ainako Nurmikumpu!

kohtuutta

liika on aina liikaa, kohtuus kaikessa häneltä ja hänestä! Vaiko onko puute aiheista? eikö ole muuta puhumista...

61

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä.kaarlo

      No jos mielestäni tämän paikallisen poliitikon ja julkisuuden ihmisen kannanottoja ja yhteisk. toimia on käsitelty liikaa (vai onko hänen avaruustutkimukset, jotka ärsyttää?), niin miksi sitten avasit vielä uuden ketjun hänen toimintaansa koskien?

      Kaarlo Nurmikumpu, puistotyöntekijä, eläkeläinen, toiminut myös muurarina, kirjastotyöntekijänä ja erittäin aktiivinen kannanottoja, noteerattu mm. Lapin Kansassa useita kertoja, Kommunistisen Puolueen perustajajäsen jne. jne. on Kemijärvellä pidetty henkilö. Hänen toimintaansa myös monet oikeistoporvarilliset henkilöt arvostavat. Ei ole ihme, että hänestä puhutaan, mutta tällä palstalla on hän saanut varmaan liikaakin huomiota. Ennen puhuttiin paljon kuntapolitiikasta, mutta henkilöiden Soppela ja Kaisanlahti poistumisen jälkeen ja Massa-liikkeen kannattajien passiivisemmaksi tulemisen takia on lähinnä puhuttu ufoista ja Nurmikummun toiminnasta politiikan osalta. Unohtamatta "Suomun äiti" Oili Harjulan (MUUTOS 2011) toimintaa, mutta enemmän Oilin osalta kommentti on ollut koskettelussa Suomun tunturialueen kehittämiseen nähden. (viitaten Harjulan kuuluisaan aloitteeseen, Suomun keskus)

      Se ei ole kuitenkaan Kaarlo Nurmikummun syy, jos hänestä puhutaan liikaa. Hän ei itse halua varmasti itseensä huomiota, vaan edustamilleen asioille. Värikkäät erikoiset tyypit kiinnostavat, hän oli kuulemma eräässä tv-haastattelussakin Suomen tyypeistä?

      • harmajapää

        -Olin toukokuussa 1988 perustamassa lopetetun, -1918 perustetun vanhan SKP: n työn puolustamisen luokkataisteluun uudestaan maahamme työväenluokan marxilais - leniniläisen kommunistipuolueen, -joka nimeltä nyt on: -Kommunistinne Työväenpuolue - Rauhan ja sosialismin puolesta, -ja jonka virallinen lyhenne on KTP.

        -KTP: n perustavassa kokouksessa olin Vantaan Tikkurilassa toukokuussa 1988.

        -Maassamme on toinenkin, -KTP: n perustamisen jälkeen perustettu,
        -n,k. -"kommunistipuolue": -Suomen Kommunistinen Puolue, -(SKP).
        -Jota en ollut perustamassa, -ja en pidä sitä puoluetta aatteellisesti veljespuolueena, -vaikka sai naftaliinissa olleen vanhan SKP: n nimen, -ja siinä nimessä se kommunistiuus on vain uudella SKP: a käytännössä....

        -Ainakin Lapin vaalipiirialueella nuo skp: t kävivät kovaa psyykkistä, -tajunata luokkataistelua erikoisesti KTP: n ehdokkaita, (106 ja 107) vastaan, -ja saivat pahanlaisen takaiskun aikaan KTP: e, tietenkin tilapäisen, aatehorjuvien siirtyessä kuka mihinkin osioon, - ehkä osa nukkuviinkin?

        Itseasiassa SKP: n menetti Lapissa kannatusta, yhdeksästä, (9) ehdokkaasta huolimatta.

        -Tämä jo ilmensi ennen vaalia jotain allekirjoittaneelle, -kun ei enää KTP: n ehdokkaaksi asettunut kuin toveri Heikki Suomalainen, -ja allekirjoittanut---..

        -Kahden ehdokkaan yhteissaldo oli silti 39 ääntä KTP: e. -Lapista.

        -Tämän ns. pienpuolue SKP: n kanssa en ainakaan minä asetu toiminnanyhtenäisyyden liittoon, .sillä me KTP: a ei tueta EU: a, -niin kuin uusi SKP tekee, -sekä siinä olevat eräät kokevat pahemmaksi luokkavihollisekseen työväenluokan m - l: n kommunistipuolueen, -KTP: n, -kuin pääoman, ja pääoma avustaja - opportunisti puolueet, -joten samassa joukkiossa on tuo uusi SKP... -jota en ollut perustamassa, -ja en yksittäisenä jäsenenä siihen siirtymässä, -niin kuin k o. SKP: n puoluejohto esittää KTP: n jäsenille...

        -Vaalitulokseni eduskuntavaalissa oli sitä totuttua suuruutta, -ja sen kanssa jatkan luokkataistelua KTP: n linjalla, -jäsenenä..

        Kaarlo N... Ktp -Kemijärvi


    • kohtuutta

      no ei kait kymmeniä eri keskusteluja tarvita, itse avaa, toiset avaa, häiriköt avaa; jotain järkeä näillekin sivuille! Liika kun on liikaa, se vie uskottavuuden asialtansa ja tekee hänet lähinnä pelleksi. Mutta ehkä tämä onkin pellefanit-sivusto.

      • harmajapää

        TOISTAN: -En itse ole avannut nimelläni tai nimimerkillä yhtäkään jutteluaihe palstaa...-Olen vain vastaillut tehtyihin asiallisiin kysymyksiin, ja ehdotuksiin, -ja joihinkin saivartelevien tyyppien heittoihin... -pääasiassa nimelläni... -ja nimimerkillä harmajapää.

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • harmjapääeipellefani

        En henkilökohtaisesti ole avannut yhtään sivustoa, -ja juuri monesti mukaan tulevat ne kysymäsi pellefanit...
        Kaarlo N... Kemijärvi


    • kaarlonurmikumpukemijärv

      En ole itse avannut yhtäkään keskustelupalstaa, -vain vastaillut eräisiin palstoihin...
      Kaarlo N... Kemijärvi

      • harmajapää

        Nyt on tosi outoa on olut tämän masinan kanssa toimiminen, ja seuraus, -tuli kolme eri kertaa todisteltua erisanoin, -etten ole avannut yhtään juttelupalstaa, joten unohtakaa se ns. itse avannut ja itseään kehunut, -ei se niin ole.
        Taisi tulla jo neljäs kerta.
        - Onhan sanontaa. -kun tarpeeksi usein toistaa, -se lopulta uskotaan...

        Kaarlo N... Kemijärvi


    • pellepelotonkin

      ei kannata pitää keskusteluja yllä pellejen kanssa, jotka vain pelleilevät

      • k.n.888.ufologiharmajapä

        Koska ei ufoasioissa päästä nyt rakentavaan keskusteluun tällä palstalla -niin katson, -että nyt on tauon paikka.
        -Pidän lyhyen, ns. -vaalinjälkeisen loman, -niin ufo- -kuin yhteiskunta ja historialisissa asia-aiheissa...

        k. n. 888 -ufologi
        alias: Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • en.ole.kaarlo

        Täällä on monta keskustelua, jotka alkavat sanoilla KAARLO NURMIKUMPU ja sitten lukee jotain HÖHÖHÖHÖHÖ tai muuta semmoista! Kuvitteletteko todella, että Kaarlo Nurmikumpu itse, Moskovassa ja Sirola-opistossa opiskelleena, oikeasti tuollaisia henkilökohtaisesti kirjoittaisi? Siis tekisi keskusteluketjujen avauksia omalla nimellä, tai kutsuisi itseä UFOKALLEKSI, tai kirjoittaisi OLEN KOMMARI JA UFOT ON NUMERO 1. Jokainen vähänkään mitään mistään ymmärtävä ihminen tajuaa, että noiden kirjoitusten tarkoitus on pilkata Nurmikumpua. Ei hän itse sitä tee. Tajutkaa tämä.

        Kaarlo Nurmikumpu on asiallinen henkilö, jota arvostetaan ihmisenä. Hän on paitsi harrastaja avaruustutkimuksen kysymyksissä, tunnetaan ehkä paremmin kommunistien aatteen puolustajana. Hän on erilainen kuin muut. Häntä siksi huomioidaan ja annetaanpa arvo siis hänellekin. Tsemppiä Kaarlo ole iloisella mielellä vain, eläkä välitä näistä sairaita ihmispoloista, jotka kirjoittavat tänne näitä huu-haa juttuja.


      • harmajapää

        -Kiitos, -en välitäkään, -mutta kun leikkiin alkaa, -on leikin kestettävä, -ja oikeasti tämä on virkistävää vuoropuhelua, -tai sitten joidenkin kanssa vuoro naljailua... -mä oon mikä oon, -ja en porvariksi muutu, -vielä vähemmän sen apulaisopportunistiksi---...

        -Tulin jo aikuiseksi, -sillä -syntymästä Soppelan kansakoulussa tuli 5.5 peräti jo 75. vuotta.

        Terveisin Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • S.K.Pa-----a

        Ennenhän jotkut hulluksi tulleet pitävät itseään Napoleonina tai muuna julkkiksena. Ehkä nyt Kemijärvellä muutama vähän seonnut alkaa kuvitella olevansa paikallinen julkkis eli Nurmikumpu ja sitten muka hänenä kirjoittaa kaikkea tyhmää täällä.

        Oikean Nurmikummun tunnistaa kyllä tyylistä, vaikka parempi kun rekisteröisi nimimerkkinsä. Valitettavasti me kaikki emme uskalla tai voi käyttää omaa nimeä. Miksi? Voi tulla kielteisiä seurauksia täällä. Silti voimme sanoa, että hyvä kun Nurmikumpu uskaltaa. Samoin hänen poliitikko tuttunsa tosin ei kommunistinen henkilö Harjula.

        Emme voi pitää todennäköisenä, ei edes luultavana että täällä


      • asiaan1
        harmajapää kirjoitti:

        -Kiitos, -en välitäkään, -mutta kun leikkiin alkaa, -on leikin kestettävä, -ja oikeasti tämä on virkistävää vuoropuhelua, -tai sitten joidenkin kanssa vuoro naljailua... -mä oon mikä oon, -ja en porvariksi muutu, -vielä vähemmän sen apulaisopportunistiksi---...

        -Tulin jo aikuiseksi, -sillä -syntymästä Soppelan kansakoulussa tuli 5.5 peräti jo 75. vuotta.

        Terveisin Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi

        Tämä keskustelun aloitus ei kohdistu niin Kaarlo N:lle itselleen vain, vaan noille jotka kirjoittavat hänenä satoja aloituksia jopa pilkaten, että ei muuta mahdukkaan;vähän täällä asiaa onyleensäkään kaiken roskan seassa ja sitä on vaikea haravoida roskan seasta. Nuo ufojutut on niin erikoisia, niihin harva uskoo, niille vois olla omasivusto,ehkäonkin,silloin ne löytäisi,jokahaluaa keskustella juuri niistä. Anteeksi,tämäkone eitunne välilyöntejä


      • k.n.888.ufologi.harmajap

        Samaa mieltä, ei tulisi kenenkään vetää ufojuttuihin puolue- ja ideologisia kirjoituksia, -ja taas päinvastoin - mutta näin mennä vilistellään, -että tuossa on ufo juttu ja tuossa sen arvostelija, -ja tuossa puoluepolitikointia haluava höh höö? jne. Ja sitten ne kirjainviisaat sekä nimelläni juttujaan avaavat "hörhöt"?
        -En itse ole avannut yhtäkään foorumia, palstaa, -toiset niitä avannut on...

        Niihin ufojuttuihin, -en ole tyrkyttänyt yhtäkään raporttiani uskon asioina, -kerron vain raporteissa, -mitä näen, mitä havaitse, -missä ja minkälaisia ilmiöitä jopa ihan läheltä... Ei kenenkään niitä tarvitse ottaa uskonasioina, -sillä en itsekään ole uskovainen...

        Itse en ole niitä avannut, kuten esimermkiksi Kemijärvi-suomi24 foorumsissa Kaarlon kokemuksia ulkoavaruudessa, palstaa, -jossa 500 erilaista viestiä, -ja raporttianikin joukossa ufoista, -tosin monet "poliitikot" ovat tietenkin mukaan vetäneet kaikenlaista oma teoriaansa, -ja yms... -siihen ei enää voi jatkaa, -kun -ja jos ei sitä avaa uudelleen??? En sitäkään foorumia ole itse avannut, minua pyydettiin kertomaan kokemuksista, ja suostuin, -teinköhän viisaasti, kun suostuin, -mutta kai ne siellä vielä ovat?

        Pelkät uforaporttini on joku siirtänyt po. foorumissa Kemijärvi - info osaksi, ja se on Kaarlon Kertomuksia... niissä on liittänyt siirtäjä myös raportteihini kuvat ja piirrokset, -jotka eivät ole minun tuotantoa... -käykääpä sillä foorumilla Kemijärvi - infossa... Niissä raporteissa siis kerron havaintokokemuksia aina helmikuusta 1992 lähtien, -ja siellä ne ovat, -jos eivät ole poistaneet, -toivottavasti eivät?

        Harvat ehkä raportteihini luottavat asian kohdeväitteisiin, -konkreettisesti havaitsemista esineistä, -mutta myös huomattava joukko on itse niitä havainnut myös Suomessa, ja kautta Maapallon...

        k. n. 888 - ufologi..,
        alias Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • alas.juoppous

        Luultavasti monilla juopoilla ärsyttää, kun hän, Nurmi-Kaarlo, on aivan raitis. Sen takia kirjoittavat täällä viinanhuuruisin ajatuksia tyhmiä juttujaan.


      • harmjapää

        16.5. 1997 aamusella julistin lopullisesti lopettavani juopottelun, -ja pian olen ns. täysi-ikäinenraitis, .eli 16.5. tulee täyteen 18 vuotta, - EHDOTONTA RAITTIUTTA.

        -Paljonko siinä tuleekaan niitä100 raittiusvuorokauden syklejä, - eli jaksoja?

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • harmajapää
        alas.juoppous kirjoitti:

        Luultavasti monilla juopoilla ärsyttää, kun hän, Nurmi-Kaarlo, on aivan raitis. Sen takia kirjoittavat täällä viinanhuuruisin ajatuksia tyhmiä juttujaan.

        16.5. tulee raittiusajan alusta 18 vuotta, -kun tein päätöksen 16.5.1997, että nyt loppuu juopottelu...
        Suhteellisen paljon kertyy niitä nk. 100 päivän raittiussyklejä, -jaksoja.

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • N-Kaarlon.fani

        Onnea Nurmikummulle raittiuden vuosipäivän johdosta! Ottakaa juopot mallia hänestä älkääkä kirjoittako HÖHÖHÖHÖ juttuja! Joku sanoi, Nurmikumpu kirjoittelee pikku hönössä tänne ufoista ja kommunismista. No, jos on 18 vuotta ollut absoluuttisen raittiuden mies, niin eiköhän ole jo selvinnyt niistä 18 vuoden takaisista ottamisistaan!? Siis ehdottoman raitis on Nurmikumpu, oletan että edellä oleva kirjoittaja on oikea Nurmikumpu, ennen kutsuttiin myös Nurmi-Kaarloksi.


      • harmajapää

        Otin k o, -"Nurmi-Kaarlo" nimeni lyhenteen nimimerkiksi, mutta väärinkäsityksen vuoksi siitä luovuin. -Unohdetaan, -pyydän, k o. nimimerkki.

        -Nyt käytän nimimerkkinä silloin, -kun käytän omaa proletaarista nimeäni, -niin käytän nimim. harmajapää...

        -Uforaporteissa nimimerkkinä on: -k. n. 888. ufologi ja alias... -ja oma nimi usein alla...
        Edellä olevat kaksi viestiäni on minun... hiukan tämä masina temputti, -ja siksi näkyy olevan kaksi vesiota, -mihin en h k. i pyrkinyt...

        -Oikealta proletaariselta nimeltäni olen: -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi.

        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • nimi.arvio
        harmajapää kirjoitti:

        Otin k o, -"Nurmi-Kaarlo" nimeni lyhenteen nimimerkiksi, mutta väärinkäsityksen vuoksi siitä luovuin. -Unohdetaan, -pyydän, k o. nimimerkki.

        -Nyt käytän nimimerkkinä silloin, -kun käytän omaa proletaarista nimeäni, -niin käytän nimim. harmajapää...

        -Uforaporteissa nimimerkkinä on: -k. n. 888. ufologi ja alias... -ja oma nimi usein alla...
        Edellä olevat kaksi viestiäni on minun... hiukan tämä masina temputti, -ja siksi näkyy olevan kaksi vesiota, -mihin en h k. i pyrkinyt...

        -Oikealta proletaariselta nimeltäni olen: -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi.

        Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi

        Muistan, että Kotikymppi lehti jota Käkilehto piti, kirjoitti Nurmikummusta kerran viitaten häneen nimellä "Nurmi-Kalle". Jos kuitenkin täällä on muita samanlaista nimeä käyttäviä, niin ehkä on parempi puhua Kaarlo Nurmikummusta (KTP), että ei tule sekaannuksia. Voihan esim. olla joku toinen Kaarlo Nurmikumpu, joka on porvari, ja kokisi ikäväksi, että hänet sekoitetaan kommunistiin.


      • harmajapää

        Voi olla myös toisia Kaarlo Nurmikumpuja? -En tosin yhtäkään toista tunne ja en tiedä. En tiedä sitäkään, -että onko oikeasti Nurmi - Kaarloa tai -Kallea?

        -Aikaisemmin itse käytin nimimerkkiä: -"Nurmi - Kaarlo", -en -Kalle: a....

        Olen ko. nimimerkistä luopunut mahdollisten väärinkäsitysten vuoksi, ei puolueellisesti, -tai persoonana, -mutta muissa, -PIIP, -merkeissä...

        -Itse en sitä nimimerkkiä enää käytä, ja toivon, -ettei sitä enää näillä palstoilla kukaan käytä. -Kiitos. -Näin selittelemättä paras ratkaisu, -po. nimimerkki asiaan...

        -Isä ja äiti yhdessä antoivat 1940 kesällä Sallan Hirvasvaaralla nimekseni: -Kaarlo, -ja sukunimi tuli vanhempain, -isän sukunimen, Nurmikumpu sukunimen mukaan---...
        Isäni kuuluu Tauriaisten sukupuuhun, ja äitini Sovajärvi - Heikkinen, Päiväniemi... sukupuun sukuhaaraan...

        Omaan vain yhden etunimen, ja se on Kaarlo, ja sukunimen: Nurmikumpu... -kun isäni ehti käyttää kahta sukunimeä: -Kultanen - Nurmikumpu, -ja isän isä, ukki käytti Elias Tauriainen - Kultanen...
        Alkuperäinen sukukirjan mukaan ukkini on 1600 luvun alussa: Lars Tauriainen, ja sitten sukupuun alenevassa polvessa oli Johannes Tavajärvi, -ja niin nyt käytän koko nimeäni: Kaarlo Nurmikumpu, -jos sattuisi joku po. sukukuntiin kuuluva lukemaan, -tietää kuka olen ja miksi en tykkää enää "Nurmi - Kaarlo" nimimerkkiä...

        Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • nimimerkkiasia

        http://ayy.fi/blog/2013/11/20/ayy-valitsi-hallituksen-muodostajan-ja-edustajiston-puheenjohtajan-vuodelle-2014/

        Esimerkiksi Helsingin Aalto yliopiston oppilaiden edustajain puheenjohtaja on Kalle Nurmi. On niitä Nurmi-Kalleja siis olemassa ja voihan olla myös Nurmi-Kaarloja. Moni vain tuntee Kemijärvellä Nurmikummun Nurmi-Kaarlona. Olisiko hyvä tapa hänestä puhuessa ihmisten kirjoittaa: Kaarlo Nurmikumpu (ent. Nurmi-Kaarlo)? Esimerkiksihän on usein uutisissakin mainittu Myanmar (ent. Burma).

        Joka tapauksessa on hyvä, että hän on omalla nimellään julkisuudessa eikä nimimerkillä niin kuin me monet muut, jotka pelkäämme esim. työpaikan tai muun aseman saamia vaikeuksia täällä, jos otamme radikaalisesti kantaa.


      • Tohmontakaa
        alas.juoppous kirjoitti:

        Luultavasti monilla juopoilla ärsyttää, kun hän, Nurmi-Kaarlo, on aivan raitis. Sen takia kirjoittavat täällä viinanhuuruisin ajatuksia tyhmiä juttujaan.

        Pitäisi olla koneissa esto, ettei päissään saa kirjoitella. On täällä Suomi 24 ja Kemijärvi Facebook ryhmässä öiseen aikaan ihan hävyttömiä kirjoituksia ja riidanhaastajia.

        p s. En tarkoita tällä kirjoituksella viitata henkilöön Nurmikumpu Kaarlo, hän on kuulemma raittiusmies.


      • harmajaää

        -Olen ollut toukokuun 1997 jälkeen ehdottoman raitis, -a tulin ns. täysi-ikäiseksi raittiiksi 16.5,
        -kun tuli 18. vuotta raitistumispäivästä...
        -Ennen sitä kun otin "sorretun voimaa", -kun usein ns. vit...ti"!

        -En kirjoitellut näille palstoille, -kun en omistanut edes nettiä.
        -Ostin tämän edeltäjän jo 2000 alkaneella vuosituhannella, kun en enää ryypännyt (juonnut), -ja en tupakoinutkaan enää...

        -Olen h k: i kirjoitellut raittiudestani omalla nimellä näillä palstoilla, -ja jopa lehdissäkin on ollut joskus ennen "hyvään aikaan", -en enää juttujani saa kaikkiin lehtiin, -edes en sitä: -neli (4) vuotiaana eksymiskertomusta Sallan Hirvasvaaralla, -jonka lähetin Koti-Lappi lehteen, -mutta ei, -niin ei sekään, vaikka ei ollut ideologinen ja ei puoluepoliittinen kertomus...

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • harmajapää
        nimimerkkiasia kirjoitti:

        http://ayy.fi/blog/2013/11/20/ayy-valitsi-hallituksen-muodostajan-ja-edustajiston-puheenjohtajan-vuodelle-2014/

        Esimerkiksi Helsingin Aalto yliopiston oppilaiden edustajain puheenjohtaja on Kalle Nurmi. On niitä Nurmi-Kalleja siis olemassa ja voihan olla myös Nurmi-Kaarloja. Moni vain tuntee Kemijärvellä Nurmikummun Nurmi-Kaarlona. Olisiko hyvä tapa hänestä puhuessa ihmisten kirjoittaa: Kaarlo Nurmikumpu (ent. Nurmi-Kaarlo)? Esimerkiksihän on usein uutisissakin mainittu Myanmar (ent. Burma).

        Joka tapauksessa on hyvä, että hän on omalla nimellään julkisuudessa eikä nimimerkillä niin kuin me monet muut, jotka pelkäämme esim. työpaikan tai muun aseman saamia vaikeuksia täällä, jos otamme radikaalisesti kantaa.

        Kun olin työelämässä tai sinne pyrkimässä, -ja kun tämä kirjoitusvietti alkoi jo ihan nuorena pojan "kossina", -jolloin tosin paljon käytin nimimerkkiä asiani alla...

        -Kun kuitenkin koin, -että tavallaan syrjivät työhön otossa, ja jopa työsuhteiden aikaan, -niin kirjotin jo omalla niemellä tulenkatkuisia byrokraattien teoista palautteita...

        Tietenkin sain myös vasta palautetta...

        -Rajuin mielenosoitukseni oli se 10 ja 1/2 vuorokauden nälkälakko, -jonka jouduin keskeyttämään sydänvaikeuksien vuoksi, -kun alkoi menemään kohtuuttomasti nitroja...

        Lupasin pian alkaa uudelleen, -jos ei karenssin aihesyistä luovuta... -sain lähes kaikki syytökset pois, -mutta se ikävin, -n s: "työn vieroksuja titteli", -jäi vielä leimaksi, -niin tunnollisen työmiehen osaksi, -kun en missään oloissa työn vieroksuntaa harjoittanut, -eli en vieroksunut työtä, en vieläkään yli 75. vuotiaana...

        -Kuitenkin minut yleisen edun vuoksi siirrettiin eläkkeelle, -ns. työkyvyttömyyseläkkeelle, -ja siksi en enää alkanut riskeeraamaan terveydelläni - aloittamalla asiassa uuden nälkälakon...

        -Asiaani oli tulla julkiseksi, -sillä tuli TV: a, radiosta ja lehtistä,haastattelupyynnöt -mutta olin jo ehtinyt kirjoittaa siloiseen Koillis - Lappiin, -että keskeytän nälkälakon... -joten ne medialausunnot jäi sillä kertaa antamatta, ja uudelleen ei ole käyneet haastattelemassa... -tosin vähin erin, ns. UFO -havainnoissa, joita edelleen teen joka vuorokausi...

        -Jos olisin saanut päivää aikaisemmin sen haastattelumahdollisuuden tietää, -olisin jatkanut ainakin sen haastattelupäivän yli, -ihan työttömien aseman vuoksi tehnyt työttömyyden, minkä syy on pääomien kasaantumisessa objektiivisesti, tajunnasta riippumatta, -ja ei, kuten väittävät, -työttömien syy... -ja olisin esille tuonut työttömyyden vastaista näkökantaa yleisesti ja omakohtaisten kokemusten valossa.

        Olin usein työttömänä, -ilman omaa syytä, -ja pitkiäkin jaksoja, että asiatuntemusta on h k: i -käytännössä, -ja teoreettisesti...

        Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • kaarlon.työt

        niin, on Nurmikumpu ollut työtön, mutta myös työssä ollut, eli ei pidä kutsua työnvieroksujaksi, tietääkseni Nurmikumpu on entinen kaupungin puistotyöntekijä, ollut myös kulttuurityöläisenä (kirjastossa) ja muurarin töissä, mitä lie vielä. arvostan, että Nurmikumpu on tehnyt paljon työtä, vaikka en kannatakaan hänen puolueensa politiikkaa, en ole tavannut humanoideja yms.


    • ufox

      missä koulutetaan ufologeja :)

      • k.n.888.ufologi.harmajap

        Tietänyt olen sen, -että vielä joku nimimerkillä kysyy juuri tuota; -"missä koulutetaan ufologeja:)"?

        -Varsinaisesti i ufologeja vielä missään kouluteta, -eli ei ole sitä aihepiiriä käsittelevää oppituolia vielä missään... -(ainakaan minun tiedossa)...

        Henkilökohtaisesti kun olen jo suhteellisen pitkään ollut ns. yhteyshenkilö 888
        "heihin", -jo nyt säännöllisesti runsaat 23. vuotta... -Alkoi helmikuussa 1992.

        -Olen bongannut asuntoni ikkunasta ulkopuolista - lähiavaruutta, -ja myös ne jo pitempään sisävierailut ovat olleet hk: i -minulle oppituolina, ja siinä tuolissa olen saannut konkreettisesti laajaa ja syvällsitä tuntemusta, ns. ufoihin...
        ja se on oikeuttanut ilmasiemaan itseäni vilpittömästi ns. ufologiksi.

        Suomentaisin: -ufolta oppinut maailmankaikkeuden saloja, joille tosin hyvin runsaasti taputtavat lukijat ähisten: -höhhöhööö... yms.

        -Ufologina senkin tajuan, -että kun ei pysty vastateesillä , väitteellä havaintojani kumoamaan oikeilla sanoilla, -niin on kuitattava joko höhöhöö, -tai muuta sellaista yhtä korkealentoisen älytöntä mölinää,,,
        -Tai esittävät jopa psykiatria tutkimaan minun tajuntakoppaa, -jos siellä on pois se mutteri, -mikä monella varmaan on ainakin jo löyhällä... vitsi.

        Po. oppituolin ufokoulutus alkoi helmikuussa 1992, ja se yhä jatkuu säännöllisesti joka vuorokausi... ja koulutus on jo suhteellisen pitkällä asteella...

        -Yksi merkittävimmistä opetuksista oli opetusvalistus, -ettei viina ja kalja sovi minulle, -vaan on lopetettava juopottelu, -ja siitä tulee 16.5. täyteen jo 18. vuotta ehdottomasta raittiuspäätöksestä. -Eli olen pian täysi-ikäinen raitis ufologi...

        -Joka on raittiudenkin aikana jo pian 18 vuota saanut erilaisia havaintokokemuksia, -ja opetusta maailmankaikkeuden saloista... tapahtumista, ilmiöistä ym...

        k. n. 888 - ufologi,
        alias: -Kaarlo Nurmikumpu - Kemijärvi


      • k.n888ufologiharmajapää

        -Lisäys: -en hapoissakaan milloinkaan ole nähnyt ufoja, -ja en niitä nk. pikku-ukkoja yms. harhoja, -mutta silloinkin näin niitä ufoja ihan selvin päin... -ja kai siksi käsittelivät minua, -n s. tajuntakäsittelynä, eli manipuloivat raittiuteen,
        johon ratkaisuun päätyin 16.5.1997.

        -Kiitos heille käytännössä 18. raittiusvuodesta, -ja minä todella suosittelen sitä onnentilaa kaikille sitä tosissa haluaville.

        k. n. 888 ufologi,
        alias Kaarlo N... Kemijärvi


      • Veijo.Vene

        Sirola-opistossa ja Moskovan instituutiossa ei varmasti käsitelty näitä ufo-juttuja. Yleisemmin tosin voitu avaruudesta puhua. Nurmikumpu on tutkinut avaruutta, mutta harrastajana, ei ole saanut koulutusta. Olihan Neuvostoliitossa varmaan kiinnostusta avaruutta kohtaan, Gagarin oli kuuluisa astronauttikin.


      • k.n.888.ufologi

        Olet oikeassa nimimerkillä esiintyjä, -Veijo. Vene... -Ei Sirolan opistossa ainakaan 1966,-67 käsitelty, -n s. "UFO" -asia-aiheita...

        Ei myöskään opiskellessa kahdessa eri oppituolissa, 1966 -1967 ja 1971 - 1973... ollut po. aihetta käsitteleviä luentoja ja seminaareja...

        -Se mitä olen kokemushavaintoina saanut oppia säännöllisen yhteyden muodostuessa, -helmikuussa 1992 Särkikankaalla, -(Kemijärvi), ja sama oppimisjakso jatkui, -Kamun kanssa tuultuamme asumaan kaupungin keskustaan, -helmikuussa 1994...

        Ufo-oppitunteja on säännöllisenä jatkuu vuorokausittain, -alkaen siisi helmikuussa 1992, -JA JATKUU YHÄ!

        -Jo yli 23. vuotta olen yhteyshenkilönä 888 ollut ja raportoinut havainnoista... Käytännössä olen oppinut ns. ufoilla liikkuvilta hyvin paljon, -joten olen ns. ufologi... "ufo-oppinut"...

        k.n.888.ufologi,
        alias: -Kaarlo Nurmikumpu, -Kemijärvi


      • Sirola.kysymys

        Onko Sirolan opisto vielä olemassa?


      • kaviouralaistenhävitys

        Vanajanlinna Katumajärven rannalla on olemassa., - vaan ei enää ole Sirolan opistoa...
        Sen kenkkäsivät ns. "kaviouralaiset", niin kuin paljon muutakin kommunistien (SKP: n) ja kansandemokraattisen (SKDL: n) liikkeen omaisuutta...


      • leninserkku
        kaviouralaistenhävitys kirjoitti:

        Vanajanlinna Katumajärven rannalla on olemassa., - vaan ei enää ole Sirolan opistoa...
        Sen kenkkäsivät ns. "kaviouralaiset", niin kuin paljon muutakin kommunistien (SKP: n) ja kansandemokraattisen (SKDL: n) liikkeen omaisuutta...

        SIROLAOPISTO kannataisi elvyttää eloon muutoin kommunistit ja muut vassut kuoloo sukupuuttoon.


      • kkaviouralaistenhävitys
        leninserkku kirjoitti:

        SIROLAOPISTO kannataisi elvyttää eloon muutoin kommunistit ja muut vassut kuoloo sukupuuttoon.

        -Tänä päivänä se elvytys ei onnistu, mutta aikanaan, aikanaan...

        -Opintokerhoja tulisi enempi järjestää eri paikkakunnille, tosin onko kiinnostuneita juuri nyt ja saako kerhonvetäjiä?


    • jytkynpytkyt

      Veteleekö Nurmis kumilla, vai ilman ?

      • nousukipuki

        Saapa nähdä, mitä "Nurmis" kysymykseen vastaa?


      • voiollalöysäävaan

        Heh,tuo kysymys oli kyllä hyvä. Mahtaako tuollasella vanhalla ylipainoisella ukolla olla seksuaalista elämää enää ensinkään. Voi olla että ufokommunisteilla sellaista ei ole juuri nuorenakaan. Ainakin sellaisten ihmisten vähäisyys viittaa siihen. Sukupuutto on seurausta siitä, kun ei lisäännytä.


      • Prokaarlo
        voiollalöysäävaan kirjoitti:

        Heh,tuo kysymys oli kyllä hyvä. Mahtaako tuollasella vanhalla ylipainoisella ukolla olla seksuaalista elämää enää ensinkään. Voi olla että ufokommunisteilla sellaista ei ole juuri nuorenakaan. Ainakin sellaisten ihmisten vähäisyys viittaa siihen. Sukupuutto on seurausta siitä, kun ei lisäännytä.

        Ei toisten yksityisasioita pidä tonkia, hävetkää. Nurmikummulla on varmasti ollut paljon naistuttavuuksia, mutta herrasmiehenä ei kerro muille. Ufojutuista osa ei ole hänen kirjoittamia, vaan hänen nimissä on pelleilyviestejä täällä. Avaruutta saa kommunisti tutkia, onko vain tannerilaisten demarien oikeus?


      • tuliilmatotuus
        Prokaarlo kirjoitti:

        Ei toisten yksityisasioita pidä tonkia, hävetkää. Nurmikummulla on varmasti ollut paljon naistuttavuuksia, mutta herrasmiehenä ei kerro muille. Ufojutuista osa ei ole hänen kirjoittamia, vaan hänen nimissä on pelleilyviestejä täällä. Avaruutta saa kommunisti tutkia, onko vain tannerilaisten demarien oikeus?

        alter ego taas sepustelee. Ei viitsi omalla nimmarillaan todeta, että ei seiso mulkku.


      • Prokaarlo

        Voi miten pimeä ihminen tuossa kirjoittaa. En ole Kaarlo Nurmikumpu, en varmaan sukuakaan. En ole syntynyt Soppelassa. Tuen Nurmikummun ja kommunistien sananvapautta, vaikka en ole itse marxilainen ja enkä edes leniniläinen, kuten Nurmikumpu. Kannatan eräänlaista oikeistososialismia, jossa on osia kommunismista ja osia talonpoikaisto-porvarismista. Monia porvarillisia oikeistolaisiakin harmittaa tämä ivaus, jota osoitatte Nurmikumpua kohtaan. Häne nimissään kirjoitatte kaikkea rumaa, jopa näillä avaruusjutuilla pelleilette. Luuletteko, että Nurmikumpu, joka on kirjoittanut satoja kirjoituksia lehtiin, opiskellut Neuvostoliitossa ja Sirolassa jne., olisi tällaista kirjoittanut, että "OLEN UFOKALLE, UFOT JA KOMMUNISMI ON NUMERO 1 HÖH HÖÖ". Ei varmasti kirjoita Nurmikumpu sellaista.

        Te, jotka puhutte alatyylisesti toisen ihmisen asioista, olette luultavasti katkeria ihmisiä, ja tarvitsisitte ystäviä. Menkää kerhoihin ym. ja tavatkaa ihmisiä, olkaa ystäviä toisille, niin on Nurmikumpukin, vaikka on vallankumouksellinen.

        Luuletteko, että Nurmikumpua ei voi puolustaa ja hänen sananvapausoikeutta turvan tukkijoita vastaan (kuten paneeli vuosi 2007 kevät, edusk.vaali)? Eikö Nurmikumpua saisi puolustaa, jos ei ole jokaisesta kommunismin teor. tulkinnasta samaa mieltä hänen kanssaan? Nurmikumpua arvostavat jopa kokoomuslaiset, hän on pidetty ihminen. Tällä palstalla oletteko mm. lukeneet, kuinka kymmenin jopa sadoin kerroin on kirjoitettu täällä todistuksena, lähes kyllästymiseen saakka, miten asiallisesta ja hyvästä käytöksestä hän on tunnettu jakaessaan kesät talvet Työkansan Sanomat nimistä lehteä. Sanoo iloisesti vain hyvää päivää ihmisille eikä haistattele, jos joku on eri mieltä tms. Tämä kuvaus löytyy täältä satoja kertoja, varmaan Nurmikumpu itse on nolostunutkin, että häntä kehutaan niin paljon samasta asiasta, mutta olkoon se todiste hänen toimintansa arvostuksest.


      • höpönpöpön
        Prokaarlo kirjoitti:

        Voi miten pimeä ihminen tuossa kirjoittaa. En ole Kaarlo Nurmikumpu, en varmaan sukuakaan. En ole syntynyt Soppelassa. Tuen Nurmikummun ja kommunistien sananvapautta, vaikka en ole itse marxilainen ja enkä edes leniniläinen, kuten Nurmikumpu. Kannatan eräänlaista oikeistososialismia, jossa on osia kommunismista ja osia talonpoikaisto-porvarismista. Monia porvarillisia oikeistolaisiakin harmittaa tämä ivaus, jota osoitatte Nurmikumpua kohtaan. Häne nimissään kirjoitatte kaikkea rumaa, jopa näillä avaruusjutuilla pelleilette. Luuletteko, että Nurmikumpu, joka on kirjoittanut satoja kirjoituksia lehtiin, opiskellut Neuvostoliitossa ja Sirolassa jne., olisi tällaista kirjoittanut, että "OLEN UFOKALLE, UFOT JA KOMMUNISMI ON NUMERO 1 HÖH HÖÖ". Ei varmasti kirjoita Nurmikumpu sellaista.

        Te, jotka puhutte alatyylisesti toisen ihmisen asioista, olette luultavasti katkeria ihmisiä, ja tarvitsisitte ystäviä. Menkää kerhoihin ym. ja tavatkaa ihmisiä, olkaa ystäviä toisille, niin on Nurmikumpukin, vaikka on vallankumouksellinen.

        Luuletteko, että Nurmikumpua ei voi puolustaa ja hänen sananvapausoikeutta turvan tukkijoita vastaan (kuten paneeli vuosi 2007 kevät, edusk.vaali)? Eikö Nurmikumpua saisi puolustaa, jos ei ole jokaisesta kommunismin teor. tulkinnasta samaa mieltä hänen kanssaan? Nurmikumpua arvostavat jopa kokoomuslaiset, hän on pidetty ihminen. Tällä palstalla oletteko mm. lukeneet, kuinka kymmenin jopa sadoin kerroin on kirjoitettu täällä todistuksena, lähes kyllästymiseen saakka, miten asiallisesta ja hyvästä käytöksestä hän on tunnettu jakaessaan kesät talvet Työkansan Sanomat nimistä lehteä. Sanoo iloisesti vain hyvää päivää ihmisille eikä haistattele, jos joku on eri mieltä tms. Tämä kuvaus löytyy täältä satoja kertoja, varmaan Nurmikumpu itse on nolostunutkin, että häntä kehutaan niin paljon samasta asiasta, mutta olkoon se todiste hänen toimintansa arvostuksest.

        Älä hölise turhia, ei kukaan ole niin tomppeli, että ottaa elämäntehtäväkseen jonkun toisen ainaisen puolustelun tyhjänpäiväsellä "keskustelupalstalla"
        Olet Kaarlo, joka yrittää tuolla tavalla itseään puolustella, et ole ihan täyspäinen, niin tuollainen alter ego sopii tyyliisi.


      • harmajäpää

        -Tuohon sen verran, -että päälakeni on vain n. 160 sm korkealla, -eli en vielä ole ns. latvalaho... -Olen todellakin itsekehumista tai toisten kehumisia vastaan, -ja en ole, -kuten arvailussasi oletat, "kehunut" -nimimerkissä: -ProKaarlo itseäni. Ko. nimimerkki on, kuten hän itse sanoo, -ihan eri persoona, -kuin allekirjoittanut.
        -En ylipäätänsä kehu itseäni, -vaan kantaa otan eri asioihin...

        -Tyylini on hyvin vaihteleva, -sillä en ole ns. kaavaoppinen... dogmaatikko.

        -(nimimerkki: -harmajapää):
        -Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • harmajapää
        tuliilmatotuus kirjoitti:

        alter ego taas sepustelee. Ei viitsi omalla nimmarillaan todeta, että ei seiso mulkku.

        -Mistä helv... tistä tiedät, -katso, -kun ei 75. v. a "seisokaan enää se: -kurvelo, huja, -mulkku"...

        -Uskallan ihan omalla nimmarillani tuon sanoa, -että sovin jo Eenukiksi arabimaan seikille, -vartioimaan naishaaremia... -jos ei oteta huomioon hampaatonta suuta ja tosi viriiliä kieltä?--
        Uskallatko itse omalla niemelläsi sanoa, -miten omalla osalla on ko. "kapistuksen" laita, -että seisooko nynnysi?

        Niet stoi!

        Kaarlo N... Kemijärvi


      • hiskistemaijuu
        voiollalöysäävaan kirjoitti:

        Heh,tuo kysymys oli kyllä hyvä. Mahtaako tuollasella vanhalla ylipainoisella ukolla olla seksuaalista elämää enää ensinkään. Voi olla että ufokommunisteilla sellaista ei ole juuri nuorenakaan. Ainakin sellaisten ihmisten vähäisyys viittaa siihen. Sukupuutto on seurausta siitä, kun ei lisäännytä.

        -Voi teitä seksissä tunnerypijöitä, -jos joskus olette viltinalla haaveilleet?...

        Ylipainoisuus ei välttämättä estä sitä harjoittamasta, naisen kanssa, -mutta alipainoisista ei ole kuin räkäläntiksi piikkilangalle...


      • turhaahöpinääsulta
        harmajäpää kirjoitti:

        -Tuohon sen verran, -että päälakeni on vain n. 160 sm korkealla, -eli en vielä ole ns. latvalaho... -Olen todellakin itsekehumista tai toisten kehumisia vastaan, -ja en ole, -kuten arvailussasi oletat, "kehunut" -nimimerkissä: -ProKaarlo itseäni. Ko. nimimerkki on, kuten hän itse sanoo, -ihan eri persoona, -kuin allekirjoittanut.
        -En ylipäätänsä kehu itseäni, -vaan kantaa otan eri asioihin...

        -Tyylini on hyvin vaihteleva, -sillä en ole ns. kaavaoppinen... dogmaatikko.

        -(nimimerkki: -harmajapää):
        -Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi

        Älä hölötä, tyyliä voi muuttaa kuka vain, mutta tuon alter egon kanssa käytätte samaa näppistä, ja olette aina kuin paita ja perse. Semmoista toista ihmistä ei olekaan, joka suoltaa samoja puolusteluja ja kehuja, kaikkiin Nurmikummun kirjotuksiin. Ei kyllä kukaan usko, että kyseessä olisi kaksi eri henkilöä.


      • Prokaarlo
        turhaahöpinääsulta kirjoitti:

        Älä hölötä, tyyliä voi muuttaa kuka vain, mutta tuon alter egon kanssa käytätte samaa näppistä, ja olette aina kuin paita ja perse. Semmoista toista ihmistä ei olekaan, joka suoltaa samoja puolusteluja ja kehuja, kaikkiin Nurmikummun kirjotuksiin. Ei kyllä kukaan usko, että kyseessä olisi kaksi eri henkilöä.

        En suolla puolustuksia ja kehuja kaikkiin Nurmikummun kirjoituksiin, mutta kommentoin Nurmikummun haukkujille, he ovat kiusaajia ja aivan höpöhöpö porukkaa. Todella naurettavia, kun pitäisi kunnioittaa jo iäkästä, arvostettua kunniakansalaistamme. Jotenkin inhottaa ihan ajatella, joku käyttää tuollaista kieltä täällä. Nurmikumpu on tehnyt pitkän elämäntyön Kemijärven ja Suomen hyväksi työläisenä eri aloilla, nyt omaishoitajan arvokkaassa työssä. Lopettakaa siis pilkkanne häntä, Nurmikumpua, kohtaan.

        En ole Nurmikumpu en ole edes kommunisti. Miksi puolustan Nurmikumpua? Siksi, että tämä teidän ivaparjauksenne on niin hävettävää. Jonkun kunnian ihmisen on sitä vastaan noustava. Työpaikoillakin kiusataan niin paljon, pitääkö netissäkin kiusata? Nurmikumpu on itse asiallinen ihminen, ei hauku eikä haistattele.


      • kanavalopettaa
        Prokaarlo kirjoitti:

        En suolla puolustuksia ja kehuja kaikkiin Nurmikummun kirjoituksiin, mutta kommentoin Nurmikummun haukkujille, he ovat kiusaajia ja aivan höpöhöpö porukkaa. Todella naurettavia, kun pitäisi kunnioittaa jo iäkästä, arvostettua kunniakansalaistamme. Jotenkin inhottaa ihan ajatella, joku käyttää tuollaista kieltä täällä. Nurmikumpu on tehnyt pitkän elämäntyön Kemijärven ja Suomen hyväksi työläisenä eri aloilla, nyt omaishoitajan arvokkaassa työssä. Lopettakaa siis pilkkanne häntä, Nurmikumpua, kohtaan.

        En ole Nurmikumpu en ole edes kommunisti. Miksi puolustan Nurmikumpua? Siksi, että tämä teidän ivaparjauksenne on niin hävettävää. Jonkun kunnian ihmisen on sitä vastaan noustava. Työpaikoillakin kiusataan niin paljon, pitääkö netissäkin kiusata? Nurmikumpu on itse asiallinen ihminen, ei hauku eikä haistattele.

        Samaa sössötystä tulee sulta vuodesta toiseen, ei sitä kukaan usko, kuule Nurmikumpu.


      • kirjottelijoille

        miten jokku jaksaa tätä samaa keskustelua, että onko nurmikumpu itse kirjottelijana vai eikö ole nimimerkeillä?

        on kai näillä ufonnäkijöilläkin muutama puolustaja ja kommunistien aivopesua oli vuosikymmeniä, ja voihan sillä ufomiehellä olla täällä myös kavereita. jos sai 21 ääntä, niin totta nyt joku kannattaa, tai joku kirjoittaa piruuttaan, mutta miksi tätä samaa hoetaan että nurmikumpu kirjoittaa itse? tekisikö se sitten hänen aatteesta voittamattoman, jos täällä muutama kemijärviläinen puolustaa häntä? ei 10-20 hengen voimalla vielä vallankumousta eikä läskikapinaa tule Itäkairaan!


      • harmajapää

        -Minun marxilais - leniniläinen ideologia- eli aatenäkemys ei tue p o. -"läskikapinaa"... -Mielestäni se "läskikapina" oli ns. vasemistolaisten äkkijyrkkien yksi tempaisu, -jolle ei ollut ko. aikana pienintäkään onnistumisen mahdollisuutta. -

        -Taas raportointini ufohavainnoistani, -(säännöllisesti helmikuusta 1992 alkaen-) eivät liity mitenkään minun ideologispoliittiseen luokkakantaiseen toimintaan työväenluokan marxilais - leniniläisenä kommunistina, -(KTP: a), ja esim. puolueen ehdokkaana niin eduskunta- kuin kuntavaalissa, -(Lapin alueella).

        -Olin alun perin suuntatumassa uskonnolliseen henkimaailman asioihin, -ja saarnamieshaave eli aina rippikouluun asti, -jossa se lapsellinen haaveeni loppui.

        -Olin rippikoulussa syksyllä 1955 Sallan kirkossa, -jossa papin ripitystä seuraamuksena seurasi se h k: n "tajunta kumous", -ja aloin suuntatumaan aluksi tosiin pikkuporvarillisella ja uskonnollisella tapatottumuksella, (nk. mentaliteetti), -varsinaista kommunistista maailmankatsomusta varovaisempiin kansandemokraattisiin voimiin... -se oli sitä ns. "penikkatautista" kasvamista kohti marxismi - leninismiin, -jota opiskelun keinoin vahvistin, -eikä minua silti ns. ole "aivopesty", -josta nämä porvarillisen aatemaailman aivopestyt alati huutelevat, -jopa tällä palstalla. -He antavat aiheita myös minun ottaa kantaa, -ja siihen toiset saavat halun kysyä : -"ainako Nurmikumpu", -no aina tietenkin vastaan haasteisiin tälläkin palstalla, vaikka en tiedä, -kuka lienee tämänkin avannut?
        -Ei avaus ole minun, -ja en yhtään palstaa ole -AVANNUT, -JOS MUUTAMILLA ESITÄN NÄKÖKANTANI MUKAAN VASTAUKSIA, -JA PUOLSUTAN TIETEELLISTÄ MARXILAIS - LENINILÄISTÄ MAAILMANKATSOMUSTA, -JOHON TYÖVÄENLUOKAAN KASVATTINA LUKEUDUN...

        Kaarlo Nurmikumpu -Kemijärvi


      • harmajapää
        kanavalopettaa kirjoitti:

        Samaa sössötystä tulee sulta vuodesta toiseen, ei sitä kukaan usko, kuule Nurmikumpu.

        Se enää on ajassa se vaikein osa, -että oikeistohenkisyys uhoaa, ja kiistävät toisten sananvapauden... uskonasiat taas on idealismiin tukeutuvaa puhdasta mielikuvitusta...

        -En yhtäkään asiaa ole esittänyt uskonasioina, -olen vain esittänyt näkökannan mukaisen mielipiteen asioihin, ilmiöihin ja eri vaiheisiin.
        -Ja myös olen esittänyt objektiiviset raportit ufohavaintoihini, -siis tajuntani ulkopuolelta näkemiini heijastumiin, -jotka ilmiönä jopa ovat konkretisoituneet, erimuotoisiksi esineiksi...

        -Useissa eduskuntavaaleissa olen ollut mukana KTP: n ehdokkaana, -ja saamani tämän kertainen kannatus koko Lapissa, 21, -liittyy siihen tasoon, -mihin nyt KTP: n ehdokkaana voi päästä...
        -Kuntavaalissa Kemijärvellä on parhaimmillaan ollut 50 kannattajaa, -kun viimeisessä kuntavaalissa oli enää 13, -sekin oman äänen kanssa, -kuten eduskuntavaalissa, 2015 sain o. ä n kanssa kahdeksan ääntä Kemijärvellä...

        -Kannatukseni siis on heitellyt eri vaaleissa, -ja EU - parlamenttivaaliin en osallistunut, boikotoin.

        Presidenttivaalissa ei KTP: a ollut ehdokasta... -ja tein kompromissin Paavo Väyrysen hyväksi, -ja äänestin P. V. eka kierroksella, -toka kierroksen nukuin, -kun en tehnyt oikeistolaisten hyväksi kompromissia---...!

        -HUOM! -Ellei Paavo V. ollut ehdokkaana presidentiksi, -olisin nukkunut jo eka kierroksellakin!
        Paavo kun asettui EU -parlamenttivaaliehdokkaaksi, -ei enää sytyttänyt tekemään ideologian vastaista kompromissia... -ja en äänestänyt Paavoa eduskuntavaalissa, - vaan äänestin numerolla 107. -KTP: n ehdokasta, -eli nostin omaa häntää... -mistä seurasi, että tulin ns. -Venttiin, -kun sain o. ä:n kanssa 21 ääntä...

        -Ventti merkitsee sitä, -että en enää 2019 ole ehdokkaana eduskuntavaalissa.

        - Palaute:
        -Vanha SKP: n / SKDL: n tavoite oli se, -että Eduskunta valitsee presidentin...
        -Edelleen ko. valintaan on säilynyt sama tavoitekanta, -se näin julki tulkoon...

        -Kaarlo Nurmikumpu, -Ktp -Kemijärävi


    • keskustelunaloittaja

      No, ainakin keskustelun aloitus tarkoitti, että ei aina tyhjää kirjoiteta puolin eikä toisin, mutta eiku vaan yltyy! Lopettakaa! Harvemmin Kemijärvellä yleensäkään tällä kanavalla asiaa kirjoitetaan, aina vaan törkeyksiä, pitäisi lopettaa koko Suomi 24.

      • tarina.elää

        ME PUOLUSTAMME SANANVAPAUTTA JA NURMIKUMPUA JA KERROMME SIITÄ LASTENLAPSILLEKIN; SITTEN KUN MEITÄ EI OLE KETÄÄ ENÄÄ KEMIJÄRVELLÄ NIIN VIELÄ KERROTAAN UFOMIEHEN TARINAA!!! PERINTEET VIEMME sukupolvelta toiselle, aina Kemijärvellä rannoilla kuullaan ihmeellisiä seikkailuja ja häveten muistellaan sitä halveksittavaa huutoa, jonka sosialidemokraatti ylimielisyydessään ihmisarvoa häväisten huusi vaalipaneelissa eikä yrittäjien johtajakaan siihen puuttunut!


    • LKNUHUI

      OIÄPNUFD PO IATÄPOG WIRT OHJWÄLITHJWLIKRJG LIKWRJGLIKWRJRTLGJWILJTGILWVJTLGIJVWLIGJWRVIOTJOIWRUJOIWRVJITGJWRVOYIJOPRIV5JTYOIRVJ5TYIOUJBE5ITYUOIRUBTVYOIRUOIYTUWYOI56UO6I2U4W95U6249U560965469Y24U09B890658409V5IVOWETUBVIWEUVTWU5WBYU09UBY094U50Y4U59YU4V5YUV459YUV495UVY9O4VU5V9YVUB45VYU49VU9OYU5V9U09OYUV09YUV09YU9BVOTUÖOIWBU5BVÖYI8UÖO45UÖ9OW4U5Y09OVUTU24O5TUV2495UTVPO45UTBO45UV98OW45UO8TVU458O5TYUV845UVYO8B4U5BV85VB45
      598YVB495YBV09458YV945U9VY4U9Y5VBU498V5YU4598UY8VUB89UY8VEU68OWUYTBV5EVGUOVUD5O5VB5EO9WO8BU5ÖV54ÖV
      5U8VBUE5Ö9OIVE5UB9TU5OTVU4O9UY5TV9ORU594U5VYBUER5TVUBEO85TEOI5UOIV9OIV4IRTPV45E60 95480T9UE3P9OQVTU90OWUPBTVWVBP98B95B9NVBVBIU5OIN9PO4O8T43O83TV89L4EUV54E9UÄR59ÄÄE45BÄ9E54Ä9UTE9UÄÖÄ9B9UÄ88Ö9B9B98YÖVÖY88BB888989Q23901901U913U13FXDZ<32<3Z<13<31ZXC3GXIO4W4U9OU9O3U5BPOT54V45HT545V4´ 54´54´54´54 ´9´ 659 ´49V0 4I 0BN8W8Y 0V48´30 6Ý39465Ý9N´ 0Y69´059Y´3959Y´3´ 3 ´6´63 8645´46´3 ´N88BKIJYHYTJUJUJÄNHNUÖÖUJÖUJÖJTLJHÖTÄÄHKÄPHPRÄP6YRÄPÄRÄPYKRKPRKÅÅP5ÅEÅIUUOU390742876584Y8RHFOIHIUDVOUHJHVGHCSZNNVZCCZXCNCZXCNCNBTOROKJPORJGPOIRJGIOJIOJRTG
      TGJJBITNRIOTNGIORNMGIOJIOUJRIEOUOBPSUIIORSUT9OIG
      TGIOBNHIOHRETOGIEHGIOROIGT
      TGOJROIBRTHOITHOIRJTHIOGJRTOIJOITJOIRTNIOTJIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJGTIOEIHO IRUBTEIOVU5TEIUIOE5UTOIEWHUIFGHEIUGHEIHRIEAHGRUHAEOUIHAEUIEH5TUIEHGUIRHEHIUHEIO5HRIOEH5OIEHIROEHIORGHEIORGUTEB5V9B49OITBVOI5EUBIOCVUIOU54IOTUEIOUR9O4UT39U49573498573897893OUHVDHKJFVDFBNVMBDVDGR
      FJGOIRIHGROIUHTGOIHEIOUTYIO5UITOYU5OIVB59OB5TVOU5TOBCOB4U9OWI4U09EOUFOIIHJFIOIJ5EHITOE5JTOI5R...................................................

      • hatustavedettyä

        -Puolustetaan hänenkin sananvapautta, kuka lienee, -ja miksi noin sanoo, -vaikka on kuulemma olemassa se ns. kielen kääntökone!?


      • ufojenkieli

        tuo on jonkun sairaan katkeran ihmisen kirjoittamaa tuommonen kirjainten pistely peräkkäin, halutaan muka irviä Nurmikummulle, että se on "ufojen kieltä". no eivät "ufot" kirjoita tälle palstalle, ne ovat vain koneita tai ilmiöitä, jotka näyttävät esineiltä maan päällä


      • LKNUHUI

        KINJNOPILDMNVKNNÖOBOTNVLKBNRÖLKMTÖRJMTÖOK LEKÖO KJTOKJE LJTGLEJGTLÖRNMBNRIKHNOIRNJIOHRJOÖV O5K ROL6JPOIRJGOIRJOIGJOLGJOVJ56OIGJTOIRJ5OGIREHJGOIREHJOIGJHIO5JHVIEO5JUIOVEJU5IUJE5VOITUJOIVBOR6UJGIOVBU6O94UT9OGVRUB9OURVPUYRVOITUIORVBUIORUOIYUJORVI6UORVUYO94UPOTU4VBPOYUIBP94IYPB4I5TP94IUP9TIUPOT5IPBVPUIBPOTUI4POT4POIUTYP4OUIYTPO4UO9ITU4OIVU5JOI5UBIOUYTOIREBOITYURÖOIUIOEUPIOTUYOEUR6OU69OU9EUY0UB69OYBU49OYBU49OYU09OUYO4U5O4U5OVBUBV8IYUBV9OIV5UYO94UVOYBVO9BO5UVOUBV4POYBP9OIVBUYP9OBVPB6Y4PUITPVU5PVIOUBOYUBIVLKLJLRTJVGJVIUJLIDJLIREUJLVUYO6VBYRLUBO65U9OYU4RO5UO9I54UPOEYUPT3UB5OT4UO5TU4O5YUOO..-


      • ufo-tulkki

        Tässä lukee, toivotamme hyvää joulua kaikille keskustelijoille, terveisin humanoidit.


      • Hyv.Jou

        Hyvää joulua ko tuossa lukee. On pitkä teksti?


    • Kaarlonmuistamme

      Hän on poissa, mutta muistonsa elää.

      • PROKAARLO

        Puolustin Kaarlo Nurmikumpua sairaita satiiri-ivapilkka kirjoittelijoita vastaan! Kirjoitettiin takaisin, että olet itse Nurmikumpu. En ollut; Hän oli asiallinen, käytös normaali ja ystävällisesti tuolla kaupalla jakoi lehteä, ns. ostarin kulmilla. Vai olenko muka Nurmikumpu ja haudan takaa kirjoitan. Hän oli OK- tyyppi, hyvä ihminen. Annetaan hänen levätä rauhassa, muistoa kunnioitan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe