Miksi jotkut miehet pitää pimpin nuolemisesta (ja jotkut ei)?

....................

Mikä siinä nuolemisessa kiihottaa? Olen tavannut juuri miehen, joka tuntuu tosi paljon tykkäävän tästä touhusta. Jotenkin se hämmentää, koska pitkäaikainen ex-puolisoni kyllä nuoli, jos pyysin. Mutta ei ikinä oma-aloitteisesti ja jotenkin jäi itselle sellainen kuva, että ei siitä mitekään erityisesti nauttinut.

32

3013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hugheufheruh

      Minä olen taas miettinyt miksi jotkut naiset tykkää ottaa suihin mieheltä. Mikä siinä munan imemisessä naisia kiihottaa?

    • 1+1+1

      Mua kiihottaa siinä enimmäkseen se, et näen kuinka mies nauttii siitä :) ja tietysti ajatus siitä, et se on pikkusen tuhmaa...

    • Kieli mies

      Joitakin vaan kiihottaa ja miellyttää tyydyttää partneria. Paneskelu on tietyssä mielessä itsekkäämpää kun molemmat saavat nautintoa.

    • oma-aloitteisesti

      Mikä siinä nuolemisessa kiihottaa?
      Minua ”kiihottaa” naisen reaktiot ja se miltä hyvin tyydytetty nainen näyttää ja miten hän käyttäytyy. Nuoleminen ehkä enemmänkin kannattaa kuin kiihottaa.

      Kutaisella säännöllä lienee myös osuutta asiassa.
      Viisas nainen voi ”opettaa” miehen haluamaan.

      • kielimies....

        Minä taas nuolen sen takia koska nainen itsessään ja vartalo on niin ihana joka himottaa niin pirusti että sitä on pakko päästä "syömään" muuten ei himot tyydyty naista kohtaan eli kylmäksi jää kontakti jos ei nuole.Vaikka nainen makaisi kuin lahna tai vaikka olis sikeessä unessa nauttisin suunnattomasti pillun nuolemisesta,näin ollen naisen reaktiot ei ole välttämättömiä kuhan itse saa himonsa tyydytettyä.Tietysti jos nainen on täysillä mukana ja saa jopa orkun kielestä niin mikäs siinä,aina paree.Eli mun miel oillun nuoleminen palvelee ensisij miestä.


    • sakke3

      Minä olen nuollut kaikilta sänky kavereilta 14:sta saakka ja nuolen jatkossakin niin ykkösen kuin kakkosenkin.Hieno kokemus jonka aikanaan vanhemmat naiset opettivat

      • Suuseksi on parasta

        Se on se naisen nautinto. Antamisen ilo. Mahdollisuus keskittyä täysillä toisen tyydyttämiseen. Ja pikkuisen tuhmaa. Samalla nainen voi keskittyä pelkkään nautintoon ja sitä kautta saada syvän ja kovan orgasmin. Ja ihan lopuksi mies voi saada vastapalveluksen.


    • Antamisenilo

      Alussa, välillä ja lopuksi.
      Aivan ihanaa aloittaa lähestymällä reiden sisäpintoja pitkin.
      Lämpimällä henkäyksellä aukeaa pikku hiljaa ilon onkalo.
      Alussa leveällä kielellä ulompia lämmittelee, alkaa reunat turpoamaan ja
      väri vaihtuu vaaleasta vaaleanpunaiseksi. Antaa hedelmän kypsyä ja kun
      alkaa olla valmis, on hedelmä aukaistavissa. Ensin yhdellä sormella ja samalla
      voi kielen kärjellä vähän kevyesti yrittää saada clitorista esiin tulemaan, ei väkisin
      jos hedelmä ei vielä ole kypsä...Kohta jo aukeaa ja clitoris kurkkaa lipan alta.
      Leveällä kielellä ja painallus painetta muuttamalla, sormien tehden " tänne tänne " liikettä ja toinen käsi vastaavasti painaa mahan päältä siitä kohtaa mistä "tänne tänne " liike hieroo g-pistettä. Alkaa kohta tulla ensimmäinen ilon tärinä,....Tunnet kuinka ilontunnelin reunat kovettuvat ja tummuvat, kumpu kasvaa ja ilotunneli sykkii... On aika siirtyä tyydyttämään tunnelin reunoja sisäpuolelta... odota vain
      hetkinen, että hengitys tasaantuu.. Alussa.
      Ja kun meinaa mälli lähteä--siirrytään komentoon välillä--- joten nyt voidaan palata alkuun tilanteeseen missä hedelmä on auki, näin jatketaan aina
      hengityksen tasaantumiseen saakka. Ja siirrytään toiseen erään ....
      Näin kun jatketaan on yleensä niska kipeänä seuraavana päivänä.

    • maku?

      Se menee myös niin, että joitakin naisia en nuolisi edes maksusta. Tää on myös ns makuasia.

      • Naminamm

        Se on niin ihanaa kun mies nuolee! Ja joku puhui orgasmin saamisesta bonuksena tuosta touhusta. Hah :D mä tuun aina ;)


      • et saanut
        Naminamm kirjoitti:

        Se on niin ihanaa kun mies nuolee! Ja joku puhui orgasmin saamisesta bonuksena tuosta touhusta. Hah :D mä tuun aina ;)

        Musta tuntuu ettet saa koskaan kun täällä täytyy kehua joka viestiin. Tää naminamm


      • Naminamm
        et saanut kirjoitti:

        Musta tuntuu ettet saa koskaan kun täällä täytyy kehua joka viestiin. Tää naminamm

        Tai jos onkin niin, että sinä et tule koskaan, kun piti ihan kommentoida minun kommenttiini, mukavan sarkastisen sävyllä. Kannattaa tutustua itseensä, niin se tuleminenkin helpottuu.


    • Jees jees kyllä.

      Totta.
      Harvat on hunajapurkkeja, paremminkin hapansilakka tuutteja, että raja se on etomisessakin.
      Mutta puhdasta pimpaa kyl kannattaa ja on mukava nuolla.

    • kykyk,uk,u,

      Todennäköisesti pidän siitä kovasti, koska juuri suuseksitaidoista olen saanut naisilta eniten kiitosta. Ei toki panemistakaan ole moitittu, mut moni nainen on sanonut, että osaan todella homman nuollessa. On muodostunut sellainen positiivisten onnistumisten kehä, joka ruokkii ennestäänkin nuolemisesta pitämistä.

    • hipposksos

      Itse olen pitkään yksin ollut mies. Mutta minulla oli kerran yksi naispuolinen kaveri, jonka kanssa oli seksiaiheisia keskustelua ( ei seksiä ), niin hän sanoi sen suoraan, että jos hän on suostunut seksiin, niin miehen ei tarvi kysyä lupaa nuolemisen alkamiseen ja olipa hän joskus kertomansa mukaan myös käskenyt miestä nuolemaan.

      Itselle kävi kerran tilanne, että olin naisen kanssa, niin en minä edes miettinyt kysyä tuota asiaa.... siirryin vain naisen jalkojenväliin ja silleen.....

    • mensturation

      jo vain se on niin hyvää vaikka naama veressä

    • voihan69

      Mä ainakin itse tykkään antaa naiselle suuseksiä paljon. Tosi kiihottavaa kun näkee/tuntee että nainen oikeasti nauttii siitä. Siitä tulee myös itellä hyvä mieli jos saa toisen kunnolla tyydytettyä.
      Mua ei aina edes haittaa vaikka ite ei varsinaisesti saiskaan vaan kun saa naisen tyydytettyä niin kiva köllötellä sängyllä ja olla vaan lähekkäin, mahtava tunne :)

    • nainen kohta 38 v

      Minulla oli useita lyhytaikaisia seksisuhteita 2000-luvun alkuvuosina jolloin elin vauhdikasta sinkkuelämää ja minun kokemukseni perusteella läheskään kaikki miehet eivät tykkää naisen nuolemisesta, vaikka miehet yleensä antavat näin ymmärtää esim. tällä palstalla.

      Eikä sen nuoleminen ole nykyiselle aviomiehellenikään mikään itsestäänselvyys. Siitä hän kyllä tykkää että minä otan häneltä poskeen mutta kun hänen pitäisi minua nuolla niin alkaa epäröinti. Itse asiassa, vaikka mieheni on minua jonkin verran vanhempi ja omien kännipuheidensa perusteella myös jonkin verran kokeneempi, hän kerran tunnusti ettei ole ennen minua nuollut kuin pari kertaa naisen alapäätä. Ja huomasin sen, kun minun piti vähän opettaa että mistä kohtaa tuntuu kaikkein parhaalta.

      En tiedä olenko sitten vaan ollut niin huonotuurinen miesten kanssa mutta tämmöisiä kokemuksia minulla on, että yllättävän monelle miehelle naisen alapään nuoleminen ei ole sitä suurinta herkkua.

      • herkkua?

        Jos ei ole herkkua niin korjaa asia. Pidä siistinä, pese oikein, näytä, että haluat ja nautit.
        Laatu ei riipu tuurista


      • Samoja kokemuksia.

        En tiedä missä nämä huippupussailijat ovat, mutta harva sitä harrastaa, ja vielä harvempi on siinä hyvä. Oman kokemukseni mukaan n. 5% miehistä on sellaisia, jotka saavat silmäni pyörähtämään nautinnosta, hyvällä suuseksillä.
        Harmi, suurin osa naisista kun ei yhdynnässä saa.


      • itsestäänselvyys

        Minusta on pelkästään tyhmää jos nainen ei kerro miehelle mitä haluaa ja mistä tykkää. Mitä järkeä on siinä, että miehen pitäisi arvata ”mistä narusta pitää vetää”


    • t-t-

      Minä ainakin tykkään siitä että nainen nauttii ja voi keskittyä täysillä nauttimiseen. Ei seksin tarvitse aina olla sellaista että molempien pitää samaan aikaan tuntea nautintoa, kuten yhdynnässä vaan on kiva jos toinen nauttii siitä kun kieleni ja sormeni ovat hänen alapäässään.

      Yleensä tämä johtaa siihen että itsekin saan suuseksiä ja että nainen tekee jotain kivaa sängyn ulkopuolellakin.

    • Kalliope

      Ymmärrän niin hyvin tuon hämmentävyyden... Itse mietin asiaa kauan ja koin toki miellyttävänä, mutta lähinnä vaivaannuttavana, jos mies antoi suuseksiä. Samoin suihinotto tuntui lähinnä kornilta, ajatuksena oli lähinnä että mikä pointti tässä touhussa oikein on. Tuota ajatusta vahvisti se että pitkäaikaisimmat kumppanini eivät olleet mitenkään innoissaan näistä jutuista; sain ja annoin, mutta hyvin harvoin. Mun piti tulla 45-vuotiaaksi ja kokea pari ihanaa nuorta rakastajaa, jotka antaumuksella, silminnähden ja korvin kuultavasti, antoivat mulle suuseksiä - paljon ja hyvin! Ne ovat olleet silmiä avaavia kokemuksia, saada nuoltuna ja nautittuna sarjaorgasmeja niin että alkaa nähdä tähtiä! Vastavuoroisesti olen oppinut myös sen, että suihinotto mieheltä ei tarvitsekaan todellakaan olla puuduttavaa ja naista alentavaa (niin kuin joskus koin) "munanimemistä" vaan siitä todella nauttii kun voi tehdä toisen nautinnosta puolihulluksi. Mielestäni kysymys on partnereiden yhteensopivuudesta, paitsi fyysisestä myös henkisestä yhteispelistä - todellista halusta tuottaa ja saada nautintoa. Mitään ei ole pakko tehdä, mahdollisuuksia riittää. Mutta on tosi hauskaa joskus yllättää itsensäkin ja laajentaa repertuaariaan! :)

      • halusta

        Niinpä. Asia on kovin monimutkainen ja asenteellinen. Mun vaki sanoo, että han haluaa ottaa suuhun ja olla nuoltavana siksi, että hänelle tulee nopeammin ja paljon rajumpi orkku kun on ”touhutipan” maku suussa.


    • Pimppi näyttää kiihottavalta&tuoksuu kiihottavalta.Sitten kun on vielä hyvännäköiset reidet,sellaiset mukavan pyöreät,niin mikäs sen kivempaa kuin laittaa pää sinne reisien väliin ja alkaa lipittämään.

    • nuolemisessa

      On myös niin, että toisia naisia tykkään nuolla, toisia en.
      Miehetkin on kovin erilaisia. Kysymyksessä lienee myös makuasia, Kaikki ei tykkää samanmakuisista (ja hajuisista). Jos vosin valita niin nuolisin aina ovuloivaa. Mutulla uskon myös, että naisen iällä on merkittävä vaikutus ”makuun”.

      Ensimmäisellä kerralla en tiedä miksi (kai ”tavan vuoksi”). Jatkossa nuolen aina jos tiedän että sillä on toivottuja ”seurauksia”. Luulen, että useimmat mieht jotka tykkää nuolla on oppineet, että se kannattaa.
      Onneksi naisilla on tapana kiittää kauniisti.

    • Nautinnoistasuurin

      Rakastan nuolemista! Mikään ei ole sen ihanampaa, kuin hetki, jolloin kieli ensimmäisen kerran ohimennen sipaisee häpyä. Seuraavalla kerralla hiukan pidempi sipaisu ja sitten lipaisu.. Ah mikä nautinto! Ja kun sipaisuvaiheesta pääsee siihen, kun kieli viipyy jo hieman pitempään huulilla.. Avaa huulet, imee niitä.. Kuin taivaan portteja olisi aukaisemassa.. Se vaan on niin ihanaa antaa toiselle nautintoa. Ja kieli on viiteliäs, kohtelias, hurmaava. Se ei väsy kesken leikin..

    • mävaanjatkakaa

      mä olen nainen ja olen nuolenut pimpsukkaa ja ottanut mieheltä suihin. molemmat kivaa hommaa kun saa toisen oikein kunnolla nauttimaan ja räjähtämään kerran tai useemmin. olen luonteeltani sellanen että haluan että muilla on hyvä olla. tykkään kun toinen on onnellinen, rento ja nauttii. seksin kautta voi kertoa niin paljon asioita. en ole kovin hyvä puhumaan mut seksi onnistuu paremmin! oma mies ei nuole. enkä sitä ole suoraan sanonut tahtovani mut tietää että tykkään siitä. oon monta kertaa miettinyt et nyt sanon sille että nuolemaan siitä mut en mä oo viittiny ku tuli semmonen olo et ei se oikeen tykkää tai osaa tai jotain. kyllä me sinne vielä joskus päästään. oon kuullu et jotkut miehet ei tykkää mausta tai tuoksusta. mut jotkut taas kiihottuu siitä. riippuu varmaan ihmisestä.

      • nuolemaan

        ”oon kuullu et jotkut miehet ei tykkää mausta tai tuoksusta”
        Juuri noin asia on, mutta tuoksu ja maku vaihtelee myös kuukautiskierron mukaaan. Toisaalta voit itse vaikuttaa tuoksuun ja makuun pitämällä hyvää ja oikein huolta pimpistäsi. Huolehdi happamuudesta, älä koskaan pese saippualla jne. Posliinit haisee aina ihomadoille.
        Tiedän, että makua voi muuttaa ratkaisevasti ja viisas nainen saa mitä haluaa..


    • juovikas

      olen 60v 172 72 kg 18cm Kuopiosta yksin asuva mies olen ja pidän myös pussihousuja.
      Oisi mukava saada joskus imeä ja kielellä lipsutella nuoren naisen pillua ja nautiskella.
      Terv. [email protected]

    • 69sullajamulle

      Itse nautin mausta, antautumisesta täysin naiselle..... 69:ssä asento on niin intiimi, että siinä pitää kummankin olla vapautunut ja sitten kun nainen saa orgasmin tuossa ja alkaa naimaan suutani, puristan vain pakaroita ja ahmin lisää maukasta pillumehua suuhuni.....mikä liukkaus... ratsasta......nauti, sitten käy kontilleen...pyllistä pepa oikein pystyyn.. työnnä ja tyrkytä pillusi minulle..., saat kieltä lisää ennen kuin....... ;-)

    • järkikäteen

      Jos harrastaa irtosuhteita on melko vaarallista mennä nuolemaan heti outoa pillua. Monilla nuorilla naisilla kun vain on näistä irtosuhteista klamydia joka saattaa olla vuosia piilevä naisella ei edes vuotoja. Ja samainen henkilö levittää tautia.. Puolin, että toisin vasta sitten tuntee henkilön ja saa varmuuden ettei ole kiertopalkinto. Jos haluaa tällaisia kuppiloista yhden illan panoja on syytä varoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe