Tmi Markku Puolakka

PanThera_

Ensimmäinen autoni sieltä ja myös viimeinen. Autoja ei sen kummemin kunnoltaan tarkasteta. Riita tilanteessa ei kovinkaan yhteistyö haluinen. Vastuu kysymykset jäivät epäselviksi.

29

1377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkistus velvolline

      Kannattaa muistaa, että ennen ostopäätöstä sinulla on tarkistusvelvollisuus. Et voi valittaa vioista, mitkä olisi normaali tarkistuksen puitteissa pitänyt havaita. Kävin nettiautossa ko. kauppiaan sivuilla ja myynnissä oleva kalusto oli vanhoja ja halpoja ja paljon ajettuja autoja, joten eipä niissä oikein tahdo olla sitä kuluttajasuojalain mukaista virhevastuuta jäljellä. Virhevastuuhan ei koskaan koske normaali kulumisesta johtuvia vikoja.

    • PanThera_

      no koeajossa ei vika ilmentynyt vaan vasta myöhemmin. Sitten käytin liikkeessä niin ostoilmoituksessa väitettyä jakopääremontta ei ollut tehty. Se hoitui kyllä mutta liikennevaloihin ja risteyksiin sammuminen jäi

    • Köyhä ritari.

      Osta autosi oikeasta liikkeestä!
      Suomi-Juntti taas kävi ostamassa halvan ja hyvän. Nyt sitten itkettää, kun satu ei loppunutkaan suudelmaan :)

    • PanThera_

      Eipä näköjään tänne ois pitäny mitää kirjottaa, kun kaiken maailman tuntemattomat rupee juntiksi haukkumaan. Minkäs sille voi jos ei oo varaa aivan kaikkeen.

    • moikkamoinibnrie

      Hei. Tiedän kyseisen liikkeen ja hänelle tulee autot isoista liikkeistä esim Pörhöltä ja ne on menny sinne vaihtoautoina ja myyvät sitten pienille autoliikkeille halvalla niitä. Ei hän sen kummemmin niistä autoista tiedä muutaki mitä hänelle on kerrottu ja esim tuo jakopää homma niin joku on voinut sanoa että siihen on tehty remppa mutta ei sitte olekkaan! mutta tuommonen että auto sammuu liikenvaloihin ja niin eihän se markku voi sitä tietää kauan se auto kestää ku se myydään etiä päin! vanhassa autossa aina riski. ja justiin tuommoset 5-10km koeajot niin eipä siitä saa muuta selville ku ettei auto kolise ja vetää normaalisti. en usko että markku on sen enempää autolla ajanut ja mistäpä se tietäs millon se hajoaa. samanlailla vois uuden auton kans käydä!

    • suomen ehjin

      Nyt tuli kerrankin miehenpuhetta, ei niistä todellakaan voi tietää, mutta jos epäilyttää, niin soittaa edelliselle käyttäjälle, niin selviää, jos ei valehtele, niin kuin yleensä ( kyllä meillä toimi moitteettomasti kokoajan, jos nyt vikaa, niin on se myyjä sen rikkonut)

    • ÄLÄKÄÄ

      ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET OSTAKO KYSEISELTÄ AUTOKAUPPIAALTA/LIIKKEELTÄ YHTÄÄN AUTOA,RIITA TILANTEESSA JOUDUT MAKSAMAAN ITSE KAIKKI !!!!!

    • klopiu

      täysiä romuja suurin osa mitä myy,itse fiksauttaa jollakin vain pieniä vikoja loput jää ostajan vastuulle,hinta/laatusuhde ei ole kohdillaan

    • bytbilsieltälöytyy

      En ota kantaa tähän tapaukseen, mutta liikkeen sivuilla hinta/ajetut kilometrit kinnereissä ovat täysin pohjoismaista, uskaltaisin sanoa jopa eurooppalaista tasoa eli hinnoittelu on siis kansainvälistä tasoa.
      Melkoinen ihme on se, miksi Suomesta ei osteta käytettyjä autoja muualla maailmaan?

      • vikaakin

        Mutta katsoa viat


      • bigbigbig

        kannattaa kyllä tutkia autot perinpohjin ennenkuin tekee mitään päätöstä,milloin on mitäkin vikaa jotka vain myyjä tietää,voihan sitä väittää ettei vikoja ole mutta mitenkäs voit tietää ennenkuin olet ajanut jonkin aikaa,sitten ollaan kuin ei tiedettäisi asiasta mitään,parikin tuttua erehtynyt ostamaan auton tuolta ja jäänyt paska maku suuhun kyseisestä myyjästä.

        Onneksi on muitakin myyjiä joilta voi hyvissä mielin ostaa käytetyn auton.


    • jahu69

      Ja todella huono asiakaspalveluhenki !!!!!

      • kokfrgc33

        HUIJARI KOKO ÄIJÄ!!!


    • Käytetyn.auton.omistaja

      Taas täällä itketään siitä että ostaa käytetyn auton halvalla ja ei saanutkaan uutta ja täydellistä auto. Auton osto on aina iso riski nii siitä on turha purkaa kiukkuaan ja huonoa onneaan myyjään. Kävele nii ei tarvi pelätä että ei auto kestä. Ha! Halvalla ei saa uutta autoa vaan käytetyn ja jokainen joka osaa ajatella itse sen tajuaa että riski ostos...

    • mise66

      Olen ostanut kyseisestä liikkeestä auton ja voisin ostaa toistekkin, mutta nyt siellä ei ole sellaista mitä tarvisin.... Ei ole mitään pahaa sanottavaa :)

    • Wiksula

      Tasan saman kuntoiset autot, kun muillakin ikä ja kilometrit huomioiden. Jonkun autossa lommo, mutta uusi tuulilasi, toisen autossa jarrulevyt kuluneet, mutta mittaristo korjautettu. Tää on vaan niin loputon suo. Kyllä pitää itse vain ne päätökset tehdä ja toivoa parasta. Kaikissa on vikoja varmasti, uusiakin korjataan takuuseen, niin että ei nää mitää viinejä ole, jotka paranee vanhetessaan, vaan päinvastoin.

    • aaaa124

      olen ostanut liikkeestä. 3 autoa ja milestäni todella kipailukykyiseen hintaan ja palvelu ok rento ja hyväntuulinen.ei valittamista

    • Iiläinennn

      Huijari mikä huijari tullu todettua moneen kertaan.

      • MitenOmastMielest

        Moneen kertaan samaan paskaan astuminen on vaan niin vitun tyhmää. Idiootti.


      • 432

        Yhden auton ostanut kyseiseltä herralta,puhua kyllä osaa ja todistajan mukana ollessa lupaili osallistua korjaus kuluihin jos autoon tulee ongelmia alkumetreillä,noh parin päivän päästä kaupoista ilmeni rattiakseli vika,asiasta ilmoitettua yhteistyöhalut meni herralta siihen,korjauskulut n.600e jäi omaksi vahingoksi,en suosittele,tosi yhteistyökyvytön persoona ongelmatilanteessa.


      • Anonyymi
        432 kirjoitti:

        Yhden auton ostanut kyseiseltä herralta,puhua kyllä osaa ja todistajan mukana ollessa lupaili osallistua korjaus kuluihin jos autoon tulee ongelmia alkumetreillä,noh parin päivän päästä kaupoista ilmeni rattiakseli vika,asiasta ilmoitettua yhteistyöhalut meni herralta siihen,korjauskulut n.600e jäi omaksi vahingoksi,en suosittele,tosi yhteistyökyvytön persoona ongelmatilanteessa.

        Ostin auton kyseiseltä myyjältä 1kk sitten ja moottori sammui nyt kesken ajon ja luulin että joku pikku sähkö vika, niin oli moottori mennyt paskaksi. Ei muuta kun uutta tilaamaan.


    • kekel

      Miten muutaman tonnin auto voi toimia täydellisesti kun uudetkaan ei toimi ?
      Tuo oli hyvä vertaus ei auto parane niin kuin viini vanhetessaan
      Ei se ole sen auton myyjän vika , katsokaa mitä kuluttajasuojalaki sanoo yli 200 th. ajetuista autoista ennen kuin kirjoittelette

      • 999878

        Luulis, että kauppias tietäis edes vähän mitä myy, muutaku merkin.....? Säästyis paljolta ku viittis vähä ees tutkia mitä on myymäs ja kertoa siitä rehellisesti ilmoituksessa.


      • köyhienkuoro
        999878 kirjoitti:

        Luulis, että kauppias tietäis edes vähän mitä myy, muutaku merkin.....? Säästyis paljolta ku viittis vähä ees tutkia mitä on myymäs ja kertoa siitä rehellisesti ilmoituksessa.

        Luulis et itkupillit tajuais, että perseaukisuudesta pääsee tekemällä duunia, säästyis paljon vaivaa ku viittis tehdä duunia ja ostaa uusi auto.


      • eeewas

        Kaatuis kuule teijän pienliikkeiden touhut siihen jossei kukaa ostas käytettyä.


    • w123vm1978

      Neljä paikkakuntaa oulun liepeillä mistä ÄLÄ OSTA AUTOA II LUMIJOKI TYRNÄVÄ JA RAAHE Oli sitte kyseessä liike tai yksityinen myyjä

    • hokkikaisu

      mites nykypäivänä, vielä tämä kauppias koijjaa asiakkaita? Googlen kautta arvostelut liikkeestä on ainaki täyttä kuraa

      • Anonyymi

        Ainakin asiakaspalvelua ei osaa. Puhuu töykeästi ja vaikuttaa hermostuvan välittömästi kun aletaan rahasta puhumaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      41
      2841
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      178
      1694
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1555
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      139
      1528
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1269
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      329
      1080
    7. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      994
    8. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      85
      966
    9. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      910
    10. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      92
      908
    Aihe