Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ihmisten turvallisuudella ei väliä kun mamut tekee

Mare67

HS poisti Helsingin Tapanilan raiskaajien maahanmuuttaja taustan.http://www.hs.fi/kaupunki/a1305936194563?ref=hs-top4-2

Kantasuomalaiset pojat eivät jengiraiskaile tyttöjä ja/tai naisia, kyseessähän ovat meidän rikastuttajat. Muistakaa äänestää oikein. Seuraavaksi on vaimosi tai joku muu tuttusi rikoksen uhri!

20

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mare67
      • rotu-realisti

        Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää tosiasiat: Mitä Suomi tekee maahanmuuttajilla? Mitä Suomi tekee Somaleilla?

        Suomi tekee sen, että veroaste ja järjestyshäiriöt nousevat. Tämä tosiasia huomioon ottaen on hyvin vaikea käsittää vihreidenkin intohimoa ottaa tänne kaikki maailman "apua" tarvitsevat ihmiset.

        Todellisuudessa "apua" tarvitsevat ovat rahaa tarvitsevia pummeja, toisten rahaa tarvitsevia pummeja.

        Suomessa suomalaisten pitäisi avata silmät, kohta on myöhäistä. Ja kiihkottomasti ihan totta.


    • näitäkölisää
      • äänestän244

        5.4.2015 22:10
        Uusi

        Ihmettelen noiden tätien järjenjuoksua vai pelkäävätkö.

        Ensin menee läpi valhe jossa kerrotaan heidän kulttuuriin kuuluvan hankkia joka lapselle uudet lastenvaunut-> Onko kukaan nähnyt somaliassa tai muualla itä afrikassa lasten vaunuja kadulla, kyllä ne lapsensa on kantaneet selässä tai edessä.

        Luettuani sen kuinka fatta antoi yksityslääkärille 8600€ maksusopimuksen kultaisista hammaspaikoista. Jus joo, onkohan sekin tosi tarinaa. Sillä miten, jos heillä on omassa maassaan mahdollisuus hankkia kulta paikat ---tulevat tänne elintasopakolaiseksi.

        Meidän nuoriso, vanhukset, koulutus kaikesta supistetaan jotta loiset saa valita ja ajaa meidät reservaatiin. tämä on totinen tosi.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Ruotsalainen kansankoti on viime vuosikymmenten aikana ottanut vastaan enemmän maahanmuuttajia kuin yksikään muu Pohjoismaa. Maahanmuuton vaikutusten arviointi on Ruotsissa ollut kuitenkin lähes mahdotonta. Suomen Perusta –ajatuspajan tilaamassa Kansankodin kuolinvuoteella -raportissa arvioidaan monikulttuurisen Ruotsin vaiettuja varjopuolia.

      https://www.suomenuutiset.fi/suomella-viime-hetket-valttaa-ruotsin-virheet-maahanmuutossa/

      Suomi on maahanmuuton suhteen nyt siinä tilanteessa kuin Ruotsi parikymmentä vuotta sitten. Simon Elon kirjoittamassa Kansankodin kuolinvuoteella – raportissa pohditaan, mitä Ruotsissa on tehty ja mihin ongelmiin liberaali maahanmuuttopolitiikka voi pahimmillaan johtaa.

      http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/03/Kansankodin-kuolinvuoteella-pdf1.pdf

    • Halla-ahon_äänestäjä

      Maahanmuuttokeskustelu käynnisttyy, mamujen maahantuonti kyseenalaistuu, Perussuomalaiset puuttuvat asiaan, suomalaisten puolesta mamutusasioissa

      KUKKAHATTU TUO SUOMEEN SYRJÄYTYMÄÄN IHMISIÄ, JOTKA TEKEVÄT RIKOKSIA JOITA EHKÄ EIVÄT TEKISI KOTIMAASSAAN. KUKKAHATTU VETOAA ÄLYVAPAALLA ARGUMENTILLA "tekee ne suomalaisetkin", mutta fakta on, että MAMURIKOKSET LOPPUVAT KUN MAMUJA EI MAAHANTUODA

      Perussuomalaisten poliisikansanedustajat Pasilan ryöstöstä: Hyssyttelyn on loputtava

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaisten-poliisikansanedustajat-pasilan-ryostosta-hyssyttelyn-loputtava/

      – Videolle kuvattu ryöstö on aivan tyyppiesimerkki syrjäytyneiden somalinuorten tekemästä katuväkivallasta. Tekijöinä on aina 3-4 nuorta, ja uhriksi valikoituu usein noin nelikymppinen mies – sellainen josta katsotaan, että tälle voisi joukolla pärjätä. Tilanne alkaa tupakan pummaamisella, ja jos oikein nöyränä suostuu tarjoamaan, niin hyvässä lykyssä selviää sillä. Mutta jos tupakkaa ei ole tai sitä ei halua antaa, alkaa tulla nyrkkiä ja kenkää, kertoo Packalén

    • Halla-ahon_äänestäjä

      EU SUUNNITTELEE TAAKANJAKOA, JOSSA RUOTSIN MASSIIVINEN MAMUTULVA (ei riitä asunnot, koulut, opettajat, terveydenhoito, eivät verorahat enää) SIIRRETÄÄN SUOMEEN HALLINNOLLISELLA MENETTELYLLÄ. Silloin on tärkeää, että Perussuomalaiset istuvat hallituksessa estämässä tämän.

      Tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees), Halla-aho kertoo suunnitellusta taakanjaosta, joka toisi massiivisesti uusia mamuja Suomeen http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

      SUOMESSA VIIME HETKET VÄLTTÄÄ VIRHEET RUOTSIN MAAHANMUUTOSSA. Presidentti Obama lähetti edustajansa Ruotsiin tutkimaan juutalaisvaistaista liikehdintää, jonka Ruotsi on aiheuttanut muslimisaatiolla tuomalla maahan radikalisoituvia (MIELENKIINTOINEN TILANNE, YLE, JOKA YLEENSÄ KOPIOI LAISKANA RUOTSIN UUTISIA ON VAIENNUT TÄSTÄ TYYSTIN, KOSKA YLE, HESARI JNE. PYRKIVÄT VAIENTAMAAN MAMUTUSKESKUSTELUN SUOMESSA)

      Obaman lähettiläs Ira Forsman toteaa, että Ruotsissa juutalaisilla on todellinen vaara tällä hetkellä ja että Ruotsissa esim. muslimikaupungissa Malmössä on juutalaisviha suurta http://www.sydsvenskan.se/malmo/judehatet-annu-stort-i-malmo/
      Judehatet ännu stort i Malmö. USA-sändebudet mot antisemitism Ira Forman anser att politikerna tydligare måste tala om vem som står för judehatet i Malmö. – Vi måste vara uppriktiga: Det är en liten minoritet inom den muslimska gruppen som attackerar judar. Ira Forman kommer till Malmö i en tid när antisemitismen breder ut sig i Europa. Efter flera terrordåd känner även svenska judar att hotet mot dem blir allt mer påtagligt. Toulouse: en rabbin och tre barn dödas av en islamist. Paris: fyra judar dödas i en kosherbutik. Köpenhamn: En man dödas när en islamistisk terrorist slår till mot en tolvårig flickas bat mitzva-fest. I Malmö handlar det än så länge om "vardagstrakasserier": Vandalisering, klottrade hakkors och glåpord: "Judesvin".

      RUOTSIN TILANNE VÄLTETTÄVISSÄ

      Lue Simon Elolta, kuinka Ruotsin hyvinvointiunelma upposi mamutukseen https://www.suomenuutiset.fi/monikulttuurisuuden-vaikutukset-lansinaapurissa-kuinka-ruotsi-hautasi-hyvinvoinnin-unelman/ Uuden Ruotsin pääkaupunki. Malmön kaupunki on Ruotsin kolmanneksi suurin kaupunki ja usealla mittapuulla esimerkki ruotsalaisen monikulttuurisuuspolitiikan epäonnistumisesta. Sydsvenskanissa toukokuussa 2013 julkaistun tutkimuksen mukaan viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana töitä tekemättömän tai opiskelemattoman väestön määrä on Malmön työikäisen väestön keskuudessa on noussut 13,9:stä yli 24:ään prosenttiin. Joka neljäs malmöläinen ei tee kaupungin silmin katsoen yhtään mitään.

    • 069545743345

      Nora Jama tervehtii raiskattua suomalaisnaista otsikolla ”Somalinaisen vilpittömät terveiset rasisminvastaisella viikolla!” http://aijaa.com/MsIb8o
      Luitko? Pistikö vihaksi? Allekirjoita adressi Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkottaminen osoitteessa https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970
      Kannatusilmoituksia on koossa 70 % vaaditusta 50 000:sta, joten paljon lisää tarvitaan, nyt on toiminnan aika!

    • ikihippi

      Tämä oli se olki joka katakaisi suomi kamelin selän. Vihdoinkin havahduttiin huomaamaan mihin kuseen ollaan jouduttu.
      Jos näitä somali poikia sada vastaamaanrikoksestaan kunnon kapulalla, niin suomi ei enää ole oikeus valtio.

      • otemporaomore

        22.3.2015 16:57

        Kyllä pistää VIHAKSI tuo viranomaisten SAAMATTOMUUS ja LÄSSYTYS kun lukee RIKOS-UUTISIA raiskauksista ,väkivalta tapauksista,taskuvarkauksista ,mummojen-ja vaarien ryöstelyistä ja asuntomurroista joita täällä tehtaillaan ,varsinkin kun tekijöillä on ETNISTÄ TAUSTAA niin meidän viranomaistet HALVAANTUU täysin alkaa hyssyttely ja vähättely kuten tuo PASILAN HAKKAUS tapaus ,pääsivät vapaaksi samantien taisi olla kiire PERJANTAI-RUKOUKSIIN ?? Ja entäs ESPOON ISIS -tapaus ?? Olisi mukva tietää kuinkahan monta ASUNTO-MURTO ja TASKUVARASJENGIÄ tääläkin hetkellä kiertelee maassamme pahanteossa ,POLIISIEN samaan aikaan pyöritellessä sormiaan ja hokien että EI MEILLÄ EI MEILLÄ .Ainoa mihin niillä tuntuu aika ja resurssit riittävät on ettei SOME-saiteilla vaan kirjoiteta MUSLIMEISTA rumia ja KIIHOTUTA KANSANRYHMISTÄ(somalit) EI MUUTA KIITOS!!!!


    • rotu-realisti

      Hakkasivat 91 v sotaveteraanin
      Miten noita mamuja ei saada kuriin, eikä kotikasvatuksensa opeta minkänlaista moraalia. Olen luullut että siellä omassa maassaan kunnioittavat vahoja ihmisiä, sukupuoleen katsomatta. Myös meillä on historia joka arvostaa vanhoja, elämää kokeneita ja oikesti leipänsä ansainneita asukkaitamme. Oli ne sukulaisia tai ei.

      Oikeudenmukaisuus pitäisi toteutua myös heidän hakkaajien kohdalla. Ettei käy kuten niille viidelle Tapanilassa, jotka luulevat olevansa suuria sankareita. Eivät tunne minkäänlaista syyllisyyttä.

      Totus on tämä, enkä koe syylisyyttäs iitä, että uskallanm kirjoittaa heidän olevan kaukana todellisuudesta, jonka sissäsiittoisuus on aiheuttanut. Toinen on se että elävät kuin vllit, vieden meidän mamme kadotukseen. EIKÄ PÄÄTTÄJÄT TEE MUUTOSTA muutos on tapahduttava pian karkoituksen muodossa. Eikä ainuttakaan afrikan asukasta enää tänne. Muka pakolaisena, työperäisenä muutajana. Sorvin ääreen siitä virkavalta. KOTI USKONTO ISÄNMAA.

      Minne ne on unohtuneet.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      HALLA-AHON UUSIN 26.3.2015 PAKKOMAMUTUS LÄHESTYY
      https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/748071178646412

      http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      PAKKOMAMUTUS LÄHESTYY, TULONJAKOUNIONI EU AIKOO ESITTÄÄ TAAKANJAKOMEKANISMIA

      VIIMEINEN HERÄTYS, ELLET USKO TÄTÄ NYT, SAAT HEITTÄÄ HYVÄSTIT HYVINVOINTIVALTIOLLE, EU on tulonjakounioni, joka jakaa Suomen sosiaaliturvan TAAKANJAKOMEKANISMILLA kehitysmaista tuleville, joita entiset kolonialistivaltiot eivät halua elättää, mutta joissa maissa ne pitävät yrityksiään vanhaan malliin ansainten

      VAALITILANTEESSA ON NYT SELVINNYT, ETTÄ MAMUTTAJAELIMET KUTEN PÄÄMEDIA YLE, HESARI JA MTV3 EIVÄT AIO KESKUSTELLA EU:N SUUNNITTELEMASTA TAAKANJAKOMEKANISMISTA ELI PAKKOMAMUTUKSESTA JA SEN AIHEUTTAMISTA MASSIIVISTA TULONSIIRROISTA POIS SUOMALAISTEN KÄYTÖSTÄ vaan leikkauslistoista ja sen kaltaisista

      Keskeinen ongelma taakanjakomekanismissa on se, miten sijoitetut pakolaiset saadaan pysymään heille osoitetussa jäsenmaassa. Lähes puolet kaikista turvapaikanhakijoista menee tällä hetkellä Ruotsiin ja Saksaan, ei siksi, että nämä maat olisivat sijaintinsa puolesta helposti saavutettavissa, vaan siksi, että ne ovat houkuttelevampia kuin muut

      EU:n mallissa esim. Viron tulisi vastaanottaa vuosittain 1500 pakolaista, kun maahan jätetään tällä hetkellä n. 60 turvapaikkahakemusta vuosittain. Virosta pääsee lautalla Suomeen ja Ruotsiin.

      Tohtori Jussi Halla-aho on maahanmuuton asiantuntija ja istuu näiden asioiden kanssa täysipäiväisesti LIBE-valiokunnassa EU-parlamentissa (Civil Liberties, Justice and Home Affairs, European Parliament / Committees), Halla-aho kertoo suunnitellusta taakanjaosta, joka toisi massiivisesti uusia mamuja Suomeen http://www.halla-aho.com/scripta/eu_maahanmuutto_taakanjako.html

      https://www.facebook.com/jussi.hallaaho/posts/748071178646412 Lähtökohtana on, että Italian käynnistämät ja EU:n jatkamat meripelastusoperaatiot Välimerellä eivät ratkaise siirtolaispainetta vaan ainoastaan houkuttelevat lisää ihmisiä merelle. Kun vuonna 2013 keskisen Välimeren yli tuli 45 000 ihmistä, vuonna 2014 luku oli 170 000, ja tahti on jatkunut samanlaisena tänä vuonna. ICMPD:n mallissa esim. Viron tulisi vastaanottaa vuosittain 1500 pakolaista, kun maahan jätetään tällä hetkellä n. 60 turvapaikkahakemusta vuosittain. Virosta pääsee lautalla Suomeen ja Ruotsiin.

      KUUNTELE JA KATSO PERUSSUOMEN MAAHANMUUTTOPOLIITTINEN OHJELMA https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/lzyq5j22

      HYÖDYT MAKSIMOITAVA JA HAITAT MINIMOITAVA,TURVAPAIKAT EIVÄT OLE TARKOITETTUJA SIIRTOLAISUUTEEN, TYÖPERÄINEN ON ERI ASIA KUIN PAKOLAIS- JA TURVAPAIKKAPOLITIIKKA,HYVINVOINTIVALTIOTA EI VOIDA YLLÄPITÄÄ AVOIMILLA RAJOILLA,EDISTYKSELLINEN VAPAA SUOMI MUTTA EI VAPAAMATKUSTAJILLE

      https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/
      http://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2013/04/ps-maahanmuuttopoliittinen_ohjelma_2015_v3.pdf

      Avokätinen hyvinvointivaltio houkuttelee paljon mamuja ja maksaa paljon verorahoja. Korkeat verot eivät houkuttele osaajia. Elintasosiirtolaisuus luo slummeja eikä kestäviä ratkaisuja. Mamutus heikentää huoltosuhdetta, koska kouluttamattomat eivät löydä työtä. Hyvinvointivaltion rahoituspohja romahtaa. Pakolais- ja turvapaikkapolitiikka on pidettävä erillään työperäisen maahanmuuton hallinnoinnista.

      HYÖDYT MAKSIMOITAVA JA HAITAT MINIMOITAVA, TURVAPAIKAT EIVÄT OLE TARKOITETTUJA SIIRTOLAISUUTEEN, TYÖPERÄINEN ON ERI ASIA KUIN PAKOLAIS- JA TURVAPAIKKAPOLITIIKKA, HYVINVOINTIVALTIOTA EI VOIDA YLLÄPITÄÄ AVOIMILLA RAJOILLA, EDISTYKSELLINEN VAPAA SUOMI MUTTA EI VAPAAMATKUSTAJILLE

    • eisomaleitatänne.enää

      Suunnillen hieman yli kahdenkymmenen vuoden aikana jolloin olen liikkunut täällä etelä suomessa ja etenkin pääkaupunki seudulla kulttuuri ym riennoissa, en ole nänhyt ainuttakaan mamua niissä.

      Teatteri, urheilutilaisuudet, kirjasto, taidenäyttelyt, museoiden erikois esitykset ja elokuva teatterin katsomo. Minkäänlaiset näyttelyt eivät kiinosta. Mutta kun halutaan perustaa oma valtio valtioomme ollaan repimässä rajoja kaikkeen siihen mihin me (vietä toistaiseksi) valtaväestö ollaan totuttu. Me käymme julkisesti, uimahallissa, emme vaadi virkistys matkoja yhteiskunnan varoilla - vaan olemme matkustamatta jos ei löydy rahaa. Heille pitää rakentaa kerros talot niihin lisättyine tykötarpeineen joihin ovat siellä somaliassa totytuneet. Kute esim. lautas antennit. Taulutelevio seinä ja keittiö ihan omituiseksi. Kuinka tämä on mahdollista, kun nuorisolleme ei ole ainutttakaan luukkua näyttää... Vahhukset makaavat paskaisissa vaipoissa makuhaavoineen.

      Ja tämä seuraava kokemani on vain jäävuoren huippu. Nainen tuli verio virastoon. Kysyen mitä nämä numerot on. Hänelle selitettiin. Yksi sarake oli vero joka häneltä oli otettu. Ymmärrettyään nainen huiveissan sai kauhistuttavan primitivi reaktien vaatien rahoja takaisin. Hän ei maksa mitään- Selvisi myös että joutuu omavastuu osuuden vuokrasta n 180€ maksamaan. Kiljui ettei maksa mitään ja lopettaa työnteon, jos oiken ymmärsin. Mukaan olevat 10 -14 eri-ikäistä lasta yhtyivät huutoon. Sodan julistus oli valmis ja niitä huora sanaa ja rasismista nainen kiljui. Minkälainen mielikuva tästä saadaan kun yleisessä virastossa ei osata alkeellisintakaan käytöstä. Tulee todella ankeaksi.

      Tototuus on tämä, meiltä viedään kaikki, meidät on jo alistettu syylistetty ja painostetaan antamaan se viimeinenkin vapaus. Tuota listaa voisin jatkaa loppu illan, katson kuitenkin paremmaksi yksilö tasollani pitää puoleni.

      Naisissa on niitäkin jotka joukossaa haluaa kehittyä, heidät vaiennetaan nyrkin iskuin ja lukitaan sisälle, jopa 5v pikku poika on oikeutettu löymäänn äitiään, joka antoi hänelle elämän.
      Vastaa
      Ilmianna
      Jaa
      Vastaa alkuperäiseen viestiin

      Orwel 1984

      Suunnillen hieman yli kahdenkymmenen vuoden aikana jolloin olen liikkunut täällä etelä suomessa ja etenkin pääkaupunki seudulla kulttuuri ym riennoissa, en ole nänhyt ainuttakaan mamua niissä.

      Teatteri, urheilutilaisuudet, kirjasto, taidenäyttelyt, museoiden erikois esitykset ja elokuva teatterin katsomo. Minkäänlaiset näyttelyt eivät kiinosta. Mutta kun halutaan perustaa oma valtio valtioomme ollaan repimässä rajoja kaikkeen siihen mihin me (vietä toistaiseksi) valtaväestö ollaan totuttu. Me käymme julkisesti, uimahallissa, emme vaadi virkistys matkoja yhteiskunnan varoilla - vaan olemme matkustamatta jos ei löydy rahaa. Heille pitää rakentaa kerros talot niihin lisättyine tykötarpeineen joihin ovat siellä somaliassa totytuneet. Kute esim. lautas antennit. Taulutelevio seinä ja keittiö ihan omituiseksi. Kuinka tämä on mahdollista, kun nuorisolleme ei ole ainutttakaan luukkua näyttää... Vahhukset makaavat paskaisissa vaipoissa makuhaavoineen.

      Ja tämä seuraava kokemani on vain jäävuoren huippu. Nainen tuli verio virastoon. Kysyen mitä nämä numerot on. Hänelle selitettiin. Yksi sarake oli vero joka häneltä oli otettu. Ymmärrettyään nainen huiveissan sai kauhistuttavan primitivi reaktien vaatien rahoja takaisin. Hän ei maksa mitään- Selvisi myös että joutuu omavastuu osuuden vuokrasta n 180€ maksamaan. Kiljui ettei maksa mitään ja lopettaa työnteon, jos oiken ymmärsin. Mukaan olevat 10 -14 eri-ikäistä lasta yhtyivät huutoon. Sodan julistus oli valmis ja niitä huora sanaa ja rasismista nainen kiljui. Minkälainen mielikuva tästä saadaan kun yleisessä virastossa ei osata alkeellisintakaan käytöstä. Tulee todella ankeaksi.

      Tototuus on tämä, meiltä viedään kaikki, meidät on jo alistettu syylistetty ja painostetaan antamaan se viimeinenkin vapaus. Tuota listaa voisin jatkaa loppu illan, katson kuitenkin paremmaksi yksilö tasollani pitää puoleni.

      Naisissa on niitäkin jotka joukossaa haluaa kehittyä, heidät vaiennetaan nyrkin iskuin ja lukitaan sisälle, jopa 5v pikku poika on oikeutettu löymäänn äitiään, joka antoi hänelle elämän.

      5000 merkkiä jäljellä
      Nimimerkki*

      Keskustelu24
      Yhteiskunta
      Maailman menoa
      Orwel 1984

      Takaisin ylös
      Luetuimmat

      Monikulttuurisuus on keisarin uudet vaatteet

      Monikulttuurisuutta myydään kansalle kuin se olisi jotakin enemmän. Samaan aikaan itketään kotouttamisen epäonnistumista. Mutta kotoutuminen vieraaseen kulttuuriin merkitsisi omasta kulttuurista luopumista, enemmän tai vähemmän. Tässä on sovittamaton ristiriita. Monikulttuurisuus on nemmän ongelmia.

      Tämä(kin) mahtava ääni

      olisi jäänyt kuuntelematta, jos a hitler ja murha-marski olisivat saaneet tahtonsa läpi. Olisiko Barbara kuhttps://www.youtube.com/watch?v=78Ruh0ewBVoolut Treblinkassa vaiko Auschwitsissa, olisi ollut nazien päätettävissä: https://www.youtube.com/watch?v=78Ruh0ewBVo

      Sokeilla on vähän ystäviä

    • Halla-ahon_äänestäjä

      TÄSTÄ YLE-ANARKISTIT VAIKENEVAT TIETOISESTI

      SOMALIT HYÖKKÄSIVÄT KENIASSA YLIOPISTOON TELOITTAEN KRISTITTYJÄ erottivat muslimit ja kristityt toisistaan ja teloittavat kristityt kylmäverisesti Garissa yliopiston kampuksella. Murhaajat kuuluivat Al-Shabaab-somalijärjestöön. NYT PITÄISI SELVITTÄÄ, LÄHETÄÄNKÖ SUOMESTA HEILLE RAHAA Al-Shabaab-järjestölle?

      https://www.suomenuutiset.fi/immonen-somaleiden-maastamuuttoa-edistettava/

      Immonen: Somaleiden maastamuuttoa edistettävä Ghettoutuminen hallintaan Maahanmuuton ongelmia ei Immosen mukaan voi enää lakaista maton alle, sillä kansalaiset tietävät millaisia ongelmia hallitsematon maahanmuutto on aiheuttanut muualla Euroopassa. – Ghettoutuminen aiheuttaa sen, että maahanmuuttajat eristäytyvät ja syrjäytyvät muusta valtavirtayhteiskunnasta. He jäävät yhteiskunnan ulkopuolelle, eivätkä työllisty vaan jäävät sosiaalitukien varaan. Tästä kertoo joidenkin maahanmuuttajaryhmien suuri työttömyysaste, Immonen kertoo.

      Olli Immonen, Oulun vaalipiiri, numero 116, kansanedustaja, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/olli-immonen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/oulu http://olliimmonen.net/ https://www.facebook.com/pages/Olli-Immonen/334608399882600 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      Olli Immonen, Oulun vaalipiiri, numero 116 http://olliimmonen.net/blogi/

      Jussi Halla-ahon suosittelema ehdokas http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/

      TELEVISIOYHTIÖ CNN (USA) KERTOO:

      Islamic gunmen storm Kenyan college, 15 killed; Christians targeted

      Gunmen "proceeded to the hostels, shooting anybody they came across except their fellows, the Muslims At least 15 people were killed at Garissa University College, the Kenyan Interior Ministry said. As many as 550 others are unaccounted for at the campus that had about 815 students, according to CNN affiliate Citizen TV. All staff members are accounted for "and are helping with the tracking of students," the Kenya National Disaster Operation Center said on Twitter.

      The Somalia-based Al-Shabaab militant group claimed responsibility for the assault. Gunmen burst into early morning Christian prayers, said Joel Ayora, who was on the campus and witnessed the attack. Taking hostages from the service, the gunmen then "proceeded to the hostels, shooting anybody they came across except their fellows, the Muslims."

    • äänestän244

      Kimppu mamuja hyökkäsi. Kansanedustaja Mika Niikko kertoo:

      Tänään vaalitiimissäni mukana ollut keski-ikäinen nainen oli yksin vuokraamassani toimistokopissa Koivukylässä. Pihalla liehui tuulessa komeasti perussuomalaisten värein ja logoin varustettu vaalilippuni. Yhtäkkiä alkoi pauke kopin seinissä. Vaalityöntekijäni meni ulos ja näki lähes kymmenen maahanmuuttajaa potkimassa ja hakkaamassa ”vaalikoppia”. ”lopettakaa heti!” Huusi vaalityöntekijäni. Tämän jälkeen alkoi ala-arvoisen kielenkäytön opinnäyte, joka sisälsi valkoisen itseään myyvän naisen termit, tämä maa on meidän ja me hakataan sut, sanavaraston.

      Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun maahanmuuttajanuoret ovat Koivukylässä osoittaneet halveksuntaa valtaväestöä tai heidän aatettaan kohtaan.

      https://blogit.perussuomalaiset.fi/mika-niikko/missa-oli-maahanmuuttajien-

    • Halla-ahon_äänestäjä

      TYYPILLINEN VALHE HESARISSA MAAHANMUUTOSTA ON SEURAAVA Britannia hyötyy miljardeja EU-maahanmuutosta. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1415157370637 Brittilehdistö ESITTÄÄ AIVAN MUUTA KUIN HESARI, maahanmuuttajat ovat saaneet 120 miljardia puntaa enemmän kuin mitä ovat maksaneet veroja. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2821151/Non-EU-migrants-State-costing-British-finances-120billion-1995.html

      SUOMEN MAAHANMUUTON KULUT OVAT VÄHINTÄÄN 700 MILJOONAA EUROA VUODESSA JA ENEMMÄNKIN. KUN KUNNALLISET TUET OTETAAN HUOMIOON

      http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/04/Maahanmuutot-ja-Suomen-julkinen-talous-osa-1-toteutuneet-julkisen-talouden-tulot-ja-menot.pdf

      MEDIASSA ESITETTYJÄ VALHEITA PERUSSUOMEN TUTKIMUKSESTA ON ESITETTY MM. PÄÄMAMUTUSLEHDESSÄ HeSa ja muualla

      SISÄLLYS: Lyhyesti OECD:n (2013) tutkimuksesta

      Lyhyesti VATT:n (2014) tutkimuksesta

      Lyhyesti EVA:n tutkimuksesta

      Vastineet

      Uusi Suomi 2.4.2015

      Iltalehti 2.4.2015

      MTV3 2.4.2015

      Ilta-Sanomat 2.4.2015 (1)

      Ilta-Sanomat 2.4.2015 (2)

      STT (Kainuunsanomat)

      Helsingin Sanomat 3.4.2015

      Helsingin uutiset 2.4.2015

      TUTKIJA TYRMÄÄ HeSan ja muiden vätteet

      http://www.suomenperusta.fi/ajatus/vaitteita-maahanmuuttotutkimuksesta/

      https://www.suomenuutiset.fi/kiistelty-maahanmuuttotutkimus-median-pahimmat-harhalaukaukset/

      Perussuomalaiset julkaisivat tutkimuksen työikäisten maahanmuuttajien nettokustannuksista kansantaloudelle. KATSO VIDEO https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/a1bba0wr KATSO TEKSTI https://www.suomenuutiset.fi/suomen-perustalta-tutkimus-maahanmuuton-kustannuksista/ Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola (Kaakkois-Suomen vaalipiiri, numero 106) oli mukana esittelemässä tutkimustuloksia maahanmuuton kustannuksista. KEISARILTA ON NYT RIISUTTU VAATTEET, SANOO JUHO EEROLA, http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/276961-perussuomalaiset-tyoikaisten-maahanmuutosta-700-miljoonan-kulut-suomelle Työikäisten 20–62-vuotiaiden ulkomaalaisten maahanmuutosta tulee Suomen kansantaloudelle vuosittain 700 miljoonan euron nettokustannukset

      http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/04/05/matkaopas-suvaitsevaisille/ Jo riittää. Helsingin Sanomat, Yleisradio ja Nasima Razmayer voisivat olla edes viikon haukkumasta suomalaisia. Laskin 2010 Maahanmuuton hintaa YLEn MOT-ohjelmalle. Selvitys asiasta on luettavissa Ylen sivuilta. Vaikka laskelma on tehty tupakkiaskin kansi-menetelmällä, aika lailla se vastasi Suomen Perustan torstaina julkaisemaa selvitystä. Itse olen ollut työryhmän jäsenenä. Vaikka Tilastokeskus viivytteli tietojen antamisen kanssa ja vaati tiedoista isot lunnaat, selvitys valmistui. Ja selvitystyö jatkuu. Tutkimus päätyi 700 miljoonaan, todelliset kustannukset menevät yli miljardin euron, minkä laskin viisi vuotta sitten. Koska kyse on verorahojen käytöstä, tällainen selvitys kuuluu valtiovallan tehdä, sillä yksikään momentti valtion talousarviossa ei saa olla avoin piikki tietämättä edes, paljonko siihen menee rahaa.

      Matti Putkonen kertoo SUULLISESTI TÄMÄN VIDEON ALUSSA KOHDASSA 2:45, MITEN YLE ON JÄÄNYT KIINNI PROPAGANDAOHJELMISTAAN https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/a1bba0wr

    • elovena-eeva

      Kotouttaminen / kotiuttaminen sana on saanut kumman selityksen. Nykyään se tarkoitta, että suomeen tulleet yritetään sopeuttaa oman kansansa ja heimonsa tavoille suomessa. Eikös se ole ennemmin sitä että -> Kotoutetaan ne kyläilijät täältä sinne afrikan mantereelle takaisin. Heidän piti viipyä vain hetki.

      Kun olin sairaalassa minut KOTIUTETTIIN Siis kotiin, päästettiin pois. Lähdin sinne mistä olin tullut KOTIIN

      Kauan sitten Aboriginaalit siirrettin reservaattiin. Myös amerikan alkuperäiskansat on saman kohtalon kokeneet. Kohta on meidän vuoro.

      Odotan tuleeko mitään muutyosta uuden eduskunnan lakialoitteiden kautta, meille suomalisille helpotusta somali diktatuuriin. Kansan edustajien pitäisi edustaa kansaa....

      Olen valmis elämään ilman sitä monikulttuuria kunhan vain heidät KOTIUTETAAN.

    • kusessaollaan

      SUOMEA OSAAMATTOMAT LÄHESLUKUTAIDOTTOMAT JA KATUJA TUNTEMATTOMAT PANNAAN BUSSIKUSKEIKSI SYRJÄYTTÄEN SUOMALAISIA

      HELSINGISSÄ ON KREMLINPUNAISILLA JA ISLAMINVIHREILLÄ KANNATUSTA

      https://www.suomenuutiset.fi/helsingissa-kalliossa-muhii-punavihrea-kupla/

      Kremlinpunaisten ja islaminvihreiden sortaessa suomalainen ei pääse bussinkuljettajaksi, koska vallalla on suomalaisvastainen syrjintä. Punavihreät haluavat valehdella, että mamutus on tärkeää ja suomalaiset laiskoja

      Helsinkiläiset taistelevatkin vaaleissa suomalaisvastaista syrjintää vastaan tukemalla Perussuomea

      Matti Putkonen kertoo SUULLISESTI TÄMÄN VIDEON LOPUSSA KOHDASSA 1:01:00 , MITEN KREMLINPUNAISET JA ISLAMINVIHREÄT SYRJIVÄT TYÖHÖNOTOSSA SUOMALAISIA HELSINGISSÄ https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/a1bba0wr

      Suomen kuvalehden toimittaja itähelsinkiläinen Leena Sharma on tehnyt haastattelujensa perusteella kirjan Perussuomalaisista. Leena Sharma oli Arto Nybergin vieraana 9.3.2014 Ylen TV-ohjelmassa. Kesto 11:04

      https://www.youtube.com/watch?v=qWXoJdYW7lU

      Rahat eivät enää riitä mamutukseen https://www.suomenuutiset.fi/terho-maahanmuuton-kustannuksista-keskusteltava-kiihkottomasti/

      Jussi Halla-aho äänestää Nuutti Hyttistä https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-nimesi-suosikkiehdokkaansa-kansanedustajaksi/ http://www.halla-aho.com/scripta/vaalivinkkeja_lukijoille.html/

      Nuutti Hyttinen, Helsingin vaalipiiri, numero 160, oikeustieteen kandidaatti, kauppatieteiden maisteri, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/nuutti-hyttinen https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.nuuttihyttinen.fi/ https://www.facebook.com/hyttinen.nuutti https://twitter.com/nuuttihyttinen http://nuuttihyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/ https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ Aion eduskunnassa edistää parhaan kykyni mukaan arvomaailmaa ja linjaa, joka ilmenee vaaliteemoistani ja jota olen tähänkin asti ajanut. Asetan yksilönvapaudet ja yksilönvastuun yhteiskunnan holhouksen edelle. Emme tarvitse valtiota tai EU:ta päättämään puolestamme kaikesta. Tullessani valituksi pyrin vaikuttamaan jatkossakin myös paikallistasolla tavallisten helsinkiläisten elämän parantamiseksi.

      Antti Valpas, Helsingin vaalipiiri, numero 177, Jussi Halla-ahon suosittelema

      http://www.halla-aho.com/scripta/lista.html Sama pätee kaikkiin kysymyksiin. Jos helsinkiläinen äänestäjä on erityisen kiinnostunut sosiaalipoliittisista kysymyksistä tai vammaisten oikeuksista, en suosittele hänelle itseäni vaan valtuustokollegaani Antti Valpasta

      Antti Valpas, Helsingin vaalipiiri, numero 177, yo-merkonomi, eduskuntasihteeri, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/antti-valpas https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.valpas.info/blogi/ https://www.facebook.com/pages/Antti-Valpas/294482022826 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/helsinki/ehdokkaat/4585 Teen parhaani edistääkseni työelämästä syrjäytettyjen työelämään pääsyä ja karsiaksemme turhaa työvoimabyrokratiaa. Teen parhaani ohjatakseni valtion vähien rahojen käyttöä ulkomaisten kohteiden sijaan suomalaisten turvallisuuden parantamiseksi. Lupaan olla aina valppaana

      Sampo Terho, Helsingin vaalipiiri, numero 176, europarlamentaarikko, Suomen historian maisteri, Tampereen yliopisto, entinen Maanpuolustuskorkeakoulun tutkija, https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ehdokkaat/sampo-terho https://vaalit.perussuomalaiset.fi/piirit/helsinki http://www.sampoterho.net/ https://www.facebook.com/pages/Sampo-Terho/205004656205052 https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

      \\\\\\KUUNTELE VAALIVIDEO\\\\\\ http://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/helsinki/ehdokkaat/5182 Autan nostamaan Suomen kilpailukyvyn, työllisyyden ja hyvinvoinnin jälleen kasvuun. Mietin aina päätöksissäni myös pitkän aikavälin vaikutuksia, enkä vain esimerkiksi yhden vaalikauden. Lupaan olla lupaamatta kenellekään uusia yhteiskunnan tarjoamia etuuksia. Sen sijaan rakennan kansalaisille mahdollisuuksia pärjätä itse.
      Ilmianna
      Jaa

      MamutAiheuttaneet

      7.4.2015 12:54

      SUOMI ON TÄYSIN TUHOTTU.

      MIKÄÄN EI ENÄÄ IKINÄ MUUTA TÄTÄ MAATA PAREMPAAN SUUNTAAN, VAAN NYT MENNÄÄN ALAS LOPPUUN SAAKKA.
      Ilmianna
      Jaa

      1ttäistapaus

      7.4.2015 13:01

      Ei niiltä voi paljoa odottaa kun esimerkiksi paikallinen opettaja Muhamed Mohamed, siis lukutaitoinen henkilö, juuri tappoi terrori-iskussa 150 kenialaista apurinsa Abdi Abdin kanssa. Jos opettajien taso on tuo, niin mitä se sitten on niillä lukutaidottomilla?
      Ilmianna
      Jaa

      Sananlasku

      7.4.2015 13:20

      Neguri on neguri vaikka voissa paistais sanoo vanha venäläinen sanalasku.
      Ilmianna
      Jaa

      hähähähähähähäh

      7.4.2015 13:54

      Eihän tuo pidä paikkaansa. Mitähuttua sitä on taas luettu?
      Kommentoi
      Ilmianna
      Jaa
      8 VASTAUSTA:

      älävalehtele

      7.4.2015 15:47

      Kylläpäs pitää. Asia on ollut esillä uutisissakin.
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      äläitse

      8.4.2015 08:16

      Missä uutisissa ja koska?
      Kommentoi lainaten
      Ilmianna
      Jaa

      hehhehehhe

      8

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe