Köyhällä ei ole muuta kuin äänensä antaa

vaaliuurnille

Äänestämällä pienpuolueita hajotetaan yhdessä porvarisleirin mielivalta,
joka on syössyt tämän maan pahimpaan ahdinkoonsa ikinä. Keskusta on myös
yhtäkuin porvarit. Perussuomalaiset taas haluaa roikkua EU:ssa eikä onnettomat tajua edes missä ahdingossa tässä maassa oikein mennään.
Äänestämällä uusia pienpuolueita kuten MUutosta ja IPU:a saadaan edes alkua muutoksille aikaan.
Sillä mitä kansan demokratiaa on se, että porvarishallitukselle meni KUUSI kansnäänestystä läpi käsittelyyn ja näistä vain homoliitot ajettiin läpi painostuksesta ! Valta halutaankin kansalta kokonaan pois ! Nyt uurnille !

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietinytvielä

      Pienpuolueet on yhdenlaisia populisteja. Ne ovat tehokkaasti saaneet aivopestyä ihmiset löytämään jonkin syntipukin omalle kurjuudelleen. Milloin maahanmuuttajat, milloin EU. Näille ihmisille ei tarvitse suoraan edes valehdella, vaan etsitään tyytymätön ja taloudellisessa ahdingossa oleva kansanosa, ja vihjailuilla ja perättömällä kritiikillä ja näiden ihmisten ahdingosta kumpuavan raivon herättämisellä saadaan löydettyä syntipukki, esimerkiksi maahanmuuttajat tai EU, johon vallassa olevat puolueet ovat syypäitä ja johon nämä pikkupuolueet ovat sitten mukamas ratkaisu.

      Näitä äänestävillä ihmisillä saattaa olla jopa kuvitelma, että jos jokin tietty puolue saadaan äänestettyä valtaan, niin nämä "pahat maahanmuuttajat" jotenkin vain katoavat, voi mennä heti vaalituloksen jälkeen pimpottamaan naapurin sudanilaisen ovikelloa, että "No niin, nyt on persut/muutos/mikälie hallituksessa, että alkakaahan pakkaamaan jo valmiiksi!" Ei se niin käy. Kuten ei myöskään EU:stä lähtö tapahdu ja markat tule takaisin. Onneksi, koska jos niin kävisi, niin ei alkaisi hyvinvointi, vaan kreikkaakin kurjempi ahdinko. Kelloja ei voi kääntää taaksepäin markka-ajan nousukausiin, Suomen taloustilanne on ollut aina riippuvainen muiden maiden taloustilanteesta. Idänkaupan ajat on förbi.

      "Homoliitot", eli tasavertainen avioliittolaki ajettiin valitettavan myöhässä läpi, translaki odottaa vielä läpimenoaan, josta Amnesty on antanut moitteet Suomelle. Suomi on aina häpeällisen jälkijunassa ihmisoikeuslainsäädännössä muihin Pohjoismaihin nähden. Myös ympäristöasiat nähdään jonkinlaisena nollasummapelinä Suomessa. Ympäristön suojelu olisi muka jotenkin kallista, vaikka Suomella olisi loistava markkinarako myydä maailman edistyksellisintä teknologiaa uusiutuvien energioiden saralla. Jos saksa meinaa luopua ydinvoimasta, siinä tarvitaan paljon huippuluokan top notch -propelleja ja paneeleja, jotka he voisivat ostaa Suomesta, jossa energiasektorin osaamisella on valtava potentiaali. Jos Suomi saisi tilaukset kivihiiltä korvaavasta Kiinasta moisille, niin vientiongelmat olisi ratkaistu.

      Suomi on myös kehittyneen euroopan ainoa maa, jossa ajatellaan, että maahanmuuttajien pitäisi olla kiitollisia siitä, että saavat ylipäätään olla maassa. Muualla ei ole niin ja se ei ole mitenkään suojannut meitä "ruotsin tieltä", se on vain aiheuttanut sen, että maahanmuuttajien parhaimmisto on muissa maissa, jotka olisivat yhteiskunnan rakentamisessa hyödyksi.

      Itse äänestän SDP:tä sen vuoksi, että he voivat vielä toimia jarruna, kun väistämättömät leikkaukset vaalien jälkeen alkavat, jotta niiltä ei kohtuuttomasti leikattaisi, joilla ei ole kantokykyä. Eli ihmiset, joilla ei raha riitä juuri ruokaan. Ja jotka eivät mielistele konservatiiviporvareita, ja jarruta ahdasmielisyydessään ihmisoikeuslakeja, tilanne on jo pohjoismaisittain kohtalaisen häpeällinen nykyisellään. Pienpuolueista ainoastaan piraatit saavat jonkinlaista sympatiaa minulta, tietoturva-asiat ja yksityisyydensuojat ovat myös lapsenkengissä Suomessa ja kannabismyönteisyys näkyy olevan heille omaleimaista, mikä olisi myös ihan pohtimisen arvoinen asia, USA:ssa (josta kieltolaki aikanaan lähti) puolet osavaltioista on sallinut jo lääkekäytön ja muutama viihdekäytön sallinut osavaltio tekee verotuloja ja turismi nousussa ja mitkään ongelmat eivät ole lisääntyneet. Siinä asiassa voitaisiin kerrankin olla ruotsalaisia edellä ja saada ruotsalaisten ja muiden maiden turistien rahat, samalla kun hotellit täyttyisi asiakkaista.

    • lobotomia2000

      Olipa vuodatus. VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN tuota ei jaksa kukaan lukea.

      • mietinytvielä

        Jotkut eivät jaksa lukea 7 vuotta yliopistossa toistasataa kirjaa ja sen lisäksi vielä väitellä tohtoriksi vaikeaselkoista teknistä kapulakieltä kolmella eri kielellä.

        Jotkut eivät jaksa lukea edes yhtä kokonaista kirjaa, jossa on muutama sata sivua.

        Jotkut eivät jaksa lukea edes sanomalehteä.

        Mutta jos ei jaksa lukea yhtä sivullista helppolukuista tekstiä, niin parempi että et edes äänestä.


      • tyhjänjauhaja

        Yhden tuntemattoman puskista piereskelevän kirjoitusta tuskin on edes tarpeen lukea, kun et osaa asiaasi tiivistää huutele ihan itseksi vaan.


      • mietinytvielä

        Minun tekstini oli aiheeseen liittyvää täyttä asiaa. Sinun viestisi oli sitä piereskelyä, jota ei olisi kenenkään tarpeen lukea eikä kirjoittaa. Osoittaa vain tyhmyytesi ja sen että olet joku huomionhakuinen syrjäytynyt marginaalikansalainen pahaa oloaan purkamassa.


    • LusmuLuopioLoinen

      Suhde luvut?
      Kun äänioikeuttaan käyttää 60% äänioikeutetuista, joiden äänillä valitaan 199 > nukkuvat
      - 40% joilla olisi oikeus 67/200 paikkaa
      Valituista 159/200 päättä kaikkien asioista, vain nuijan kopautuksella.
      Vähemmistöön jää 41edustajaa 67 oikeutettua ei edes mahdollisuutta saanut luopuu / jättää käyttämättä oikeuksistaan/oikeutensa demokratian nimissä.
      *
      Jokaisen äänestämättömän otsaan pitäisi tatuoida > Luopio 108

    • ooloo

      https://www.youtube.com/watch?v=EDJyTrlRbmE
      hei suomalaiset lusmut menkää töihin.
      Joka laittoi viime vuonna kuvat Helsingin torilta naisesta joka kerjäsi rakenne kynsillä varustettuna. Suomalaiset eivät vain osaa käyttää rahaa.

    • TuontiOrkku

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2180
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      174
      1701
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1577
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1368
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1362
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1207
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1079
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1043
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1042
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe