mielipidekysymys

Nici

No niin, hevostelijat! Mitäpä pidätte uudistetusta S24:sta? Minusta on sinänsä kiva, mutta harmittaa, kun ratsastus on siirretty urheiluosastolle. Onhan ratsastus toki urheilua, mutta se on myös harrastus, ja niin läheisesti sidoksissa hevosiin, että minusta olisi ollut parempi pitää se täällä yleisemmässä hevoset ja ponit-osiossa. Ainakaan minun ei enää tule käytyä niin usein katsomassa mitä ratsastuspuolella kirjoitellaan, kun sinne on erikseen hakeuduttava urheilusivujen kautta. Ennen se oli kätevästi samassa paikassa kuin muukin hevosasia.

Olen myös kaipaillut tänne foorumille jonkinlaista "yleistä hevoshöpinää"-palstaa jossa voisi keskustella sekalaisista hevosaiheista jotka eivät muutoin sovi minkään otsikon alle. Esim kysymykset hevosten varusteista, keskustelut leireistä tai keppareista yms.

Mitä mieltä te muut olette?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Apollon

      Ulkoasu on parasta koko muutoksesta, muuten mennyt taas kerran askeleen huonompaan suuntaan, kun sinne ratsastus-osioonn ei nyt tosiaan pääse tätä kautta. Olet täysin oikeassa siitä, että eri ikäiset lukijat pitäisi ottaa huomioon näin isolla ja suositulla foorumilla ja laittaa enemmän osioita, juuri mainitsemiasi kaivattaisiin, ettei kaikki olisi ihan sekaisin!

    • Zagah

      Samaa mieltä minäkin. Osioita tosiaan kaivattaisiin lisää ja ratsastussivut takaisin tänne hevospuolelle. Siellä ei todellakaan tule käytyä yhtä aktiivisesti kuin ennen. "Yleistä hevoshöpinää" olisi tosiaan kiva olemassa, samoin voisi olla näppärää perustaa jonkinlainen "tee-se-itse-niksinurkka" johon voisi koota ohjeita esim heinäverkon tekemiseen, loimen tekoon tms, tai kuten täällä on aika usein kyselty, myös keppareiden ja niiden varusteiden valmistamiseen.
      Samoin olisi hauskaa jos täällä olisi oma vitsipalstansa, johon voisi laittaa ainakin sen kommellusketjun jossa mm. Lampinajadi kertoilee kaikkia niitä hassuja tarinoitaan joille edelleen nauran vedet silmissä aina kun niitä luen. Ja jos tulee mieleen jotain muita vitsejä, niitäkin voisi laittaa omaan osioonsa. On sääli, että niin hauskat jutut hukkuvat kaikkien muiden ketjujen sekaan niin että niitä saa aina etsiä kun haluaa lukea.

      Yllättävän vähän on tullut vastauksia tähän ketjuun. Eikö ihmisillä ole mielipiteitä?

    • Kasiro

      Samaa mieltä minäkin kuin edelliset. Ulkoasu hyvä, muuten huonompi. Iso miinus siitä että ratsastusosioon ei pääse täältä heppapuolelta.
      Kirjoitelkaa siihen kommeluspalstalle muutkin kuin Lampinajadi niin se säilyy. Saahan siihen kirjoittaa muutakin kuin hevosasiaa, kirjoittihan Lampinajadikin kärpäsistä ja hirvistä, kissoista ja koirista.

    • muulifani

      No tietty tollanen ois kiva :) mutta ainakaan en itse voi muuttaa tätä foorumia :-( ärsyttää tietysti että kaikki hyvät foorumit/sivustot pitää muuttaa >:( esim. tuo ratsastus juttu :(( minkä sille voi kun ei voi itse mitään tehdä =( olis kiva jos tämän foorumin ylläpitäjät huomaisi tän ?

    • En minäkään ole kovin ihastunut näihin uudistuksiin, samoista syistä kuin edellisetkään.

      Kaipa ylläpidolle voisi esittää toiveen halutuista muutoksista tuosta palaute-napin kautta, mutta meitä haluajia pitäisi luultavasti olla paljon enemmän kuin me muutama.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe