Soinin perikatomalli

toisi täystuhon

Soinin Kreikka-mallissa Suomi menettäisi kaiken. Tästä SMP:n konkurssiherra Soinin erehtymättömyyttä ja pyhyyttä 24/7 öyhöttävät soiniuskovaiset eivät uskalla hiiskahtaa sanaakaan. Melkoista äänestäjien puliveivausta soiniuskovaisilta jälleen kerran!

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3312263/”soinin-kreikka-linjalla-suomi-menettaa-kaiken”

29

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • järki käteen..

      Uutissa oli saksalaisen talaousasiantuntijan selvä kommentti esim, että korkojen lasku eli 0.5-0,6 % ja lainanpidennys. Vaikka lainakorko laskettaisiin nollaan ei tule auttamaan käytännössä mitään. Oli vaihtoehdot mitkä tahansa Suomi tulee saamaa takkiin eli luottotappioihin pitää vain varautua. Kuten saksalainen sanoi aivan turha enää Suomen pullikoida. Eduskuntavaalien jälkeen puhutaan aivan eri asoista kuinka paljon leikataan Kreikan lainoja muuta tietä enää ole.
      Meillä vasemmisto vaan ei pysty tunnustamaan, että moka tuli kun menivät takaajiksi Kreikalle..

      • funtsaa vähän

        Talousasiantuntijoita riittää joka lähtöön, kaikkiin ratkaisuvaihtoehtoihin.

        Kannattaa punnita ensin, ennenkuin jonkun taakse heittäytyy rähmälleen.


      • järki käteen..
        funtsaa vähän kirjoitti:

        Talousasiantuntijoita riittää joka lähtöön, kaikkiin ratkaisuvaihtoehtoihin.

        Kannattaa punnita ensin, ennenkuin jonkun taakse heittäytyy rähmälleen.

        Mitä MTV 3 uutiset kertoi tästä saksalainen taloustieteilijä, niin häntä pidetään maansa parhaimpina alallaan.
        Mitä tulee meidänkin useta yliopisto proffat talousalalta samaa jo toistaneet, että Kreikalla ei ole mitään mahdollisuutta selvitä veloistaan. Lainojen raju leikkaus ja jopa jatkossa korkojakin leikattava vähistä ja maksuaika pidennyksiä.. Tässä karmeassa todellisuudessa vaan ollaan johon meidän vasemmistokin meni mukaan..


    • kauheeta!

      Vaikka koko PS puole häipysi seuraavissa vaaleissa puolekartalta, niin se ei pelasta sitä tosiasiaa, että me joudumme maksamaan takauksista miljardeja. Jää nähtäväksi mitä muut Eu velkamaat alkavat vaatia? Täällä jollain SMP konkurssilla ei auta mitään Kreikka-lainoissa vaikka kuinka yrittäisitte kommarit sopertaa.
      Varautukaa nyt sitten lapsilisiet ym Kelan asumistukien leikkauksiin itse olette kerjänneet tätä..

      • Voi voi Suomea

        " Vaikka koko PS puole häipysi seuraavissa vaaleissa puolekartalta, niin se ei pelasta sitä tosiasiaa, että me joudumme maksamaan takauksista miljardeja. Jää nähtäväksi mitä muut Eu velkamaat alkavat vaatia? Täällä jollain SMP konkurssilla ei auta mitään Kreikka-lainoissa vaikka kuinka yrittäisitte kommarit sopertaa.
        Varautukaa nyt sitten lapsilisiet ym Kelan asumistukien leikkauksiin itse olette kerjänneet tätä.. "

        Juuri niin, nyt aivan pää punaisena mietitään miten perussuomalaiset saataisiin jotenkin syyllisiksi soppaan, jossa kaikki vähänkin merkittävät puolueet perussuomalasia lukuunottamatta ovat olleet soppaa keittämässä ja takkiin tulee Kreikan osalta niin että roikaa ja vaihtoehdot ovat kuvainnollisesti luokkaa koleran ja mustan surman välillä.
        Lisäongelmia aiheuttaa myöskin ylivarojen eläminen, eli korkea valtion velka ja ennätyskorkea työttömyysaste, jonka pysähtymiselle ei juuri hyvia uutisia liiemmin ole tarjolla, päinvastoin.

        Tulevaisuushan tulee olemaan sellainen, että uusi sukupolvi tulee puimaan meille nyrkkiä koska romahdutimme talutemme ja siirsimme osan ongelmista heille, mutta perussuomalaiset eivät tässä teurastuksessa ole olleet mukana ja se on jämpti näin.


    • Kansa raivoaa

      Sitä saa mitä tilaa siksi Vasemmisto .Neuvoja ja opastusta oli tarjolla sitä ei vaan kuuneltu .No kansa antaa tuomionsa keväällä

    • konkurssiherra

      No persut nyt vaan tykkää että joku menee nurin! Kuulisittepa persujen puheet abc asemalla kun joku paikallinen yrittäjä menee konkurssiin!
      Sitä iloa!

      • Metaxa*******

    • Näin on .

      Kyllä se ilonaihe on löytynyt Vasemmistosta kun paha porvari menee nurin.

      • PS paras puolue!

        " Kyllä se ilonaihe on löytynyt Vasemmistosta kun paha porvari menee nurin."

        Noinhan se todellisuus on!
        Perussuomalaisissahan oli pienyrittäjiä enempi kuin kokoomuksessa ja toiseksi eniten yrittäjiä kaikkiaan kokoomuksen jälkeen. Keskustassa kolmanneksi eniten yrittäjiä.
        Toki keskusta on noussut ja uusia tilastoja ei vielä ole?


    • pSS pimeyden ydin

      Minkä ihmeen takia persut tehtailevat esim. Kreikkaan liittyviä välikysymyksiä suorastaan liukuhihnalta, jos ja kun he "tietävät", että Kreikka on jo käytännössä mennyt nurin eikä maksa koskaan mitään takaisin?? Jos esim. ihminen on kuollut, eihän juuri kukaan ole niin hullu, että tivaa päivittäin, vuosikausia: Onko se nyt varmasti kuollut??

      • Kalliiksi tuli

        " Minkä ihmeen takia persut tehtailevat esim. Kreikkaan liittyviä välikysymyksiä suorastaan liukuhihnalta, jos ja kun he "tietävät", että Kreikka on jo käytännössä mennyt nurin eikä maksa koskaan mitään takaisin?? Jos esim. ihminen on kuollut, eihän juuri kukaan ole niin hullu, että tivaa päivittäin, vuosikausia: Onko se nyt varmasti kuollut?? "

        Teillä eräillä on kovin vaikea näköjään tajuta oppositiopolitiikan tehtävää, eli ylläpitää ongelmapesäkkeiden tilanneseurantaa eduskunnassa ja varsinkin Kreikan suhteen se on erityisen merkityksellistä, koska ne virheseikkailut tulevat meille veronmaksajille ja jälkipolville jumalattoman kaalliksi kaikissa nykyisissä vaihtoehdoissa ja nyt jokainen siirto täytyy harkita tarkoin.

        Ymmärrän sikäli teitä suomiteurastajapuolueita äänestäneitä että ette haluaisi puhua koko asiasta mitään ja painaa pään pensaaseen kuin pupujussi ja ajatella, että kaikki on hyvin ja sitten pamahtaakin.

        Tehän julistitte innolla vielä vuosikin sitten, että Kreikka selviää ja vielä EU-vaalienkin aikoihin median avustuksella etsitte suurennuslasilla valonpilkahduksia Kreikan talouden noususta ja ainahan niitä löytyy, kun vertaa pohjamutiin ja siihen tullutta olematonta nousua ja unohtaa kertoa, että edelleen tilanne on katastrofi.

        Olihan EU:lle sielunsa myynyt Rehnkin rahdattu televisioomme vastapäätä Soinia ja kyllähän Olli hyvin näytti eteläeurooppalaiseen malliin kuinka komiasti valehdellaan EU:n nimissä ja Soini hörähteli, eikä uskonut vähääkään Ollin puheisiin, kuinka eurosta ei voi erota ja kuinka Kreikka selviää kunhan vain tekee tarvittavat leikkaukset.
        Se on ihan sama kun sanoisi talousvaikeuksissa olevalle ihmiselle, että kyllä sinä selviät, kun säästät 2100€ tilistäsi 2000€ elämäsi loppuun asti.

        Eihän sielunsa EU:lle myynyt Rehn ja valehtelemaan ja pettämään oppinut kepuli todellakaan itsekkään oikeasti usko, että Kreikka selviäisi. Hän tietää myös, että vakuudet jotka verkkosukka käteisen kiihottamana kalliisti osti, ovat hanurista.


    • Lasit pois

      Ei tuossa ole kyse mistään "ongelmapesäkkeiden tilanneseurannan ylläpidosta", vaan ihan puhtaasta kiusanteosta ja oman nassukan esilläpidosta. Ihan tosi, kyllä sinunkin kannattaisi riisua ne persulasit silmiltäsi ja katsoa asioita niin kuin ne ovat. Muun muassa Soinin hörähtely; hän tekee niin aina silloin kun jää todellisuudessa sanattomaksi, ja yrittää peittää osaamattomuutensa.

    • k o m u

      Syrizan ehdotus ratkaisuksi on velkojen osittainen saneeraus ja jossa Suomi tosiaan menettäisi muutaman miljardin.
      Soinin linja "antaa Kreikan kaatua" ja silloin kaikki menee, myös kreikkalaisilta palkkatyöläisiltä. Rikkaat pärjäävät vaikka helvetissä.
      Aivan toinen tarina on tukipolitiikan ja siihen liittyvän kuripolitiikan synnyttäminen ja synnyttäjät. Soini ei ole kantanut huolta Kreikan palkkatyöläisten elinehdoista, joita on huononnettu rutkasti kriisin varjolla

      • Ihme höpinää

        Ei kai suomalaisten tarvitse alkaa Kreikkalaista duunari-raukkaa, joka ei juuri veroja maksa - elättämään ja murehtimaan miten mahtaa duunari-raukka Kreikalla pärjätä. Itse aiheuttivat taas kerran tinateensa, yhden kerran, toisenkin ja jopa kolmannenkin kerran voi ymmärtää, mutta jos viisi kertaa vetää keput nurin sama valtio, silloin on kyllä vika jo ihan oma.


      • Toivotonta.
        Ihme höpinää kirjoitti:

        Ei kai suomalaisten tarvitse alkaa Kreikkalaista duunari-raukkaa, joka ei juuri veroja maksa - elättämään ja murehtimaan miten mahtaa duunari-raukka Kreikalla pärjätä. Itse aiheuttivat taas kerran tinateensa, yhden kerran, toisenkin ja jopa kolmannenkin kerran voi ymmärtää, mutta jos viisi kertaa vetää keput nurin sama valtio, silloin on kyllä vika jo ihan oma.

        Antipersut eivät ymmärrä taloudesta mitään, turha niille on selostaa. Juntteja mitä juntteja:)


      • soinin Wätyspoppoo
        Toivotonta. kirjoitti:

        Antipersut eivät ymmärrä taloudesta mitään, turha niille on selostaa. Juntteja mitä juntteja:)

        Voisitko antipersulänkyttäjä vihdoinkin kertoa mantrasi salaisuuden: Mikä on: antipersu????


      • soinin Wätyspoppoo kirjoitti:

        Voisitko antipersulänkyttäjä vihdoinkin kertoa mantrasi salaisuuden: Mikä on: antipersu????

        Se on helppo leimata kaikki, jotka ovat eri mieltä, niin saa itse pitää illuusionsa.


      • Aivan.
        pepep kirjoitti:

        Se on helppo leimata kaikki, jotka ovat eri mieltä, niin saa itse pitää illuusionsa.

        Heijastuu hyvin kirjoituksistasi.


    • kallis samba

      Kreikka,Italia,Ranska on pelastettu EKPn elvytysrahoilla jonka kai kaikki tiesivät jo etukäteen,vaan ei teikäläiset. Siinä ero järjen ja luulon välillä. Nyt vaan näppiä nuolemaan ja maksamaa biljoonat lomailusta Välimerellä.

    • juuri

      IHMEtteen, ettei haulla timo soini ja katolisuus löytynyt yhtään tulosta. Onko suomen kansa niin pihalla "mitä roomalaiskatolisuus on". Eikö todellakaan ymmärretä, että roomalaiskatollinen kirkko johtaa perussuomalaisia, sillä soinin täytyy hartaana katolisena tunnustaa syntinsä ja tekemisensä papille kerran kuukaudessa, sitten hän saa ohjeet papilta miten hän saa syntinsä anteeksi ja mitä hänen on vastaisuudessa meneteltävä. Eli soinin kautta roomalaiskatolinen kirkko on saanut varpaansa suomalaisen yhteiskunnan oven rakoon ja kehittää sitä mieleiseksensä, jos sumalaiset tajuaisivat mitä katolisuus on ja minkälaisen yhteiskunnan se on ympärilleen rakentanut, niin soini ei saisi yhtäkään ääntä tulevissa vaaleissa, kaiken lisäksi suomi eroaisi ro0omalaiskatolisesta eu:sta

    • seteliselkäin pSS

      Myös vapaamuurareilla on omat lonkeronsa soinisäätiössä?! Tuliko tämä sinulle yllätyksenä?

    • 12+11

      Soinihan on ollut koko Kreikan lainaa vastaan! Ja sitä mieltä, että lainoja ei anneta anteeksi! Jollain on taas tulpat korvissa.

      Jos Kreikk potkaistaan eurosta pihalle, ei siinä mitkään lainat nollaudu. Äly hoi, älä jätä!

      Jos minä otan Säästöpankista lainaa ja sitten vaihdan pankkia, nollautuuko laina?

      • voissun persu

        Soinihan on vaatinut koko ajan velkasaneerausta! Ja SE ON SAMA ASIA kuin velkojen anteeksianto! Tajuutko?


      • Soininwätyspoppoo

        Nollaantuu tietenkin


    • Kauheaa!!!!

      Kauheaa!!!!

    • Perussuomalaisten Timo Soinin linjan Saramo kirjoittaa tarkoittavan sen myöntämistä, ettei Kreikka selviä. Perussuomalaiset ei myöskään suostu Euroopan vasemmiston ajamaan velkojen leikkaamiseen eikä Euroopan oikeiston ajamaan tilanteen pitkittämiseen.

      ”Käytännössä siis ajetaan Kreikka ulos eurosta, jolloin kaikki velat nollaantuvat ja Suomi menettää kaiken. Tätä ei sanota kuitenkaan ääneen.”
      Selväähän on, että Kreikka ei selviä veloistaan. Toisekseen, miten paljon velkoja pitää leikata ja kun Stubb si siihen suostu, niin ei kun eroon eurosta ja krakma tilalle, niin Kreikka nousee. Ei se rahan nimi vaan sen rahan arvo. Eurovaluutta on kohta kriisissä, kun sen arvo putoaa alle dollarin, eli 75 sentiin.

    • eisoiniwätys

      Kreikka ei kaadukkaan. Lupasivat uusia tukiaisia pöydän alta jos äänestävät venäjä pakotteiden puolesta. Uusi uljas EU toimii rötösherrojen kerhona ja edunvalvojana

    • entäs_jos

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe