Loput Jassun rahastushaastiksesta:

valheitakansalle

Julkaistu: 19.4. 7:09
Haastattelu Jasmin Mäntylä kertoi tiistaina Ilta-Sanomissa avoimesti aviokriisistään. IS julkaisee nyt haastattelun kokonaisuudessaan.
Jasmin Mäntylän aviokriisi on laantunut, mutta Mäntylä katuu vieläkin salaisia tekstiviestejä vieraan miehen kanssa.

Jasmin Mäntylän, 32, ja Dennis Bramleyn, 64, avioliitto ajautui alkutalvesta kriisiin. Mäntylän ja matkailualalla toimivan skotlantilaismiehen välinen tekstiviestittely kesti kuukauden, kunnes paljastui aviomies Dennisille.

– Mies, jonka kanssa lähettelimme toisillemme tekstiviestejä, on myös Dennisin tuttava. Hän työskentelee skotlantilaisessa hotellissa, jossa olemme viettäneet Dennisin kanssa lomia useita kertoja, Jasmin kertoo.

– Aloitin tämän miehen kanssa harmittoman tekstiviestittelyn, joka paljastui Dennisille helmikuussa lomaillessamme tässä samassa hotellissa. En halunnut kertoa Dennisille tekstiviesteistä ja sitten reilu kuukauden kestänyt viestittely levisi käsiin, Jasmin Mäntylä kertoo Ilta-Sanomille.

Ensin Jasmin Mäntylää kiehtoi harmiton flirttailu, mutta sitten hän jäi koukkuun skotlantilaismieheltä saamaansa huomioon. Parivaljakolla ei ollut missään vaiheessa tarkoitus mennä viestittelyä pidemmälle. Kun tekstiviestit paljastuivat Dennisille, leppoinen lomailu sai tukalan käänteen.

– Dennis suuttui kovasti meille molemmille. Skotlantilainen mies sai myös tekstiviesteistämme hotellin johdolta puhuttelun, koska henkilökunta ei saa olla asiakkaidensa kanssa tekemisissä edes tällä tavoin. Salaiset tekstiviestit paljastuivat heti ensimmäisenä lomapäivänä. Loppulomastamme tuli erittäin tukala.

Tekstiviestikriisistä on nyt kulunut pari kuukautta ja pahin pöly vaikuttaa laskeutuneen. Asia kuitenkin painaa Jasminin mieltä. Hän on pahoillaan aviomiehelleen aiheuttamastaan mielipahasta.

– Pyysin Dennisiltä heti anteeksi. Pahinta oli asian salailu. Ei kukaan salaa asioita, jos ei ajattele tekevänsä väärin. Skotlantilaismies on sinkku, mutta minä myönnän tehneeni väärin. Viestittely ei tarkoittanut, että haluaisin erota. Tämä oli minullekin hirveä kokemus.

– Dennis oli tapahtuneesta eniten pahoillaan siitä, että mies oli 37-vuotias. Dennis on epäillyt, että haluaisin kuitenkin jossain vaiheessa ottaa häntä nuoremman miehen.

Jasmin itse ei pidä pariskunnan 32 vuoden ikäeroa ongelmana.
– Minua ei haittaa ikäeromme, vaan itse ihminen ja hänen luonteensa ratkaisee. Ei kuusikymppinen mies oli vielä mikään ikäloppu, ja meillä on aina ollut hyvä suhde. Tykkäämme tehdä asioita yhdessä ja olla yhdessä, Jasmin kertoo.

Jasmin Mäntylä julkaisi aviokriisinsä aikaan itsestään sosiaalisessa mediassa kuvia ilman sormuksia. Kyseessä ei ollut mikään kapinointi tai julkinen ilmoitus avioliiton kariutumisesta, vaan sille oli arkinen syy.

– Me otamme Dennisin kanssa molemmat heti kotiin tullessamme kellot ja sormukset pois sormistamme. Tykkään kovasti leipoa, kokata ja touhuta kaikenlaista, joten sormukset ovat vain tiellä. Se ei ole edes hygieenistä leipoa sormukset sormissa, Mäntylä selvittää.

Jasmin suhtautuu elämään aviokriisin jälkeen luottavaisin mielin. Mäntylällä on myös työrintamalla mielekästä tekemistä.

– Kaikki on nyt ok, mutta se vie oman aikansa, että saa asian pois mielestä. Haluaisimme tulla Dennisin kanssa toukokuussa lomalle Suomeen. Toivoisin myös, että saisin jatkossakin olla täällä Englannissa puoluejutuissa mukana, iloinen Jasmin kertoo. "

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1429167410703.html

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kl989898098

      Lomaillu ko hotlassa useita kertoja? Kun on tasan tarkkaan oltu kaksi kertaa ja toisella kerralla Jassu jäi kiinni. Onpa taas niin totuuden mukaista juttua Jassulta. Kiinni jäämisen jälkeenkin se viestitteli kovasti skotille, heilutteli skotilta saamiaan puhelimen kuoria skottilippis päässään alastonkuvissa ja skotlanilaista lohta ahmittiin oikein kaksin käsin että se siitä yhteyden pidon päättymisestä.

      • MegaloManiaa

        Niinpä - se toinen ja viimeinen vierailu menikin jo mönkään :-)


      • Kyyjhvfhljhhljh

        Jassun instan mukaan ne on ollu siellä lomalla viisi kertaa.


    • riipparimalli32v

      "Jasmin Mäntylä julkaisi aviokriisinsä aikaan itsestään sosiaalisessa mediassa kuvia ilman sormuksia. Kyseessä ei ollut mikään kapinointi tai julkinen ilmoitus avioliiton kariutumisesta, vaan sille oli arkinen syy.

      – Me otamme Dennisin kanssa molemmat heti kotiin tullessamme kellot ja sormukset pois sormistamme. Tykkään kovasti leipoa, kokata ja touhuta kaikenlaista, joten sormukset ovat vain tiellä. Se ei ole edes hygieenistä leipoa sormukset sormissa, Mäntylä selvittää."

      Justiinsa juu! Uskotaan kaikki, mitä Jassu pettäjänsuustaan suoltaa...not!

    • Jatkuvat_pippalot

      Siihen asti sormukset oli tiukasti sormessa. Skotille keikisteltiin oikein kovasti instassa ja blogissa, ei tainnut vaan skottia kiinnostaa. Nyt sitten väittää skotin tekstailevan vielä ja että ihan elämäkin olis muka mennyt pilalle, hah hah! Kyllä se vaan on toisin päin koko juttu.

    • RimanAlitusta

      Noloa, noloa. Tyrkky tarjoaa pokkana pettämistään viikosta toiseen.. Ja joku vielä julkaisee...

    • CcDdXmn

      Montako kuukautta Jasmin Mäntylän ylionnellisesta avioliitosta on kulunut pettämiseen tai sen hehkuttamiseen? Onkohan pappa tietoinen vaimonsa non-stop avautumisesta?

    • PalavaTotuus

      Vaikeaahan niitä sormuksia on ollut järven pohjasta onkia, heh heh heh!

    • boronpellet

      Jassu kertoi jääneensä kiikkiin skotin ihailuun, nytkö jo Denun mielenkiinto on sammunut eikä jaksa ylistää Jassua aamusta iltaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe