revittelyä

kullervo1963

olenko jotenkin sairas kun haluan tunkea suurta patukkaa anaaliini niin että tuskan kyyneleet tulevat silmistäni. mutta kuitenkin niin niin ihanaa. osaako kukaan sanoa onko tämä jotankin vaarallista tunkea sisäänsä jopa halk. 6cm paksua dildoa ja samalla huutaa nautinnosta. onko kenelläkään tietoa voisiko joku neuvoa minua oikein kädestä pitäen kuinka se tehdään. olen saanut suuren dildon menemään sisääni jopa 35cm ja 6cm paksuisena. voi että kuinka ihanaa. saisinpa joskus vielä oikein jättiläis luomukullia. löytäisin jonkun jolla suuri kulli ja joka haluaisi leikkiä kanssani ja panna minua suurella jättikullilla tai painaa dildoa sisääni.
ottakaa kantaa ja vastauksia kiitos.

38

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hevosmies

      Auttaisin sua dildotuksessa. Tuollaisen tekokyrvän tunkemisessa suoleen täytyy olla ylikiimainen, tiedän kokemuksesta. Oma kyrpä lakkaa seisomasta suuren nautinnon ollessa päällä.

      • no missä sä olet hevosmies. kuinka saan sinuun yhteyden.


    • hevosmies

      Pohjanmaalla vaikutan, ja voin myös astua sut. Oletko minkä ikäinen, ja imetkö mulkkuani samalla kun sua dildotan?

      • mielelläni otan kyrpääsi suuhun ja peppuuni...syvään mielellään. olen 52 ja aivan äskettäin löytänyt tuon hulluna suureen kulliin tuntemuksen. haluatko täyttää minua joskus ja kerro kuinka löydän sinut.


    • himolöylyttelijä

      Tyännä löylykauha perseeseen.

    • hevosmies

      Hyvän ikäinen tamma olet, et mikään varsa onnekseni enään. Haluan toki täyttää sinut paksulla siittimelläni joka juuri nytkin sykkii sulle. Nousen selkääsi kuin orhi ja ajan sut loppuun huohottaen ja siementäen kiimasen halukkaasi.

      Kesällä tavataan, kun ilmat ovat lämpimät autan sua kiiman ulos ajossa. Missä päin itse asustelet ja voitko jatkaa kirjoittelua vaikka harvakseltaan täällä kesätapaamiseemme asti, sillä harvoin näin saa kiinni isoista kiinnostuneen,jota pääsisi ehkä auttamaan.

      • Ilman muuta ja muut ilman. Apua. Mulla on jo nyt mahassa satoja muurahaisia. Ja kesällä se on toivon mukaan täynnä sun siittiöiden vipinää. Ihan oikeestiko sulla on valtava kulli. En jaksa uskoa että nyt sen olen löytänyt. Aukkoni haluaa sun kullia niin paljon ettet koskaan ole saanut. Toivon yli kaiken että näemme ja naimme ensi kesänä.


    • hevosmies

      Maltan tuskin odottaa kohtaamistamme. Iso ja paksu kyrpäni seisoo suonet pullottaen, odottaen liukasta anustasi, joka on dildolla lämmitetty ja aukaistu siitolle valmiiksi.
      Itse olen suurikokoinen, mutta toivon että kestät käsissäni, tiedäthän että se on väliin rajua menoa, kun hevoset nai.Tykkäätkö nuolla ja imeä pallejani, niitä isoja kiveksiä joissa sinuun nussittavat siittiöt kypsyy.

      Millä ilman suunnalla odottelet ja onko sinulla minkä kokoinen imettävä, sillä maistuu haarat itsellenikin.

      • Helsingissä mutta auto alla joten ei ongelmia liikkumisen suhteen


    • Ihan normi kyrpä. Noin 18cm. Mutta aina kovana ja varsinkin nyt kun odotan suurta kyrpääsi reikäni täytteeksi. Voi ihanuuden määrää kun työnnät suuren ja paksun kyrpäsi minun tiukkaan reikään. Multa tulee jo nyt kiimatippa terskan päähän kun niin kovin ja toivon kullisi makua ja spermaa suuhuni ja syvälle peppuuni. Nähdään.

    • Kerro mittoja kullistasi niin voin kuvitellen sitä runkata rajusti.

    • Jos olet tuollainen ori suurella kyrvällä ja jos vielä osaat olla raju niin mä laukean pelkistä ajatuksista kuinka rajusti työnnät jättikullisi syvlle minuun. Voi että kun saisin sinua jo ennen kesää. Onko mahdollista joskus tulla joku viikonloppu naitavaksi. Ja kaveri myös mukaan minua naimaan ja antamaankullia suuhuni myös.

    • hevosmies

      Oih,Helsingin tamma. Kyrpä alkoi jo roikkumaan puoli seisokissa, noin nousee jo kunnolla täysseisokkiin. Kyrpäni 20 pitkä ja ympärys 18 eli jos sulla tiukka pyllynreikä, joudutaan kunnolla töihin. Kaveria ei ole ottaa mukaan, joka olisi tosi kuumaa ajaa sua kahdella isolla aivan vaahdolle. Taidat olla tosi kiimassa, niin kuin minäkin, koko ajan täytyy runkata mulkkua että kestää tään. Onhan toi 18 senttinen jo kunnon aisa, kun vaan pääsisi maistamaan sunkin terskamakuja ja palleja.
      Kesällä on itselleni parempi tavata, käyn tyhjäämässä välillä omin käsin aisani, ei kestä muuten odottaa.
      Dildotatko usein pyllyäsi isolla, koitetaan sinne vieläkin isompaa kun nähdään.

      • Kyllä tekokyrpä soutaa aika usein reiällä. Sisään ja ulos sisään ja ulos. Oijoi kuinka ihanan paksu sulla on. Yleensä otan sen kokonaan sisään ja sitten kokonaan ulos. Tuntuu taivaallista paremmalta kun se taas sitten painuu sisään. Helposti menee 25cm eikä ole silloin vielä suoli täynnä. Sinne pitää saada kuuma lasti ennen kuin se on tyytyväinen. Voitko tai voinko soittaa sinulle. Annan seuraavassa numeron.


    • hevosmies

      Soittelu ei ikävä kyllä onnistu, sen verran kaapissa.
      Kyllä oot tosi tamma jos tuon verran otat suoraa sisääs. Kyllä sulle kyytit annan, siinä ei yksi lasti riitä kun aletaan naimaan kiimaa ulos pyllystäsi
      Voi miten odotan kuinka reikä kuorii nahat rullalle kyrvän juureen , ja terska hehkuu punaisena käyden väliin vetämässä ilmaa sukeltaen kuumaan kiimareikääsi tarjoten lähestyvää siemennesteen antoa sinun repiessä pallejani alakautta. Runkkaan vielä tänään sulle herkkupeppu.

    • Mä haluan sut heti sisään. Hurja kiina just nyt päällä. Revi reikääni rajusti sit kun nähdään. Josko vaan uskallat olla mulle raju.

    • hevosmies

      Nousen selkääs ja annan kullin itse hakea reikääsi. Kiimaisena tökin kunnes kyrpä liukuu sisääsi, Rajusti lantio lykkii ja mulkku repii lihaasi kiimaisena. Lopuksi purkaan lastin sisääsi sykkien. Saatuani imen kullistasi mehut ollessasi nelinkontin . Saatuani lastisi suihin syljen sen avoimeen reikääsi ja nussin syvälle omani joukkoon.

      Taas seisoo sulle, joudun vielä vetämään käteen toiste tänään, niin kiimamehut roikkuu taas kullin päästä.

    • Sulla on juuri oikean kokoinen kyrpä ahtaaseen reikääni. Olen ollut alta 15 kun minua on sinne viimeksi naitu oikealla kullilla. Nykyisin dildo on siellä vähän väliä. Ei tuo koko mikään mahdoton ole mutta siitä olen varma että ihanalta tuntuu. Kyllä mun peppuun voidaan painaa vaikka vähän tuskan kanssa. Se ei haittaa mitään. Päin vastoin. Alun jälkeen saat painaa kullia mielin määrin sisääni ja kun olet laukeamassa niin voit kyllä antaa mun imeä sun spermat. En ole koskaan niellyt mutta sitäkin haluan kokeilla. Muuten imen kullia niin paljo kuin maltat pitää sitä pois tiukasta pepustani. Siitä sit vaan taas kullia käteen niin kuin mäkin joudun koko ajan tumputtamaan sun kirjoituksiin.

    • hevosmies

      Tuollaista kiimapyllyä minä kaipaan kyrpäni ympärille, Olet oikea flenapumppu ja oikea kullin imijä. Tuosta tykkään jos otat suoraa pyllystäs suihin, huh. Mulkkua tulee koko ajan johonkin reikään, köyrin sut, köyrin sut. Nyt on taas pakko vetää vaikka kyrpä jo aristaa, spermaa tulee kuiteski joka kerta hyvin, sulle.

    • jos olen sun päällä kyykyssä omien jalkojen varassa niin saan otettua sut kokonaan sisääni. mun dildo on ehkä hieman paksumpi kuin sulla ja se on ihana ottaa juuri niin että terska on juuri ja juuri reiän huulilla kun painan sen 25cm pohjaan asti ja taas noustaan ylös hiljaa liukuen. fantastinen tunne kun se painuu kokonaan minuun. tahtoisin näyttää sinulle kuinka helposti voit minua panna suurella kullillasi. otan aika usein dildon välillä suuhuni ja maistelen eritteitäni. kun on hyvin hoitanut reikänsä etukäteen kuntoon niin se ei ole lainkaan likaista puuhaa. voin myös ottaa sinut kokonaan sisääni niin että makaan peppu pystyssä tyyny vatsan alla niin että peppuni nousee hyvin esille ja sun käyttöön niin kuin sitä haluat käyttää. siitä asennosta pidän kun voin naida sinua vastaan ja painaa kulliasi aina vaan syvemmälle. voisin lähettää sulle videon jossa nain itseäni sillä suurella dildolla.

      • voiko miehellä olla klitoris perseessään. uskon että voi kun kulli tuntuu niin taivaallsen hyvältä syvällä perseessäni.


    • Mä en ole koskaan tuntenut tällaista kiimaa. Mun on pakk tunnustaa että tässä on peppuni myös aika märkänä. Se kastuu kuin naisen pillu ja kiiman eritteet maistuu suussani kun välillä otan sormeni ja kovan dildon suuhun huulieni hyväilyyn. Kiimassa olen painanut kullia sisääni kolme kertaa jo tänään ja edelleen kullini pystyssä sojottaa. Peppuni huutaa apua mutta kyllä se siitä kun painat kyrpääsi ahtaaseen reikääni. Olen siis aika kokematon mutta kiimaisena valmis mihin vaan sun kanssa. Tykkäätkö painaa minua rajusti ja vaikka hieman kovastikin väkisin jos ei muuten mahdu. Siitä mä ainakin tykkään kun et liikaa sääli vaikka vikisen ja valitan kun kullisi painuu minuun koko pituudeltaan. Ja kun välillä saan imeä kyrpääsi joka on mun peppuni eritteistä märkänä ja liukkaana. Haluatko myös että minä panen sinua. Pakko mun vaan on kestää tätä odotuksen tuskkaa ja tyytyä dildooni. Olispa jo kesä.

    • hevosmies

      Heti aamusta, luettuani nuo sun iltaset viestit, alkoi mulkku jäykistyä ja terska tunkea nahoistaan tarjolle, eikä aikaakaan kun kiiltävä helmi ilmestyi terskan kärkeen.
      Iltaisin en pääse kirjoitteleen vapaasti, mutta päivisin kylläkin jonkin verran.

      Jos tuota kovaa menoa kaipaat, niin sitä tulet saamaan. Lykkään parrun perseeseessi ja nousen selkääsi ja saat konttia mun pitäessä niskatukasta kiinni, Tunnet kuinka paksu mulkku muljuu sisällä limoissasi. Jos et tottele annan sulle avokämmenellä perseelle, niin lihat lämpenee. Olisihan se mukavaa saada myös itse oikeaa kyrpää sulta, olen siinä vielä neitsyt
      pylly. Dildo on kyllä tuttu.
      Tuonne märkään reikääsi tulen nussimaan, ja kiimoissaan kyrpäni tekee kaikkensa saadakseen siemenen mahdollisimman syvälle, ehkä rajussa hässinnässä venyttää mittaansa vielä ennen laukaisua, ja aina miehen pillussa kyrpä kasvaa uusiin mittoihin.
      Olen muuten posliini muna, vain vähäistä karvoitusta yläpuolella. Toivon että sinäkin olet poslarihaara. Tykkäätkö hiukan tyttöillä, itse olen hyvin avoin kaikelle kiimaa lisäävälle.

    • Niin kuin arvata voit olen erittäin kiimaisena avoin ihan kaikkeen. Mun hiukset on aika pitkät takaa joten ihanaa tulee olemaan kun vedät hiuksista minua itseäsi kohti jotta voit tulla syvään. Olin kesällä posliini mutta nyt vähän kasvaa karva. Voisitko ajella minut paljaaksi. Se olisi tosi kiitettävää kun siinä välillä voisit imeä minua. Jos mä laitan sulle sähkö posti osoitteeni niin jatketaanko viestejä sieltä käsin. Voisin laittaa sulle vaikka jotain kuvia. Älä pelkää olen vaan kiimaisena näin halukas. Muuten kyllä ihan mukava pano peppu sulle. Vastaa pian sillä haluan taas vetää mallin kymmenelle ja siitä suuhun. Sperma kyllä maistuu ja kelpaa mun suuhun.

      • Mällin kämmenelle piti kirjoittaa


    • Voin kuvitella kuinka sheiivaat minua kun makaan vaikka pöydän päällä jotta pääset minua työstämään niin kuin haluat. Myös peppu pitää ajella ja voit siinä samalla upottaa kullini kurkkuusi ja työntää (ainakin kolme) sormea tiukkaan reikääni. Haluan laueta sun suuhun. Ja jos uskallat kokeilla miltä kyrpä oikeesti tuntuu syvällä suolessa niin olen erittin halukas avaamaan reikäsi kullillani. Se on jotain taivaalisen hyvää kun elävä lämmin ja sykkivä kulli on syvällä pepussa. Aaah kuinka taas olen jäykkänä kiimasta. Kulliani täällä hinkkaan taas ja taas mutta kun on työpäivä niin ei voi dildoa tunkea sinne. Se on kyllä aina halukas ja avoin sulle. Haluan olla sulle se jonka kanssa toteutat kaikki villitkin haaveet. Ihan kaikki seksi ja kiihottava käy mulle.

    • hevosmies

      Kiva ettäolet kaikkeen valmis. Ajelen haaras mielelläni, samslla voin liottaa kyrpääni välillä pyllyssä. Aijon takoa persettäsi oikein olantakaa ja tunkea kyrpää syvään suoleesi. Runkkaan kyrpääsi reijän ja pallien väliltä, niin että saan mulkkusi paisumaan, ja sylkemään päälleni ja nieluuni, olen hyvä ottamaan syvälle kurkkuuni.Mites tuo pikku tyttöily sulta onnistuis, esim sukat sukkanauhaliivit? Ime mulkkuani pikku kiimakkoni.

    • Haluan olla sulle tyttö jota nait aina kun haluat. Kuulostaa ihan kiihottavalta nuo liivit varsinkin ja kuinka voisin oikeesti pyllistää sulle vaikka minihameessa joka paljastaisi juuri ja juri kuuman perssilmäni. Voisit sheivailla minulta kaiken karvoituksen. Se olisi ihanaa kun mulla olisi sun kyrpä suussa samaan aikaan ajelisit pallejani. Olipa se sun halusi sit mitä tahansa. Mä haluan ne toteuttaa kivulla ja ilman. Olen sun käytössä. Sun oma kiimainen panoperse. Se joka ei kyrpään kyllästy. [email protected].
      Laita tuonne viestiä niin on helpompaa olla kiimaisesti yhteydessä. Lupaan ettet tule pettymään.

    • hevosmies

      Ei ole sähköpostia. Tulin juuri runkulta, työmaan veskistä. Kulli on vieläkin paksuna. Kumman paljon tuli ohutta spermaa, vaikka eilen vedin sulle kaks kertaa. Tuoretta oli maistoin, olisin halunnut laskea ne sinun nieluusi.
      Uih, tuo minihame ja sen alta pilkistävä "pillu" ,vittu pitääkö lähteä uudestaan kädelle, nyt seisoo taas.Jumakaut et mä nussin sua kesällä, saat nussia niin että kyrvästäni lähtee nahat irti, typy.

    • pyllyhän mulla on mutta sulle se voi olla vaikka pillu mutta se on varmaa että kuumana se sua odottaa. avoinna aina sun kyrvälle ja mun suu on myös aina halukas imemään kulliasi. aika kiihottava ajatus tosiaan että tyttönä mua katsot ja rajusti nait. jee jee nami nami. pitää nyt vetää käteen ja syödä spermat kun niin tekee taas mieli kyrpää peppuuni.
      keksi itsellesi sähköposti. haluan niin lähettää sulle kiimaisia kuvia siitä kuinka painan suuren dildoni sisääni pohjaan saakka. vaikka välillä tuntuu että peppuni on pohjaton. määrätyssä asennossa sinne voi työtää vaikka kuinka syvään. mahassa asti tuntuu kun dildoni on niin syvällä kuin mahdollista. eli noin 25cm. sun kakskymppinen liukuu sinne vaivatta ja sillä on mukavaa ratsastaa niin että se välillä tulee melkein ulos pyllystäni liukuakseen taas sisään.

    • voih mä niin odotin että sulta olisi taas tullut viestiä. mä kun niin tykkään että kiihotut ajatuksista mun pepustani. se on kyllä kieltämättä aika sexyn näköinen. ei mikään ihra perse vaan kiinteä pieni peppu. en ole lihava eikä mulla muutenkaan paikat roiku. olen vaan 70 kiloinen kiimainen kullihaukka jonka perse huutaa kovaa kyrpää. minkä kokoinen olet itse. tykkäätkö jos olemme rasvattuina ja liukkaina toistemme syleilyssä ja "vahingossa" sormeni liukuu sun sisään tehden kullilleni väylää liukua sun sisään. on tosi kiihottavaa olla rasvattuna ja liukkaana valmiina ottamaan sun kyrpä peppuuni. sun täytyy jo nyt tulla mun sisään.

    • voih olenko mä sun kiimainen typysi. olen olen ja nyt just ihan älyttömän paljon tahdon sinua sisääni. tule jo sinä suuri kyrpäinen urokseni, orini. tule ja astu minua rajusti.

    • hevosmies

      Oletpa suloisen kokoinen kiimapumppu, itse olen 190cm 100 kiloinen jässikkä, jonka kourissa pysyt kyllä rasvattunakin. Ihana olisi sua astua takaapäin kuin orhi ikään, ja kuulla kuinka pallit läiskisi vastakkain. Väliin vetäisin mulkun kokonaan ulos reijästä ja repisin" pilluas" isommaksi. Lastin antaisin suihin ja jättäisin kiiman pyllyysi kiusaamaan. Tätäkin nyt aamusta kirjoittaessa kyrpä seisoo tanakasti, ja kuola valuu pitkänä sen suusta, pussit yön jäljiltä taas täynnä tuoretta flenaa joka tulee runkattua ulos päivän mittaan.
      Haluaisin imeä fritsuja sun välilihaan ja käyttää kieltäni "pillussasi" nyt seisoo tosi pitkänä, typy.

    • Sä saat syödä minua mistä kohtaa haluat ja tehdä niin paljon fritsuja kuin tahdot. Niitä voit tehdä mulle merkiksi siitä että olen sun panopeppu. Joo mulla on tyttömäinen perse. Kiinteä ja pieni. 30' farkut on vähän tilavat mutta eivät roiku kun lantioni on kapea ja pieni. Voit pyörittää minua kyrpäsi ympärillä mielin määrin. Ja jos en osaa olla paikallani kun nait minua niin voit sitoa mut siihen asentoon kuin haluat ja sit naida minua niin kovaa kuin haluat. Toivon kovaa käsittelyä niin että muistan sen seuraavaan kertaan kun taas tulen naitavaksi. Ja kun olen ollut "tuhma" enkä ollut aloillani niin saat antaa piiskaa pyllylleni ja vähän rangaista minua. Sitominen alistaminen ja raju raaka seksi onnistuu varmaan tuollaiselta orilta joka on miehen kokoinenkin. Uskon että olet tyytyväinen mun peppuun ja siihen että olen pieni mutta kiimainen panoperse. Kaikki muu on sallittua paitsi toisen tahallinen vahingoittaminen ja satuttaminen yli sieto rajan. Ei haittaa jos ulisen sun käsittelyssä vaan se lisää vaan kiimaani. Osaan kyllä lopettaa kun sattuu liikaa.
      Keksi sellainen osoite niin näytän sulle kuinka hulluna haluan kullia sisääni ja syvään.

    • hevosmies

      Onko sulla vakikyrpiä joita paneskelet kiimaas? Itsellä on bi henkisenä vittu jota pääsee satunnaisesti nussimaan ja pussit tyhjäämään. Joskus käyn paikassa x imettämässä kulliani miehillä, mutta en niitä ole nussinut vaikka ovat kerjänneet.
      Nuorena miehenä ,kun aloin harrastella m m hommia eräs vanha( 60v) mies puri terskan alta multa fretumin poikki sanoen ettei tuollainen kuulu aika miehen kyrpään. Otti silloin kipeää kiimoissaki, mutta nyt olen tyytyväinen kun terska on vapaana ja naidessa vetää hyvin kiimalimaa reijästä ulos.

      Tollaista juttuu väliin, samalla kun kourin pallejani ja pidän kyrpää puoliseisokissa sulle,typy.

    • Anonyymi

      Puristele kullia ja palleja

    • Anonyymi

      IMESKELEN PIPPELIÄSI JA KIVEKSIÄSI JA HAULUAN MUNASI!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe