Vaalit/Eduskunta: Kuka oikeasti....

ionithukassa

Hei
Nyt olisi haussa henkilö, joka TOSISSAAN uskoo eduskuntavaaleissa äänestämisen hyödyttävän jotain ja muuttavan Suomea parempaan suuntaan... Löydänkö sinut tätä kautta?

6

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ionithukassa

      Arvasinkin, että tälläinen henkilö olisi vaikea löytää...

    • kylmätotuus

      Minä uskon,että ainoa tapa vaikuttaa vaalitulokseen on äänestäminen!
      Muuttaako se mitään,onkin sitten toinen asia!
      Äänestäminen on meille kaikille äänioikeutetuille yksi tapa ilmaista,miten tahdomme asioitamme hoidettavan.
      Nukkuvat ovat kaiketi yksi suurimmista ryhmistä ja suurin valittaja porukka.
      Heillä ei ole mitään oikeutta natista,koska eivät edes vaivaantuneet äänestyspaikoille,joten suu suppuun!

      Sanotaan,että pienistä puroista kasvaa suuri virta ja se on totta.Tämä totuus pätee myös tuleviin vaaleihin!

      Olisipa hienoa,jos äänestysprosentti olisi yli 80,kuten joskus 70-luvulla!
      Masentavaa on,että nykyään vain n.puolet äänioikeutetuista jaksaa "hiloa" itsensä uurnille!

      Minä äänestän ainakin! Tutkailen suurennuslasin kanssa kenelle ainutkertaisen ääneni annan.

    • Emokratia

      Hei mussukat!
      Lets muistetaan että puoluekuri tappaa demokratian! Ehdokas, joka on kanssasi samaa mieltä kaikesta, syö sanansa ja kääntää takkinsa heti tullessaan valituksi. Omat mielipiteet vaihtuvat puolueen omiin. Sellainen käytäntö ei ole demokratiaa nähnytkään.

    • kansalaisenmielipide

      osa puoluieista mahdollistaisi sen että kun palkka vuosien saatossa nousee niin se näkyy myös tilillä eikä vero "korjaa" tätä tuloeroa vaan suomessa kannattaisi oikeasti tienata. haaveiletko tienaavasi joskus 50 000 vuodessa? ei tällä hetkellä kannata suomen verotus tasoittaa yli 50% prosentilla tulosi samalle tasolle kuin 30 000 vuodessa tienaava... parhaiten tienaavat siis 1200-1600 tienaavat suhteutettuna veroihin joka on ihan ok mutta verokäyrää tulisi nostaa niin että suomessa kannattaisi edes tienata ja sitä mukaan ostovoima kasvaisi.Ei se suurituloisempien veronhelpotus ole millään lailla pois vähempituloiselta vaikka moni niin luuleekin...
      mitä yrittämiseen tulee valtio voisi tukea yrittäjiä eikä kirjaimellisesti verottaa niitä hengiltä. voitosta maksetaan korkea vero, yritykseen jäävästä varallisuudesta maksetaan jokavuotuinen vero ja vielä palkasta/osingoista maksetaan aivan mieletön vero. kutsuisin tätä kolmoisverotukseksi!
      ja minkä takia suomen valtio maksaa isoille yhtiöille tukia jotka pärjäävät kyllä ihan omillaankin? jos yritys x teki 21 miljoonaa voittoa viime vuonna ja sai 3 miljoonaa tukia niin ei se aivan oikein mene, olisko helpompi vain keventää verotusta ja poistaa nuo tuet kokonaan? tai tukea pienempiä yrityksiä jotta valtamonopoli saataisiin tasoitettua... toki elintarvike tuottajilla vielä suurempi verohelpotus koska suuret kauppaketjut laskevat ruuan hintoja mutta ei se raha ei oteta k- tai s- ryhmän tililtä vaan tuottajien selkänahasta!

      Suuret yritykset määrävät suomessa tahdin, suuri määrä työtä mahdollisimman pienellä palkalla. Niin ne tulevat olemaankin koska kukaan ei näin suurille yrityksille kukaan uskalla pistää kampoihin, ei edes liitto jonka pitäisi ajaa työntekijän asiaa!
      Ihmiset suosivat isoimpia yrityksiä jossa työlaadun/työmäärän valvonta ei ole kokonsa vuoksi mahdollista, palkat pidetään alhaalla jotta tulot pysyisivät mahdollisimman ylhäällä mutta esim tuotteiden/ palveluiden hinta poljetaan sen verran alas että pienimmillä yrityksillä ei ole mahdollisuuksia kilpailla näiden kanssa. Nyt on menty jo niin pitkälle että isoimmat kaupat määräävät paljonko esim. he maksavat tietystä elintarvikkeesta ja pakko tuottajan on siihen myönnyttävä koska kukaan ei voi sanoa ei! Miettikää sitä kun ensi kerralla haette tuotteenne kaupasta tai tarvitsette siivouspalveluita että satsaanko nyt isompaan firmaan vai pienyritykseen jolla on huomattavasti enemmän menetettävää jos töitä ei tehdä kunnolla?

      ja olen kyllä myös sitä mieltä että tuontikiellot pois ja keskiolut pysyy lähikaupassa ja alkoholivero alas jottei kuluttajan rahat menisi tallinaan ja nuuskan myynti lailliseksi suomeen jottei ne verorahat menisi ruotsiin. Kyllä alkoholin liikakäyttö ja tupakka tuotteet aiheuttavat suuria terveysongelmia ja kustannuksia. Ihmiset kuitenkin käyttävät näitä tuotteita ja tulot menevät ulkomaille koska siellä ne ovat huomattavasti halvempia mutta terveyshaitat ja niistä koituvat kustannukset jäävät suomeen, onko tässä mitään järkeä?!? Veroja ei enää yhtään kärsisi nostaa vaan ottaa järki käteen ja myöntää olleensa väärässä ja laske alkoholiveroa jotta kuluttajan käyttäisi palkkansa suomessa.

      Suomi on verottanut itsensä ulos kilpailukyvyssä muita maita vastaan, Veroja vain nostetaan kun ei muuta keksitä, ratkaisu tulisi radikaaleilla muutoksilla mutta sitä kun kukaan ei uskalla tehdä! näin on aina ennekin tehty! Olisi kk tehopalaverin paikka missä käytäisiin läpi jokainen sentti minkä suomen valtio käyttää, ja kaikki turhat pois jotta verotusta saisi kevennettyä ja poistettua ainakin perintöveron!

      Ja mitä pakkoruotsiin ja pakkosuomeen tulee se on ja pysyy, suomi on kaksikielinen maa ja valtiolla ei ole tällä hetkellä mahdollisuuksia rahoittaa ruotsin- ja suomenkielen opettajien uudelleenkoulutuksen. Kun ruotsinkielisessä koulussa suomenkieltä aletaan opiskelemaan jo ala-asteella tulisi sen myös toimia niin suomenkielisissä kouluissa, kielitaito on rikkaus ja edesauttaa myös muiden kielien opiskelua vanhemmalla iällä, älkää siis riistäkö tätä mahdollisuutta lapsiltanne, aikuisiällä voivat sitten päättää tarvitsevatko he tätä taitoa tulevaisuuden ammatissaan vaiko ei!

      Kreikka ja laina, Suomesta ei ole lähtenyt senttiäkään rahaa kreikkaan vaan suomi on ollut takaamassa osan kreikan lainasta. piste.

      Suomen suurin ongelma on verotuksen korotukset kun toimitaan kun aina ennekin!
      Naapurilla on liikaa sanomisvaltaa muiden tekemiseen. Valitetaan jostain aivan turhanpäiväisestä ja verorahat menee sen selvittämiseen ja esim. rakennusmaa seisahtuu yli vuodeksi. Turhanpäiväiset valittajat pitäisi laittaa vastuuseen.. esim. 15 % kk palkasta joka ikiseltä kk jonka takia projekti viivästyy olisi ihan sopiva korvaus niin ei ilkeyksissään valiteta vaan ihan asiasta.Kun Matti Meikäiläinen sitten rakentaa talonsa jonkin ajoradan, ampumaradan tai navetan läheisyyteen niin ei sitten kannata melu, haju tai äänihaitoista valittaa, olisit rakentanut talosi muualle!
      ääni RKP:lle, suomi kaipaa muutosta!

    • lisäystä

      RKP edustaa 5% eduskunnassa ja eurokansanedustajana on ollut yksi ja ainakin näin pieneltä edustusjoukolta on hienoa että saivat aikaiseksi sen että netti on saman hintainen ulkomailla kun suomessakin. paljon saa puolue aikaiseksi pienellä joukolla ja toivoisin sen kasvavan jotta muutoksia oikeasti tapahtuisi ja loppuisi tuo laiskojen hyysääminen ja verorahojen haaskaaminen ja jokainen yksilö saisi ottaa vastuun elämästään ja että olisi kannattavaampaa mennä töihin kun istua kotona tukia nostamassa, josta muuten on nuorison keskuusessa tullut "kansallisoikeus". Sekä työnteko että yrittäjyys tehtäisiin kannattavaksi!

      Eli olen edelleen sitä mieltä että äänestäminen kannattaa, kuten myös puolueiden tutkiminen ja sen ymmärtäminen mitä asiaa he ajavat, eikä yksittäisen ihmisen sanomiset koska loppuviimeinen edustaja ajaa puolueensa asiaa. Myös kannattaa pitää järki päässä, yksi puolue ajaa asiaa "ei enää rahaa Kreikkaan" joka on surkuhupaista koska ei edellenkään ole euroakaan sinne lähetetty...

      Tutkikaa, miettikää ja selvittäkää, äänestätte puoluetta ette edustajaa!

    • Kyänäino

      Kaikki tavalliset kansalaiset haluavat oikeutta meille tavallisille kansalaisille eli köyhille kädestä suuhun duunareille. Kuitenkin vuodesta toiseen tätä maata johtavat omaan pussiin pelaavat "kansan edustajat". Miten on mahdollista että varmasti ainakin 80% tämän maan kansalaisista ovat samaa mieltä mutta mitään uudistusta ei tapahdu? Miten on mahdollista ettei ensin huolehdita oman maan kansalaisista? Otetaan OMAN MAAN lapsilta ja vanhuksilta ja syydetään ne varat kreikkaan ja vaikkapa VANGEILLE, siis mitä ihmettä? Hyvähän se on sieltä EDUSKUNNASTA huudella kun ei itse tarvitse kärsiä vaan saa sonnanjauhamisesta monta tonnia kuussa (eikä edes tarvitse vaivautua työpaikalle asti). Suomalaiset ovat vaan niin JOOJOO -kansaa! Kaikki valittavat mutta kukaan ei tee mitään. Joku 13 mielenosoittajaa käy välillä marssimassa.... H A L O O!! Äänestäjät ovat suurimmaksi osaksi vanhempia ihmisiä jotka ovat hullaantuneita valkoisesta hymystä. Nuoret eivät edes viitsi vaivautua äänestämään koska SIITÄ EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ!! Koska jotenkin tämän maan päättäjät saavat aina tahtonsa läpi. Mutta oikeasti, miten muutama ihminen voi vuodesta toiseen päättää kokonaisen maan asioista?? Hienopierut tulisi voida PAKOTTAA kokeilemaan tulemaan toimeen vaikkapa 3 kk esim 1000€/kk. Sekin olisi jo SUURI tulonalennus.

      Kai se on Ruåtsiin muutettava.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe