Mitä teen kun

vappuavaan

Lapsilla on vaikea murkkuikä ja äidille tuli taas uusi itsenäistymisvaihe. Loppuu rahat ja voimat. Jotku puhuu hormooneista nelivitosella. Yksinkö pitää kaikki vastuu kantaa,aikuinen nainen?

13

92

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voimia

      Siksi lapsi tarvitsee kaksi vanhempaa. Suihkukonekin kulkee yhdellä moottorilla.

      • seläheisyyys

        Mistähän niitä voimia saa? Mietin pelkästään lapsia,mitä he menettää!!!! Tuki, turva,kannustus,yhdessäolo. on vaan orpo olo,ei pelkästään minulla. Se läheisyys mitä menetetään ,en tiedä mitä sanon.


      • tiedäntunteen

        Tiedän tunteen... Miehellä 40 kriisi. Viis 17v. Avioliitosta ja lapsista ☹. Etsii itseään,meidän kustannuksella ikävä kyllä. Ikävä yhdessäoloa ja yhtenäisyyden tunnetta. Rakkautta ja perhe- elämää. En tiedä miten jaksan ja mitä tuleman pitää..


      • mekkk
        tiedäntunteen kirjoitti:

        Tiedän tunteen... Miehellä 40 kriisi. Viis 17v. Avioliitosta ja lapsista ☹. Etsii itseään,meidän kustannuksella ikävä kyllä. Ikävä yhdessäoloa ja yhtenäisyyden tunnetta. Rakkautta ja perhe- elämää. En tiedä miten jaksan ja mitä tuleman pitää..

        Miehelläsi on sinkkuaika viettämättä ja nyt kun ikää jo 40v niin ruvennut menojalkaa vipotamaan kun ei nuoruudessa ole sitä tehnyt kun olette aika nuorena kimppaan menneet ja jollekkin se tulee tai sitten ei. Miehenä mellastin nuoruudessa iahn riittävästi ja olin 34v kun lapsemme syntyi ja eikä ole tarvinnut haikalla mennyttä nuoruutta ja muuta siihen liittyvää kun se on jo koettu. Nyt ikää jo 54v ja lapsemme äidin kanssa vieläkin kimpassa ja se siitä.


      • niimpäniinjuu

        Sitähän Se varmaan on. Kannattaisi vaan miettiä vielä kerran ja kunnolla,onko se viipottaminen sitten todella sen arvoista että menettää luultavasti vaimon ja perheen ? Loputtomiin en tätä jaksa katsella ja kun se loppu minulle tulee, takaisin on turha kuvitella palaavansa. Sitten en enää ota.


    • Bruuuof

      Ketään ei voi omistaa. Jokaisella on oikeus toteuttaa itseään. Liian usein ns parisuhteen toinen osapuoli jää roikkumaan ja vetoaa lapsiin, yhteiseen kotiin etc. Siinä vaiheessa kun toinen on jo lähdössä, ollaan kokeiltu yleensä jo kaikki keinot. Joskus vaan on jätettävä se ahdistava perhe-elämä, kun ei muuten jaksa.

      • itsekäspaska

        Ei voi omistaa... Mutta täytyy olla vitun itsekäs ihiminen jos perheensä jättää,kun pitää etsiä itseään,Hoh hoh. Parempi silloin olla perustamatta perhettä alun perinkään!


      • envainkäsitävieläkään

        Joo minä olen samaa mieltä,miksi tekee lapsia! Ei lapset ole syyllisiä. Ja yleensä on kokeiltu kaikki,ja höh. Parisuhteesta ei jutellut kuin kavereiden ja siskojen kanssa. Jotta,,,kun on/ oli hyvä päivä hän oli tosi mukava vaimo,äiti. Mutta,mikä oli se naksaus,kuin salama kirkkalta taivaalta...lähti yksin. Sanonpa ,kaik mureni käsiin ja niin harmittaa kaikkien puolesta!


      • määluulenei

        Ahdistava perhe-elämä? Jos se niin on,kui sie teit lapsia? Missä vaiheessa se ahdistus alkoi? Eikö ahdistuksia voi käsitellä vai eroko on hyvä ja oikea??


      • piparminttuli
        itsekäspaska kirjoitti:

        Ei voi omistaa... Mutta täytyy olla vitun itsekäs ihiminen jos perheensä jättää,kun pitää etsiä itseään,Hoh hoh. Parempi silloin olla perustamatta perhettä alun perinkään!

        Olet vain katkera. Mistä kukaan kakskymppinen tietää mitä elämä tuo tullessaan viiskymppisenä. Ihmiset muuttuu, muutu sinäkin. Anna hälle vapautensa ja jatka elämääsi. Katkeruudella karkoitat ajan kanssa myös lapsesi. Kukaan ei jaksa kauaa katkeran ihmisen kanssa.


    • WanhaUggomies

      Päädyn jälleen toteamaan, että nuoruus tulee ryypätä ja rällätä mahdollisimman monen irtosuhteen kera. Näin tein itsekin ehkä jopa liiankin rankan kautta aikanaan.

      Oon kattellut tässä viime aikoina kunnollisten ja nuorena naimisiin menneitten kavereitteni perheiden hajoamista. Toinen keksii, että nyt pitää alkaa elää sitä elämättä jäänyttä nuoruutta. Surkeaa on. Ensin vuosi pari älytöntä sekoilua, sitten riitaisa ero. Lopputuloksena kaksi onnetonta ihmistä, joista yleensä vaimo YH:na ja mies kaljan turvottamana vähän naurettavana "uusnuorena" viikonloppuisänä. Vaihtoehdossa 2 vapautensa löytänyt nainen pääsee nautiskelemaan "onnellisen" uusperheen lapsilleen tuomista käytösongelmista uuden rakkaansa kanssa.

      Kas kun 40 ikäisille se vihreämpi ruoho siellä aidan takana kuihtui jo 10 vuotta sitten ja käteen vapautta etsimään lähtevälle jää yleensä pelkkä luu käteen.

      Pitkä avioliitto vaatii:
      1. Kaksi aikuista ihmistä
      2. Halua olla avioliitossa pitkään

      • jätettykohta

        Puhut niin asiaa ! Tuletko kertomaan tämän miehelleni... Helvattu.


      • turhaanaivanturhaa

        Älkää taas yleistäkö kaikkia ihmisiä koskemaan. Avioliittoja hajoaa ihmisistä itsestäänkin riippumattomista syistä eikä ne syyt läheskään aina liity mihinkään "itsenäistymisvaiheisiin". On persoonallisuushäiriöisiä, henkistä tai fyysistä väkivaltaa, alkoholismia, erilleen kasvua tms. Ja kyllä se eroa hakevaa oikeasti harmittaa se pitkän suhteen katkeaminen.
        Sitten tuosta ryyppämisestä ja rälläämisestä. Älkää yleistäkö sitä ihmisiin. Eivät kaikki ihmiset halua missään elämänsä vaiheessa ryypiskellä, rällätä ja kokeilla irtosuhteita. Ja itsestäni ainakin on hienoa nuo jo nuoruudessa alkaneet suhteet, jotka eivät hajoa (no harvinaisia taitavat tänä päivänä olla), mutta luonnollistahan se on, että ne myöhemmin joskus hajoavat, ovathan ne jo muutenkin kestäneet pitkään. Ei monien myöhemmällä iälläkään avioituneiden liitot välttämättä kestä yhtään sen pidempään. Mutta oikeastaan melko turhaa tänne kirjoittaa, täällä pyörii vain ne suvaitsemattomat ihmiset.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe