Kokoero parisuhteessa

Semijätti

Ikäerosta on kirjoitettu, mutta entä kokoero? Olen itse aiemmin seurustellut kanssani samanpituisten tai pidempien naisten kanssa (heitä ei ole ollut montaa tosin). Muutoinkin olemme olleet suunnilleen samankokoisia tai minä se hieman pienempi. Ulkoisesti olen useimmiten viehättynyt juuri pitkistä naisista.

Nyt kuitenkin seurustelen itseäni noin 10 cm lyhemmän naisen kanssa. Hän on ihana ja viehättävä. Omassa päässäni ongelmaksi on muodostunut seuraava asia: tunnen itseni aivan valtavaksi jättiläiseksi tai ainakin tosi isoksi, kookkaaksi, leveäksi ja paksuksi hänen kanssaan. Ongelma on toki ensisijaisesti juuri omassa päässäni ja itsetunnossani. Pidän kyllä vartalostani enkä esim. arkaile alastomuutta, mutta silti tämä asia vaivaa mieltäni. Jopa laihdutus-ajatukset ovat mielessäni tämän kokoeron takia (laihduttamisen varaa olisi reippaasti, vaikka juuri normaalipainon rajoissa olenkin). Miten te muut, puolisoanne reippaasti isommat pidätte yllä tunnetta viehättävyydestä? :)

Olisi kiva kuulla muiden pohdintoja kokoeroista parisuhteessa!

10

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eloveenatyttö

      Oma tyttöystäväni on minua 20cm pidempi ja varmasti myös montakymmentä kiloa painavampi. Olen pienikokoinen ja siro, kun taas hän on pitkä ja roteva viikinkinainen, jolle on hieman kertynyt vatsaakin. Jumaloin hänen kehoaan juuri sellaisenaan, ja hän on ilahduttavan itsevarma ja tyytyväinen kokoonsa. Nautimme toistemme kehoista suunnattomasti, emmekä ole asiaa muutoin pohtineet kuin leikkisästi vitsiä vääntämällä.

      Oma naisesi varmasti ihailee sinua juuri sellaisena kuin olet! Jos sattuisin tykästymään johonkuhun itseäni hoikempaan, en kokisi sitä minkään näköisenä ongelmana, jos tämä toinen vain osoittaisi pitävänsä minua viehättävänä ja haluttavana. En siinäkään tilanteessa osaisi vertailla itseäni kumppaniini, vaan tärkeintä olisi, että miellyttäisimme toisiamme ja meno makuukamarin puolella tyydyttäisi :)

    • pienikokojasuuripersoona

      Hei!

      Sanoisin, että murehdit aivan turhaan, vaikka tämä voikin tuntua itsestäsi isolta ongelmalta. Tilanne taitaa kuitenkin olla se, että tämä toinen ihminen on kiinnostunut sinusta jos te kerran olette yhdessä? Mietit paljon miten hän kokee sinut, vaikka oikeasti ongelma on se miten itse koet itsesi. Tunnet itsesi isoksi. Heijastat itseäsi toisen kautta.
      Mulla tulee mieleen sellainen ajatus, että oletko puhunut asiasta hänen kanssaan? Meinaan, että jos kuulisit hänen mielipiteen olostasi ja sinusta, se saattaisi rauhoittaa mieltäsi. Yleisesti omista epävarmuuksista puhuminen on varmasti niitä pahaita lääkkeitä omaan epävarmuuteen.
      Onko suhde kovin tuore? Sekin saattaa vaikuttaa jos on. Voi mennä hetki tottua eri kokoiseen kumppaniin.

      Kuitenkin, suositteisin puhumaan :)

    • jklj

      Sama ongelma! Jotenkin päädyn aina seurustelemaan itseäni 10cm lyhyempien ja hoikkien tyttöjen kanssa. Itse normaalipainoinen mutta laihdutettavaakin löytyisi.

      On helppi lohduttaa, että ongelma on vain omassa päässä. Mutta ei se silti poista sitä faktaa, että itsensä tuntee valtavaksi! :D

    • ootupee

      Moi! Kivoja vastauksia ja komppaan kokemuksella kummastakin. Olen ollut se isompi sillä eräs entiseni oli erittäin siro ja hento ja lähes 20cm lyhyempi. Itsellä oli iso ja kömpelö olo, mutta kun kuuli toisen rohkaisevan mielipiteen, oli taas helppo olla. Olen siis melko pitkä mutta kaksi kauiten kuvioissa ollutta kumppania(entisiä ja EI yhtäaikaan :D) ovat olleet hieman lyhyempiä mutta reilusti suurempia joskin normaalipainoisia. Heillä kummallakin oli itsetunto-ongelmia. Minä puolestani näin vain oman rakkaan, maailman kauneimman ja ihanimman naisen. Eli koita rakastaa itseäsi ja kuulla kun rakkaasi kertoo sinulle, että olet kaunis, sillä hei kaikkihan me ollaan omalla just parhaalla tavalla upeita. :*

    • Justniin

      Rakkain on aina kaunein . - Sappho

    • Pidälippukorkealla

      Olen melkein 30 cm lyhyempi kuin poikaystäväni, tunnen kyllä kieltämättä joskus oloni vähän pikkiriikkiseksi vaikka olen yli 160 cm... :D Olin joskus niin hoikkakin, että olin todellakin pieni. Mutta nyt ovat vuodet tuoneet kiloja sen verran että olen naisellisesti normaalipainoinen. 10 cm ero kuulostaa kuitenkin korvaani aika pieneltä erolta. Moni nainen on vaan mielissään jos mies on vähän pidempi ja vaikka olisi vähän kookkaampi muutenkin. En kuitenkaan vähättele sitä jos asia sinua vaivaa, niin moni nykyisin miettii niin paljon sitä, miltä pitäisi näyttää. Jos olet normaalipainoinen, älä ota liikaa stressiä siitä miten olet häntä vähän kookkaampi. Koskaan ei tietenkään ole haittaa jos huolehtii itsestään, mutta terve itsetunto on se, joka naisia viehättää. :) Ja mieti, tyttöystäväsi ihastui juuri sinuun, tuollaisena kuin olet. Hänen silmissään olet todennäköisesti ihana ja viehättävä.

      Mutta ymmärrän kyllä ulkonäköön liittyvät paineet, vaikka naisnäkökulmasta tässä kirjoitan. Kuten mainitsin, olen myös normaalipainon rajoilla mutta nykyisin kyllä välillä häiritsee kun tuntuu että voisi olla vähän hoikempi. Poikaystävän mielestä olen ihana tällaisena ja nautin kyllä itsekin siitä, että nyt minulla on niitä naisellisia muotoja, joita ei ollut aiemmin kun olin todella hoikka, mutta kiinteämpi haluaisin olla. Mutta ehkä se sitten on niin, että aina on jotain mihin ei olisi täysin tyytyväinen. Siksi pitäisi koittaa ottaa rennommin ulkonäköasioiden suhteen ja käyttää sen vatvomiseen käytetty aika mieluummin vaikka parisuhteessa yhdessä tekemiseen ja nauttimiseen.

      • viikinkirinsessa

        Vaikka heteronäkökulmasta olikin tuo edellinen kirjoitettu, niin se olennainen löytyy sieltäkin: "terve itsetunto on se, joka naisia viehättää. :) Ja mieti, tyttöystäväsi ihastui juuri sinuun, tuollaisena kuin olet. Hänen silmissään olet todennäköisesti ihana ja viehättävä"

        Mä olen avopuolisoani sekä pidempi että paksumpi, mutta tiedän että hän rakastaa ja haluaa mua ja viihdyn itse omissa nahoissani, ja siinä ovatkin ne olennaiset asiat. :)


    • Pipsaliini

      Oon 11cm pidempi kuin tyttöystäväni, eikä se ole kyllä ikinä mitään haitannut! Olen vieläpä semmoiset 15kg painavempikin. Minusta on ihanaa että tyttöystäväni on juuri tuon pituinen. Kivaa kun häntä jaksaa nostaa ja pidellä. :) En tunne oloani valtavaksi tai miehekkäämmäksi osapuoleksi, koska olemme molemmat naisellisia naisia ja olen sopusuhtainen itsekin.

    • fatgirl

      Meillä on iso kokoero ja se vaikuttaa nykyään tosi paljon. Avovaimoni on todella hoikka ja itse taas olen aina ollut ylipainoinen. Vähän aikaa sitten selvisi että hän kokee minut vastenmielisenä ja on ajatellut ilmeisesti näin kohta jo 6 vuoden ajan. Kertoo kyllä rakastavansa mutta ei halua harrastaa seksiä. Suunnittelee yhteistä tulevaisuutta kanssani mutta en tiedä riittääkö minulle tälläinen elämä.

      • Stindeliina

        Voi fatgirl, tuo kuulostaa kamalalta :<
        Onko toisella niin huono itsetunto, että haluaa olla itselleen vastenmielisen kumppanin kanssa? Muistathan, että olet arvokas juuri sellaisena kuin olet - ja ansaitset vierellesi puolison, joka arvostaa ja rakastaa sinua kokonaisvaltaisesti!

        Itse olen ollut suhteessa se isompi, pulleampi osapuoli. Pituus on ollut aika lailla sama, mutta kiloja olen kantanut enemmän. Entinen, normaalipainoinen vaimoni rakastui minuun kun olin painavimmillani, eikä hän pitänyt minua enemmän tai vähemmän kauniina -20 kg jälkeenkään - hänen silmissään olin maailman kaunein nainen kaikki yhteiset vuodet.

        En viehäty itseäni isommista tai naisellisista/naisellisemmista naisista. Pituutta saisi kumppanilla olla enemmän ( 170cm), jotta voisin käyttää korkkareita näyttämättä huisin pitkältä toisen vieressä =)
        Meille jokaiselle löytyy joku itseään viehättävä kumppani; en usko että samankokoisten, -painoisten tai sen puoleen saman koulutustason tai palkkaluokan ihmisten pitäisi automaattisesti etsiä kaltaisiaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe