Jalonraitti

Sivustaseurannut

Kylläpä oli taas kyseisessä ravintolassa semmoinen meno että huhhuh!

Portsari kävi nuoren miehen päälle koska hän lauloi pöydässä, ravintoloitsija itse tuli tilanteeseen myös.
Nuoren miehen pöytäseuralaiset koittivat puolustaa henkilöä, vaan ravintoloitsija Rouva itse kävi heidän päälleen kirjaimellisesti kuin yleinen syyttäjä. Siellä nakeltiin miehiä ja naisia pitkin seiniä, mitään konkreettista syytä ei tainnut tilanteeseen olla, en ainakaan vierestä seuranneena nähnyt.
Totaalinen hermoromahdus?!

Kyllä taitaa kansa nyt äänestää jaloillaan, iso oli tämä riepoteltu porukka.

54

786

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikallinen41

      Hahhaaa

    • relings

      puolangan mustassa kissassa saa haastaa riitaa ja potkia jopa päähän.ravintolan omistaja ja henkilökunta ei soita hevillä poliisia,kun se vois menettää luvan?aina vieraalta paikkakunnalta baarissa asioiva on heti silmätikkuna,mikäli on juovuksissa ja yksin,jolloin paikkakunnan kovikset uskaltaa mennä haastaan riitaa.kumpa joskus tulisi alkoholi tarkastajat tulisi seuraamaan ,että miten sikahumalaan asikkaat juotetaan ja muutenkin katsomaan,koska ei ole edes portsaria ko.paikassa.

    • KL33

      Taitaa allekirjoittanut olla yksi rähisiöistä

      • KL33

        Valitin asiakkaista henkilökunnalle kun käyttäytyivat naurettavasti ja häiritsevästi tahallaan. Kun asiasta mainittiin niin asiakkaat hyppäsivät ravintoloitsian silmille. Portsari teki työtään. Jalonraitissa aina hyvä palvelu ja parhaat menot. Tämä seurue nyt halusi haastaa riitaa ja siitä on nyt kiva kirjoitella että saadaan ravintolalle huono maine. Huhhuh.. kyllä sylettää tuollainen käytös.


      • 786

        Poliisi olisi pitänyt paikalle soittaa. Harmittaa kun itse en soittanut kun sivusta seurasin.


      • justeikämelekee
        786 kirjoitti:

        Poliisi olisi pitänyt paikalle soittaa. Harmittaa kun itse en soittanut kun sivusta seurasin.

        Joo kyllä ne vähintää pittää polliisit paekalle soettaa, ku tuolla tavalla laulammaan alakavat! Ei sitä minun nuoruuvessa tuolla tavalla oo humalassa laolettu! On se semmonen synti kyllä tuo laolaminen että tuota.... että tuota... kyllä siihen pittää virkavallan puuttuo!!!


    • Nolottaa

      Nuorisojoukko käyttäytyi todella häiritsevästi koko illan ja nolasivat kyllä itsensä. Vielä nolompaa, että jatkavat keskustelua täällä. Jokainen paikallaolija huomasi kyllä, että heistä valitettiin useaan otteeseen. Osa asiakkaista myös poistui heidän takiaan. Toivottavasti ymmärtävät hävetä! Tsemppiä ravintoloitsijalle, jatka entiseen malliin!

      • imetätä

        NO HERÄÄÄ! Tämä on suomi24, ei niinku kaltaistesi pyhimysten kokoontumispaikka. Missä muualla sitä p...aaa jauhetaan ku täällä? Jos sääliä kerjäät, ni kirjota siitä facebookkiiin!


    • Sivustaseuraaja3

      Kyseinen rähinäjengi todellahi aiheutti käytöksellään noloja tilanteita vain ja ainoastaan itselleen! Henkilökunta toimi oikein. Seurasin tilannetta, lapsellisia muka"aikuisia" koko jengi täynnä! Kotiin kasvamaan!! Jalonraittissa erittäin hyvä palvelu ja henkilökunta. Kiitos eilisestä hyvästä bändistä:)

    • Sivustaseurannut

      Istuin kylläkin viereisessä pöydässä kuin nämä mainitsemanne "rähisijät".
      Istuin jo silloin kun he saapuivat, ja mielestäni he eivät kyllä mitenkään häiriköineet, vain hyväntuulista illanviettoa.
      Käsittääkseni olivat juuri bändin takia tulleet, menevää bilemusiikkia odottivat. Ja saivat!

      Ko. tilanteen näin ja kuulin sanaharkkaan alusta asti, ja kyllä siellä ensimmäinen ylilyönti tapahtui agressiivisen portsarin taholta.
      Ja heti seuraava ravintoloitsijalta.

    • kotisohvalla

      siellä AINA huono palvelu
      ei taija kauan pyöriä....

      • Sedugga

        Kateus, se ihana kansantauti!


      • paulig23

        Jos olet saanut AINA siellä huonoa palvelua niin eiköhän kannata vaihtaa kuppilaa, onneksi ei ole sinun ongelmasi pyöriikö vai ei.


      • kotisohvalla

        kato kato...
        noinko se ottaa päähän, no eks asiakas nyt ja aina
        amatöörejä ovat pikkupaikan kuppilanpitäjät... piste !!!!


    • paikallaollut

      Se varmaan häiritsi joitakin ja joitain ei. Mutta eikö olisi ollut asian mukaista kehottaa heitä olemaan hiljempaa tai pyytää poistumaan jos eivät osaa käyttäytyä. Ei ainakaan ensimmäisenä käydä käsiksi pöydässä rauhallisesti istuin asiakkaisiin.

    • kamut

      Aivan uskomatonta!

    • mestarissamaistuu

      Huh huh kylläpä jää nyt menemättä ko. paikkaan kun ei saa kuulemma edes kivaa pitää. Huhuissa onkin sitten perää että karmeaa on pariskunnan touhu.

    • Voivoi

      Hauskaa voi pitää, kunhan ei häiritse muita. Tämä on kyllä nyt tainnut tältä porukalta unohtua.

    • Räyhäjengiläinen

      Aivan käsittämätöntä!!! Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun portsari repii ystävääni rinnuksista! ...ja minkä takia? Kun koko pöytä laulaa "Menolippu" nimeä kantavaa biisiä, jonka on tarkoitus vaan kannustaa orkesteria jatkamaan keikkaa! ...ni sitte pitää portsarilla tulla repimään yhtä ihmistä rinnuksista, vaikka koko pöytä, koko "nuorisojoukko" alias "räyhäjengi" lauloi menolippua minkä pystyi!? Ensinnäkin, mihin jäivät ne järjestyksenvalvonnan koulutuksessa opetetut PYYNNÖT, KEHOITUKSET, KÄSKYT??? ...niitä vaan ei tullu!!!! Ja sitten toisekseen, jos järjestyksen valvoja päättää poistaa kohteen paikalta, niin ei se kyllä nuin mene, että revitään rinnuksista, kuunnellaan käskyjä ravintoloitsijalta, sitten taas revitään rinnuksista, kuunnellaan ohjeita ja taas välillä revitään ihmistä, annetaan kohteen kulkea välillä vapaasti ja sitten taas revitään ja kuunnellaan ravintoloitsijan käskyjä! Eihän siinä menny mikään niin ku oppikirjan mukaan oikein!!! Toivottavasti tämä tallentui kameroille/puhelimille ni tapaus päätyisi suoraan järjestyksenvalvonnan koulutuksen oppimateriaaliin: Kuinka sinun ei tule työssäsi ikinä menetellä!!! Ymmärsiköhän tässä nyt kukaan oikein että jos paikalle olisi pitänyt soittaa poliisit, niin syy siihen olisi ollut se että järjestyksenvalvonta syyllistyi pahoinpitelyyn, tarpeeton voimankäyttö! Ja kolmanneksi: Kaikki olisi ollut puhumalla selvitettävissä! Se tuo kommunikointi on meille suomalaisille hieman vaikeaa, mutta että yrittäsitte edes, ei se loppupelissä niin vaikeaa ole! Tälleesä "muka aikuisellekkin" se puhuminen on kuitenkin se ensisijainen kommunikointiväline ja tiedonlähde vailla vertaa. Ja jopa "muka aikuinenkin" saattaa suuttua, kun sen ystävää revitään rinnuksista ilman minkäänlaista perustelua!!! Tähän muka aikuisten asemaan on tietysti aivan täysin mahdotonta alentua, sillä edustanhan kuitenkin pahamaineista näennäisaikuisten nuorisoräyhäjengiä, joiden hauskanpito ja laulaminen on varsin paheksuttavaa, ellei jopa rikollista toimintaa, johon ilmeisesti olisi poliisinkin syytä puuttua!!! hahahahhaha... oijoijoi... koko räyhäjengin puolesta totean, että kiitos bändi, olitte aivan loistavia!!! ja kiitos myös Jalonraitti kun mahdollistitte tällaisen hauskanpidon, mutta teille pikkusielusille, joille MENOLIPPU tarkoittaa vaan suuntaa kohti maata, niin teille minä sanon jotta RÖYH! tehkää sitä kuolemaa vaan siellä kotonanne, pysykää siellä, älkää liiemmin kokoontuko, pliis älkää hakeutuko ihmisten läheisyyteen, ku siis oikeesti voi olla, että siellä on ihmisiä tuolla ulkona, jotka haluaa pitää oikeasti hauskaa ja uskomatonta kyllä jopa ilmaista sitä olemuksellaan ja eleillään ja voi luoja, kun jotkut niistä jopa haluavat laulaa!!! :D :D :D hahahahhaahahaaa

      • mukanamyös

        Aivan!!
        Taisi vaan tällä keski-iän ylittäneellä valittajalla v*tuttaa että toisilla oli selkeästi hauskempaa kuin heillä itsellään.
        Ja se että meillä "muka-aikuisilla rähinöitsijöillä" on vielä elämä elettävänä ja teillä se on jo siellä takanapäin ;)
        Jäljellä vaan se menolippu!!!


      • mukanamyös

        Kato kyllä me tiedetään ketkä ne valitti, vaikea unohtaa ne koko illan naama norsunv*itulla tiskillä istuneet ;)


      • Ravintolatkirjastoja

        Voi Perhana. Nyt nämäkin illanistujaiset suuntautuu kotiin. Naapureiden iloksi tietenkin. Antakaa nyt ihmisten juhlia niille tarkoitetuilla paikoilla. Näitä kotona bilettäjiä alkaa oleen jo liikaaaaa. No, nyt ymmärrän miksi kukaan ei juhli niille kuuluvilla paikoilla. Ensin vietiin tupakoimisen ilokin ravintoloista ja nyt sitte tämmöstä.


      • näkikaiken

        Mahtaa olla näin että asiakkaat ne päälle kävi kun asiallisesti pyydettiin rauhoittumaan. Ette te oo enää teinejä. Kaljatkin nakeltiin ravintoloitsijan päälle. Teinien käytöstä ;)


      • ghfgk

        Oho. Hyvä asiakassuhde perustuu molemminpuoliseen kunnioitukseen. nyt kyllä saa joku hävetä... että heitti juomat päälle?! Siinä nyt voisi itse kukin miettiä miten oikein on kesken työpäivän jos omat työt heitetään päälle! Älkää hyvät ihmiset pilatko hyvää fiilistä. Minusta on rikkaus tällainen paikka, jolla on muutakin tarjottavaa kuin pelkkää hanakaljaa.
        Tämä ketju on jo turha, sillä asiat on jo nähtävästi käsitelty paikanpäällä ja tämä jälkipuinti menee överiksi.


      • Tyytyväinenasiakas

        Kerrankin tällä kylällä joku paikka missä joku järjestää esiintyjiä, tapahtumia yms eikä vain sitä kaljan myymistä niin pitää kateellisten yrittää lannistaa. Onneksi tämä ravintoloitsija on niin vahva ja monessa liemessä keitetty ettei yhteen "teinien" riehumiseen elämä kaadu ;) itse juurikin käyn siellä selvin päin katsomassa esiintyjiä kun kerrankin tällä kuolleella kylällä on mahdollista.


      • voivoi

        Esiintyjiä..
        Niitä näkyy olevan TODELLA vähän tuossa kuppilassa ja tahtumia järjestää.. joo oikein isojakin heh heh hah haaaaaaaaaaaa


      • mulleok

        Yritäpä ite sitte touhuta. jos sulla niitä ideoita on niin mee kerro sinne niin varmaan kuuntelevat ideoitasi mielellään.


    • hauskaapitääolla

      Olin tässä taannoin Rukalla karaokekuppilassa.Joku työporukka tuli laulamaan ja ne poijjaat laulo kuorossa taputti ,hyppi,poloki jalakoja lattiaan voitte uskoa,että ääntä
      piisasi.
      Mutta EIVÄT RÄYHÄNNEET ja pitivät hauskaa.

    • Outoahommaa

      On vissiin vara valita asiakkaat ?

    • OLEE

      VITTU MITÄ VITTUA ANTAKAAN IHMISTEN JUHLIA HÄÄTÄNÄ!

    • nimmolemmissaasioinut

      Olin paikalla ja näin koko tilanteen. Oli täysin naurettavaa ja lapsellista käytöstä kyseiseltä porukalta. Joukossa oli ravintola alalla työskentelevä sekä asiakaspalvelussa työskentelevä, ei olisi uskonut miten ilkeävät julkisella paikalla käyttäytyä. Hävetkää!! Portsari sekä jalonraitin ravintoloitsija yrittivät asiallisesti rauhoittaa tilanteen mutta nämä sekopäät hyökkäsivät päälle, mitä lie pillereitä napsineet. Enpä naamaani kylällä paljo näyttäisi tuon jälkeen. Wanha mestari oikea paikka tuommosille riehujille, siellä muutenkaan mitään lakeja ole...jalonraitissa ihan eri meininki

      • Epäilen

        Selvästi et ole ollut paikalla mikäli luulet noin tilanteen menneen...tai sitten kuulut henkilökuntaan.


      • nainonon

        Kyllä se ravintelissa hauskanpito on kielletty! Tuoppiin on itkettävä, tai tuloo ulos lähtö!


      • asiakas2

        Hauskaa saa pitää vaan sekasi tarvi mennä niin että häiritsee muita asiakkaita!


    • Sivustaseurannut

      Edelleen näin alkuperäisenä kirjoittajana totean, että nämä muut vihamieliset kirjoittelijat eivät mitä ilmeisemmin nähneet kokonaisuudessa tilanteen kulkua.
      Itse näin ja kuulin. Ja näin ollen seison sanojeni takana.

      En vieressä istuvana missään vaiheessa kokenut heitä häiriöksi, päin vastoin.

      En myöskään ymmärrä tätä termiä "nuorisojengi", koska porukan keski-ikähän kuitenkin huiteli enemmänkin siellä 40-60 vuodessa.

    • jengikujengi

      Täällä tietysti kirjotellaan vaikka hamaan tappiin asti ja lyödään vaan vettä myllyyn :D Aika hauskaa kuitenki että asia on jo kuulema sovittu omistajan kanssa, ja hän on myöntänyt väärin toimineensa. MYÖS sen ettei häntä itseään porukan käytös missään vaiheessa häirinnyt. Tapahtumasarja oli monen sattuman summa, jossa ylilyöntejä tuli sitten varmasti jokaiselta asianosaiselta.

    • SEOLEPOIKAMIKHÄÄN

      Edelleen painotan sitä että antaa ihmisten juhlia.Ennenkin nähnyt että naama punasena nakellaan järjestyksenvalvojan toimesta porukkaa pihalle huhuh mikä mesta!

    • nohhnniiin

      Hywääää mainosta, vai mitä??

    • hyvämesta

      Hyvä mesta musta. Siellä ihmiset tekee töitä sääntöjen mukaan selvinpäin. Hauskaahan sitä tullaan pitämään, ei häiriköimään. Jos ulos joutuu lähtemään niin kaipa siihen on syynsä.

    • fakt

      Mikä teitä vaivaa? Samassa huonetilassa juopoteltiin 40 v sitten jatkuvasti. Me juotiin sivistyneesti ihan kovastikin, tarjoijijat hoiti hommansa, ja portsari hoiti hommansa. Näyttää siltä jotta jollakin näillä osallisilla ei oo ollu homma hallussa. Jokainen ottaa peilin perstaskusta ja katsoo

    • Tiedetään

      omenat puista ja niin edelleen, jälkikasvu yrittää kovasti ravintolan puolta pitää ja väkeä mustamaalata vaikka eivät olleet ees paikalla ;)

      • aikuistuvatko.koskaan

      • vuokkilaenen

        juuri näin
        käpykylän kuppila, ei taija hyvin mennä----


      • Diskotkaikenikäisille
        aikuistuvatko.koskaan kirjoitti:

        Useimmat kommentit näkyvät olevan alaikäisten tasolle kehityksessä jämähtäneiden tuotoksia.
        Pysyisivät suosiolla mehudiskoissa kunnes aikuistuvat....
        http://www.pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/abc-ei-halua-alaikäisiä-häiriköimään-1.1755777

        Eipä taida olla enään nykyään mehu discoja nuorillekkaan niinku ennen.Kotonaan istuvat mölyämässä kaiket viikonloput.Eli kehoitus niihin ei tuota tulosta.


      • vanhaahka

        Ootko varma ettei ole mehudiscoja.. Onko nuorille mitään kivaa.


    • säälittävää

      Voisivat kasvaa aikuisiksi keski-ikäiset ihmiset. Helvetin noloa. Ovat itse mahtaneet päälle käydä kun on asiallisesti pyydetty rauhoittumaan. Van ovat tainneet olla niin seipäissä etteivät muista miten lie mennyt koko homma ;) hyvää palvelua on ollut,aion käydä jatkossakin.

      • noloa

        Näky kaljatkin lentävän ravintoloitsijan päälle riehuvalta asiakkaalta :D teinien käytöstä


    • jääkääkotiinne

      Vai että ei ole esiintyjiä ? Koko aikako niitä pitäisi olla? On ainakin useammin esiintyjiä ku muissa tämän kylän kuppilassa :') ja on tulossa kuuluisuuksiakin esiintymään niinkuin on mainostettukkin van eipä nuo vanhukset vissiin osaa nettiä käyttää että voisivat katsoa nettisivuja. Ravintoloitsija meille niitä esiintyjiä hommaa eikä itselleen. Ja onhan ne hintavia ettei niitä koko aika voi hommata. Kateellisten puheita ;) pysykää kotona homehtumassa jos mikään ei kelpaa. Ankeita ihmisiä. Tällä kylällä ei näköjään saa yrittää.

      • ihao

        Mitä hintavia? Normaalit sisäänpääsymaksut. Miten kävisi jos ei esiintyjät saisi palkkaansa viihdyttämisestä? Viihde loppuisi ja sitten pitäisi olla ilman. ihan ne on normaalit pääsyliput, ei liian kalliit.


    • hohhoe1

      Tarkoitin että jotkut artistit /bändit ovat ravintoloitsijalle hintavia,ei meille.....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2525
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2203
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1877
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1641
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1605
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1558
    8. 75
      1459
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      108
      1376
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe