Pettymyksen TEEpaketti

Teen-ystävät-juttelivat

maistellessamme teekutsuillamme uutta teetä uudesta paketista:

Ostin Nordqvistin vihreä tee-paketin ja laitoin kaikkien teetaiteen sääntöjen mukaan siitä teetä lasiseen teekannuuni...
Siitä tuli harmaan sameata pahanmakuista lientä joka jätti lasisen teekannuni reunaan renkaan. Joudun heittämään lopun pois.
Tuntuu, että syksyllä pihatalkoiden jätteet on kuivattu ja laitettu nättiin pussiin, hinta yli 3 €. jos miljoona ihmistä ostaa, se on jo 3 miljoonaa Nordqvistille.

Vain yksi hyvä puoli, nyt siihen ei ole lisätty sokeria, tuota halpaa ja vaarallista ainetta, jolla ihmisiä on harhautettu... ja kerätty rahat ...pitkään.

15

292

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toinen_maistelija_

      Yksi miljoona suomalaisista on noin 20 % koko kansasta.
      Kun tuota vihreätä teetä mainostetaan terveelisenä, voi ainakin yhden paketin ostajia olla enemmänkin, jopa 40 %, vaikkeivat sitten enää toista ostaisikaan.

    • Paljonko-se-sitten-toisi

      se olisi jo yli 6 000 000 euroa.

    • Makriinakahvinjuoja

      Miksi kaiken pitäisi olla terveellistä? Kukaan ei taida sanoa, että kahvi on terveellistä, ja me olemme tilastojen valossa suurin kahvin kuluttajakansa koko maailmassa. Olemmeko sen sairaampia kuin muissa maissa teen juojat?

      Mutta teen laaduista voimme kyllä olla samaa mieltä: meitä kahvinjuojia sahataan silmään. Mikä tahansa puru on teetä. Tänne varmaan kuskataan kaikki teepensaiden kuivuneet silmut ja lehdentyngät, pakataan pikkupusseihin ja annetaan komea nimi.
      Halpaan mennään.

    • kat-leija

      Näyttää tuota Nordquistin Vihreää teetä olevan monta lajiketta. Sivustollaan ainakin 12 eri sorttia. Kun on vielä monta muutakin maahantuojaa niin valinnanvaraa ainakin on. Ei noita enää ehtisi kaikkia edes maistelemaan eikä tämmöinen kahvimuori osaisikaan erotella niitä paremmuusjärjestykseen.
      Minulle jäi yhteen kertaan vihreän teen juonti. Liptonin Yellow Label Tea on minun teeni, jos joskus teetä juon ja niin minttu- tai ruusunmarjatee tietenkin vielä.

    • vanhuudenkaakao

      Tuonhan voi arvaa kun teetä aletaan maistella. Pahaahan ne kahvinjuojille kaikki ovat. Eri juttu jos taskumatista jotain pöydän alla lirautetaan teekuppiin.
      Ylämaan messuilla venäläiset naiset myivät komeaa teekalustoa. Hintakaan ei kova, mutta ei niiden käyttöön tarvetta olisi tullut.
      Vanilla tee on varmaan ihan lällyä, mutta hyvänmakuista kuin vielä keinomakeutusta lisää.

    • haudutettutee

      Teetä on niin monta lajia kuin ostajiakin.
      Juon teetä, vihreää ja mustaa, mutta niitä pieniä pusseja en edes osta, ennen sanoi eräs vieraani, kun hän halusi syntymäpäiväjuhlissa juoda teetä ja alitoin sitä hänelle, kuten laitan itsellenikin, hauduttaen teelehdet kannussa ja juoja saa kaataa kuumaan veteen kupissaan ihan haluamansa määrän haudutettua "teetä" , hän loihe sanomaa: Olet todella hyvä emäntä kun et laittanut teepussia kupin viereen ja sitä olisi pitänyt narusta roikottaa kuin tampoonia kupissa.

      Tampoonit on poistuneet käytöstäni, samoin pussiteet, keinomakeututteja ja esanssilla maustettuja.
      Ostan kallista irtoteetä ja nautin mausta jossa ei ole mitään saunavihtan makuja oheismakuna.

      Sitä saa mitä ostaa! Halpa ei koskaan ole parasta.

      • Lisäkseni on varmaan muitakin kahvista pitäviä ja 'haudutetulla teellä' on omat kuppikuntansa. Makuasioista ja tottumuksista sekä tavoista on kysymys. Aivan oikein meitä on monenlaisia ja samanarvoisia nautinnoissamme.
        Haudutettu tee on minustakin kahvinjuojasta parasta. Onpa minulla tälläkin hetkellä kauniissa alkuperäisessä purkissa teetä, mutta varjele kuinka vanhaa se lie. Tietääkö teen hauduttaja kuinka kauan tee noin säilytettynä on alkuperäisen hyvää.
        Minä laitan yhdelle teenjuojaystävälleni Yellow Label-, mustaviinimarja-, minttutee pussit tarjolle. En ole katsonut mitkä hän valitsee. En viitsi sanoa että pistäppä siitä tampooni likoamaan :)))). Hän kun ei voi kahvia vatsansa vuoksi juoda.
        Kahviakin on eri laatuja ja eri hintaisia ja saa mitä ostaa.
        Vuoden Barista voiton on saanut monesti turkulaisen Cafe' Artin pitäjä Turun Kahvipaahtimon paahtamilla Burundilaisillla pavuilla.
        Sieltä ostamastani kahvista saan todella hienoaromisen kahvin. Varmaan se kahvin tuoreus lähipaahtimosta laadukkaiden kahvipapujen kanssa tekee sen


    • pakuri.terveystuote

      Ihme kyllä se sotaaikana puolukanlehdistä haudutetun teen tuoksukin oli muikean hyvä. Jättikuusten alta löytyi puolukanlehtiä keskitalvellakin.
      Voikukan juurista tehtyyn korvikekahviin, juuret piti sentään kerätä sulanmaan aikaan. Olikohan se kaupasta ostettu sikuritoppa tehty koivun pakurikäävästä.
      Ruskeaa ja voimakastuoksuista se ainakin oli.

    • Teen-ystävät-juttelivat

      Olen juonut jo vuosikausia Valkoista teetä, joka on maksanut 295 € /paketti, ja se on ollut lempiteeni haudutettuna aina.
      Se oli kuitenkin hovihankkijaltani Prismasta loppunut, joten otin vähän samantapaisen paketin vihreätä teetä, 3.05 € / paketti
      aloituksessa kerrotuin tuloksin. Onnekseni ostin vain yhden paketin.

      • tee.fani

        Minkä merkkistä on tuo 295 € paketti maksava valkoinen tee ja mikä on paketin paino. Vai liekö pilkku tipahtanut pois tuosta.


      • tee-fani
        tee.fani kirjoitti:

        Minkä merkkistä on tuo 295 € paketti maksava valkoinen tee ja mikä on paketin paino. Vai liekö pilkku tipahtanut pois tuosta.

        Teen-ystävät-juttelivat
        Olisi kiva saada vastaus tuohon edelliseen.


    • Ramoona_

      Teen enkä kahvinkaan suhteen en ole erityisen vaativa enkä kokeilunhaluinen, pysyttelen kotioloissa muutamassa suosikissani, matkoilla tulee kokeiltua . Kahvi kuuluu aamuun ja iltapäivään , usein juomme iltateenä Twinings Earl Greytä, joka on sitrusaromisella bergamotilla kevyesti maustettu. Tunnustan laiskuuteni teepannujen käsinpesuun, vaikka niitä minulla onkin, mutta joskus haluan juhlistaa teehetken huolella hauduttamalla, yleensä tyydymme teepusseihin ja minulla on irtoteetä varten myös teekuula, jonka voi upottaa teekuppiin.

      Hyvänmakuinen Nordqvistin Keisarin morsian on kvittenillä ja appelsiinilla maustettu , ja "punapensastee" Rooibos on suosikkini myös, siinä ei ole kofeiinia ja sopii illalla nautittavaksi. Flunssakausina kuluu paljon erilaista hedelmä- ja marjateetä, on mansikkaa ja omenaa, vadelmaa, mustaherukkaa, kirsikkaa ja kaikkea mahdollista makua. Tulee tarpeeksi juotua hyvänmakuista lämmintä, jossa ei ole sokeria. Camomillateestä en pidä, se on mielestäni vanhan saunavastan hajuinen ja makuinen, Yrttiteet muutenkaan eivät houkuttele, tee teenä ja yrtit yrtteinä.

      • Tyttäreni ja perheensä suosikki on ollut pitkään Keisarin morsian, ja Rooibosta tarjotaan vaihtoehtona aina niille, jotka eivät halua illalla valvoa ja joihin itsekin lukeudun. Ruusunmarjasta myös pidän.
        Muut teet ovat jääneet vähemmälle viime aikoina.
        Joskus kylässä saamani savunmakuinen tee Lapsang oli pohja, en halua sitä.


    • tiikeripäiväuni

      Noh, kai sinä lähetit paketin valmistajalle kiukkuisen reklamaation kera ?
      Voit saada hyvityksenä Nordqvistin teetä kilokaupalla:))
      Nordqvistilla on montaa sorttia tsajua, oikein hyviä;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2210
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1731
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      157
      1586
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1372
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      290
      1217
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1089
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1053
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      912
    Aihe