Haapavetistä päätöksentekoa

eikepuakoskaan

käykääpä katsomassa allaolevastalinkistä mitä Jarmo Viinala on kirjoittanut keskustan diktaattorimaisesta toiminnasta kaikilta osin, mitä kunnissamme pohditaan, suunnitelaan ja päätetään, tulette huomaamaan mitenkä törkeää on keskusta toiminta selkännetakana.
http://haapavetistapaatoksentekoa.blogspot.fi/

ei voi tosiaan tajuta, miten tavallinen ihminen voi äänestää keskustaa, on heillä niin sairaanloista toimintaa muunyhteiskunnan varoilla kaihtamatta vähänkään kaikkea mahdollista kieroilua omanetunsa ajamiseksi. hävetkää keskusta menkää peilineteen jokainen joka äänestää keskustaa ja todetkaa mikä ihminen olen joka tukee tuollaista kieroilua, vaan olenko joku helvetin piru mikä ajaa minut kieroilun polulle.

20

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Persusucks

      Sekö ei vieläkään mene Viinalalle ja kumppaneille jakeluun, että ihan kaikkea ei kannata yksityistää - ei puolustusvoimia, poliisia, pelastuslaitosta eikä ensihoitoa. Miksikö? Siksi että esim. ensihoidon yksityinen toteutus on kallista, se ei perustu potilaan tarpeisiin ja on usein henkilökuntaa syrjivää.

    • itsenäinenajattelija

      Paljon löytyy blogista juttua, osin totta, osin kärjistettyä. En tykkää tuollaisista blogeista, joihin kommentointia ei ole sallittu. Menee uskottavuus kokonaan. Jos kirjoittajilla on tarkoitus vain mustamaalata Keskustaa, niin kyllähän se onnistuu helposti, kun ei vastapuolelle anneta minkäänlaista tilaisuutta vastineeseen. Tässä suhteessa olisi blogin ylläpitäjillä parantamisen varaa!

    • eikeskustaa

      vooithan sinä kommentoida vaikka tällefoorumille tai vaikkapa paikalliseen lehteen, sehän ei maksa mitään ja varmasti menee useamman lukian tietoon.
      toiseksi kaikki nuo asiat mitä on kyseisellä blokilla on varmasti tosia, niitä ei todellakaan ole kärjistetty yhtään ei valhdeltu eikä lisätty mitään eikä oistettu mitään vaan kaikki on totta, jos epäillette niin todisteita löytyy.

    • Viinala

      Mitenhän se viinalakin onko valmis maksaamaa suurempaa korvausta siitä yksityisestä sairaankuljetuksesta.Kyllä sekin päätös on tehty asiakkaiden edun mukaisesti.Ei yhteis kunnan tehtävä ole maksaa jollekin yritykselle ylihintaa yrityksen pystyssä pitämiseksi.Talvivaaran osalta yhteiskunta on edelleen netto saaja eli on saanut sieltä enemmän tuloja kuin siihen ona sijoittanut.

    • kyyyllä

      luettu on: Blogin kirjoittajalla on ollut "ketunhäntä kainalossa"tai sitten suurta tietämättömyyttä siitä miten asiat todellisuudessa on ja minkä vuoksi.

    • Jätteet

      Tuossa jäteasiassa taisi käydä niin, että paikallinen yrittäjä ei tehnyt tarjousta ollenkaan. Katsoi ilmeisesti kalustonsa riittämättömäksi. Niin hyvin kuin hoitikin Haapavedellä työnsä. Hyvin pelaa nytkin.
      Sairaankuljetus on ollut vuosikymmeniä ja palolaitosten hoidossa isommissa kaupungeissa. Varmaan edullisin vaihtoehto, näkyy nuilla paikallisilla firmoillakin olevan kuljetuksia. Vaalit, vaalit pitää Jarmonkin esillä.

      • Totuus on kuitenkin tuossa jäteasiassa se ETTEI VESTIAN JÄTEHUOLTO PYYTÄNYT TARJOUSTA PAIKALLLISELTA JÄTEHUOLTOYRITYKSELTÄ.


    • Takinkääntäjä

      Näkyy Jarmokin olevan, Pyhäjlkiseutu-lehdessä olevassa kirjoituksessa hän väittää, että kepulaiset hännystelee kaikkia puolueita, myös persuja. Tässähän on selvä ristiriita tähän astisiin kirjoituksiin. Toisaalla kirjoittaa toista, seuraavana päivänä aivan päinvastaista. Onko nyt ajatus katkennut, vai muistihäiriö.

    • tietoatarvitaan

      hyvä kirjoitus.

    • hauhauhuuhkåaajat

      Jos olette rehtejä ihmisiä . Voisitte kirjoitaa asiaa oikeilla nimillänne. Mutta kun olette kieroja vääriä jne. Ette uskalla. Helppo se nimimerkin takaa on haukkua. Vaikka kaikki suurinpiirtein tietää ketkä pässit kirjoittaa

      • nimetvakoon

        sano entinen tyttöki , kun jääriä testas.


    • jkjäoäjköok

      Ei nyt ihan vahvin laji ole Jarmollakaan tuo matikka kun kertoo kahdella oto tunnit.Ainahan se opettaja on jommassa kummassa luokassa.Jos poissaoloa 20h niin ei siinä silloin ole kuin 20 h oppilaat ilman opea.
      Tietääköhän jarmo mitä oto tarkoittaa ;) . Oma tunkio tulvii.

    • KylläJarmotietää

      Oto-tunnit vaikuttavat aina kahteen luokkaan. Opettajan omaan luokkaan ja valvottavaan luokkaan. Kummassakin opetus häiriintyy opettajan seilatessa kahden luokan väliä. Kertolasku syntyy vastavuoroisuudesta. Vaikutuksissa tarkastellaan otoilun vaikutuksia oppilaisiin ei opettajiin. Kun oma ope on pois, se näkyy tietenkin oppilaille siinä kun naapuriluokan ope seilailee edestakaisin. Ja vastaavasti kun naapuriluokan ope on pois se näkyy taaskin molemmissa luokissa kun oma ope seilaa kahden luokan välillä. Otp- toimintaa pitääkin tarkastella sen vaikutuksien kautta oppilasryhmiin. Hyvin näkyy Jarmo olevan perillä asian ideologiasta ja todellisista vaikutuksista, toisin kuin jotkut täällä kirjoittelevat

    • hyvätarina

      täyttä totta jokaista karvaa myöten.

    • mieluistajuttua

      kirjoita jarmo lisää , kun olet noin hyvin perillä kepujen konnuuksista.

    • parreepalsta

      kyllä hää ossaa.

    • millonkauutta

      tullee ? Naapuri kyselee.

    • jarmopanihaisemaan

      kiitos siitä !

    • jarmonjuttuja

      luetaan paljon .Asiaa kirjoittaa ja tietää, kun on itse mukana .

    • liumi

      Persut voi miettiä omia puheitaan ja tekojaan. Jarmo ainut oikee ihminen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1559
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      19
      1181
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1039
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1031
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      904
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      892
    Aihe