Ressaako kesä ja se rahanmeno?

Yksalle30vperhe

Lapsiperhe ja kesä tulossa. Onko jo ressiä päällä kun kakarat pitää viedä lintsille..etelään..tms? Oletteko säästäneet joka kuussa kesälomia varten vai miten hoidatte rahotuksen? Tonneja tulee kuitenkin kulumaan lomalla se on varmaa. Ajattelin jättää touko-kesäkuussa kummassakin sen 1500e sivuun joten 3000e on hyvä siihen heinäkuulle. Ja vaimo säästänyt alkuvuonna lähes 5 tonnia. Ei siis tarvitse onneksi mun säästellä enempää kun olen siinä huono muutenkin. Hommasin just uuden auton ja lyhennän sitä 1100e kuussa plus vakuutukset yms kulut. Siks vähä ressaa tilanne ku kulujakin on taas.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skksjj

      Haittaako lapset paljon pillun saantia irtooko useesti?

    • fazi_

      Ei haittaa. Suon lapsilleni niin paljon positiivisia kokemuksia kuin mahdollista. Jos se maksaa, niin se on sen arvoista. Toivottavasti sinulla ei ole lapsia eikä koskaan tule olemaan. Arvostat enemmän taloudellisia seikkoja kuin omaa lihaa ja vertasi. Uskomaton hörhö.

      • unelmahöttöä

        Ja sitten heräsit ja muistit että työttömyyspäivärahat tulee vasta vapun jälkeen ja pitäisi pummata ex-vaimolta viinarahat, vaikket ole eltusmaksuja maksanut aikoihin ja kakroitas et ole nähnyt viikkoihin....autokin on se smama ruostepurkki -90 luvulta......


    • elämysmatkailua

      Minusta näyttää, että on tulossa huonot ajat. Säästäkää se vaimon 5000e ja käyttäkää vain kesälomalla se 3000e. Näin on pelivaraa jos jompi kumpi teistä jää työttömäksi.Näin ei auton maksamisessa tule heti vaikeuksia.Menkää retkeilemään vaikkapa luonnonpuistoon ja metsähallituksen mökkiin jos lapset eivät ole ihan pieniä. Annatte lapselle ihan erilaisen elämyksen, jota he eivät unohda koskaan.

      • Allllloitttajaa

        No ei työttömäksi voida jäädä kun omat yritykset ja homma toimii...ei tässä muuten uskaltaisi autoja ostellakkaan mutta kun tiedostaa tän homman niin ei pelkoa. Aina lamavuosina yrityksemme on kasvattanut liikevaihtoa ja tulosta ja viimeiset 2 tilikautta ollu parhaita aikoihin. Kohta 30 vuotta pyöriny homma..


      • Myynnitnousee

        Tuntuu että ajat paranee vaan ja tavarat liikkuu kaupoista. Odotettavissa myynnin nousua kuukausittain.


      • sylettää
        Allllloitttajaa kirjoitti:

        No ei työttömäksi voida jäädä kun omat yritykset ja homma toimii...ei tässä muuten uskaltaisi autoja ostellakkaan mutta kun tiedostaa tän homman niin ei pelkoa. Aina lamavuosina yrityksemme on kasvattanut liikevaihtoa ja tulosta ja viimeiset 2 tilikautta ollu parhaita aikoihin. Kohta 30 vuotta pyöriny homma..

        No mitää v''''a sinä siinä ruikutat? Kuinka monella on 8 tonnia käyttää kesälomaan. Ei ainakaan mun lapsen perheellä vaikka ovat akateemisesti koulutettuja! On talolainaa autolainaa ties mitä, en viitsi luetella kaikkia.

        Ajattele sitä melkein miljoonaa suomalaista jotka elävät köyhyysrajalla. Vai oliko tarkoituksesi pelkästää provosoida. Onnistuit multakin löytyi tuo kuuluisa sana.


    • fjhsfd

      Lapseni (1) pääsi ekalle ulkomaanmatkalle vasta 12v eikä ole valittanut. On myöhemmin itse reissannut tarpeelliseksi katsomissaan paikoissa. Hänen ollessaan pieni tehtiin paljon eväsretkiä luontoon ja hän nautti niistä paljon. Nähtiin lintuja ja muitakin eläimiä niillä reissuilla ja hauskaa oli.

      • Onneatulossa

        Kyllä kaikkea kannattaa tehä mit vaan pystyy kun elämä on niin lyhyt. Ei kannata jättää tekemättä sitä mitä pystyy tehä. Käy luonnossa tai matkustele jne ihan mihi vaan rahat riittää. Raha ei todella tuo onnea pankkitilillä mutta kukaan ei varmaan voi väittää etteikö se lisäisi onnellisuutta kun voit viedä perheesi mielenkiintosiin paikkoihin ja viettää aikaa yhdessä ilman että tarvii ressata rahasta. Eli raha itsessään ei onnea tuo mutta jokainen sitä tarvitsee ollakseen onnellinen. Kenenkään ei ole tarkoitus elää ja murehtia elämäänsä köyhänä.


    • masakoo

      Ei lapsia onneksi, olen vapaa kuin taivaan lintu noista jarruista, voi tehdä ja mennä minne ikinä haluaa.

      • dlkhg

        Kannattaa olla rehellinen itselleen eikä tehdä lapsia ollenkaan koska ne todellakin vaativat paljon uhrautumista omista menoista ja mielihaluista. Arvostan niitä ihmisiä jotka myöntävät avoimesti että eivät halua lapsia. Suomessakin tehdään liikaa lapsia periatteella kun muutkin niin minäkin vaikka ei olisi aikomaustakaan huolehtia niistä siinä määrin kuin ne huolenpitoa tarvitsevat kasvaessaan.


    • sitäseon

      Kesä nainen valittaa ja lapset huutaa isäntä vetää viinaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1940
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1529
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      136
      1343
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1230
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      271
      1019
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      972
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      935
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      112
      902
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      48
      751
    Aihe