lukekaa niitä matkaesitteitä!!!

MilläinenHotlaYökYök

Phuketin palsta on tulvillaan aloituksia -Minkälainen hotelli- joka ikinen vuosi. Hotellissa nukutaan, peseydytään, säilytetään tavarat. Hotellien tähtiluokitukset tulevat fasiliiteistä. Jos on kuntosali,kampaamot, hierontapalvelut ne niitä tähtiä lisäävät, ei huoneiden taso. Lisäksi ei ne hotellit vuodessa tai kahdessa muutu, lukekaa vanhoja kirjoituksia.Ruoka on makuasia niistä on turha lässyttää myös.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joojo

      Tämä on keskustelupalsta , täällä on ihan tarkoituskin keskustella näistä matkailuun liittyvistä asioista. Jos sinua ärsyttää muiden keskustelut niin kannattaako sinun lukea KESKUSTELUPALSTAA?? Monelle (myös minulle) jotka tekevät pidempiä lomia , ovat hotellin ominaisuudet ja muidenkin mielipiteet tärkeitä hotellivalintaa tehtäessä.

      • KukinTyylillään

        Niitä muiden mielipiteitä voi lukea hotelli arvosteluista varaus sivuilta. Tuo on totta että niitä tähtien määrää on turha tuijottaa. Emme me ainakaan kuntosalia tai hotellien hierontapalveluja ja kokoustiloja tarvitse jotka nostavat hintaa. Ilmastointi, uima-allas iso jääkaappi, parveke ja ei syrjässä ne on tärkeimmät kriteerit, ei ole pakko olla edes aamiaista senhän saa joka kuppilasta tai jopa 7-elevenistä.


    • sitä.oikeaa.tietoa

      Esimerkiksi http://fi.hotels.com/ tai http://www.agoda.com/fi-fi/world.html?asq= ja monilla muilla vastaavilla hotellien varaussivuilla, on nämä kaikki isoimmat hotellit ja suurin osa pienemmistäkin hotelleista esiteltynä hyvin laajasti kuvin ja sanoin, sekä jopa satoja asiakkaiden kirjoittamia hotellikohtaisia arvioita ja arvosteluja hyvin helposti luettavissa parilla klikkauksella. Usein myös Suomen kielellä jos lontoo ei taivu. Siinä mielessä olen samaa mieltä aloittajan kanssa, mutta totta kai asioista saa keskustella keskustelupalstalla.

    • Täysin samaa mieltä aloittajan ja edellisen kanssa, kaikkihan nuo tiedot Bookin com tai Agodan sivulta samoin matkanjärjestäjän Sivuilta löytyy. Tässähä on vaan semmoinen pointti että Suomalainen ei faktatietoihin tunnetusti luota. Toisaalta senhän ymmärtää kun ilmeiseti ovat aikaisemmin matkustaneet Välimerellä ja Kanarialla, ja siellähän on semmoisia murjuja nuo hotellit etei paremmasta väliä. Tosin kyllähän noiden hotellitietojen ruokapaikkojen jankkaaminen jatkuvasti pistää hymyilyttämään.

      • hotel

        Mistä aiheista matkailuun kohdistuvalla keskustelupalstalla on sopivaa keskustella? Jos hotelleista ja ruokapaikoista ei ole soveliasta keskustella niin mistä sitten? Ympäristöön , ilmastoon, paikallisiin tapoihin , liikkumiseen paikasta toiseen ym saa niihinkin kätevästi vastaukset itse hankittua netistä . Kyllä on ihmisillä aikaa ja energiaa murehtia jonkun kysymyksiä jostakin hotellista :D :D :D Morjens!


      • HerääPahvi

        Eikö mene jakeluun? Kun niistä samoista pakettimatkalaisten käyttämistä hotelleista aina kysellään. Ei ne hotellit muutamassa vuodessa muutu!


    • Miumaumukkaa

      Aamiaispöydän tarjonnasta ja aurinkotuolien määrästä on sopivaa keskustella thaimaa-aiheisella keskustelupalstalla. Niin ja tietysti huoneen tapetit on jokavuotinen kestosuosikki.

    • Sulta jäi yksi tärkeä asia mainitsematta, tietenkin se rahanvaihto ja euron kurssi. Kuinkahan monta keskustelua tästäkin asiasta käydään viikon aikana , Sitten sitä :D ;D :D ei tarvitse laitta
      viestiin mikäli jotain kommentoit Nimim. hotel. Setä ei sitä tässä iässä ainakaan enää vakavasti
      viitsi ottaa.

    • ettänäintaas

      huorat ja amalia ilmeisesti ainoat asiat mitkä sopivat thaimaan keskustelupalstan aiheiksi.

      Kaikki vaan eivät halua asua lomallakaan missään parin kolmen tähden murjussa. Agodan yms . hotellitiedot ovat usein harhaanjohtavia. esim.sijainnissa voi olla kymmenen kilometrienheittoja. Aina pitää tarkistaa sijainti ja hotellin palvelut huonekohtaisesti hotellin omalta sivulta. Vielä hauskemmiksi ne hotellien sijoittelut käyvät trivagon, ja momondon kaltaisilla sivuilla.

      • 2StarsEnouhgt

        Thaimaassa saa hyviä kahden tähden hotelleja. Ilman kampaamoja,kokoustiloja ja kuntosalia.Ettänäintaas ei näköjään tiedä mistä ne tähdet tulee. Juuri tuollaiset hotellissa olevat turhakkeet hotellihuoneen hintaa ja tähtiä nostaa.


      • huhhuhvaan

        Näiltä palstoiltako saat oikean tiedon mitä hotellin ympärillä on, yleensä ei edes tiedä katujen ja liikkeiden nimiä mutta neuvotaan näin siinä hotellin lähellä on kauppa jonka nimeä en muista :) Tosi paljon auttaa tuollaiset tiedot.


    • marithai

      Miljoonien matkalaisten kokemukset ja matkaajien paljastavat valokuvat hotelleista löytyy osoitteesta tripadvisor.fi tai sama lopukkeella .com. Makuasia, millä kielellä haluaa lukea.

    • jkbkvlk

      Ei matkaesitteestä selvie hotellin todellinen taso.nehän ovat vain mainoksia.Pitäisihän sinun tuo tietää.
      Totuudenmukaisinta factaa saa kyselemällä muilta jo aiemmin samassa hotellissa olleilta.

      • TuorettaTietoaHotla

        Tuo on totta mutta ei ne hotellit vuodessa kahdessa muutu. Kysymyksethän on 100€ noista valmismatkalaisten hotelleista. Omatoimimatkaajathan eivät mainosta hyviä hotelleja jotka ovat matkoillaan löytäneet. Itsekin maksoin 40m² huoneesta alle 500€ kuukausi ja oli uima-allas, poreallas parvekkeet,ilmastoinnit päivittäinen siivous ym ja rantaan 3 minuuttia ja 7-eleven 1 min


    • satunnainenmatkaaja

      Tämä on tuttua kauraa joka matkailuosiolla täällä suomi24 palstoilla. Samat kysymykset tulee ja yleensä pakettipellet kyselee hotelliensa ja rahanvaihtojen perään, samat kysymykset on esitetty jo vuodesta toiseen eri avauksissa. Ja sitten ne vastaukset omatoimatkaajat pimppuille pakettipelleille ja pakettipellet vetää herneet nenään, keskustelu siirtyy akselille pakettimatka vs. omatoimimatka.
      Omatoimimatkaajat ei ala huutelemaan majoituksistaan ja kohteistaankaan kovin tarkasti, korkeintaan neuvovat johonkin kälyiseen kirppuluolaan piruuttaan... Osa neuvojen antajista ei ole varmaan koskaan käynnytkään Tallinnaa kauempana, se on sitten luku sinänsä.
      Vaan hauskaa näitä on joskus lukea, tavismatkaajat vetää herneet nenään ja saadaan oikein kunnon luettavaa. Ja täältä palstoilta ei saa juuri kunnon ohjeita, joskus jopa hengenvaarallisiakin mm. malarialääkityksiin liittyen, kun suositellaan sellaisia malarialääkkeitä, jotka eivät tehoa ko. matkustusalueella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe