Kalusteneuvos, Kokemuksia???!

Annikki-64

Hei,

Tarvitsisin pikaisesti apuja.. Onko teillä kellään kokemusta siitä, että olette vieneet tavaraa myyntiin huonekalukirpputori Kalusteneuvokseen? Meinkö kaikki hyvin? Tilittivätkö ne teille kuuluvat rahat?

11

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      Ei tilittänyt. Pitää itse mennä katsomaan onko tuote myyty ja sit vasta voi vaatia rahoja. Yhden tuotteen olivat myyneet jo vuosi aiemmin ja muutaman satasen alle sopimushinnan ja kun maksoi vielä sen 30 prosentin myyntipalkkion, niin ei paljon jäänyt.. Sit piti taas mennä katsomaan onko toinen tuote vielä kaupassa ja eipäs ollut.. olivatkuulema myyneet sen pari kuukautta sitten ja myös satasia halvemmalla kuin sopimuksessa. Muka mulle soittaneet ja en ole vastannut. Koko vuoden vastaamattomissa ei heidän numeroaan ole. No rahojahaan ei ole tullut. Täytyy etsiä sopimus, jossain olen sen nähnyt. Kahta kertaa ei omine nokkineen saa hintaa alentaa, tarttee toimia. Ehkä he ajattelevat, että myyntiin huonekalunsa antanut saattaa kupsahtaa tai unohtaa huonekalunsa. Eivät ilmoita jos myyneet, tarvii itse mennä katsomaan onko huonekalu hävinnyt.

    • Enjoymento

      En todellakaan suosittele.
      Itse huusin huutokaupat.com sivustolta lipastoa jota kyseinen Kalusteneuvos myi. Huudon sulkeuduttua myyjällä on kaksi päivää aikaa joko hyväksyä tai hylätä tarjous.
      Odottelin päivän. Odottelin toisen. Vasta neljäntenä päivänä Kalusteneuvos päätti vaivautua tekemään päätöksensä. Itse olin jo menettänyt mielenkiintoni kyseistä huonekalua kohtaan kun myyjä niin idiootti että eipä paljoa hetkauttanut ettei, yllätys yllätys, huutoani hyväksynyt.

      • lanetti

        Ei noihin liikkeisiin kannata luottaa yhtään. Mitäköhän kuuluu sille liikkeelle Helsingissä joka myi TKKoulusta varastettuja Artekin huonekaluja, osa meni Japaniin asti. Osan kerkesivät viranomaiset takavarikoida. Kyllähän desingn kaupoissa huijataan varsinkin silloin kun olet myymässä. Aina sanotaan että tämä on yleinen esine mutta voitte jättää liikkeeseen myyntiin. Sitten tapahtuu se että tavara onkin mennyt "kaupaksi" mutta älyttömän alhaisella hinnalla.. Silloin yleisesti tavara on siirtynyt liikkeen omistajan omaan hyllyyn kasvamaan hetkeksi kovaa korkoa. Ja nythän on jopa dementoituneet vanhukset kantaneet liikkeisiin arvokkaita keräily esineitä ja saanet niistä naurettavia hintoja. Tälläiset tapaukset ovat niitä missä täyttyvät rikoksen merkit.


      • kiinnostaajuttu

        Tiedätkö liikkeen nimeä yrittäjää? Onko kuuluisuus? Onko varmaa ja tarkkaa tietoa jutusta?


    • ookuatynellarabia

      Oikeuen pöytäkirjoja voi tilata käräjäoikeuksista.Sielta löytyy paperit nimeltä.Jos on epäilys että liike on syyllistynyt tai omistaja tuomittu.Ja onhan näitä kuuluusuuksia tuomion saaneita.Yhenkös lempinimi on rotta näin sanoivat Pasilan kirpputorilla.

      • tolkunpäivät

        Alalla on niin paljon epärehellisiä että varovainen pitää. Kuolinpesiä on nyhdetty pilkkahinnalla ja näissä on ollut mukana jopa juristeja suosittelemassa ja sotkeutunut toimintaan jotta kaikki näyttäisi hyvältä. Kannattaa olla oikeasti varovainen eikä kiirehtiä kuolinpesän kanssa. Kannattaa käyttää järkeä mitä tekee omaisuudella. Millä tavalla sen muuttaa rahaksi. Kuolinpesät menevät usein naurettavilla hinnoilla.


      • artnou

        Nyt on suuri taideväärennys oikeudessa. Nimi miehiä syytettyjen penkillä.
        Outoa että taide design kerää niin paljon roistoja ympärilleen.
        Ensi keväänä nimiä tulee julki. Ja sieltä löytyy mielenkiintoisia nimiä.


      • härskiähuijausta

        Bukowski mukana kuvioissa. Sunnuntaina jäähallilla kerrottiin että tämä rotan nimen saanut on ollut hinnoittelemassa Bukowskilla design esineitä.. Ja niitä on myyty tarinoilla höystettynä. Kuulema auto seisoo usein niillä kulmilla. Erittäin hyvissä väleissä nyt syytettyinä olevien kanssa. Entisten johtajien.
        Kuulemma Bukowskin huutokaupoissa tarinat myy. Voi vain kysyä miksi itseään laadukkaana pitävä Bukowski laskee joukkoihinsa ulkopuolisia. Joiden taustat ei kestä päivänvaloa.


      • arab

        Jos tarkoitat tätä yhtä rottaa joka sai nimen vanhoilta rouvilta joilta huijasi maljakoita Hietalahdentorilla 90- luvulla?


      • enkoy

        Siis tämä kuuluisuus joka ei käytä nettiä.. On luonnut itsestään kuvan mystisenä rehellisenä kauppiaana.

        Mies ei muuta teekään iltaisin kuin istuu kotonaan netissä ja postailee itsestään positiivisia asioita.
        Tämä se on.
        Narsistinen yksilö joka epäonnistui tv ohjelmassaan. Teki kauppaa tämän kauppiaan kanssa joka myi varastettuja artekin kalusteita Japaniin.


      • Vanhamarja
        arab kirjoitti:

        Jos tarkoitat tätä yhtä rottaa joka sai nimen vanhoilta rouvilta joilta huijasi maljakoita Hietalahdentorilla 90- luvulla?

        Juuri sitä tarkoitin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe