Ohje, ala tienaamaan omalla verkkokaupalla

JonesJamesIV

Tarvisetko töitä? Mikset alkaisi tienaamaan omalla verkkokaupalla, sen voi nykyään tehdä kotoa käsin lähes ilman rahaa, eli alat myymään Aasialaista tavaraa suomalaisille omasta verkkokaupasta, ihan samaan tyyliin kuin e-ville com, jopa 90% katteella. Ei siis ole mikään vedätys (et siis liity mihinkään, tai maksa kenellekkään mitään vaan alat tekemään asioita itse), eikä vaadi edes yrityksen perustamista alussa, alat myymään netissä sinua kiinnostavan alan tavaraa, vaikka esim. lemmikkitavaraa, koruja tai vaikka autotarvikkeita. Kuluja tulee korkeintaan satasia ja pääset heti töihin kotonasi ja tienaat samalla sekunnilla kun joku ostaa verkkokaupastasi tuotteen. Tuolla on ohjeet miten sen voi tehdä itse (painotus sanalla itse, teet kaiken tässä itse, mutta pidät voitotkin), siellä on myös valmis lista ja kuvat tuotteista. Kannattaa lukea ajatuksella: http://www.tinyurl.com/verkkokauppiaaksi

16

1897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sawadii

      luin ton jutun ja paljon hyviä vinkkejä aloittelijoille. itselläkin vuosien kokemus verkkokaupoista. Mietin että mitä sinulle on jäänyt hampaankoloon e-villestä? Kyllähän vähänkin enemmään netistä tilanneet tietävät että eville on kallis jos vaikka vertaa aliexpressiin tai ebayhin.

    • Moporahatkesäksi

      Olipa selkeät asialliset ohjeet, tuommoinen kauppa olis kyllä meidän yläasteikäselle klopille oikein sopiva homma, saisi itse ansaita moporahansa, kun kuitenkin roikkuu siellä netissä yöt. Sais arvokasta yrittäjäkokemusta vaikka ei onnistuisikaan ja oppis vähän asiakaspalvelujuttuja. Osaa englantia kyllä hyvin ja tietää nettijutuista. Samalla sais pikkusiskon auttaa kirjoitushommissa. Olen ajatellut että saa lapset opettella työntekoa vaikkä pikkupakolla. Eikä tässä ohenisi isin lompakko kuin kymppejä. Niin kauan kun liikevaihto alle 8000 euroa niin ei ole mitään kiirettä miettiä yritystä. Onko joku alkamassa kokeilemaan tuota? Mikä verkokauppaohjelma on helpoin käyttää? Saako yläasteikänen vielä pankista elektron korttia vai pitääkö olla isin visa siihen?

    • Hei Jones James miten saisin Sinuun yhteyden?

    • Peeaa--89

      Heh hee! kukahan e-villen pettyneistä asiakkaista tuon sivun on tehnyt. Hienoa että joku laittaa faktat esille näin selkeästi! E-ville tosiaan vetää parhaimmillaan yli 1000% voittoa luokattomasta kiinaromusta ;)

    • MakeXe

      "Mikä verkokauppaohjelma on helpoin käyttää? Saako yläasteikänen vielä pankista elektron korttia vai pitääkö olla isin visa siihen?"

      Eiköhän sen Visa Electronin saa pankista kuka vain. Itse käyttäisin valmiita verkkokauppoja (tuo WebNode varmaan helpoimmasta päästä), ne on kaikki kyllä helppoja käyttää, kunhan et ota sellaista joka pitää itse asentaa palvelimelle, silloin tarvii apua siihen. Siihen verkkotunnuksen ottamiseen tarvitsee kyllä isän luottokorttia jos otta Godaddy:stä, mutta ne ei maksa halvimmillaan kuin alle 10 euroa vuodessa jos ottaa .com loppuisen. Mitä tuotteita alatte myymään?

    • ManiYkä

      Tuo hommahan kuulostaa itseasiassa helpolta kun sitä noin katsoo. Taidan aloittaa uuden harrastuksen, ennen teitä muita! $$ : ) $$

    • verkkokauppako

      Mitenkäs tullimaksut jos tulee vähän kauempaa jotain tavaraa mikä maksaa hiukan enemmän. Jää tulliin ja asiakkaalle tulee lisää kustannuksia.Miten tälläinen otetaan huomioon myynnissä?

      Ja eikö ebay myyjä laita mitään "lähetyslistaa" mukaan ikinä.?Asiakas varmaan ihmettelee jos eri niminen lähettää tuotteen.

      Ongelmana näen myös mahdolliset palautukset tulee kuormittamaan tälläistä verkkokauppaa.

      Kiinnostaa kyllä,mutta ei ole ihan niin ruusuista mitä annetaan kuva.

      • JonesJamesIV

        Hyviä kysymyksiä, kiitos niistä! Tullijuttuihin on ohjeissa linkki, siellä tarkat selostukset, muista vain kertoa tullisäännöt kaupassasi niin asiakkat ovat hyvin tiedotettuja. Itse en ole kuin kerran saanut pakkauslistan paketin sisällä ebaysta, eikä ne e-villenkään asiakkaat ole ihmetteet netissä suuremmin vaikka tavara tullut milloin minkälaisessa tsydeemissä kotiin. Palautukset: jos kate on luokkaa 500-900% niin ei niitä markan tavaroita kannata palautella, senkuin tilaa asiakkaalle uuden samanlaisen ja pahoittelet tapahtunutta. Ja noilla katteilla sinulla on varaa maksaa palautuksetkin jos on arvokkaampi tuote. Jos on kovin epävarma ja näkee pelkkiä ongelmia jokapuolella niin silloin oman kaupan pito ei välttämättä ole se paras ura, silloin kannattaa olla töissä toisella, mutta silloin pomo vie voitot. Eli kannattaa olla valmis näkemään hieman vaivaa jos haluaa pitää itse voitot! : )


    • Mainio-yritysidea

      Minusta tuo konsepti vaikuttaa hyvältä ihan koko Suomen kansantaloudenkin kannalta. Lehdissä sanotaan että suomalaiset on menettänyt verkkokauppakilpailun, kun suomalaiset tilaa niin paljon tavaraa suoraan ulkomaisista nettikaupoista.

      Mutta tällä konseptilla jos saadaan vaikka 1.000 - 3.000 kappalettakin uusia pieniä verkkokauppoja Suomeen, niin silloin alkaa ostovirrat jo kääntyä. Suomalaiset alkaa ostaa näistä kotoisista verkkokaupoista, koska niistä on niin helppoa tilata ja niitä kauppoja on niin paljon tarjolla. Aika monen tuttavakin on silloin jo ketjussa yhtenä kauppiaana mukana.

      Toivotan menestystä tälle hienolle konseptille. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee tuonne tekemään verkkokauppabisnestä, niin Suomen talouselämä ja kaupanala voi alkaa toipua hissukseen.

    • Johan90b
    • TuplaVale

      Tuon aloittajan linkin katsottua alkavat e-villen lausahdukset netissä saamaan niskakarvat pystyyn...

      "Jos löydät jostain saman tuotteen halvemmalla, niin laita ihmeessä viestiä asiakaspalveluun, tai suoraan allekirjoittaneelle.
      Ville Majanen"

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/4790184#comment-50793236

    • gjp

      Entä jos asiakas tilaa useamman tuotteen. Joita et itse saa kaikkia samalta myyjältä. Sitten tilailet kaikki erikseen ja asiakas saa viisi eri pakettia?
      Lukeeko niissä lähetyksissä ikinä hintaa, mitä itse olet siitä maksanut?

      • JonesJamesIV

        Juuri niin, joudut tilaamaan joka tavaran lähes aina eri paikoista, mutta sehän on vain copy-paste hommaa, ja pitäähän sinun jotain tehdä palkkasi eteen. Veikkaan että yksikään asiakas ei tästä pahastu. Sitäpaitsi sehän juuri lisää varmuutta, jos yksi paketti katoaa matkalla, loput löytävät perille. Se että tavarat tulee eri paketeissa on juuri se toivottu tapa, koska yhdessä paketissa ei saa olla yli 22 euron edestä tavaraa, muutoin vastaanottaja joutuu maksamaan ALV:eja ja tulleja jos hinta menee yli tietyn rajan. Suosittelen kokeilemaan ja tilailemaan itselle ebay:stä vaikka kymmenistä eri paikoista pieniä vaikka alle euron tavaroita, niin huomaat nopeasti miten homma toimii ja mitä tietoa mukana tulee. Samalla saat realistisen kuvan toimitusajoista, jossa oman kokemuksen mukaan ebaysta tavarat tulevat 99,99% luvatun aikavälin sisällä, mikä todella lisää luotettavuuttasi asiakkaiden silmissä.

        Useimmiten paketissa on pelkkä tuote eikä yhtään mitään muuta, kaikki tieto on osoitetarrassa ja siinäkin usein lukee "Gift" ja hinta laitettu alakanttiin jottei ostajalle tule "lisäkuluja". Itse olen tilannut tämän vuoden aikana varmaan 30 tavaraa ja vain yhdessä paketissa oli sisällä kuitti jossa luki maksamani hinta. Mutta siltäkin vältyt helposti kun laitat ebayssä tilauksesi lisätietoihin: "No receipt needed. Please do not mention price inside package". Ja olisikos sekään niin kauheaa, eihän se ole salaisuus että ostat jostain tuotteen halvemmalla ja myyt kalliimmalla. Suosittelen vain aloittamaan toiminnan, opit ensimmäisen kuukauden aikana enemmän kuin kouluvuodessa ja loput vastaukset selkenevät siinä samalla. Ei ebay tavaran myyminen omasta verkkokaupassa ole rakettitiedettä. Eikun aloittamaan vain, ennenkuin jokaisella kaverillasi on oma kauppa, sehän on sitäpaitsi lähes ilmaista. Nyt loma-aikaan on hyvä aika aloittaa kauppa. Liialla varovaisuudella ja liikaa miettimällä etukäteen ei saa mitään koskaan aloitettua. Voithan aina muuttaa mielesi ja lopettaa jos homma ei huvita. Itse koen tämän olevan kuitenkin sata kertaa normaalia työpaikkaa mukavampaa hommaa ja jää ihan eri tavalla vapaa-aikaakin!


    • gjp

      Kiitos nopeasta vastauksesta. Saanko jotenkin sinuun yhteyttä? Olisi paljon kysyttävää, mutta en viitsi tätä foorumia täyttää.
      Laita minulle sähköpostia niin ei tarvitse täällä julkisesti mitään jaella.
      [email protected]

    • Hanik

      Hyvää asiaa tässä ketjussa, kiitos aloittajalle! ;)

    • Silmät_kii_palaa_sormet

      VÄHÄN JARRUA !!!

      Hienoa että porukka innostuu itse hankkimaan elantonsa sen sijaan että makaa sossun rahoilla kotona. Pari tärkeää asiaa on kuitenkin muistettava:

      1. Tavara pitää maksaa tulleineen ennenkuin voi lähettää sen asiakkaallesi. Onko sinulla ns käyttöpääomaa?

      2. Et varmasti pääse e-Villen hintoihin, se myy joitain tavaroita halvemmalla kuin mitä sinä saat aasiasta. Syynä on tilausmäärät. Katsokaa tarkemmin näitä kiinalaisia verkkokauppaehtoja. Pienin tilattava määrä esim muistikammoilla on 5000 kpl, sillä saa 10% alennuksen. Suuret ketjut saavat jopa 40% alennuksia ja pystyvät siksi myymään tavaran todella halvalla, halvemmalla kuin sinä saat tavaran tullista ulos.

      3. Panosta hinnan sijaan markkinointiin, löydä asiakkaasi! Hyvä nopea palvelu on todella tärkeää, vaikka ns. Asiakasuskollisuus on verkkokauppa-aikaan pienentynyt alle puoleen, yleensä 40% ihmisistä juoksee halvan hinnan perässä. Yritä panostaa palveluun. Kun olet asiakkaan saanut sivullesi, pidä siitä kiinni. On miljoona-idea keksiä miten tämä tehdään...

      4. Kannattaa selvitellä voisitko myydä tavaraa omien nettisivujen sijaan esim huuto.net, tori.fi tms paikoissa ihan privaatisti, ilman verkkokauppaa, ilman veroja, ilman yritystä, ilman valitusoikeuksia jne.

      Tällaista siis mielessäni liikkuu. Minä rahoitin omat opintoni aikanaan autokaupalla yksityisesti, parkkipaikalla oli aina 3-4 minun autoa, pienellä meikkauksella ja korjauksella siitä sai yleensä todella hyvän hinnan. Ei tarvinnut opintolainaa ottaa eikä kuluttaja-asiamiehet perään huudelleet, yksityisenä kun myin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe