Abortti vai opiskelu?

eivalmisäidiksi

Eli siis olen 18vuotias tyttö. Kortsu petti ja nyt ollaan sitten paksuna. Äiti riemuissaan lapsenlapsesta, poikaystäväni ja minä en. Sanoin äidille abortista ja tämä kielsi sen kokonaa. Itse en näe itseäni synnyttämässä enkä varsinkaan äitinä!

Lapsi on ihana asia, juu juu, vie rahat 18vuoden ajan ja kiukuttelee lapsuuden, teini-iän, koko ajan. Minun tapauksessani keskeyttäisi opiskelutkin. Adoptioon en lasta haluaisi laittaa, ettei sitten isona lähde biologisia vanhempiaan etsimään.

Murhamasiinaksi haukkujat, kypsykää, yritetään pitää keskustelu asiallisena

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vain.sinä.päätät

      Sinä itse päätät kropastasi, ei kukaan muu. Jos itse haluat pitää lapsen, niin pidät, jos et, teet abortin. Äitisi ei lasta synnytä puolestasi, joten hänelläkään ei ole oikeutta vaatia jatkamaan raskautta mikäli SINÄ et lasta halua. Lapset ovat itsekkäitä ja vievät paljon aikaa, rahaa, vaativat jatkuvasti, joten sinuna veisin opiskelut loppuun ja nauttisin sen jälkeen vielä omasta ajasta, nuori kun olet. Lapsia ehtii hankkia myöhemminkin ja niissä ehtiikin sitten olla kiinni vähintään 18 vuotta.

    • kilpoilu

      Kohta k.ppaska hyökkää suupielet vaahdossa karjumaan, Murhaaja!!!!

      • Vain.sinä.päätät

        Oliko tuokaan sitten asiallista? Jos keskustelun haluaa pysyvän asiallisena, koskee se sekä vastustajia että puoltajia.


      • gfffs
        Vain.sinä.päätät kirjoitti:

        Oliko tuokaan sitten asiallista? Jos keskustelun haluaa pysyvän asiallisena, koskee se sekä vastustajia että puoltajia.

        Aika naurettavaa, että tulet palstalle kyselemään ihmisiltä mitä aiot elämässäsi tehdä ja kyselemään lisääntymisestäsi. Asia ei kuulu kellekään muulle kuin sinulle ja korkeintaan siittäjälle, jos niin päätät. Tee mitä lystäät, lisäännyt tai ole lisääntymättä.


    • fyhjlo

      Olen itse ollut vastaavanlaisassa tilanteessa. Mä valitsin lapsen. Opiskelen yhä ja opiskelin silloinkin korkeakoulussa. No opiskelut on venyneet, mutta koulu on ollut yllättävän joustava. Ensivuonna olen 7-vuotiaan koululaisen insinööriäiti. Ei vuottakaan ilman kouluja meidän perheessä. No sellaista se elämä on. Minulla on ainakin sellainen kokemus, että koulut ovat melko joustavia perheellisiä kohtaan. Täällä on yllättävän monta perheellistä.

      • hhhhhhhhh

        Olen seurannut vierestä, kun yh opiskelee. Kyllä se aika on aika kortilla mitä lapselle jää opiskelujen ja työnteon ohella. Aina oli lapsi hoidossa milloin missäkin. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että lapsia ei tule tehdä, jos niille ei ole aikaa annettavaksi.


    • vapunjälkeen

      Sinähän se 18-vuotiaana tiedät, kuinka lapsi vie rahat ja kiukuttelee.
      Olet kypsynyt varsin varhain yksinäiseksi katkeroksi.
      Jos nyt kuitenkin satut puhumaan totta, niin tässä sinulle neuvo: jätä seksi harrastamatta, niin ei tule enää moisia vahinkoja.

    • johannytonmarkkinat

      Vaikuttaa siltä, että sekä sinä, että poikaystäväsi olette abortin kannalla. Päätös on siis ilmeisesti jo tehty. Ottakaa kuitenkin selvää kaikista mahdollisuuksistanne ja puhukaa asia läpi. Esimerkiksi opiskelu onnistuu kyllä myös pienen lapsen kanssa. Kukaan ei voi pakottaa sinua toimimaan oman tahtosi tai etusi vastaisesti. Äitisi ei tätä asiaa päätä, mutta toivottavasti ette riko välejänne tämän takia.

    • Paljon_kokenut

      Et selvästikään ole kypsä äidiksi. Ei ole lapsen tai sinun etusi, jos synnytät. Lapsen täytyy olla haluttu ja rakastettu jo ennen syntymäänsä. Ehkäisy kuntoon!

    • GT_Mies_

      Pilasit jo tämän keskustelun, vai vie kaikki rahat 18v aikana,,saamarin emakko,, mieti lastasi ja sen tulevaisuutta. Tee hyvä likka abortti, parempi sille lapselle.

    • tylsääkövappua

      Suosijasakki taas trollailee naurettavia provojaan vappukrapuloissaan.. hohhoijjaa :DDDD mutta joo, kuvitellaan nyt sitten hetken että tää ois totta.

      "vie rahat 18vuoden ajan ja kiukuttelee lapsuuden, teini-iän, koko ajan. Minun tapauksessani keskeyttäisi opiskelutkin. Adoptioon en lasta haluaisi laittaa, ettei sitten isona lähde biologisia vanhempiaan etsimään."

      Noinhan sitä omanapasta murhanhinkua sitten pitää seliselitellä parhain päin kun haudotaan lapsen hautaan laittoa. Ehkä lapsiparan levoton sielu kyselee murhaajalta myöhemmin riistetyn elämänsä perään yön synkeimpin hetkinä...
      Viekotteluja ja rohkasuja lapsen tappamiseenhan tänne tullaan kerjäileen ja niitäkin jo näytät saaneen.

      "Murhamasiinaksi haukkujat, "

      Jospa kypsyt tosiaan ajoissa, jotta muiden ei tarvi todeta sitä minkä tiedät itsekin.

      • ainaoikeassa

        Tulihan hän kuten alussa veikkasin. Keräsi vain voimia vappujuominkien jäljiltä.


      • justiinsajoo
        ainaoikeassa kirjoitti:

        Tulihan hän kuten alussa veikkasin. Keräsi vain voimia vappujuominkien jäljiltä.

        Mutumeedio se siellä aina kaiken tietää....mahtaa vituttaa kun jäit taas läpinäkyvyyttäs nolosti kiinni lapsellisesta trollailusta.


    • Unelma.Sirpa-Leena

      Abortti vai opiskelu? Ota opiskelu, näin ilmeisesti pidät myös lapsen, ai etkö? Noh olipa luokaton ja typerä avaus kokonaisuudessaan. Abortin valitseminen ei estä opiskelua minun tietääkseni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe