Uusi gallup

RIOHJV

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huiputusta

      no niin, mitäs mä sanoin.
      kokoomuksen kannatus ei ole kokoomusomisteisen taloustutkimuksen "tutkimuksessa" pudonnut alle 10%, joten taas on vedetty kotiinpäin ja tosi rankasti.
      ei taloustutkimukseen todellakaan voi luottaa, huijataan pokkana päin naamaa.
      kokoomuksen teot neljän vuoden aikana hallituksessa äänestäjiä kohtaan on niin rumaa, että kannatus todellisuudessa ei voi olla yli 10% luokkaa.

    • VesaKaitera

      Vastausprosentti oli van 57.4, mikä on aivan harvinaisen alhainen, ja merkitsee sitä, että usean suuren puolueen potentiaalisista kannattajista suuri osa on siirtynyt katsomoon ottamatta tässä vaiheessa kantaa pelaajien siis puolueiden suorituksiin ja vaalilupauksiin.

      Keskustan kannatus oli selvästi eniten laskussa, ja syy lienee tuon keppanagaten, joka lyhytaikaisuudestaan huolimatta hytkäytti suomalaisia selvästi. Kieltolakimeiningillä ei ole kovin suurta kannatusta Suomessa, Keskustan alkuperäistä ehdotusta kannatti tiettävästi vain 10% suomalaista, Keskustan äänestäjistä toki tuplaten tuo määrä.

      • huijaustutkimusOY

        Taloustutkimus ei nauti enää puolueettoman tutkimuslaitoksen luottamusta. Kentällä on nyt sellainen pöhinä, että Keskusta on saanut lisää tuulta purjeisiinsa, kun äänestäjät tajunneet, että tuon kohu oli kokoomuksesta alunperin laukaistu. Myös PS on noussut jo ohi kokoomuksen, joka on jäänyt jo neljänneksi ja toisin kuin mitä Taloustutkimus väittää, sen kannatus hupenee koko ajan. Siksi siellä nyt venkoillaan ja vedätetänn tuota vastausprosenttiakin alas, että karu totuus ei äänestäjille paljastu.


      • VesaKaitera

        HuijaustutkimusOY kirjoitti: "Taloustutkimus ei nauti enää puolueettoman tutkimuslaitoksen luottamusta."


        Kylläpä vain nauttii. Yle jatkaa Taloustutkimuksen asiakkaana. Jos Taloustutkimus ei nauti Sinun luottamustasi, niin so what?


        HuijaustutkimusOY: "Kentällä on nyt sellainen pöhinä, että Keskusta on saanut lisää tuulta purjeisiinsa, kun äänestäjät tajunneet, että tuon kohu oli kokoomuksesta alunperin laukaistu."


        Uskomatonta roskaa. On täydellisen turhaa kehitellä teorioita aivan tyhjän päälle.


        HuijaustutkimusOY Myös PS on noussut jo ohi kokoomuksen, joka on jäänyt jo neljänneksi ja toisin kuin mitä Taloustutkimus väittää, sen kannatus hupenee koko ajan. Siksi siellä nyt venkoillaan ja vedätetänn tuota vastausprosenttiakin alas, että karu totuus ei äänestäjille paljastu."


        Joutavanpäiväistä jankkausta, jolle et ole esittänyt minkäänlaisia perusteluja. Mikä on se mainitsemasi kenttä? Miten Sinulla olisi siihen sellainen tuntuma, jota muilla ei ole? PS ei pysty nousemaan ohi Kokoomuksen, koska PS:n jäsemäärä on vain vajaa neljännes Kokoomuksen jäsenmäärästä, ja koska PS:n sisäinen tilanne on juuri nyt kaikkea muuta kuin hyvä. Taustallahan on se tunnettu tosiasia, että Timo Soini pyrkii petaamaan puolueelleen paikkaa seuraavassa hallituksessa ,ja yrittää siksi panna aisoihin pahimpia EU-änkyröitä, ja tämä lamaannuttaa PS:n kenttää, joka on huomattavan EU-vastainen.

        Kreikasta olii voinut tulla PS:lle eräänlainen pelastuspaketti, joss Kreikka olisi pakotettu eroamaan euroalueesta. Nyt ei niin ilmeisesti käy. PS yrittää esittää, ettei Kreikka tule koskaan maksamaan velkojaan, mutta tämäkään ei välttämättä toteudu. On täysin mahdollista, että Kreikka lopulta maksaa kaikki velkansa, koska se kyllä pystyy siihen, jos vain tahtoo. Nyt onkin siis kysymys siitä, tahtooko se sitä riittävän paljon.


      • huiputusta

        Joo, sinä olet sitä mieltä, joten so what.
        Mutta kun Ylekin on menettänyt luottamuksensa, ja syy on on juuri se että Yle käyttää kokoomusomisteisen manipuloimalla "tutkimuksiaan" tekevän Taloustutkimus Oyn sumutusgalluppeja.
        Ylessä on kokoomuslainen pääjohtaja, kokoomusenemmistöinen hallintoneuvosto ja kokoomuslainen uutispäällikkö, jotka jostain kumman syystä, haha, käyttävät Taloustutkimusta muka virallisena ja oikeudenmukaisena tahona uutisoinnissaan.


    • jotain_järkeä

      Tää on sentään oikea gallup. Täällä pyörii yhden hullun toimesta paljon hullut tekaisemia galluppeja.

    • surenminäkin

      Ei auta keskustaa vaikka Sipilä avautuu surussaan.
      Kansa ei tykkään yksityisasioiden tuomista vaalityöhän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      256
      2597
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1705
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      77
      1529
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1343
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1252
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1192
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1096
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      107
      975
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    Aihe