Analyysi Mohiksen sydämen näystä?

Eenokki

" Kuulkaa mitä Henki tahtoo teille ilmoittaa (Jeesusken sydämeltä) Minun lippuni on teille vieläristi, Golgatan veri. Kuninkuuteni ja kruunusi on vielä täällä minun luonani. Olen valmistanut teille sijan. Te olette vielä siellä, missä saatana asuu. Valtakuntani ei ole vielä siellä, ainoastaan Henkeni kautta sydämissänne. Kunniaini ja kuninkuuteni on teille risti, tuntekaa minut ristille naulittuna, ylösnouseena, mutta taivaaseen astuneena, valtakuntani ei ole siellä, missä on saatnan valtaistuin. Ymmärtäkää kunniani, se ei ole saatnan valakunnan areenoilla,olympia tulet ovat vierasta tulta. Kunniani on risti, Gogatan vereni. Lippuni kantajat puetaan voimalla, Ymmärtäkää Antikristuksen hengen valheellisuus. Tuntekaa aika, ymmärtäkää kunniani, joka on risti, Golgata ja veri !

_ - Mohikaani_27-

Mohikaani ilmoittaa sydämensä näkyjä joita emme tarvitse sillä Raamattu kertoo meille kaiken. Mohikaanin ei tarvitse toistella ja lisätä tai ottaa pois Raamatusta mitään. Toistella Raamatun sanaa se ei ole mitään profetiaa vaan sanan toistoa. Mohikaani sanoo: te olette vielä siellä missä saatana asuu...se on helluntailaisuus ja siltä osin Mohikaani puhuu totta. Kun hän lisää omia opillisia näkemyksiään ei palstan viisaammat lippujaan heiluttele.
Siis Mohikaanissa ei ole sisäisesti Jumalan valtakuntaa, mutta henki kyllä on joka Mohikaaniin kyllästyneenä istuu kiikkutuolissa. Kunniani ja kuninkuuteni on teille risti. No jopas myrkyn lykkäsi. Minulle Golgatan risti ei ole mikään henk.koht. risti vaan rakastan Jumalaa joka antoi ainoan Poikansa minunkin tähteni etten kadotukseen joutuisi ja etten milloinkaan erehtyisi Mohikaanin tavoin rakentelemaan profetioita. Mohikaanilla on tämä henkensä valtakuntaa ja sinnehän mahtuu leegioita ja monenkirjavaa isoja ja pikkupaholaisia.Mohikaani kunnioittaa urheilijoita vaikka urheilu on synti jota Mohikaani ei ymmärrä synniksi. Tässä sydämensä näyssään hän sanoo olympiatulien olevan vierasta tulta. Siinä meilla lahkohengenmies. Mohikaani on rakentanut oman luomuksensa ja asettanut sen Kristuksen sijaan golgatan ristille. Mohikaanille risti kaikessa sen merkityksessään on oman käsityksen tuote ja kauhistus. Eikä hän kanna sitä ei edes ymmärrä mitä ristinsä kantaminen uskovalle merkitsee. Mohikaan kantaa vihan aseita lyödäkseen, tuhotakseen ja tappaakseen mahdollisesti valitutkin.
Mohikaani puhuu yhdelle yhtä ja toiselle toista. Urheilijaa hän kunnioittaa, mutta toisena päivänä sanoo urheilun olevan vierasta tulta. Kaksikielinen ukonrahjus on vaaraksi palstalla mutta toivottavasti ihmiset kääntyvät puhtaaseen apostolis-lutherilaiseen oppiin ja puhtaaseen elämään.
Tähän emme tarvitse Mohikaania.Menköön hän metsään ja vieköön vihansa ja kiukkunsa sinne.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkoJumalatodella

      noinko se puhuva käärme eenokille sanoi?

    • Sanomanpuolesta

      Puhu vaan omasta puolestasi Eenokki 12 ! Kateus ja vihasi saa aikaan kummallista viha kirjoitusta ja katkeruus loistaa kirkkaana, muuta kirkasta ei näissä eenokin ajatuksissa sitten olekkaan. Miten sinä tulet toimeen itsesi kanssa ? Jos sinun sydämesi sisimmän pitäis piirtää paperille, sieltä löytyis, se musta ja täynnä käärmeitä ja muita lieroja, näin sellaisen kerran lapsena, joka näyettiin siksi, millainen sydän on ilman Jeesuksen veren puhdistusta, ja uudestisyntymistä, varsinkin pahoilla ja ilkeillä ihmisillä, johon katekoriaan sinä Eenokki 12 juuri kuulut !

      • Eenokki

        Tiedän varsin hyvin että vain saatana, Mohikaani ja lahkohengessä olevat helluntailaiset näkevät sydämen ajatukset ja herkästi tuomitsevat lähimmäisiään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1965
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      140
      1445
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe