Eikö kiinnostaisi mielummin tavata, eikä vaan..

loputon.etsintä

Eikö kiinnostaisi enemmin tavata muita yksinäisiä tältäkin palstalta, eikä vaan pyörittää täällä samoja nauhoja vuodesta toiseen?
Vaikka tuntuisi korkealta kynnykseltä, niin se kynnys on vaan joskus ylitettävä, jos haluaa yrittää saada aikaan muutoksia ja päästä eroon yksinäisyyden aiheuttamista ongelmista, mielummin mahdollisimman pian, jottei tilanne jumiudu enempää ja tulevaisuus voisi näyttää valoisammalta.
Puheita riittää, muttei tekoihin riitä rohkeus tai viitseliäisyys, vaikka luulisi olevan huomattavasti helpompi lähestyä toisia samassa tilanteessa olevia ja houkuttelevaa tutustua, vaikka aristaisi. En ole itsekään rohkea, vaan epävarma. Olen kuitenkin halunnut niin kovasti muutosta, että olen ollut valmis tarttumaan toimeen ja kärsimään sen eteen. Kiinnostaisi ystävystyä etenkin muiden yksinäisten kanssa, joiden kanssa uskon löytyvän helpommin yhteistä.
Mulle on aina ollut aika sama millainen se toinen on tai missä elämäntilanteessa, kun olen kaveria itselleni hakenut. Kiinnostaisi vaan nähdä jotain ihmistä, puhua muutama lause, tehdä ehkä yhdessä jotain tai olla vaan.
Silti en ole löytänyt yhtään ihmistä esim. täältä suomi24:stä tutustumaan ja tapaamaan kanssani. Koskaan en ole saanut vastauksia.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4everalone

      Ei vaan tiedä mitä toiselle sanoisi. Viimeeksi olen ollut sosiaalisessa kanssakäymisesssä kaksi vuotta sitten. Mulla on koko elämäni aikana ollut se ongelma ettei ole mitään sanottavaa. Kyllähän mä haluaisin et olis kavereita joille soitella, mutta en tiedä miten niitä hankitaa. Yliopiston jouduin lopettamaan, kun alkoi ahdistamaan ihmismassa liikaa. Muutenkin kun on aina ollut niin epäselvä puhe, että aina muut sanoo mitä mitä sä sanoit? Ei ole kauheasti huvittanut edes yrittää puhua ventovieraille. Ei edes kännissä. Ei ne ymmärrä kuitenkaan.

    • zouns
    • Vaikka viihdyn yksinkin niin onhan se ollut kiva välillä tämänkin palstan kautta tavata ihmisiä. Kannattaa aloittaja yrittää uudestaan. Ehkä sillä uudella kerralla saat vastauksia.

    • kalmankalpea

      "Kiinnostaisi vaan nähdä jotain ihmistä, puhua muutama lause, tehdä ehkä yhdessä jotain tai olla vaan."

      Suunnittele pienimuotoinen tapaaminen johonkin kotikaupunkisi kahvilaan tai pubiin ja kutsu kaikkia kiinnostuneita mukaan ! Siis paikka ja aika tarvitaan. Älä valitse perjantai - tai lauantai-iltaa koska silloin siellä kokoontumispaikassa on niin paljon muita ihmisiä.

      Voisit luoda sen tapahtuman myös Facebookiin jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan. Näin saisit enemmän porukkaa mukaan.

    • Missä_tahansa

      -----Suunnittele pienimuotoinen tapaaminen johonkin kotikaupunkisi kahvilaan tai pubiin ja kutsu kaikkia kiinnostuneita mukaan ! ----

      Ovatko kaikki yksinäiset jotenkin liikuntarajoitteisia? Miksi tapaaminen olisi välttämättä asuinpaikkakunnalla? Minulla ainakaan ei ole mitään kotikaupunkia, jonka omistaisin eli sana kotikaupunkisi on yksinomaan ärsyttävä.

      Ihminen on luotu liikkumaan!

      • kalmankalpea

        Sana "kotikaupunki" on oikeaa suomea. Se ei ole minun keksimäni sana. Englanniksi se on "home town" ( home= koti, town = kaupunki ). Joten englantia äidinkielenään puhuvat ihmiset ilmaisevat asian täsmälleen samalla tavalla kuin me suomalaiset. Ruotsalaiset sanovat "hemstad" ( hem = koti, stad = kaupunki ). Tässä ei ole kysymys kaupungin omistamisesta.

        Ihminen on luotu liikkumaan mutta kaikilla ei ole varaa liikkua.


      • Missä_tahansa
        kalmankalpea kirjoitti:

        Sana "kotikaupunki" on oikeaa suomea. Se ei ole minun keksimäni sana. Englanniksi se on "home town" ( home= koti, town = kaupunki ). Joten englantia äidinkielenään puhuvat ihmiset ilmaisevat asian täsmälleen samalla tavalla kuin me suomalaiset. Ruotsalaiset sanovat "hemstad" ( hem = koti, stad = kaupunki ). Tässä ei ole kysymys kaupungin omistamisesta.

        Ihminen on luotu liikkumaan mutta kaikilla ei ole varaa liikkua.

        Useimmat ihmiset ovat luontaisesti töissä jossain muualla kuin paikkakunnalla, jolla he asuvat, joten ei siihen mitään erityisiä varoja tarvita, että osallistuu tapahtumiin asuinpaikkakunnan ulkopuolella. Jos on varaa ostaa vaikkapa kausilippu junaan, niin se kausilippu on voimassa myös viikonlopuilla.

        Jos nynnertää vain yhdellä ja samalla paikkakunnalla, niin hulluksihan siinä ihminen tulee, ei siinä sen ihmeempiä asioita tarvita, jos sekoaa.


    • kalmankalpea

      "Ovatko kaikki yksinäiset jotenkin liikuntarajoitteisia? Miksi tapaaminen olisi välttämättä asuinpaikkakunnalla?"

      No jos asuu jollakin pienellä paikkakunnalla se tapaaminen kannattaisi siinä tapauksessa järjestää lähimpään kaupunkiin,

    • Hans-Jurgen

      Itsekin mielelläni tapaisin suunnilleen ikäisiä ihmisiä. Asun sen verran pienellä paikkakunnalla, että lähes ainoa tapa törmätä ikäisiini (alle 30 v) ovat baarit, jotka eivät minua houkuttele.Linja-autotmatkat eivät nykyään paljoa maksa kiitos kilpailun, joten hyvin voisi matkustaa tapaamiseen kunhan pääsisi vain samana päivänä pois

    • koettu.on

      Menehän "sätti" puolelle, kyllä sieltä seuraa löytyy ja tapaaminen jossakin huoltsikalla. Siten voi harkita mennäänkä meille vai teille vai eri suuntiin.
      Kyllä seuraa löytyy, jos vaan sitö haluaa.

    • homoaktivistitpaskaa

      No eipä oikeastaan kiinnosta nettisittiäisiä enää tavata, parempi yksinkin kuin
      huonossa seurassa.

      • koettu.on

        Sieltä löytyy mitä kukin haluaa, jos käyttää yläpäätään ajatteluun ja juttelee vähän aikaa, niin sen huomaan mikä kun on mieleltää.
        Vähän järkeä se vaati, mutta sitähän on jokaisella yläpäässä.


    • Meeritharriet

      Mistäs päin ap on:) ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe