LIDL-MATKAT TULEE SUOMEEN

Rommautus.

LIDL-MATKAT TULEE SUOMEEN

Lidl panee Suomen matkamarkkinat polvilleen ja pudottaa Euroopan kalleimman matkanjärjestäjämaan hintatason puoleen!!!

Osoite on jo avattu mutta siellä ei ole vielä sisältöä:

http://www.lidl-matkat.fi/

Täältä voi katsoa halpaa Saksan tarjontaa:

http://www.lidl-reisen.de/index.php?id=reisesuche&tx_travelportal_pi3[anreiseart][1]=P&tx_travelportal_pi3[land][0]=EG&tx_travelportal_pi3[land][4]=AE&tx_travelportal_pi3[land][29]=FR&tx_travelportal_pi3[land][33]=GR&tx_travelportal_pi3[land][41]=IT&tx_travelportal_pi3[land][51]=HR&tx_travelportal_pi3[land][61]=MT&tx_travelportal_pi3[land][80]=PT&tx_travelportal_pi3[land][98]=ES&tx_travelportal_pi3[land][111]=TN&tx_travelportal_pi3[land][113]=TR&tx_travelportal_pi3[flughafen][0]=FKB&tx_travelportal_pi3[flughafen][1]=BSL&tx_travelportal_pi3[flughafen][2]=BER&tx_travelportal_pi3[flughafen][3]=SXF&tx_travelportal_pi3[flughafen][4]=TXL&tx_travelportal_pi3[flughafen][5]=BRE&tx_travelportal_pi3[flughafen][6]=DTM&tx_travelportal_pi3[flughafen][7]=DRS&tx_travelportal_pi3[flughafen][8]=DUS&tx_travelportal_pi3[flughafen][9]=EIN&tx_travelportal_pi3[flughafen][10]=ERF&tx_travelportal_pi3[flughafen][11]=FRA&tx_travelportal_pi3[flughafen][12]=HHN&tx_travelportal_pi3[flughafen][13]=FDH&tx_travelportal_pi3[flughafen][14]=GRZ&tx_travelportal_pi3[flughafen][15]=HAM&tx_travelportal_pi3[flughafen][16]=HAJ&tx_travelportal_pi3[flughafen][17]=CGN&tx_travelportal_pi3[flughafen][18]=LEJ&tx_travelportal_pi3[flughafen][19]=LBC&tx_travelportal_pi3[flughafen][20]=CSO&tx_travelportal_pi3[flughafen][21]=FMM&tx_travelportal_pi3[flughafen][22]=MUC&tx_travelportal_pi3[flughafen][23]=FMO&tx_travelportal_pi3[flughafen][24]=NUE&tx_travelportal_pi3[flughafen][25]=PAD&tx_travelportal_pi3[flughafen][26]=RLG&tx_travelportal_pi3[flughafen][27]=SCN&tx_travelportal_pi3[flughafen][28]=SZG&tx_travelportal_pi3[flughafen][29]=STR&tx_travelportal_pi3[flughafen][30]=NRN&tx_travelportal_pi3[flughafen][31]=VIE&tx_travelportal_pi3[flughafen][32]=ZRH&tx_travelportal_pi3[flughafen][33]=ZQW&tx_travelportal_pi3[duration_from_to]=1;40&tx_travelportal_pi3[from]=15.12.2014&tx_travelportal_pi3[to]=19.01.2015&tx_travelportal_pi3[adults]=2&tx_travelportal_pi3[childs]=0

Suomi on tutkitusti Euroopan kallein pakettimatkoissa. Maksamme jopa kolminkertaisia hintoja mita muut Eurooppalaiset ihan samoista matkoista.

Ei ihme että Suomen pakettimatkojen myynti on romahtanut kun hinnat kohonneet järjettömiksi. Tarjonta taas supistunut Pohjois-Korealaiselle tasolle. Kesäisin on tarjolla vain Kreikkaa, Turkkia ja Bulgariaa. Talvella vain Kanariaa ja vähäsen Thaimaata.

19

535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rommautus.
    • Peruste on

      Jos kohteena on välimeren tienoo ja Kanaria, niin halvempaahan se on kun matka on paljon lyhyempi ja massojen myötä järjestelyt edukkaampia ja paremmat neuvotteluasemat hotellien hinnoista kilpailuttaessa.
      Pidemmälle mennessä voinevat käyttää isompia koneita jne. jolloin yksikkökustannukset laskee.

      Mitä tulee suomalaiseen hinnoitteluun, ei parane nuolaista ennen kuin tipahtaa, jos hinnoittelu on kuin Saskia pullovedellä Saksa vrt Suomi.

    • Rommautus.

      Lyhyempi lentomatka Keski-Euroopasta ei alenna matkan hintaa kuin muutamalla kympillä.
      Ja mitä tulee niiden isojen parempiin neuvotteluasemiin niin Suomessa toimii jo kolme maailman suurinta matkanjärjestäjää jotka myy meille sikahinnalla matkojaan ja muiden maiden asiakkailleen samoja matkoja jopa alle puolella hinnalla.
      Ja vielä siitä Saskia pullovedestä kun otat sen hinnasta pois pullopantin ja kaikki verot mukaanlukien järjetön makeisvero niin ei se täällä ole sen kalliimpaa kuin Saksassa.

      • Lentolöpöä

        Et ole selvästikkään selvillä Saskian Saksan hinnasta... ja vertailu tehty ennen nykyisen tasoista makeisveroa.
        Charter-lennot voidaan järjestää reilusti halvemmalla, jos lentomatka on esim. 60% Suomeen verrattuna, polttoainekulut ovat merkittävät ja Saksasta taidetaan ehtiä lentää toinenkin reitti samalla koneella samana päivänä, toisin kuin Suomesta (mm. Kanaria), eli koneen käyttöaste tehokkaampi.


      • höpönhöpöä

        Onhan se nyt ihmeellinen asia jos lennon kestoaika ei vaikuta hintaan ! Olimme syksyllä Turkissa - juttelimme hutellimme ruokailulla Saksalaisen kanssa, hänen lentonsa Turkkiin kesti tunnin, meillä 4h. Maksaako 1h ja 4h työ yhtäpaljon ?


      • valitettavasti
        höpönhöpöä kirjoitti:

        Onhan se nyt ihmeellinen asia jos lennon kestoaika ei vaikuta hintaan ! Olimme syksyllä Turkissa - juttelimme hutellimme ruokailulla Saksalaisen kanssa, hänen lentonsa Turkkiin kesti tunnin, meillä 4h. Maksaako 1h ja 4h työ yhtäpaljon ?

        Kyllä ainakin suomessa vaikuttaa lädetkö hesasta vaiko Oulusta. Aina kysyttäissä hintaeroa ne sanoo että matka.


    • charter v reitti

      Muualla kuin pohjoismaissa ei käytetä niin paljon charter-lentoja. Ihmiset matkustavat reittilennoilla ja räätälöivät itse matkansa tai antavat sen matkatoimiston tehtäväksi.

    • tulkoon vaan

      Onko Lidl tosiaan tulossa matkailubisnekseen suomessa,mistään sellaista tietoa ei ole tullut,ei uutisista eikä lehdistön kautta.Sehän piti tapahtua jo aikoja sitten mutta jokin on prosessia jarruttanut

    • höpönhöpölle

      "Onhan se nyt ihmeellinen asia jos lennon kestoaika ei vaikuta hintaan ! Olimme syksyllä Turkissa - juttelimme hutellimme ruokailulla Saksalaisen kanssa, hänen lentonsa Turkkiin kesti tunnin, meillä 4h. Maksaako 1h ja 4h työ yhtäpaljon ? "

      Melkoista paskaa puhut. Lyhimmilläänkin Saksasta lentää ihan Saksan eteläosista reilussa 3 tunnissa Turkin lomarannoille. Helsingistä vajaassa 4 tunnissa.
      Lennon kalleimmat vaiheet on nousut ja laskut. Vajaan tunnin pidempi lentely taivaalla ei monella kympillä lisää itse lennon hintaa.

      Matkanjärjestäjälle lennot Saksasta vaikka Alanyaan kustantaa reilun 150 euroa/matkustaja ja Helsingistä Alanyaan se kustantaa vajaan 200 euroa.

      Mutta kiva että sinäkin olet edes kerran elämässäsi päässyt oikein ulkomaille ja vieläpä luksuskohteeseen Turkkiin ;)

      • luulisin ainakin

        Suomesta esim. Myncheniin kestää lento 2,5h niin onhan sieltä aivan varmasti lentäminen eteläeurooppaan halvempaa, kuin Suomesta ! Polttoaine ja henkilökunnan palkat kyllä jotain vaikuttaa - väittääpä "rommautus" mitä lystää, tai sitten Saksalaisilla yhtiöillä on huomattavasti parempi kate matkojen hinnassa. Onhan tietysti 99e.kin vain "muutamia kymppejä"


      • Kunhan totean

        Rommautukselle. Otetaan muutama tosiasia verraten keskieurooppa/Suomi matkojen hinnat. Esim. Hki-Malaga lento Suomesta 3337 km tuosta ed.kirjoittajan Mynchenistä 1827km. Lentokone kuluttaa keskimäärin 3L / henk./100km kerosiinia. henkilökunnan n.2h enemmän töitä. Kyllä siitä "kymppejä" kertyy.
        Ehkä isoin asia tässä hintavertailussa kuitenkin, ko. lentoyhtiöt ehtivät lentää useamman lennon vuorokaudessa,kun matkan pituus huomattavasti lyhempi.


    • lidl-asiakas

      Tuo eka viesti on kopsattu muualta foorumilta. .fi linkki oli tyhjä, joten tuskin kyseessä on suomi tai ainakaan vielä.

    • tulossa tulossa

      .fi linkki on ihan Lidlin rekisteroimä ja olemasaoleva osoite mutta siellä vain ei ole vielä sisältöä.

      • harkittua liiketoimi

        Saksan osoitteessa on kohteet ja hinnat..

        Asia etenee hitaasti kun konejärjestelyt on monimutkaine juttu. Ei heillä ole tänne omaa lennostoa.
        Yhtiön koon huomioiden voivat ostaa Finnairin pois kiusaamasta ja Auringomatkat saa uuden nimen.


    • Lippuna kelvannee

      Lidlin muovikassi :D

    • Lauri_kotikoloinen

      Mihinkä se lidl matka kohdistuu? Matkataan toisesta lidlistä toiseen ja ostetaan sieltä jotakin? Se kreikkalainen feta juusto on kyllä hyvä.

    • Kyllä_meitä_kusetetaan

      Ihan halvalla saa ajoittain Suomestakin. Helmikuussa kävin 2 viikkoa Thaimaassa Tuiflyn:n lennolla, maksoi huimat 295 euroa. Hotellit otin paikan päältä mielen mukaan ja oli liikkumavaraa pitkin poikin Krabin maakuntaa. Onhan se totta että saman konsernin matkat Suomesta on normaalisti aivan älyttömissä hinnoissa kun taas esim. keski-eurooppalaisille myydään paljon halvemmalla. Pelkät hotellit otammekin yleensä sieltä, saa Paaaljon halvemmalta kuin suomalaisilta tarjoajilta vaikka samaa kv-konsernia ovatkin.

    • kariaalto

      Suomalaiset saa maksaa ylihintaa koska eivät osaa varata itse lentoa ja hotellia

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 187
      2128
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      157
      1659
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1614
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe