Taksi Gazipasasta Alanyaan

Matkustaja2014

Mitä maksaa taksi Gazipasan lentokentältä Alanyaan, 4 henkilöä?

10

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yks vaan

      Hei,

      Alkaen n. 35 euroa, riippuu tietty matkatavaroiden määrästä ja ajasta milloin tilaatte.
      Kysykää lentokentälle tullessa lentokentän henkilökunnalta, voiko jostain lähistöltä tilata taksin, ellei siellä ole kentällä takseja tarpeeksi.

      Suosittelisin kuitenkin varaamaan netin kautta kuljetuksen esim cartierilta, ihan varmasti hyvä kuljetus ja kaikki pääsee perille.

      Turkissa on tosi hyviä autoja näissä pienkuljetuksissa. Se Gazipasan lentokeltältä Alanyaan matka menee äkkiä ja on nätit maisemat.

    • Kannattaa tsekata.

      4x pidempi matka maksaa 60 euroa joten hinta on kyllä aivan liikaa.

    • tiedän

      Jonkinlainen hintakartelli Gazipasasta on, sopimushinta on 40 eur, kun kolme kertaa pidemmästä matkasta Antalyasta maksat 60 eur. Taksit on kuitenkin kalliimpia ottaa kentältä.

    • Jalie Mee Curtis

      Antalyasta 50,-/siivu ja Gazipasasta 30 eur/siivu. Pidemmän ajan tuotosta, ei kaikille. Siitä voi kuitenkin katsoa osviittaa.

    • Ziira

      Tavallinen lentokenttätaksi 40 eur ja erikseen tilattu 35-40 eur. Kannattaa aina muistaa, että jos joku on tavallista halvempi, niin siihen on aina jokin syy. Vakuutukset maksamatta, autot huoltamatta ym. Vuosien varrella muutamankin tarinan kuullut.

      • Pärrre

        Tässä tapauksessa syynä kuitenkin kartelliin / Gazipasan taksimafiaan kuulumattomuus. 20€ maksan, tilaan ennakkoon kentälle ja tuo kotiovelle. Joskus olen mennyt sukkulataksilla, 724Transfer, 7 euroa. Mutta kun samaan kyytiin saattaa tulla köyhiä, venäläisiä, nikotinisteja tms. pahalle haisevia, niin tuolla hintaerolla menen omalla taksilla.


      • Laskiainen

        724 Transferilla pääsee välillä jopa 6 eurolla, mutta näitä Shuttle-kuljetuksia ei voi verrata tavallisiin taksikuljetuksiin saati ennakkoon tilattuihin yksityiskuljetukiin. Ei Suomessakaan Kovaselta ennakkoon tilattua taksia voi verrata kaiken kansan pikkubussiin.

        Jos olet Alanyan kävijä, niin ymmärrät varmaan, että ennakkoon tilattu taksi tai tavallinenkaan oikea taksi ei voi maksaa 20 euroa Alanyasta Gazipasaa. Alanyasta keskustasta pelkästään Alanuymin kauppakeskukseen maksaa tavallinen taksi mittari päällä hieman yli 20 tl. Pimeät taksit ovat tietysti erikseen niinkuin Helsingissäkin eli myös Alanyassa on takseja ilman taksilupia. Taksilupa on yllättävän kallis ja bensan hintakin on Suomen tasoa.

        Jos yksin matkustaa, niin ehdottomasti kannattaa ottaa tuo 724 Transfer. Tietysti voi joutua odottamaan muita, mutta jos ei ole kiire minnekään ja haluaa halvimman vaihtoehdon, niin todella hyvä ratkaisu. Ei ehkä aina niin luotettava, joten jos esim. yöllä on tarvetta paluukuljetukselle, niin maksaisin ehkä yksityiskuljetuksesta enemmän.

        Olemme ystävieni kanssa puhuneet ennemmin siitä, että Antalya - Alanya kuljetuksen hintaa pitäisi nostaa. 60 eur on aivan liian vähän, kun ajattelee, että matka on noin 130 km ja siihen menee kuljettajalta aikaa noin 2 tuntia. Lisäksi kuljettaja joutuu odottamaan lentokentällä asiakasta. Tähän lisäksi vielä lentokenttämaksu. Monesti kuljettaja vielä ajaa tyhjänä toiseen suuntaan.

        Suomessa ei vuosiin arvostettu yksityisyrittäjyyttä. Alanyassa se on lähes jokaisen paikallisen haave. Yksityisyrittäjyyttä arvostetaan niin, että maksetaan palvelusta kohtuullinen hinta. Suurin osa, jotka arvostelevat lentokenttäkuljetusten hintaa, eivät tiedä sen kulurakenteesta yhtään mitään. He eivät myöskään ota millään tavalla huomioon, että vuoden tienestit tulee tältäkin alalta noin puolen vuoden aikana.

        Jos haluat ravintolassa kaksi drinkkiä yhden hinnalla, varaudu, että juomissa ei ole tarpeeksi alkoholia tai alkoholin laatu ei ole sitä, mihin olet tottunut (alkoholin verotus nousi jälleen huimasti tänä vuonna). Jos maksat kuljetuksesta lentokentälle 20 eur (ystävien kyydityksiä lukuunottamatta), varaudu, että kuljettajalla ei ole virallista taksilupaa, auto huollettu, vakuutus maksettu ym.

        Tulipas kirjoitettua, mutta nyt laskiaispullia syömään!


      • Kediköpek

        Alanyassa taksit käyttää kaasua, ei bensaa. Kaasu paljon halvempaa.


    • kentältäpois

      Itse käytän aina 724 Transferia, jos yksin kuljen. Tässä kuitenkin lentokenttätaksien hinnat. Riippuu vähän siitä, missä asuu. Mahmutlariin näyttää olevan 30 e ja Obaan 35 e.

      http://www.gzpairport.com/tr-TR/Ulasim/Pages/Taksi.aspx

      Samasta linkistä löytyy myös Havas-bussien aikataulu. Hintaa en muista.

      • matkamessut

        Minä myös aikaisemmin, mutta nyt olen matkustanut suomalaisten kimppakyydillä. Ei tarvitse odotella ketään ja kun tuo kielitaito ei oikein minulla riitä. Suosittelen, jos olet facebookissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe