Linda vista resorts

Pilkuntarkka

Tuttavani antoi myyntiin Linda vista restortsille viikko loma-osakkeensa, mutta en löydä kyseisestä firmasta muuta tietoja kuin kotisivut?
Linkki:http://www.lindavistaresorts.com/yritys.html

Ihmetyttää kun ei löydy ytj:stä mitään tietoja. Olivat ottaneet etumaksuna muutaman satasen välityspalkkion etukäteen ja jos myyntiä tulee, niin siitä summasta vielä erikseen provosion.
Haiskahtaisi lievältä kus.....lta. Voivathan vain ottaa etukäteen otettavan "kulupalkkion" ja ei koskaan kyseistä kohdetta tule edes myyntiin?

Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä yrityksestä?

32

2732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ole tarkkana

      Tuollaista yritystä ei ole Suomessa. Vaikka yrityksen yhteytiedoksi on merkitty osoite Suomessa, sillä ei ole täällä virallista toimintaa. En tiedä mihin tuo erääseen tamperelaiseen asuinkerrostaloon viittaava osoite johtaa. Eihän siinä ole portaan kirjainta saati huoneistonumeroa.

    • HilPert

      Ihan on samanlainen kokemus. Markkinointipalkkio otettiin, mutta minkäänlaista markkinointia ei ole tapahtunut. Nettisivulla on olematon ilmoitus - ei mitään tietoja kohteesta eikä hintaa ei mitään. Haiskahtaa todella huijaukselta.

    • Mies-kaupungista

      Itselläkin tuli lasku ko. firmalta, mutta jätin laskun hautumaan, koska en ole lukenut kenenkään onnistuneesta kaupasta. Tietenkin hieman sääli jos firman tilinteko perustuu reilun 200e markkinointipalkkioon, mutta ilman onnistuneita kertomuksia on hieman vaikea luottaa.
      Onko kenelläkään positiivisia kokemuksia onnistuneista lomaosakemyynneistä?

    • Iloinenmyyjä

      Onnistuneet kaupat

    • Eroonlomaosakkeesta

      Vaihdoimme osakettamme heillä ja oli asiallista palvelua alusta loppuun.

    • Kaupattu

      Meillä positiivinen kokemus. Saimme myytyä osakkeen.

    • Halvallameni

      Pääsimme eroon osakkeesta, vaikka tosin halvalla meni.
      Pääasia silti, että pääsimme eroon käyttämättömästä osakkeestamme.

    • Tyytyväinenasiakas

      Lindavista on markkinointi nimi ja yrityksen nimi minkä alla tämä lindavista toimii on Relaxing- Soles oy. Aivan rehellistä toimintaa.
      Tuo 241,8€ toimisto ja markkinointi kustannus perustuu täysin markkinointiin, jos heidän sivuillaan haluaa ilmoittaa/ haluaa että heidän asiantuntemustaan halutaan hyödyntää osakkeen myymisessä. Tänäpäivänä kun ei missään saa ilmoittaa ilmaiseksi. Esim. Oikotie,etu-ovi, lehti-ilmoitus, ym.... taitaa tori.fi olla ainut missä saa ilmaiseksi vielä ilmoitella.

      Tyytyväinen asiakas jolle faktat kerrottiin, kun ihmettelin myös tuota, niin sanottua "etukäteis maksua" mutta sitähän se ei ole, vaan markkinointi raha.

    • peetty

      Rahat meni kankkulankaivoon tämän yrityksen kovista puheista huolimatta! Ei päästy osakkeesta eroon vaikka pyyntihinta oli olematon. Ei nämä markkinoi osakettani, tai sitten eivät osaa. En ikuna suosittele tätä firmaa!!

    • EUlaki

      Kenenkään, ei kannata maksaa mitään "etukäteismaksuja", myyntipalkkio ja markkinointimaksu vasta sitten kun myyjällä on rahat kädessä kaupoista!

    • mielenkiintoinenfirma

      Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen firma tämä Linda Vista. Y-tunnuksella löytyy mm. seuraavia tietoja:

      Relaxing Soles Oy
      Y-tunnus 2708578-8
      Maa Suomi
      Postiosoite Väärätie 8 A, 39160 Julkujärvi
      Toimiala Hajuvesien ja kosmetiikan tukkukauppa (46450) Puhelin 0400731628

      Jos joku ihmettelee tuota toimialaa niin aiemmin ko. firma on harjoittanut esimerkiksi sisustusmateriaalien myyntiä ja sitä ennen lattioiden saneerausta joten kysymyksessä lienee ns. täyden palvelun lomaosakemyyjä.

      6/2017 päättyneellä tilikaudella firma on tehnyt 11000€ liikevaihdolla 16000€ tappion.

      Osoitteitakin löytyy joka lähtöön; Julkujärveltä, Ylöjärveltä sekä Tampereelta Huunalankadulta ja Ilmarinkadulta.

    • Lindavista

      Hei,
      Nyt on kotisivumme päivityksessä ja tuleekin aivan uudenlaiset ja selkeämmät, jossa asiakkaat saavat itse myös osakkeitansa markkinoida omilla tiedoillaan, jos haluatte pelkkää markkinointia ettekä myynnillistä apua. Ottakaahan rohkeasti yhteyttä te jotka haluatte edullisia viikkoja tai huippu viikkoja joita meillä on vielä jonkin verran myynnissä. Uudet asiakkaat myös jotka haluavat markkinointi apua, niin nyt se käy entistäkin helpommin ja näkyvämmin, kuten tälläkin palstalla huomaatte, että näkyvyyttä olemme saaneet vuosien varrella ja puhettakkin on joka lähtöön.

      -Lindavista

      • Pettynytmonesti

        Luulisi sitten kannattavan vastata puheluihin ja sähköposteihin,jotenkin luihun kuvan saanut firmastanne,kuten Holiday Clubin entinen myyntipäällikkö todella halveksuen sanoi,että kannattaa pysyä kaukana teistä.Jos ei ala yhteydenotot kiinnosta ,lyömme petetyt tyhmät päämme yhteen ja mietitään mahdollisista oiikeustoimista.


      • Anonyymi

        Vaikuttaa tyypilliseltä rahankeruu automaatilta! Myydään,tai ostetaan nimeksi joku osake, ja se what? Voi olla että haetaan erinimillä sos.etuuksia. ja maataan auringossa. Alkukeväästä vastattiin puhelimessa, että ovat alasajamassa :yritystä", kysyin miksii eivät ole antaneet infoa. Ei tullut vastausta, tätä "yritystä" ei heikennä koronakaan , "tyhjästä on huono nyhjäistä ".


    • Hobbymeeandmyfriends

      Kauppoja ei ole eikä tule. 240€ sama kuin heittäisit ojaan. Sielläkin ne ovat paremmassa tallessa.
      Missä toteutuneet kaupat? Huijareita.

    • niinmissä

      Kysymys herää, missä lindavista markkinoi jälleenmyynti osakkeita tällä 240 eur maksulla? Missä?

      • Trestman

        Taitaa markkinat olla alibi lehdessä


    • Kjjbhvvh

      Turhaa kateutta harrastuksia

    • Markkinoitsija

      Hei kaikki innokkaat kirjoittelijat tuosta241,8€ markkinointi kustannuksesta!

      Missä muualla saisi saman näkyvyyden ja henkilökohtaisen myyjän samaan hintaa?

      -Aamulehden kerta ilmoitus rivi ilmoituksena on luokkaa 100€ ja näkyy tasan yhdessä lehdessä. Samoin kaikki muut lehdet joissa haluat osakettasi markkinoida maksaa.

      Sitten tulee kaikki erinlaiset netti ilmoittelu paikat jossa voi ilmoitella omalla numerolla. Sekin maksaa.

      Tämä on mielessäni kohtuullinen hinta siitä, että osakettani edes markkinoidaan ma-su klo 09:00-21:00 välisenä aikana, niin kauvan kunnes se on saatu myytyä.

      Mitenkä markkinointi toimii. Käykää katsomassa www.lindavista.fi tai suoraan soitto 0442406134 tai facebook lindavista tampere. lukekaa lehtiä tai kuunnelkaa radiota. Siellä niitä markkinoidaan.

      Markkinointi maksaa ja niin sen pitääkin. Se joka lupaa ilmaiseksi markkinoida voidaan syystäkin kyseenalaistaa, miksi hän niin tekisi????

      • Lapsiguru

        Facebook markkinointia Sinun Valinnassasi Oy malliin. Lätkästään faceen myynnissä Hannunkivi Vko 3 ja veloitetaan siitä. Lapsikin ymmärtää ettei kukaan osta tällätavalla.


    • kkkjjkkjj

      Sinun palvelussa ei ole näkyvyyttä, Kukaan ei näe mainitsemiasi mainoksia ja juurikin tästäsyystä saat nukkua puhelimesi kanssa rauhassa 9-21 ma-su. Markkinat ei oleFacebookissa. Vain hölmö markkinoi lomaosaketta esim aamulehti hintaan 100 euro. Jätit kertomatta että esim tori.fi palvelussa ilmoitus maksaa 0 euroa, nolla euroa ja heillä on kymmeniätuhansia kävijöitä paivässä. Yhtä lomaosakeilmitusta katsotaan päivässä 50-100 kerta, sinun kallista facebookilmoitteluasi tuskin kukaan. Itse tunnen markkinat ja en ole koskaan ikinä nähnyt mainostasi missään, en ikinä, muualla kuin tori.fi palvelussa otsikolla OSTETAAN osake. ja siihen ilmotukeen vastaamalla saan vastauksen EN OSTA osaketta mutta maksamalla tämä markkinointi riistohinta 241,80 eur niin sinä markkinoin tätä osaketta facebookissa. Sinä et markkinoi sitä missään koska sinulla ei ole mitään kanavaa ja asiakkata kelle markkinoita. Mainostamalla sinun facebooksivuilla ei synny mitään kauppaa koska kukaan ei mene sinne sinun "kauppaan". Jos olisit oikea lomaosakemyyjä niin olisit myymässä näitä viikkoja jossain kohteessa 20% provisiolla. Mutta koska olet esittelijä esittelet viikkoja facessa etukäteishintaan 241,80 eur. Sillähän sitten on hyvä esitellä kun kukaan ei soita ja häiritse.

    • Pirkkkko

      Soittivat myynti-ilmoitukseni pohjalta ja sain oudon tarjouksen. Maksan nyt tämän toimistomaksun 241,80 euroa kuluihin ja sitten kun osake tulee myydyksi niin 10% välityspalkkiota kauppahinnasta. Oli niin kummallinen tarjous että sanoin ei kiitos. Vaikuttaa että tässä halutaan vain näitä toimistomaksuja.

    • Kokemusta.on

      Näiden loma- ja vikko-osakkeiden jälkimarkkinat ovat todella heikot eikä nuo välittäjätkään aina ole kovin tehokkaita. Jos aikoo päästä ehkä tarpeettomasta osakkeesta eroon, niin ei pidä rakennella haaveita sen myyntihinnasta sillä tarjontaa on enemmän kuin kysyntää. Sitten toisinpäin jos aiot osakkeen hankkia, niin valinnan varaa on ja hinnat eivät hirvitä. Toista se on jos ostaa esim. Holiyday Clubilta sillä sen hinnat eivät ole tästä maailmasta. Ainoa peruste miksi sieltä voisi ostaa on kun heidän kauttaan pääsee jäseneksi RCI-lomavaihtojärjestelmään, joka on hyvin toimiva vaikka aina ei pääse vaihtamaan sinne minne haluaisi. Ilman sitäkin pärjää hyvin jos tyytyy kotimaan matkailuun eikä halua vaihtaa eri paikkoihin ja ostaa tarvitsemansa määrän viikkoja siltä ajalta, joka vastaa omia tarpeita, niin kyllä se palvelee hyvin mutta ilmaista se ei ole kuten ei mikään muukaan. Yhtiövastike voi olla kohteesta riippuen jopa useita satoja/viikko mutta sen kyllä tietää ennen kauppojen tekoa. Suomessa myytävät viikot ovat nimensä mukaisesti viikko-osakkeita, joista saa osakekirjan kuten esim. kerros- tai rivitalo-osakkeesta. Eikun lomalle.

    • hahahahah

      Viikko-osakkeen hinta vaihtelee satasista jopa kymppitonneihin. Omistajan pitää maksaa myös vuosittainen vastike ylläpitokuluihin. Vastike on yleensä muutama satanen. Holiday Clubilla on jälleenmyyntipalvelu viikko-osakkeesta luopuville – Luomaojat antoivat Kuusamon viikkonsa clubin välitykseen.

      MOT:
      "Kuinka tämä kauppa kävi?"

      Inkeri Luomaoja:
      ”Se ei käynyt ollenkaan, ei ollenkaan."

      MOT:
      "Kuinka kauan sitä yritettiin myydä?"

      Inkeri Luomaoja:
      ”Sellainen vajaat pari vuotta.”

    • Raato56

      Ei vittu mitenkään

    • Petettylindavista

      Tämä firma on niin kusettaja firma. Vuonna 2016 maksoin yli 200 euroa heidän markkinoinnistaan ja myynnistä minun viikko saimaan kylpylässä. Vakuuttivat, että heille helppo myydä osakkeeni, muutamia kuukausia kestäisi jälleenmyynti ja rahat tilille. Nyt tämä sama vedättäjä on avannut firman sinun valinnassasi oy. Kusettajia,kiertäkää kaulaa!

    • khhhjjcc

      jopa joo

    • Yksmaksanut

      Relaxing-Soles Oy mainostaa tori. fi sivuilla myytäviä viikkoja minimitiedoilla. Eipä taida ostajat ostaa tällätapaa. Ilmoitusmalli kyllä otetaan vaikkei mitään myyntiä tapahdukaan.

    • latejuksaa

      Kummaltahan ostaja ostaa. Esimerkkinä lindavista myynnissä Hannunkivi viikko 3 hintapyynti 8000 eur ja sama viikko 3 myynnissä omaloma 1290 eur. Omaloma myy läpeensä osakkeita mitä lindavista sivustoilla hintaan 4000-9000 eur, omaloma hintahaarukka 1000-2000 euroa. Lisäksi lindavistan sivuilla ei määritellä huoneistokokoa, vain kohde, viikko ja hinta. Eihän oikeasi näin kauppaa tehdä. Taitaa Lauri itse laitella viikkoja valikkoon. Höpäinventaari.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe