Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tuntuu kuin olisin menettänyt jotakin...

Sakurasmee

Kerron nyt pienen tarinan lapsuudestani, joka ei ollut aivan tavallinen kuin muilla lapsilla. Aloitan siitä, että kerron vähän itsestäni. Olen aina ollut hyvin ujo ja hiljainen eikä minulla ole oikeastaan koskaan ollut todellista ystävää. Tai oli minulla yläasteella, mutta pidin itseäni huonompana kuin he, joten pistin välit poikki ( Terkut kahdelle Elinalle, kahdelle Julialle ja Janitalle, se ei johtunut teistä, vaan minusta ). Mutta asiaan... Lapsuuteni oli siis hyvä 12 ikävuoteen asti, kunnes joudin SOS- lapsikylään ja siellä vietinkin viis vuotta, kunnes pääsin itsenäistymisasuntoon ja jossa asun tälläkin hetkellä.Siihen, että jouduin lapsikylään, ei oikeastaan koskaan ollut todellista syytä. Mutta miksi sitten jouduin sinne?

Se päivä oli perjantai 13. kun poliisit tulivat hakemaan minut, mietin koko automatkan, mitä väärää olen tehnyt. Poliisilaitoksella selvisi, että joku on kertonut, että isi ja enoni ovat käyttäneet minua hyväksi. Olin siinä mielessä helpottunut, kun tajusin, etten ole tehnyt mitään väärää ja että pääsisin pian kotiin, kun kerron, ettei mitään väärää ole tapahtunut, Noh, äiti joutui viemään minut SOS-lapsikylään tutkinnan ajaksi. Tämä tutkinta kestikin pari vuotta... Aluksi olin toiveikas, että pääsen varmasti pian kotiin, mutta sitten minulta jouduttiin ottamaan kännykkä pois, etten voisi keskustella vanhempieni kanssa.

Tässä vaiheessa murruin ja itkin pariinkin otteeseen. Lopulta aloin käymään uutta koulua ja monet olivat minulle todella ystävällisiä, ehkä liiankin. Edellisessä koulussa minua kiusattiin, joten olin siinä mielessä iloinen uudesta mahdollisuudesta. Lukion aloitin pitkän harkinnan jälkeen ja kävin sen ihan hyvin arvosanoin.

Tutkinta kesti siis pari vuotta enkä nähnyt tänä aikana isääni ollenkaan. Mutta olipa outoa, kun näin hänet taas pitkästä aikaa. Kotonakin pääsin pian käymään ja näin koirani pitkästä aikaa. Rakastan kotiani yli kaiken ja minua hirvittää vieläkin, kun minulta ja vanhemmilta riistettiin nämä vuodet. Kaikista eniten minua surettaa se, että koirani jouduttiin lopettamaan kaksi vuotta sitten. Sakke oli tärkeä osa elämääni ja minusta tuntuu, että menetin tärkeimmän osan lapsuuttani. Mutta elihän tuo pitkän ja hyvän elämän eli 16 vuotta.

Noh, miksi mie kerron tämän kaiken. Ehkä siksi, ettei kaikilla ole täydellistä lapsuutta. Ja miten kova tuska minulla on vieläkin kohta kymmenen vuoden jälkeen. Vaikka tuskin tämä tuska täysin koskaan häviää. Se on varmasti jättänyt jäljen minuun ja perheeseeni koko loppuelämäksi.

5

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiäjatkossakin

      Jos tuo on totta, että sukulaismiehet ovat käyttäneet sinua hyväksi, niin on hyvä että sait asua muualla nuo vuodet. Jos hyväksikäyttö on totta ja satuttanut sinua, niin tarvitset varmasti tukea asian käsittelyyn. Sinä olet täysin syytön.

      • Siis ei ole käyttänyt hyväksi.


    • pehmonaattori

      Ymmärsin kuitenkin niin että sinua ei oltu kuitenkaan käytetty hyväksi? Mutat kuka oli se pissipää joka oli vastuussa sinun kokemuksestasi? Sinä tulet pärjäämään kyllä ja olet vielä nuori ja elämällä on sinullekkin vielä paljon annettavaa, Älä katkeroidu-tulevaisuuteen voit vaikuttaa ja menneeseen et.

      • En oikeastaan vieläkään ole varma todellisesta syypäästä... Jotkut syyttävät minun tätiä ja jotkut minun siskoa... En oikeastaan osaa olla kummallekaan vihainen, mutta jos joku myöntää syyllisyytensä mulle suoraan kasvotusten, niin voi olla, että hän saa kuulla kunniansa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1485
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1449
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1308
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe