◾600g hapankaalia (voit huuhtoa liian suolan pois jos makkara on suolaista)
◾2-4 sokeria*
◾3 dl lihalientä (esim. fondista) /valkoviiniä
◾1 rkl tummaa soijaa
◾suolat pippurit (kumina /katajanmarja )
*Älä säikähdä sokerin määrä. Hapan vaatii makeaa kyytiin.
Valitse paksupohjainen kattila ja laita kaali sinne. Levy puoliteholle. Loro lihalientä niin että kaali juuri ja juuri peittyy. Lisää 2 rkl sokeria ja soija.
Hauduttele leppoisalla lämmöllä kannen 25 min. Maistele ja lisää sokeria jos haluat. Kaada ylimääräinen neste pois ennen tarjoilua. Hapankaali saa myös vähän jäähtyä ennen syömistä.
haudutettu hapankaali
hapankaalitar
5
64
Vastaukset
- sofiax
Kasvisruoka jossa on makkaraa ja lihalientä?
- wht
makkara ?
- piilomakkara
voit huuhtoa liian suolan pois jos makkara on suolaista
- eipelkkääkasvistako
Voi siis tehdä makkaran /lihan kanssa Elsass choucroute . Kun uunissa muhinut tunteja-ei paremmasta väliä. Tai sitten pelkkä kaalijuttu griliherkkujen höysteeksi
- nenänedestä
makkara juoksi pois
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2194207
- 1214056
- 483652
- 673069
- 2002761
- 222558
- 492548
- 202426
- 412309
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412265