Taas putkakuolema !

maksa_sanopoxx

"Kuolinsyystä ei myöskään ole vielä tarkempaa tietoa....".
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015050419626123_uu.shtml

Jaaha, ompa tosi vaikee arvata. veikkaan että oli alkoholimyrkytys, maksakirroosi, tms..
Nuo juopot pitäisi hoitaa jossain ihan muualla kuin kuivassa putkassa. Poliisin resurssit menee hukkaan juoppojen takia..

8

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t4rgefdt

      Eipä se poliisia kauheasti työllistä, jos putkavahdit vartioivat juoppoa putkassa. Paljon kalliimpaa juopon itsensä hengiltäottamista on jarrutella terveydenhuollon toimipisteessä. Kyllä tämä on halvin tapa yhteiskunnalle hoitaa asia, jos nyt poisluetaan se ihmisoikeuskitinää aiheuttava vaihtoehto, että annettaisiin tappaa itsensä ojan pohjalle tai sinne veronmaksajien maksamaan juoppoluukkuun.

    • PamppuaPäähän

      Tutkintaa johtava kihlakunnansyyttäjä Paula Pajula kertoo että selviämisasemalla mies ei ollut tullut toimeen henkilökunnan kanssa.

      Eiköhän toi jo kerro kaiken?

      • selviämisasema

        Niin... selviämisasemahan on perustettu juuri ottamaan vastaan niin humalaisia että humalan korkea aste tai humalan lisäksi oleva muu sairaus tuottaa putkakuoleman riskin ja lääketieteellisen hoidon tarpeen. Jos selviämisasemalla juoppo/humalainen psykootikko ei apua saa niin ei putka ole oikea jatkohoito-osoite vaan hullujenhuone (tahdonvaltainen hoito). Mutta kyllä juopumukseen selviämishoitotasolla voi kuuluakin aggressiivisuutta yms häröilyä ja hoitohenkilökunna pitää siinä osata toimia.


      • gr4edfs
        selviämisasema kirjoitti:

        Niin... selviämisasemahan on perustettu juuri ottamaan vastaan niin humalaisia että humalan korkea aste tai humalan lisäksi oleva muu sairaus tuottaa putkakuoleman riskin ja lääketieteellisen hoidon tarpeen. Jos selviämisasemalla juoppo/humalainen psykootikko ei apua saa niin ei putka ole oikea jatkohoito-osoite vaan hullujenhuone (tahdonvaltainen hoito). Mutta kyllä juopumukseen selviämishoitotasolla voi kuuluakin aggressiivisuutta yms häröilyä ja hoitohenkilökunna pitää siinä osata toimia.

        Ehei. Selviämishoitoasemalla ei todellakaan hoideta mitään sairauksia, jotka aiheuttavat putkakuoleman riskin. Ne menevät aina päivystykseen. Riittävän vahvat seuraukset ihan vain niistä päihteistäkin lähtevät aika nopeasti päivystykseen. Selväri on käytännössä vain seurantapaikka.

        Jos selviämisasemalla on henkilö, joka on humalatilansa vuoksi arggessiivinen, niin oikea paikka on nimenomaan putka. Ei kyse silloin ole mistään psykoosista, vaan ihan vaan perinteisestä rähinäviinasta. Aggressiivisuutta yleensäkään ottaen nimenomaan ei tarvitse sietää yhtään missään hoitopaikassa, vaan suunta on aina poliisin putka tai silloinkin jos kyse oikeasti on mielenterveysongelmasta, niin tahdonVASTAINEN rauhoittava hoito sellaisessa paikassa, jossa pystytään hoitamaan. Selväri ei ole tällainen.


    • rdjdj

      Särähtää aina jotenkin korvaa kun kuulee näistä putkakuolemista... Poliisin putkaan kuoli, poliisi tiedottaa asiasta, poliisi tutkii asian.... Olisi kiva tietää mitä siellä putkassa tapahtuu kun ihmisiä sinne kuolee... Sen tiedän KOKEMUKSESTA, että ihan sama mikä sairaus sinulla on niin ei auta, että kerrot sinun tarvitsevan lääkkeet jne.. Eli putkaan heitetään kylmästi vaikka olisi mikä sairaus ja ei lääkkeitä! Poliisit lähinnä naureskelevat, että joo joo niinhän ne kaikki sanoo.... Ketään ei kiinnosta jos kuolet putkaan, pois sieltä ei tunnetusti pääse vaikka kuinka huutaisit apua, sydän kohtauskin on tietysti poliisivartijan mielestä aina teeskentelyä... Juu. Toivotaan, että poliisien omat läheiset sinne joskus joutuvat ja saavat jonkun laakin!

      • 12-6

        Onhan tämä jo kymmeniä kertoja sanottu, että kuolemansyyn selvittää ja tutkii aina lääkäri, ei poliisi, kuoli ihminen sitten kotiinsa tai putkaan.


      • 4efdsre

        Niin kyllä todellisuus on ihan muuta. Kyllä poliisiputkassa käydään kyytiautolla katsomassa mitä turhanpäiväisempiä tapauksia, kun poliisi varmuuden vuoksi haluaa sosterin edustajien mielipiteen siitä voidaanko henkilö pitää putkassa.

        Mutta tietysti, jos sinne jatkuvasti joutuu, ja joka kerta mesoaa vaikka mistä lääkkeistä ja sairauksista, joista yhdelläkään kertaa ei löydy mitään merkkiä, niin kyllä siinä omalle uskottavuudelleen aika lailla hallaa tekee.

        Putkakuolemat ovat suurimmalta osin päihteiden ammattiväärinkäyttäjien täysin odotettavissa olevia tapauksia. Se, että se tapahtuu poliisin putkassa juoppokämpän, katuojan tai jonkun muun paikan sijaan, on vain sattumaa. Kuolee niitä ihan jatkuvasti myös sairaaloihin ja muihin hoitolaitoksiin. Ihmiskeho kun kestää sitä tahallista väärinkäyttöä vain tiettyyn rajaan asti.


    • wepign

      Niinno mulla on epilepsia ja elän ilman toista munuaista ( lapsesta asti elänyt ) joten kyl mä musta tarvitsisin lääkkeet messiin sinne putkaan, mutta en oo koskaan saanut. Onko se ihan oikein? Ehkä se sit on? Olenko niin paha ihminen, että minut pitää yrittää tappaa sillä, että ei anna minulle lääkkeitä putkaan, jossa olen siis ollut joku 5. kertaa. Noh, joku vois sanoa että miks joudut sinne aina? Niin, hyvä kysymys. Mutta ei se aina ole pelkästään itsestä kiinni. Oletteko tiennyt, että putkaan joutuu aina vain helpommin ja helpommin. Eli esim. mun tapauksessa kun olen ollut joku 5 kertaa niin mun ei tarvitse tehdä paljon mitään kun joudun putkaan! Onko sekään ihan oikein?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe