PERSUT! PIIKKI DEMARIEN PERSUUKSISSA !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015021719212805_uu.shtml

"Ohjelma täytyy tarkistaa

Miten kommentoitte väitettä kyseisten kohtien lainvastaisuudesta, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström?

- En ole mikään perustuslain asiantuntija, mutta jos puolueohjelmassa on jotain perustuslain vastaista, se täytyy tarkistaa tai miettiä, onko perustuslaissa muuttamista.
########################################################################

Lindström mainitsee, että myös SDP:n kansanedustaja Johannes Koskinen on tehnyt heidän ohjelmastaan tämän lainvastaisuushuomion."


Juuri noin! ellei laki ole oikeus ja kohtuus, se ei myöskään voi olla mikään laki! Ja se täytyy koppuloida uudestaan!

Ruotsin Malmössä, Tukholmassa, Göteborgissa ja muissa isoissa kaupungeissa on näkösällä, mitä saadaan aikaan kun mamut kasataan samoille alueille, rikollisten ghettoja sinne on saatu aikaan, jonne ei valkoihoisilla ole asiaa!
Tätäkö Johannes Koskiset ja muut hyysäri demarit haluavat Suomeenkin ???


Late Lapista. SSSS Ry!

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikkea-sitä-jne

      Heh heh, perustuslakia ei muuteta yhden hiipuvan populistipuolueen mielihalujen takia.

    • mötööbib

      persut mätä puolue ei mihinkään päättävään asemaan heitä hyi

      • Kokoomus on arvoton puolue. Sen kansanedustajana ja ministerinä voi toimia moraalittomat rikolliset. Jättimäisistä poliittisista virheistä se palkitsee jäsenensä lahjusviralla, jonka veronmaksajat kustantavat. Kokoomuksessa asiakirjaväärennös, rattijuoppous, väkivaltarikos, gradunväärennös tai täydellinen taloudellinen osaamattomuus ovat hyveitä, joilla pääsee järjestössä ylemmälle oksalle.

        MÄDÄT OMENAT OVAT HUONO ASIA SIKSI, ETTÄ MUUTAMA MÄTÄ OMENA RIITTÄÄ PILAAMAAN KOKONAISEN KORIN.

        Jyrki Katainen on asiakirjaväärentäjä (samoin hänen avustajansa)

        "Vähäisiä ja lieviä väärennyksiä". Jyrki Kataisen ja neljän muun kokoomusnuoren juttu lähti liikkeelle vuoden 1999 Pohjois-Savon kokoomuspiirin syyskokouksen alla kolmen piirin jäsenyhdistyksen valtakirjojen tehtailulla. Katainen valittiin syyskokouksessa kokoomuspiirin puheenjohtajaksi. Piirikokouksessa käytettiin väärennettyjä kokousten pöytäkirjaotteita. Todellisuudessa kokouksia ei koskaan pidetty.

        Jan Vapaavuori on soveltumaton mihinkään julkiseen toimeen

        Vapaavuori on tuomittu 17-vuotiaana pahoinpitelystä kuukaudeksi ja viideksitoista päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982. Syy pojan pahoinpitelyyn oli Vapaavuoren mukaan se, että poika oli "kiusannut tyttöjä". Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisena varkauteen. Vuonna 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon.[1][2]


        Ja tenavatähti katalainen !
        Katainen esitti piirikokouksessa Siilinjärven kokoomusnuorten kokouksesta valtuutuksen. Hän myönsi myöhemmin, ettei kokousta pidetty. Hänen mukaansa hänellä oli joka tapauksessa edustusoikeus piirikokoukseen Siilinjärven kokoomusnuorten varapuheenjohtajana.

        Valtiosyyttäjä päätti jättää syytteen nostamatta Kataista ja neljää muuta henkilöä (Wille Berlin, Jukka Liukkonen, Juha Rannanheimo, Juho Romakkaniemi ) vastaan heidän syykseen luetuista lievistä väärennyksistä. Yhdistysten edustajien edustusoikeus perustui sellaisiin yhdistysten kokouspöytäkirjaotteisiin, joita vastaavia kokouksia ei todellisuudessa ollut pidetty, todetaan valtiosyyttäjän päätöksessä. Kokouspöytäkirjat eivät siten olleet yhdistysten kokousten antamia.

        Suvi Linden on tyhmä ja soveltumaton kansanedustajaksi ja ministeriksi.

        27. toukokuuta 2002 Ilta-Sanomat julkaisi uutisen, jossa kerrottiin kulttuuriministeri Lindénin myöntäneen valtionapua golfkentälle, jossa hän perheineen oli osakkaana. Lindén ilmoitti erostaan yllättäen eduskunnan kyselytunnilla torstaina 30. toukokuuta. Hän myönsi virheensä ja kertoi, ettei ollut tajunnut, että golfosake katsotaan sijoitukseksi, ennen kuin luki asiasta Ilta-Sanomista.[3] Jo ennen eroamispäätöstä tutkimuksensa aloittanut[3] oikeuskansleri Paavo Nikula antoi Lindénille huomautuksen virheellisestä menettelystä 12. kesäkuuta.[4] Ilta-Sanomien toimittaja Sanna Ukkola sanoi, että hän löysi tiedon ministerin kytkennöistä osin sattuman kautta. Hän oli tekemässä juttua Maskun golfkentän saamista avustuksista, mutta saikin Maskusta tiedon oululaisen Sankivaaran kentän huomattavasti suuremmista tuista. Ukkola päätti tällöin tarkastaa, oliko kyseessä ministerin kotikenttä, ja näin asia olikin. Tapauksen johdosta käytiin keskustelua myös esimerkiksi siitä, tuliko golfkenttiä yleensäkään tukea valtion varoin.
        Jos ministeri ei ymmärrä, että hän ei voi tukea omia firmojaan veronmaksajien rahoilla, hänen paikkansa ei ole hallituksessa.

        Jan Vapaavuori on soveltumaton mihinkään julkiseen toimeen

        Vapaavuori on tuomittu 17-vuotiaana pahoinpitelystä kuukaudeksi ja viideksitoista päiväksi ehdolliseen vankeuteen vuonna 1982. Syy pojan pahoinpitelyyn oli Vapaavuoren mukaan se, että poika oli "kiusannut tyttöjä". Vuonna 1984 Vapaavuori tuomittiin sakkoihin osallisena varkauteen. Vuonna 2001 Vapaavuori tuomittiin rattijuopumuksesta 11 430 markan sakkoihin ja ajokieltoon.[1][2]


        Sirpa Pietikäinen on myös rattijuoppo
        Pyrkiessään jatkoon vuoden 2003 vaaleissa Pietikäinen vetäytyi kampanjoinnista jäätyään kiinni törkeästä rattijuoppoudesta Hämeenlinnassa rautatieaseman pysäköintialueella. ”Selvin päin en olisi humalassa auton rattiin lähtenyt”, selitti Pietikäinen tapausta lehdistölle. Hämeenlinnan poliisin mukaan Pietikäisen veren alkoholipitoisuus oli yli 1,2 promillea, joka on törkeän rattijuoppouden raja.[3]

        Late Lapista. Sutkit Sörkkään Ry!


      • JA JATKOA EDELLISEEN !


        Kimmo Sasi on laillisuusmies

        Sasin ollessa matkalla vaalitilaisuuteen 5. maaliskuuta 2007 joutui hän auto-onnettomuuteen kolmostiellä Ylöjärvellä, jossa häneltä murtui solisluu sekä nilkka. Sasin auto ajautui vastaantulevien kaistalle. Nokkakolarin toisena osapuolena ollut Ikaalisista kotoisin ollut 70-vuotias mies menehtyi ja tämän 62-vuotias vaimo loukkaantui vakavasti.[6][7] Sasi itse ei muistanut kolarista mitään, mutta epäili väsymyskohtausta, joka johtui verenpaineen äkillisestä laskusta.[8] Tapausta tutkittiin liikenteen vaarantamisena, kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena.[9]
        Asia puitiin Tampereen käräjäoikeudessa lokakuussa 2007. Sasi tuomittiin kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 70 päiväsakkoon, mikä merkitsi hänen tuloillaan 6160 euron summaa. Lisäksi Sasi joutui korvaamaan 1200 euroa todistelu- ja ruuminavauskustannuksia.[10]




        Jari Vilen on ketku

        Pro gradu -skandaali Tammikuussa 2002 Oulun yliopiston selvitysryhmä totesi Vilénin pro gradu -opinnäytetyön olevan pääosin suoraa lainausta aiemmista teoksista ilman asianmukaisia lähdeviitteitä. Työryhmän mukaan vuonna 1989 hyväksytyn gradun tekstiosuuden 45 sivusta yli puolet on plagioitu. Työryhmä katsoi vastuun työstä olevan tekijällään, mutta myös Vilénin graduohjaaja ja tiedekuntaneuvosto saivat asiasta moitteita. Vilén ja hänen ensisijainen graduohjaajansa katsoivat, että gradu oli vallinneeseen käytäntöön nähden asiallisesti arvioitu jo sitä hyväksyttäessä ja Vilén vakuutti toimineensa vilpittömästi. Työryhmä totesi, että tutkielman hyväksymisen purkamiselle ei ole lain edellyttämiä perusteita. Kohun aloitti kirjoitus keskustalaisessa sanomalehti Suomenmaassa joulukuussa 2001.



        Olli-Pekka Heinonen on taitamaton ja tyhmä

        Hänen ollessaan liikenneministerinä Sonera osti Saksasta 3G-oikeudet noin 3,5 miljardilla eurolla tiettyihin taajuusalueisiin. Nämä osoittautuivat myöhemmin arvottomiksi. Tämä on Suomen teollisuushistorian suurin virheinvestointi. Valtion omistus Sonerassa oli liikenne- ja viestintäministeriön hallussa, mutta Suomen osakeyhtiölain mukaan yksi omistaja ei voi vaikuttaa yhtiön päätöksentekoon, jollei hän ole yhtiön hallituksessa tai toimivassa johdossa.
        Heinonen joutui asiasta suurimpaan vastuuseen ja lokakuussa 2001 hän ilmoitti jättävänsä politiikan ja siirtyi YLE:n ohjelmajohtajaksi. Oikeuskansleri Paavo Nikula selvitti Soneran kauppoja ja hallituksen toimintaa syksyllä 2002. Hän totesi päätöksessään, etteivät ministerit tai liikenne- ja viestintäministeriöiden virkamiehet rikkoneet virkavelvollisuuksiaan tai toimineet lainvastaisesti. Selvityksessä ei ilmennyt, että kaupoista olisi keskusteltu hallituksen piirissä tai hallituksen ja Soneran edustajien välillä.[2]


        Ben Zyskowicz

        Ben Zyskowicz on joutavanpäiväinen broileri-suunsoittaja ilman asioiden osaamista
        Saadakseen edes jotain näyttöä jostakin osaamisesta, Ben tunki itsensä surullisenkuuluisan vakuutusyhtiö Apollon hallitukseen. Siihen asti hän oli vain räksyttänyt ja haukkunut demareita kaikesta mahdollisesta. Myöhemmin hän laajensi toimenkuvaansa ja syyttti kaikesta mahdollisesta myös kepun jäseniä. Oikeaa työtä hän on tehnyt yhtä vähän kuin Erkki Liikanen.

        Apollossa tahtui kaikenlaisia asiakirjaväärennöksiä(kokoomuksen erityisosaamisen ala), vakuuksien puutetta yms. Koska se toimi laittomasti eikä pystynyt kattamaan sitoumuksiaan, muut isommat vakuutusyhtiöt lunastivat sen markkinoilta pois. Sellainen oli maan tapa silloin.

        Ben ei saanut linnatuomiota, vaikka oli firman hallituksessa. Ilkeästi sanoen oikeuden perustelut olivat sitä luokkaa, että Ben ei oikein ymmärtänyt missä oli mukana(yleistä kokoomuksessa, missä valtiovarainministeriksi pääsee kuutosen lyhyellä matematiikalla).
        Ben joutui maksamaan vain pienet korvaukset typeryydestään(sekin on tyypillistä kokoomukselle).

        Kanervasta ja Tiurasta ja Häkämiehestä en kirjoita mitään, ennen kuin poliisitutkimukset Novan osalta valmistuvat.

        Häkämiestä ei tiettävästi epäillä mistään rikollisesta. Sen sijaan on syytä epäillä, ettei hän ole puhunut totta NOVA/KMS-rahoituksesta. Asiasta ei nostettane syytettä, koska rahoituksen järjestämisestä ovat kärsineet vain kokoomuksen muut ehdokkaat. Sopivia pätevien tilalle?

        Kun kokoomuksen ja sen kansanedustajien moraalittomasta toiminnasta kirjoittaa, saa yleensä kirjoittaja haukut. Miksi? En ole syyllistynyt asiakirjaväärennökseen, rattijuoppouteen, gradu-kopiointiin enkä väkivaltarikokseen.


        Late Lapista. Konnat Konnunsuolle Ry !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten voi olla muun sukupuolinen?

      Ei mitenkään. Kyllä tämä Euroviisujen voittaja on selvästi poika eikä tyttö, eikä mikään muun sukupuolinen. Olen aina pi
      Maailman menoa
      523
      3085
    2. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      40
      1395
    3. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      51
      1241
    4. Kuka on Suomussalmen rikkain mies?

      Jättäkää nimi pois, mutta antakaa sen verran vinkkiä, ettei erehdystä voi tulla. Ammatti pittää mainita.
      Suomussalmi
      33
      1206
    5. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      165
      1186
    6. Olipa kärsimystä kuunnella Martinaa huomenta suomessa

      Voi hyvää päivää sitä ulostuloa ja mitä liibalaabaa päästi suustaan. Esim. Kaikki äidit tietää mitä se arki on, what, mu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      1129
    7. Volkkari olkoon tunniste....

      Ajattelen sua, en ole unohtanut. Vanhemmalle miehelle...
      Suhteet
      100
      1019
    8. Tiesitkö nainen että olen

      Tavattoman epävarma itsestäni. Pienikin takapakki tahaton tai tahallinen voi särkeä paljon ja vaikuttaa käytökseeni teh
      Ikävä
      41
      906
    9. Tunnusta pois

      Tykkäät katsella mua
      Ikävä
      60
      902
    10. Idän uskontojen viisaita tekstejä...

      ... luettuani tulin siihen tulokseen, että esim, sielunvaellusessa en halua syntyä satiaiseksi jonkun h...an perzeezeen.
      357
      804
    Aihe