Vaimo säännöstelee seksin määrän

seksi_palkintonako

Vaimoni on viimeisen puolen vuoden aikana ruvennut tosi tiukaksi seksin suhteen. Hän on mm. linjannut, että seksiä ei tipu, jos:
- En tee kotitöitä
- En tule kotiin ennen 24 käydessäni kavereiden kanssa viikonloppuna ulkona

Eilen oli taas siivouspäivä ja homman kulku oli se että jos hoidan hommat niin pimppiä irtoaa. No, hoidin siivouksen ja oli kyllä mahtavaa päästä vaimon kimppuun sen jälkeen.
Lisäksi on joskus sanonut tällaisia "pikkusääntöjä" että jos ei ostella tarpeeks usein uusia vaatteita hänelle niin rintaliivit pysyy seksin aikana päällä, enkä saa riisua niitä (tietää että olen aivan hulluna hänen tisseihin)

Olen kahden vaiheilla. Toisaalta olen onnellisempi kuin koskaan. Teen aina kaiken mitä vaimo ja haluaa ja vaimo antaa ihanan paljon pimppiä ja tissit saan nähdä paljaana joka kerta... Olen vaan jostain kuullut, että tämmöinen ei olisi hyvä parisuhteelle, Onko tämä siis pitemmän päälle hyvä tapa jatkaa?

22

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kierrätykseenkö

      Meillä taas mies on alkanut säännöstelemään seksiä, enkä ole saanut edes mitään perusteluja. Viimeisen puolen vuoden aikana laiskistunut huomattavasti. Tällä tavalla tehdään niitä kiukkuisia akkoja.

    • 7166

      Tuttua tarinaa jo vuosien ajan. Päätös on täysin vaimoni varassa. Hän tietää tarpeeni ja näkee ilmeistäni ja eleistäni mielialani.
      Omat tuntemuksensa tietää parhaiten itse.
      Tavallisimmin joko kehoittaa siirtymään makuuhuoneen puolelle tai, minun ollessa lueskelemassa päiväpeiton päällä, tulee sinne munkuamaan.
      66-ikäisenä hänen "kierroksensa" ovat joka tapauksessa alhaisemmat kuin minun.
      Meille tämä on ollut hyvä järjestely. Kumpikaan ei turhaudu ja kumpikin tietää missä mennään.

    • Ikisinkkumies

      Jätä tuollainen pihtari. Seksin eri pidä olla mikään kiristysväine. Kotitöitä pitäis kyllä miehen muutenkin tehdä.

      • emäntä_vaihtoon

        Kyllä mies tekee kotitöitä mielellään, jos seksi ei ole mikään palkinto. Muutenkin kuulostaa tuo nainen ihan mielenvikaiselta. Maailmassa on terveitäkin naisia. Jos tuollaisen helmoihin jää, on jo miehessäkin vikaa. Ehkä kyseessä atm.


    • EiATM

      Vaimos ei taida olla ihan psyykkisesti terve? Kuka rakkaimmaltaan alkaa kiristämään seksin määrällä ja luo outoja sääntöjä? Oletteko ihan oikeassa tasavertaisessa suhteessa? Kerro että seksi avioliitossa kuuluu asiaan ja tykkäät tehdä kotiöitäkin mutta tuollainen säännöstely ja kiristys saa loppua nyt.Jos jatkuu-olet antanut hirviön tulla kotiinne..Ajattele miten hän kiristäisi lapsilla myöhemmin(jos niitä tulisi)

    • Minusta aloittaja vaikuttaa tyytyväiseltä tilanteeseensa. Jotkut tuntevat turvallisuuden tunnetta ja kieroa nautintoa alisteisesta asemastaan. Minullakin on yksi kaveri, joka on aina seurustellut justiinamaisen äidinkorvikkeen kanssa, jota me muut olemme selän takana naureskelleet.

    • Keksittyä

      Tää on kyllä keksittyä tarinaa!! Joku keskenkasvuinen poika on tämän kyhännyt :D

    • colt45

      Kiristäminen on tavallista. Normaalistihan naiset odottavat mieheltään siivoamista tai jotain muuta sanomatta siitä mitään ja kun eivät sitä saa, niin pidättäytyvät seksistä.

      Vaimosi on oikeastaan hieno poikkeus sääntöön, sillä hän on kertonut suoraan mitä tarvitsee. Minusta tuo vaikuttaa peliltä, jossa on mukana huumoria ja kekseliäisyyttä, ja jossa vaimosi toimii pelinohjaajana. Toisin sanoen hän on löytänyt metkan tavan, jolla hän on saanut siivoamisen tuntumaan sinulle esileikiltä. Siivoaminen varmaan tuntuu hauskemmalta kun siitä on luvassa mieluisa palkinto.

      Yhteenvetona sanoisin, että vaimosi vaikuttaa rehelliseltä ja suoralta, ja hänellä on huumorintajua, ja vaikutat pitäväsi seksistä hänen kanssaan - joten mitäpä valittamista sinulla on ainakaan niin kauan kun hän pitää lupauksistaan kiinni?

    • uyiuhioi

      Mitä ihmettä, eihän tuo ole normaalia!!!!! Oletko koskaan miettinyt, että vaimosi ei taida itse haluta seksiä ollenkaan? Hän käyttää sitä vain palkintona sinulle. Vähän kuin kiltille ja tottelevalle koiralle annetaan herkkupalaa. Mutta mitä vaimosi itse saa seksistä? Tuskin yhtään mitään, koska on valmis olemaan täysin ilman, jos sinä et tottele. Tätä puolta asiasta kannattaa miettiä. Eihän vaimosi tuollaisia ukaaseja esittäisi, jos itsekin nauttisi seksistä....

      Toisekseen teillä on määräysvalta täysin kallellaan. Parisuhteessa pitäisi olla kaksi tasa-arvoista aikuista. Ihmisiä jotka saavat itse päättää miten ja koska mitäkin tekevät. Tietenkin parisuhteessa saa myös ilmaista toiveitaan ja odotuksiaan. Vaimollasi on ehdottomasti oikeus toivoa, että sinä osallistut kotitöihin siinä missä vaimokin. Mutta ei vaimollasi ole oikeutta sinua töihin määrätä tai uhkailla. Toisaalta olet laiska ja saamaton, jos et kotihommista huolehdi. Mutta etkö saa tehdä niitä silloin kun sinulle sopii? Ilman mitään uhkailuja siitä, että seksiä ei tipu. Tekisit hommas siksi, että sinun kuuluu. Se on osa normaalia elämää. Ei niitä hommia tehdä siksi, että vaimo uhkailee.

      Vaimosi toiminta on henkistä väkivaltaa. Samalla hän tekee haittaa myös itselleen, koska on selvästikin unohtanut tyystin olevansa myös itse seksuaalinen olento. Se on sääli.:(

      Edellinen kirjoitti, että asiassa on humoristinen puoli. Voi ehkä ollakin, mutta kirjoituksesi perusteella ei vaikuta siltä. Kokeile. Ensi kerralla sanot vaimollesi, että et aio siivota nyt, vaan vasta huomenna, koska nyt harrastatte herkullista seksiä kaikessa rauhassa ja alastomuudessa. Jos vaimo kieltäytyy ja nalkuttaa että ensin pitää siivota, niin silloin on vakavan keskustelun paikka. Seksi ei saa olla henkisen vallan väline! Vaimon pitää oppia ilmaisemaan toiveensa ilman uhkailua.

    • hohohoo. no jos tykkää hallinnasta niin mikäpäs siinä.mutta ei oo aikuisen ihmisen homma kiristää seksillä.minä sanoisin varmaan aika äkkiä että kyllä saan muualtakin,jos tuollaista peliä olisi.parisuhteeseen ei kertakaikkiaan kuulu kiristys.eri asia on se,jos tehdään yhteiset säännöt.ymmärrän toki naisen näkökannan koska olen itsekkin nainen,että siivottu koti on kiva,mutta en jumankauta kuunaan voisi sillä kiristää ukkoa.jos siivoon yksin,voi tosin olla ettei jaksa enää sekstailla :D

      • 7166

        >p-pilkku. Minä lähestyn asiaa toisesta vinkkelistä. Ilman pyyntöjä tai kehoituksia hoidan suurimman osan kotitöistä koska minä inhoan niitä vähemmän kuin vaimoni ja sapuskoiden suunnittelussa, tarvikkeiden hankinnassa ja ruuan valmistuksessa minä olen taitavampi ja kiinnostunut.
        Ajatuksena myös on yrittää tehdä vaimoni olo mukavaksi ja miellyttäväksi ja viestiä puuhastelullani oma tunteeni yhteiselostamme.
        On kivaa olla yhdessä.


      • kertomasi perusteella sulla ei pitäis olla siis syytä valittaakaan?vai mikä oli pointti?Eiks se noin niinkuin pitäis mennäkkin,että vähän taipumusten mukaan duunaillaan kotona?mut seksi palkintona tai rangaistuksena ? Mä voin kyllä sanoo suoraan jos ei oo mitään fiilistä,ei tarvii mitään kikka kakkosia tehdä saadakseen.

        minä kommentoin tuolle aloittaja-paralle,jolla on selkeesti seksillä hallitseva puoliso.se ei oo ihan tervettä.


    • Jostainkumman

      syystä on tullut törmättyä enemmän seksihaluttomiin kuin halullisiin naisiin. Esim. Ensimmäinen avovaimo kun alkoi parikymppisenä käyttämään vielä e-pillereitä niin hävisivät ne vähätkin halut häneltä. Kummallisinta oli kun hänet sitten "töitä" tehtyäni sain yhdyntään hän tykkäsi siitä ja nautti. Kesti se sitten 2 minuuttia tai puoli tuntia. Sittenpä olin jälleen ilman jopa viikkoja.
      Kylläpä vttutti kun vieressä on tosi hyvännäköinen nainen ja koskee ei saa. Sitten kun lapset tulee siihen arkeen niin miehelle ei ole oikein muuta käyttöä kuin mattojen piiskauksessa.

      Kokemukseni on että kyllä useimmat naiset käyttää seksiä vallanvälineenä. Monet ehkä tietämättään.

    • ajattelinvaanniin

      En usko että on kaunis nainen tolla aloittajalla. Ruma nainen haluaa seksiä pitää vallan välineenä että muka olisi haluttava

    • ikuinen_riesa

      Kaikki naiset alkavat pihtaamaan ja kiristämään seksillä jossain vaiheessa avioliittoa, toiset heti alusta asti, toiset muutaman vuoden viiveellä

      • Stellaria

        Sitä odotellessa... Minulla ei ole ollut tarvetta pihdata tai kiristää. Haluan hyvää seksiä ja saan sitä. Miksi kiusaisin itseäni? On toki kiva, kun mies siivoaa, mutta jos täytyisi valita imurin ja sen toisen varren välillä, eipä kauan tarvitsisi miettiä.


      • ai-nimimerkki

        En ole tähän päivään mennessä törmännyt moiseen kiristykseen. Enkä usko koskaan törmäävänikään, koska lopetimme seksin jo vuosia sitten.


    • ajomieseikiirehdi

      juu ex vaimo harrasti kanssa samaa jos en siivonnut niin ei antanut painaa, kostin sen sitten käymällä vieraissa ja olin sitten kotona kuin en olisikaan ja se vitutti sitä ku se ei tiennyt että panin esim meidän lastenhoitajaa joka oli silloin 17v, sain myös siltä pyllyä kun se ei ollut poikaystävänsä kanssa onnistunut siinä, oli makeaa laskea takaapäin nuorta tyttöä pyllyyn joka oli siis korkkaamaton.

      • röh_

        Sairas sika!


      • pano.mies

        höpsis


    • Kaupankäyntiä

      Tällaiset pelit ovat tyypillisiä "pikkuvaimolle", joka ei muuten tunne olevansa tasavertainen miehensä kanssa. Puhuisin vaimon kanssa vakavasti, onko seksi hänelle kaupankäynnin väline vai haluaako hän sitä oikeasti. Tämä pitää kuitenkin tehdä hellästi, ei ilkeästi, ja varmistaa, että hän tietää olevansa upea, rakastettu nainen, jonka ei tarvitse palata valtapelejä. Kotitöistä voi sopia muutenkin, ja perheen rahankäytön suunnitella yhdessä niin, että vaimolle jää taloudelliseen tilanteeseen nähden kohtuullisesti rahaa omiin mielitekoihin. Siinäkin tapauksessa, että aloittaja haluaa jatkaa nykyisellä tavalla ja saada seksiä palkintona, keskustelu voisi puhdistaa ilmaa.

    • N29

      Et sitten vissiin muuten tekisi kotitöitä tai tulisi kotiin ajoissa, ellei olisi seksiä tiedossa?
      Olisit kiitollinen tosiaan siitä, että tiedät tasan tarkkaan mistä kenkä puristaa, eikä syynä olisi vain vaimosi mystinen haluttomuus johon ei oikein syytä löydy millään.
      Tietysti vaimosi saattaisi vaikka itsekin olla spontaanimpi seksin suhteen, jos noista kotitöistä, kotiintuloajoista yms. ei edes tarvitsisi vääntää kättä, vaan molemmat tekisivät juuri niinkuin on yhdessä sovittu. Se "ei hyväksi parisuhteelle" liittyy varmastikin siihen, että vaimosi näkee seksin vain vallan välineenä ja hänen oma aloitteellisuutensa tuhoaisi viimeisetkin vaikutusmahdollisuudet. Eli, jos olet huolissasi siitä, että seksistä tulee pelkkä palkitsemisen väline, niin anna vaimollesi muitakin vaikutusmahdollisuuksia ja sopikaa asioistanne yhdessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1914
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1756
    7. 124
      1722
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe