Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Uutisia avaruudesta

Täällänaurammekippurassa

http://yle.fi/uutiset/satatuhatta_galaksia_kaytiin_lapi__ei_ilmeisia_merkkeja_kehittyneesta_elamasta/7932393

Satatuhatta galaksia käyty läpi. Siis galaksia - yhdellä galaksilla voi olla miljardeja tähtiä ja jokaisella tähdellä useita planeettoja. Tuloksena mahtava nolla ei siis yhtikäs mitään elonmerkkiä.
(Ja se mainittu säteilykin on amerikkalaistiedemiesten mukaan normaalia taustasäteilyä)
Repikää ufopellet siitä riemunne ja uskokaa jo, että ei siellä ikinä mitään tulla löytämään!

19

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tätäsetiesi

      Ylen vaalipropagandaa jolla halutaan kokoomus vaalivoittoon. Mitenkähän jollain teleskoopilla voi nähdä onko valovuosien päässä olevilla planeetoilla elämää. Nasalla alkaa olla paniikki selittelyineen.Pian saamme sellaisen pommin joka koskee maan ulkopuolisen älyn tiimoilta että oksat pois. Ja ei siinä vielä kaikki, vieraat sivilisaatiot tulevat tämän vuoden puolella kaikkien ihmisten tietoisuuteen.Maailma syöksyy kaaokseen ja uskonnot sortuvat yksi kerrallaan.Miljardit ihmiset ovat kuin halolla otsaan lyötyjä. No onneksi minä olen valmistatunut tulevaan ja minun ensimmäinen päivä kontakti on aivan ovella.

      • ohhcooijaavaan

        Totta turiset. Viimeksihän piti tulla maailmanloppu oikein isolla ryminällä ja joka puolella vuonna 2012. Sitä ennenkin aina vähän joka toinen vuosi vähintään. Älykkäitä avaruuden olioita on myös tullut samaa tahtia, niin ettei enää laskuissa pysy mukana. On se hirveeks menny tämä maailman meno. Ilmiselviä lopun alkuja!!!!
        Mihin ne on aina piiloutuneet, koska kukaan ei ole vielä niitä nähnyt saatikka mitään konkreettista ei ole jäänyt käsiinkään.
        Täällä älykääpiöt odottelee ja ihmettelee silmät ymmyrkäisenä räkä poskella. Ja osalla tuttikin suussa.


      • Mitä-ihmettä

        Mitä ihmettä tuolla tutkimuksella on kokoomuksen kanssa tekemistä tai Suomen vaalien yleensä?Himmee ajatus.


    • Elämän etsiminen avaruudesta on vaikeampaa kuin luuletkaan.

      • palstarauha

        Menisit kakka-kakka töihin tai jotain?


    • grgg

      Eikös galaksejakin ole miljardeja, joten 100 000 on vielä aika pieni otanta. Ja pitäs vielä asuttaa kokonainen galaksi. Siihen menis ihmiselläkin varmaan miljardi vuotta. Elämää on alkanut esiintyä ensimmäisen kerran jokunen miljardi vuotta sitten ja riittävän korkea älykin lienee melko uusi ilmiö maailmankaikkeudessa. Ja miksi älykkäät olennot lähtisivät edes leviämään pitkin poikin, jos siihen ei ole mitään pakottavaa syytä. Ihminen tietenkin alkaa vähitellen levittäytyä avaruuteen ja samalla kylvää elämän siementä minne vain sen otolliseksi katsoo. Ihminenkin saattaa aivan hyvin olla tälläisen "kylvön" hedelmä itsekin.

      Helpoin tapa tällä hetkellä lienee se, että ihminen lähettää luotaimia avaruuteen, joissa on elämän ainekset mukana ja toivoo, että joku niistä eksyy planeetalle, jossa elämä voi alkaa kehittyä.

      Ihme kiihkoilua kyllä sullakin, että ei mistään muualta sais löytyä mitään elämään viittaavaa, kun tältä poltsilta. Ahistaako se sua noin kauheesti, jos sieltä nyt joku "alien" tulis?

      Ihan apinan ajatusmaailma sulla.

    • noivoihellanlettas

      Silmämääräisesti arvioituna olen samaa mieltä. Tosin yhden ainoankaan toista planeettaa tai edes sen spektriä emme ole millään laitteella kyenneet havaitsemaan oman aurinkokuntamme ulkopuolelta. Olemme vain nähneet miten planeetta vaikuttaa tähteensä. Millä perusteella elämästä voi päätellä mitään jos ei näe koko planeetasta yhtään mitään?
      Laitoin juuri muovikassin päähän ja nyt tätä huonetta ei enää ole jossa kirjoitan tätä viestiä koska en näe sitä.

    • Strutsinmuna

      Et sitten lukenut uutisesta tätä kohtaa ennenkuin tulit tänne kiljumaan:

      "WISE:n tuottamasta laajasta aineistosta käytiin läpi satatuhatta lupaavinta galaksia. Lopputulos oli, että noin 50:ssä havaittiin epätavallisen korkeita säteilytasoja. Seuraavaksi ryhmä selvittää, onko säteily peräisin luonnollisista lähteistä vai voisiko kyse olla korkealle kehittyneistä sivilisaatioista"

      Supersivilisaatioita pidetään siis tuon tutkimuksen mukaan täysin mahdollisina ja niitä siinä etsitäänkin ja on mahdollisesti jopa löydetty.

      "Noin 50 galaksissa havaittiin kuitenkin epätavallisen korkeita säteilytasoja, jotka voivat olla merkki korkealle kehittyneestä sivilisaatiosta"

      Jos joku pöhelö vielä nykyaikana uskoo että olemme yksin niin voi liittyä strutsilaumaan tietotasonsa kanssa.

      • matikanope

        Sadassa miljardissa galaksissa voisi siis olla matemaattisesti laskettuna tällä otoksella siis 50 miljoonaa galaksia joissa on supersivilisaatioita. Kun tiedetään paljonko tähtiä on yhdessä galaksissa niin tämä uutinen kertoo että supersivilisaatioita voi olla triljoonia.

        Todennäköisesti myös on kun niitä tännekin riittää kyläilemään.


    • sokkee.miäs

      tunnut tietävän niiku kaiken sitten.. ootas, katon, mitä noi sulle vastaiLee... vai, oli toi vaan joku teesi taikka ratkotkos ristikkoja paskallaistuessa... niiko määkin... siis öö

    • Minkälaisia kehittyneen elämän merkkejä voisi Maasta erinomaisen kaukaiselta planeetalta havaita?
      Radiolähetyksiä? Signaalit luultavasti ovat niin heikkoja että hukkuvat avaruuden säteilypörinään.

      • fddfgg

        Radioaallotkin liikkuvat "vain" valonnopeudella, joten niitäkin kestää melkoinen tovi saavuttaa edes meitä lähinnä oleva aurinkokunta.


    • Niuvanniemi

      Aivan, miljardeja ja triljoonia. Mutta kun ei niistäkään ole löytynyt järjen hiventäkään!
      Ainoastaan hihhuleiden sekavissa päissä näkyy outoja kuvioita. Mutta nekin vain sairaan mielen harhoja.
      Ja sille lukuhäiriöiselle, lue aloittajan viesti monta kertaa uudelleen, niin huomaat, että nekin muka poikkeavat 50 miljardia tms. säteilyä olikin havaittu ian normaaliksi taustasäteilyksi.

      • luejatiedä

        Ei ollut havaittu normaaleiksi vaan poikkeaviksi jotka vaativat lisätutkimusta ja ovat uutisen mukaan mahdollisesti merkki supersivilisaatiosta. Kannattaa lukea uutisista nekin kohdat jotka eivät skeptistä mieltä miellytä.

        Kuten tämä:
        "Seuraavaksi ryhmä selvittää, onko säteily peräisin luonnollisista lähteistä vai voisiko kyse olla korkealle kehittyneistä sivilisaatioista"


      • Sivustaseurannut
        luejatiedä kirjoitti:

        Ei ollut havaittu normaaleiksi vaan poikkeaviksi jotka vaativat lisätutkimusta ja ovat uutisen mukaan mahdollisesti merkki supersivilisaatiosta. Kannattaa lukea uutisista nekin kohdat jotka eivät skeptistä mieltä miellytä.

        Kuten tämä:
        "Seuraavaksi ryhmä selvittää, onko säteily peräisin luonnollisista lähteistä vai voisiko kyse olla korkealle kehittyneistä sivilisaatioista"

        Lueppa jostain toisaalta, mitä jenkkitiedemiehet ovat heti todenneet tuosta "sivilaatiosäteilystäsäteilystä, jonka myös huomasiin. En nyt löydä heti linkkiä siihen, mutta täyttä mielikuvitusta se vaan oli kuten tavallista hihhuleilla tällaisissa tapauksissa.


      • hahhahhahhhah
        Sivustaseurannut kirjoitti:

        Lueppa jostain toisaalta, mitä jenkkitiedemiehet ovat heti todenneet tuosta "sivilaatiosäteilystäsäteilystä, jonka myös huomasiin. En nyt löydä heti linkkiä siihen, mutta täyttä mielikuvitusta se vaan oli kuten tavallista hihhuleilla tällaisissa tapauksissa.

        Okei eli vääristelet otsikon uutisen ja sitten kun se sinulle oikaistaan niin änkytät että jossakin toisessa uutisessa ei puhuttukaan samalla tavalla ja nyt pitäisi etsiä sitten se uutinen jossa oli erilainen juttu. Oliko muita toiveita? Kukahan tässä taas on hihhuli valehteleva skepuhihhuli? Toisaalta jäisi aika vähiin juttunne jos ette valehtelisi ja vääristelisi.


    • suoralivetys

      Oikein! Sieltä on havaittu ihan oikea ufon naamakin. Sitä ei edes usan tiede miehetkää osaa selittää. Selittäköön joku skepo asian.

    • ainaNaurattanuTuo

      no looool! ^^
      ei ole olemassa vielä yhtään mitään konstia/tekniikkaa vielä käydä läpi yhtään mitään galaxia et onko elämää vai ei ^^.. mistään varjojen ja valojen vaihteluista ja liikkeistä ei voi päätellä yhtään mitään elämän olemassaolosta ^^

    • aatteli.vaaanKattoo

      uutinen... jo se travallaan viittaa itteensä, että sen pitäi olla uutta... pitää sanoo lisää... tyhmä läski - koskee sitten kaikkia teitä muitakiin, U stupid fucks

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe