari ei suostunut ottamaan vastaan RKn vasta näyttöä (täysin laiton veto) ja korkeinoikeus kieltäytyi käsittelemästä koko asiaa. Heiiijaaa Sverigeeee!! ;)) Kyllä ne sielläkin osaa. Äly ei nykyään riitä. Oikeutta ei enää saa kuin isolla rahalla. Eli, ostamalla oman poliisin. Sekin vielä menisi, mutta ei kilpailijoiden vasikointi. Siinä menee se vanhanliiton viiva.


      • Valoa pimeyteen

        Vastaus: nim. Kuka ärkoo?

        R.K on RISTO KOLARI ja ko. pankkiryöstö tapahtui Ruotsissa v. 2008.

        Apurin nimi oli silloin Sakari Edholm joka on Matti "Volvo" Markkasen poika.

        Jotka molemmat käyttävät nyk. samaa sukunimeä eli Markkanen.

        Volvohan käytti itsekin, hetken aikaa nimeä Edholm. Joka oli hänen silloisen vaimonsa sukunimi.


      • jokurajapaskalle
        Konnia ja konnia kirjoitti:

        Nuorempi konna oli "erään automerkin nimeä kantavan vanhuksen poika.." RKlle oli yritetty myydä poliisin murhayritykseksi tulkittavassa teossa käytettyä asetta. RK ei halunnut ostaa asetta, mutta suostui välittämään sen eteenpäin. Ja tilitti saadun summan aseen luovuttajalle. Joka luovuttaja sittemmin paljastui poliisin vasikaksi eli agentiksi. RK epäili Ruotsissa saamansa lisä informaation valossa, että hänet yritettäisiin lavastaa syylliseksi ao. murhayritykseen. Sillä ase oli saatettu ostaa takaisin ja kätkeä nuoremman ryöstäjän vapauttavan päätöksen jälkeen Suomesta palaneena löytyneen pakoauton läheisyyteen, muovikassissa jossa oli RKoon sormenjäljet. Nuorempi vapautui ja palasi Suomeen juhlittuna sankarina. Hän sai lisäksi palkkioksi useiden tuhansien eurojen koppi korvaukset. RK jäi Ruotsiin odottamaan hovia, jossa yllättäen kiisti käräjäoikeudessa myöntämänsä ryöstön. RK olisi vapautettu hovista, mutta tuomio leivottiin monista eri syistä ja myöskin siksi ettei Ruotsin oikeuslaitos olisi joutunut täydellisen naurunalaiseksi. Ennen hovioikeutta Ruotsin poliisi yritti puhuttaa RKta ilmiantamaan nuoremman ryöstäjän, mutta RK kiisti siinä vaiheessa jo omankin osuutensa. Ja kertoi oman tunnustamisensakin perustuvan järkisyihin lusia ennemmin 4 vuoden kakkua kuin 8 vuoden pakko tuomiota. Ruotsin lain mukaan syyttäjä ei olisi saanut tehdä diiliä tunnustuksesta, mutta teki kuin tekikin, koska muuta näyttöä ryöstöstä ei lopulta löytynytkään. RK olisi voinut tuoda syyttäjän rikollisen menettelyn ja tunnustuksen "pakon omaisissa olosuhteissa" esiin hovioikeudessa, mutta hovin tuomari oli syyttäjän tuomaris miehen ystävä.. Tiesi RKlle kertoa eräs Jönköpingin poliisivankilan vartija. Hovin tuomari ei suostunut ottamaan vastaan RKn vasta näyttöä (täysin laiton veto) ja korkeinoikeus kieltäytyi käsittelemästä koko asiaa. Heiiijaaa Sverigeeee!! ;)) Kyllä ne sielläkin osaa. Äly ei nykyään riitä. Oikeutta ei enää saa kuin isolla rahalla. Eli, ostamalla oman poliisin. Sekin vielä menisi, mutta ei kilpailijoiden vasikointi. Siinä menee se vanhanliiton viiva.

        Herra psykoosodekkarikirjailija RK kerskaili ryöstöstä Suomessa jo putkavahdille ja tunnusti poliiseille kuulusteluissa ryöstön ja kertoi tarkalleen missä ennen ryöstöä ja ryöstön jälkeen on ollut ryöstökaverinsa kanssa vrt tekninen vasikointi. RK: kuulustelupöytäkirjat olivat pienen dekkarikirjan kokoiset, kun taas nuorempi ryöstäjä kiisti, eikä vastannut yhteenkään kysymykseen.


      • Jarioliniinkiva
        jokurajapaskalle kirjoitti:

        Herra psykoosodekkarikirjailija RK kerskaili ryöstöstä Suomessa jo putkavahdille ja tunnusti poliiseille kuulusteluissa ryöstön ja kertoi tarkalleen missä ennen ryöstöä ja ryöstön jälkeen on ollut ryöstökaverinsa kanssa vrt tekninen vasikointi. RK: kuulustelupöytäkirjat olivat pienen dekkarikirjan kokoiset, kun taas nuorempi ryöstäjä kiisti, eikä vastannut yhteenkään kysymykseen.

        Tarkilla on alkanut taas yökastelu kausi. Puku Pelle runoilee märkiä uniaan tosina, täällä sosiaalisen median alttarilla. Nilviäisillä riittää
        unia, pullon henki puhuu ja porot laukkaa preerialla. Paskapaperi on aina loppu kun pupu kurkkii pöksyistä..


      • Anonyymi

        Onko tämä Risto Kolari vuonna 2017 pyrkinyt rattopoikajoukkueen johtoon?
        Minulla on vain hämärä muistikuva jostain TV:n ajankohtaisohjelmasta vuosia sitten, aurinkolasit nenän päällä. En tainnut kuunnella mitä sanottavaa hänellä oli. Ainakaan nyt ei ole mitään muistikuvaa.


      • Anonyymi
        jokurajapaskalle kirjoitti:

        Herra psykoosodekkarikirjailija RK kerskaili ryöstöstä Suomessa jo putkavahdille ja tunnusti poliiseille kuulusteluissa ryöstön ja kertoi tarkalleen missä ennen ryöstöä ja ryöstön jälkeen on ollut ryöstökaverinsa kanssa vrt tekninen vasikointi. RK: kuulustelupöytäkirjat olivat pienen dekkarikirjan kokoiset, kun taas nuorempi ryöstäjä kiisti, eikä vastannut yhteenkään kysymykseen.

        Eikös tämä olekin se sama poliisi Pekka Erkkilän poika Tarki Ilari Kangas joka perusti M.O.R.E jengin Aarnion rikos kaverin Keijo KEKE Vilhusen kanssa? Onko Tarki tullut uskoon kun hän ei ole enään vuosiin ollut otsikoissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös tämä olekin se sama poliisi Pekka Erkkilän poika Tarki Ilari Kangas joka perusti M.O.R.E jengin Aarnion rikos kaverin Keijo KEKE Vilhusen kanssa? Onko Tarki tullut uskoon kun hän ei ole enään vuosiin ollut otsikoissa?

        Tarki laulaa seinäjoella kirkon kuorossa. Kirkko valtuuston jäsen Voitto Välimäki säestää uruilla. Voitosta vielä sen verran, että siinä on hieno pelimies vailla vertaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarki laulaa seinäjoella kirkon kuorossa. Kirkko valtuuston jäsen Voitto Välimäki säestää uruilla. Voitosta vielä sen verran, että siinä on hieno pelimies vailla vertaa.

        Samaa mieltä Vote on pelimies ja turpa pysyy kiinni laitoksella. Samaa ei voi sanoa tästä seinäjoen satakielestä. Luiskaotsa Tarki laulaa laitoksella pöydän yllä ja alla, korkealta ja kovaa. Pestasi moreensa tukholmassa -80 luvulla pari pankki keikkaa laulaneen nyt jo lusikan nurkkaan heittäneen hymypoika Rami Anderssonin. Andersson oli bi eli en yhtään ihmettelisi vaikka olisi käynyt yöllä Metsurin palleihin kiinni.. Ja tästä patologisessa humalassa ollut Metsuri olisi umpi heterona kilahtanut. Ramin naismainen olemus näkyi jo kilometrin päähän. Metsuri ei ansaitse eekoota että on ympäripäissään menettänyt malttinsa. Korkeitaan törkeä pahoinpitely ja kuelemantuottamus. On sitä itse kukakin örveltänyt kännissä.
        Vasikka oli pistänyt videot nauhoittamaan. Miksiköhän..
        Andersson lauloi omaksi edukseen aina kun siihen tarjoutui tilaisuus. Se nähtiin tässä Vilhunen casessa jossa hän syyllisti Vilhusen murhan tilaajaksi. JOS Metsuri olisi tehnyt tekonsa MURHANA olisi kai hän vienyt kameratallenteet mennessään. Eikö? Eli, mistään murhasta on turha puhua. Jos tuon taustan omaava konna tekisi murhan, jo kolesta ek istuttuaan olisi Andersson kadonnut jälkiä jättämättä. Olivathan talon kamerat kenen tahansa nähtävillä. Metsurinkin on ollut pakko tietää niiden olemassaolosta. Jo se todistaa, että kyse on patologisen humalatilan aiheuttanut järjetön teko. Eli murha se ei kuitenkaan ole.


    • scoudetar

      Huumepollari Aarniolle maksetaan edelleen puolet palkasta turkintavankeudessa ollessaan. Kait sentään muutenkin äveriäs äijä safkansa ja budfjaamisensa maksaa, ettei veronmaksajia rasiteta?!

      • vittuuntunut hemmo

        Niinhän sille maksetaan, mutta.., ne kaikki massit menee suoraan sulkutilille. Tai niiden pitäisi mennä. Onhan tolla ex pollarilla melki parin millin vakuustakavarikko päällä. Kun rosikset alkaa ja tulee hovin päätös 13 vuoden kakku niin lakkaa viimeistään silloin liksat juoksemasta. Mut saahan niillä Jartsan pusu huulilla imutettua kongi homoilta vähän kanttiini tuliaisia.


      • 13+6
        vittuuntunut hemmo kirjoitti:

        Niinhän sille maksetaan, mutta.., ne kaikki massit menee suoraan sulkutilille. Tai niiden pitäisi mennä. Onhan tolla ex pollarilla melki parin millin vakuustakavarikko päällä. Kun rosikset alkaa ja tulee hovin päätös 13 vuoden kakku niin lakkaa viimeistään silloin liksat juoksemasta. Mut saahan niillä Jartsan pusu huulilla imutettua kongi homoilta vähän kanttiini tuliaisia.

        auli kyllä pitää rahoista huolen, ne nyt metsään, puolukka mättään alle:)


      • puhdas.pöytä
        13+6 kirjoitti:

        auli kyllä pitää rahoista huolen, ne nyt metsään, puolukka mättään alle:)

        Aulin pitäisi nostaa kunnianloukkauskanne 13 6 vastaan. SYYSKUUN 2014 väitteestä.


      • loistaa.mörkökin
        puhdas.pöytä kirjoitti:

        Aulin pitäisi nostaa kunnianloukkauskanne 13 6 vastaan. SYYSKUUN 2014 väitteestä.

        Auli ja Jari ovat kumpainenkin niin koneiston maahapolkemia etteivät he mitään kunnianloukkauskanteita pysty nostamaan.
        He tietävät jo ettei lehdistön ja koneiston jyräämällä ole voimavaroja.
        Bermuda murhainfossa kirjoittaa loistavasti osoittaen että Aarnion oikeus sanoa "ei" on viety.


      • errare.humanum.est
        loistaa.mörkökin kirjoitti:

        Auli ja Jari ovat kumpainenkin niin koneiston maahapolkemia etteivät he mitään kunnianloukkauskanteita pysty nostamaan.
        He tietävät jo ettei lehdistön ja koneiston jyräämällä ole voimavaroja.
        Bermuda murhainfossa kirjoittaa loistavasti osoittaen että Aarnion oikeus sanoa "ei" on viety.

        Uskottavuudesta on kyse. Ja kukapa uakottavuuden voi taata?


      • JokinTässäMättää
        errare.humanum.est kirjoitti:

        Uskottavuudesta on kyse. Ja kukapa uakottavuuden voi taata?

        EI ole uskottavaa se, että KRP:n ehdottamassa yhteisoperaatiossa, jossa KRP:n piti tutkia huumeiden maahantuonti ja HPL:n/ Aarnion niiden huumeiden jakelukanavat Suomessa, Aarnio toisikin yhteisoperaatiossa huumetynnyreitä KRP:ltä salaa.


      • VoihanPojatJokoTaas

        Oliko peräti niin, että KRP:n tutkijan mukaan rikolliset kiristivät Malmin naiselta 50 t euroa, uhkailivat Fagerholmin asianajaaa ja jotain Trevociin sijoittanutta hotellissa perin oudon monella tavalla yhdessä Vilhusen kanssa?

        Ynnätkää nämä kolme yhteen, niin lopputuloksena ei ole Aarnio.


      • sylttytehtaalta
        JokinTässäMättää kirjoitti:

        EI ole uskottavaa se, että KRP:n ehdottamassa yhteisoperaatiossa, jossa KRP:n piti tutkia huumeiden maahantuonti ja HPL:n/ Aarnion niiden huumeiden jakelukanavat Suomessa, Aarnio toisikin yhteisoperaatiossa huumetynnyreitä KRP:ltä salaa.

        Siinä onkin syyttäjällä huuli pyöreänä kun tuollainen kysymys kolahtaa tietoisuuteen.
        Mutta Hesarin ammattilaiset hämärryttää tuon ongelman alta aikayksikön, he vaativat että kysymys pitää perustella.
        J a todistelevat innokkaasti että aarniouskavaiset eivät usko että Aarnio voi olla TUHMA.


      • huonosti.pyyhkii
        JokinTässäMättää kirjoitti:

        EI ole uskottavaa se, että KRP:n ehdottamassa yhteisoperaatiossa, jossa KRP:n piti tutkia huumeiden maahantuonti ja HPL:n/ Aarnion niiden huumeiden jakelukanavat Suomessa, Aarnio toisikin yhteisoperaatiossa huumetynnyreitä KRP:ltä salaa.

        Tässä alku ja loppu yhdistyvät väärällä tavalla.
        Nimimerkki on täysin oivaltanut ettei käräjäoikeuden tuomarit ole ymmärtäneet virheellisten kehäpäätelmien vievän väärään lopputulokseen.

        Kehäpäätelmät joita on syntynyt alkutilanteesta tietämättömien välivaiheen nippelitietojen varassa, niistä puuttuu kokonaisnäkemys.


      • soppari.stoppari
        huonosti.pyyhkii kirjoitti:

        Tässä alku ja loppu yhdistyvät väärällä tavalla.
        Nimimerkki on täysin oivaltanut ettei käräjäoikeuden tuomarit ole ymmärtäneet virheellisten kehäpäätelmien vievän väärään lopputulokseen.

        Kehäpäätelmät joita on syntynyt alkutilanteesta tietämättömien välivaiheen nippelitietojen varassa, niistä puuttuu kokonaisnäkemys.

        Tästä on pääteltävä että HP ja KRP aloittaessaan tämän tynnyritutkinnan yhteistyössä sopivat tietyistä menettelyistä etukäteen. Kuten että tynnyrihuumeet tilataan. Matkan varrella sovittiin myös että KRP tutkii Hollannin päässä tynnyrien kulkeutumista ja Aarnion piti olla Suomen päässä vastaanottaja.
        Sitten sopimusten teko unohtui ja alkoi sooloilu jossa Aarniota alettiin mieltää tynnyrien tilaajaksi. Tätä soololaulantaa sitten meille lukijoille esitetään Aarnion rikoksena.


      • hajujäljet.paljastaa
        soppari.stoppari kirjoitti:

        Tästä on pääteltävä että HP ja KRP aloittaessaan tämän tynnyritutkinnan yhteistyössä sopivat tietyistä menettelyistä etukäteen. Kuten että tynnyrihuumeet tilataan. Matkan varrella sovittiin myös että KRP tutkii Hollannin päässä tynnyrien kulkeutumista ja Aarnion piti olla Suomen päässä vastaanottaja.
        Sitten sopimusten teko unohtui ja alkoi sooloilu jossa Aarniota alettiin mieltää tynnyrien tilaajaksi. Tätä soololaulantaa sitten meille lukijoille esitetään Aarnion rikoksena.

        Onko eräs autonkuljettaja sattunut näkemään tämän kommentin ja aiheuttaako kommentin lukeminen värinöitä?


      • miesjokatiesiliikaa

        Kyllä on, eikä värise kun ei kiinnosta. Tutkinnassa on saattanut tapahtua muutamia kyseenalaisia asioita, mutta ne ovat olleet välttämättömiä todisteiden kannalta. Mitään ja ketään ei ole kuitenkaan lavastettu, toisin kun herra Aarnio itse yritti syytöntä saada vastuuseen omista touhuistaan.

        KRP on tehnyt loistavaa työtä saadakseen vastuuseen henkilön, joka on käsittämättömän monta vuotta tehnyt vakavia rikoksia, kaiken lisäksi poliisin ammatissa. Se millä menetelmillä tarvittavat tiedot on saatu kaivettua esille, on ollut täysin laillisia. Ja joskus vaan täytyy olla kiero ja juonitella, kun vastassakin oli yksi kieroimmista ja manipuloivimmista ihmisistä.


      • 12345654321
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Kyllä on, eikä värise kun ei kiinnosta. Tutkinnassa on saattanut tapahtua muutamia kyseenalaisia asioita, mutta ne ovat olleet välttämättömiä todisteiden kannalta. Mitään ja ketään ei ole kuitenkaan lavastettu, toisin kun herra Aarnio itse yritti syytöntä saada vastuuseen omista touhuistaan.

        KRP on tehnyt loistavaa työtä saadakseen vastuuseen henkilön, joka on käsittämättömän monta vuotta tehnyt vakavia rikoksia, kaiken lisäksi poliisin ammatissa. Se millä menetelmillä tarvittavat tiedot on saatu kaivettua esille, on ollut täysin laillisia. Ja joskus vaan täytyy olla kiero ja juonitella, kun vastassakin oli yksi kieroimmista ja manipuloivimmista ihmisistä.

        Minkä nimistä henkilöä Aarnio yritti saada vastuuseen omista tekemisistään. Täällä pyörii nyt kaksi nimeä. Olisihan tärppi jos sun tietämä lavastetuksi Aarnion järjestämä osuisi jompaankumpaan.


      • vera.stenhope
        12345654321 kirjoitti:

        Minkä nimistä henkilöä Aarnio yritti saada vastuuseen omista tekemisistään. Täällä pyörii nyt kaksi nimeä. Olisihan tärppi jos sun tietämä lavastetuksi Aarnion järjestämä osuisi jompaankumpaan.

        Pyydänkö nyt liikaa tietoa mieheltäjokatiesiliikaa?
        On siis tällainen aksiooma että Aarnio on yrittänyt lavastaa sijaiskärsijäksi omille rikoksilleen jonkun henkilön. Ja epäonnistunut kaiketi koska tuomio.
        Nyt on epäselvää onko kyseessä A) Dino
        vai B) J: llä alkava
        vai C) tuomiossa ei ole mitään tietoa lavastetusta uhrista.
        Tuomio on niin mittava etten halua sitä itselleni tilata.
        Voiko joku tuomion hankkinut auttaa tässä ongelmassa vai pitäisikö tämä jättää uskon tai epäuskon ratkaistavaksi?


      • miesjokatiesiliikaa

        Luultavimmin se joka heistä on isokokoisempi on kyseessä. En tiedä onko nimi tullut missään esille, eikä minua kiinnostakaan tietä koska se on yhdentekevää.

        Ainoa asia minkä tiedän on, että tämä henkilö on huomattava kaappi kooltaan, ja oli mukana eräällä huoltoasemalla kun alibin päätoimittajaa uhkailtiin isolla porukalla.


      • sykolooki
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Luultavimmin se joka heistä on isokokoisempi on kyseessä. En tiedä onko nimi tullut missään esille, eikä minua kiinnostakaan tietä koska se on yhdentekevää.

        Ainoa asia minkä tiedän on, että tämä henkilö on huomattava kaappi kooltaan, ja oli mukana eräällä huoltoasemalla kun alibin päätoimittajaa uhkailtiin isolla porukalla.

        Mielenkiintoista sikäli että nyt meille tuli kolmas henkilö näitten kahden edellisen lisäksi joka onkin "sijaiskärsijä", Aarnion lavastama.

        Monimutkaisemmaksi juttu menee kun tiedämme että tämä henkilö sai muutaman vuoden vankilatuomion.

        Mieheksijokatiesiliikaa saattaa syy sähköiseen häirintäkokemukseen löytyä tästäkin:
        Hän julistaa mielellään myös mitkä tiedot häntä ei ollenkaan kiinnosta.
        Muistuttaa siis entisaikojen perhepatrioottia. Vastaanottimet suljettu itseä häiritseviltä tiedoilta.


      • rahako.seurattavana

        Ketä se Aarnio on yrittänyt lavastaa syylliseksi syyttäjän mukaan?
        Onko tuomarit päätyneet syytöksen hyväksymiseen?
        Nettikirjoittajilla on ainakin kolme eri henkilöä koska netissä ei tarkkuus ja täsmällisyys ole kovin tunnusomaisia.


      • pilvilinnasta
        rahako.seurattavana kirjoitti:

        Ketä se Aarnio on yrittänyt lavastaa syylliseksi syyttäjän mukaan?
        Onko tuomarit päätyneet syytöksen hyväksymiseen?
        Nettikirjoittajilla on ainakin kolme eri henkilöä koska netissä ei tarkkuus ja täsmällisyys ole kovin tunnusomaisia.

        Olisiko nyt niin ettei syyttäjä olekaan syyttänyt Aarniota kenenkään lavastajaksi?

        Onko se vain sujuvasanaisten nettihörhöjen keksimä luulottelu.?


      • analyyysi
        pilvilinnasta kirjoitti:

        Olisiko nyt niin ettei syyttäjä olekaan syyttänyt Aarniota kenenkään lavastajaksi?

        Onko se vain sujuvasanaisten nettihörhöjen keksimä luulottelu.?

        Onko kyse Pasilan mies -häiriöstä?


      • KonkretiaaKaivataan
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Kyllä on, eikä värise kun ei kiinnosta. Tutkinnassa on saattanut tapahtua muutamia kyseenalaisia asioita, mutta ne ovat olleet välttämättömiä todisteiden kannalta. Mitään ja ketään ei ole kuitenkaan lavastettu, toisin kun herra Aarnio itse yritti syytöntä saada vastuuseen omista touhuistaan.

        KRP on tehnyt loistavaa työtä saadakseen vastuuseen henkilön, joka on käsittämättömän monta vuotta tehnyt vakavia rikoksia, kaiken lisäksi poliisin ammatissa. Se millä menetelmillä tarvittavat tiedot on saatu kaivettua esille, on ollut täysin laillisia. Ja joskus vaan täytyy olla kiero ja juonitella, kun vastassakin oli yksi kieroimmista ja manipuloivimmista ihmisistä.

        MIksi käytät passiivimuotoa "on saattanut tapahtua"? Entä sanaa "muutamia"? Entä ilmaisua "ei merkitystä todisteille"? Mille todisteille ja mille yksittäiselle konkreettiselle "todisteelle"? Onpa outoa jos mitään merkitystä ei ole.

        Epämääräisyyksillä ja tarinamosaiikeilla on helppo syyttää ja mustamaalata ketä tahansa ihmistä niin halutessaan.

        Miksi olet nimennyt itsesi "mieheksi joka tiesi liikaa"? Miten niin "tiedät"? Ilmottaudu ihmeessä todistajaksi oikeuteen vihjailujaan sijaan, kun itselläsi on metatieoa jota muilla ei ole.

        Totuus voi olla ihan toinen ja toisaalla. Totuutta ei omista kukaan, vaan se kuuluu kaikille.


      • Anonyymi
        KonkretiaaKaivataan kirjoitti:

        MIksi käytät passiivimuotoa "on saattanut tapahtua"? Entä sanaa "muutamia"? Entä ilmaisua "ei merkitystä todisteille"? Mille todisteille ja mille yksittäiselle konkreettiselle "todisteelle"? Onpa outoa jos mitään merkitystä ei ole.

        Epämääräisyyksillä ja tarinamosaiikeilla on helppo syyttää ja mustamaalata ketä tahansa ihmistä niin halutessaan.

        Miksi olet nimennyt itsesi "mieheksi joka tiesi liikaa"? Miten niin "tiedät"? Ilmottaudu ihmeessä todistajaksi oikeuteen vihjailujaan sijaan, kun itselläsi on metatieoa jota muilla ei ole.

        Totuus voi olla ihan toinen ja toisaalla. Totuutta ei omista kukaan, vaan se kuuluu kaikille.

        Konkretiaa kaivattiin vuonna 2017.

        Tuomion suhteen tilanne on vaikeutunut, ei selkeytynyt lainkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konkretiaa kaivattiin vuonna 2017.

        Tuomion suhteen tilanne on vaikeutunut, ei selkeytynyt lainkaan.

        "Miks mulla on miljoonaomaisuus.......hmmm ja olen duunari"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Miks mulla on miljoonaomaisuus.......hmmm ja olen duunari"

        Avasitko vahingossa väärän arkistokaapin¿ siellä ei ole lainkaan peiliä.


      • Anonyymi
        puhdas.pöytä kirjoitti:

        Aulin pitäisi nostaa kunnianloukkauskanne 13 6 vastaan. SYYSKUUN 2014 väitteestä.

        Mutta ei tainnut tehdä mitään...


      • Anonyymi
        miesjokatiesiliikaa kirjoitti:

        Kyllä on, eikä värise kun ei kiinnosta. Tutkinnassa on saattanut tapahtua muutamia kyseenalaisia asioita, mutta ne ovat olleet välttämättömiä todisteiden kannalta. Mitään ja ketään ei ole kuitenkaan lavastettu, toisin kun herra Aarnio itse yritti syytöntä saada vastuuseen omista touhuistaan.

        KRP on tehnyt loistavaa työtä saadakseen vastuuseen henkilön, joka on käsittämättömän monta vuotta tehnyt vakavia rikoksia, kaiken lisäksi poliisin ammatissa. Se millä menetelmillä tarvittavat tiedot on saatu kaivettua esille, on ollut täysin laillisia. Ja joskus vaan täytyy olla kiero ja juonitella, kun vastassakin oli yksi kieroimmista ja manipuloivimmista ihmisistä.

        Mutta kun ei kiinnosta... Hovinarrit


      • Anonyymi
        sykolooki kirjoitti:

        Mielenkiintoista sikäli että nyt meille tuli kolmas henkilö näitten kahden edellisen lisäksi joka onkin "sijaiskärsijä", Aarnion lavastama.

        Monimutkaisemmaksi juttu menee kun tiedämme että tämä henkilö sai muutaman vuoden vankilatuomion.

        Mieheksijokatiesiliikaa saattaa syy sähköiseen häirintäkokemukseen löytyä tästäkin:
        Hän julistaa mielellään myös mitkä tiedot häntä ei ollenkaan kiinnosta.
        Muistuttaa siis entisaikojen perhepatrioottia. Vastaanottimet suljettu itseä häiritseviltä tiedoilta.

        Tämä on kyllä hyvä kommentti


    • katiskasta

      Laajisko rulettaa, millä ansioilla?
      Satudarah, sehän on kuuma unelma...

    • kaapeliaapeli
      • sylttytehtaalta

        Poliisipäälliköitä ja rikostoimittajia vaivaa samanlainen inhimmillinen ominaisuus että omat silmät näkevät vain sen mitä oma tahto sallii silmien näkevän.


    • rouvaTappinen

      Marko Niemen MOT oli asiallinen pöyhintäyritys mutta jäi pintaliitäjäksi.
      Aarnion pesän jakajien ongelma on sopimukset jotka on allekirjoitettu hiellä , verellä ja ulosteella. Tämä on vastaus nimimerkille "guita" jonka etukäteismainosta täältä ketjuista en enää löydä.

    • ei.aina.anneli

      Näyttää sitä että täällä poliisiketjuissa halutaan jonkinlaista huutoäänestystä aikaansaada toisaalta Aarniosta ja Runebergista, toisaalta eräästä naispuolisesta kirjoittajasta.

      Onko rintamalinjat sekoamassa?

    • Poliisijohtaja

      Tavallinen kansalainen on ihmeissään. Missä tässä maassa mennään? Ovatko poliisit rikollisia, kuten tässä jutussa tähän saakka on näyttänyt olevan (prosessi on toki kesken). Toisaalta pitää muistaa, että kyse on yksittäistapauksesta, eikä sitä pidä yleistää. Mutta, kyseessä on kuitenkin poliisijohtaja, joten se herättää huolestumista.

    • rouvaTappinen

      Hyvä kysymys: Mitä tässä maassa on meneillään?

      Netti mursi heti perinteisiä ajatusmalleja: Presidentti Koivistonkin käsitystä siitä että kansa on oikeudenmukainen.

      Oikeudenmukaisuutta alettiin vääntää oman tahdon suuntaan netin avulla.
      Vuosituhannen vaihteessa nuoret, "oman tien kulkijat", (= rikollisen ajattelutavan omaksuneet), alkoivat netin avulla korostamaan ja painostamaan oman tahtonsa suuntaan "totuutta", eli sitä miten asioista saa kertoa.

      Median aika on ryhdistäytyä.

    • neitiABC

      Aarnion pesän jakajien ongelma on että he sekoittuvat toisaalta Auerin pesän jakajiin, toisaalta Hyvösen pesän jakajiin.
      Kaoottiselta vaikuttaa pesien jakaminen.

      • jaamakankaan.kissa

        Lehtimiesten ja -naisten pesänjako Aarnion raunioilla on yksi tärkeä tutkittava kohde.


    • ei.aina.anneli

      Onhan sitten tullut tieto että seiskalle on tarjottu vuotoja salaisista Aarnion oikeudenkäynti-istunnoista!

      • Anonyymi

        Oletko varma asiastasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko varma asiastasi?

        En ole varma mistä asiasta voi olla varma.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14846
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    10. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3039
    Aihe