poikaystävälläni ei seiso

nette_

Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa ja pitkän tovin. Olemme koittanut harrastaa seksiä, ja kaikki sujuu hyvin, kunnes hänen pitäisi laittaa sisään. Tässä kohtaa poikaystävälläni laskee. Olemme koittaneet eri tekniikoita, eri asentoja, pidempiä esileikkejä mutta mikään ei tunnu toimivan.. Ongelmana on myös että molemmat meistä ovat neitsyjä joten kokemustakaan ei ole ja minulla henkilökohtaisesti sattuu olemaan todella kireä vagina. Olen todella turhautunut ja poikaystäväni häpeissään. Osaako kukaan sanoa mistä on kyse ja miten asian voisi vaikuttaa?

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olli334

      Alkujännitys ?

    • annastiina98

      Mulla ihan sama asia! Poikaystävä pyytelee aina anteeks seksin jälkeen ku ei noussu. Ainoo vaan se et mä oon neitsyt ja se ei joten oon vielä lisäks liian tiukka :/

    • sexneuvojamies

      Jännityksestä voi kyllä lopahtaa eli kyse on henkisestä puolesta sikäli mikäli jos kalu pysyy jäykkänä ennen aktia normaalilla tavalla.Näitä ongelmia kutsutaan myös toisella nimellä eli suorituspaineiksi.Sinä voisit hoidella pojan joskus käsilläsi ja suullasi siemensyöksyyn asti niin näet pojan reaktiot ja sen toimiiko kikkeli normaalisti,tämä suu käsi leikki antaa hanelle varmasti myös lisää itseluottamusta.Poikaa voi jännittää sekin että jollet saa orkkua tai ole muuten tyytyväinen häneen,no nämähän kuuluu niihin suorituspaineisiin.pS. voisit myös opettaa pojan antamaan sinulle kunnon suuseksiä vaikka leikki orgasmiisi asti, tämä varmasti lisäisi pojan itsevarmuutta.

    • dgjiii

      Työnnä löylykauha perseeseen

      • eeeeeerikkii

        Vaikka haluatkin löylykauhaa, ei kaikki halua samaa kuin sinä.


      • Vitunurpot
        eeeeeerikkii kirjoitti:

        Vaikka haluatkin löylykauhaa, ei kaikki halua samaa kuin sinä.

        Voi jeesus


      • kauhailija

        Mitä pahaa on löylykauhan anukseen työntämisessä? 8)


    • sexsex

      reilusti liukuvoidetta se vie kireyden, ja samantien kalu sisään vaan.
      kun kalu on sisällä se joutuu hiukan puristuksiin. puristus pitää miehen vehkeen jäykkänä. ja sitten vaan ihanasti liikutteleen. helppoa kuin heinänteko..

      liukkarilla voi korvata esileikit jos haluaa

    • Vaihda äijää...ei tommoista olekaan .... Oikeesti...ei muna seiso kun sais...viime perse!

    • harrastaa

      Ihan turha huoli joka pahenee kun asiaan kiinnitetään huomiota. Unohtakaa koko seisominen, harjoittelu on kivaa ja se seisokki tulee heti kun lakkaatte sitä jännittämästä.
      Poikaa auttaa kehuminen ja itsetunnon vahvistaminen ei panemisen odottaminen.
      Harjoittelua kannattaa harrastaa se on kivaa.

    • sexsex

      moi moi jatkan vielä neuvojen jakamista 30 vuoden kokemuksella, koska avun anto tuntuu kivalta ja tiedän miten onnistutte varmasti.

      No kun poikakaveri tuntuu halukkaalta ota ohjat omiin käsiisi. menette ensinnäkin johonkin rauhalliseen paikkaan jossa saatte olla varmasti vain kahdestaan.

      Aluksi vaan paljon pusuja haleja ja silittelyä , sitten molemmilta vatteet vaan lentää päältä lentää jonnekkin huoneen nurkkaan.

      No sitten pyydät kohteliaasti poikakaveria selälleen sängylle. pyydä vielä kohteliaammin poikaa pitämään silmät kiinni. ja lopeta kaikki puhuminen tässä vaiheessa

      Mee polvilleen sängyn viereen ja silittele poikaa rauhallisesti peniksen ja mahan kohdalta . sitten ala silitellä pelkkää penistä ihanan nautinnolisesti molemmin käsin. jatka peniksen silittelyä siten että samalla hiukan kevyesti puristat sitä

      tunnet kuinka penis muuttuu kivikovaksi jatka vielä kovaksi muuttuneen kalun silittelyä pituussuuntaisin liikkein , penistä kannattaa samalla hiukan kannatella mahan yläpuolella , anna samalla pojalle vähä pusuja suoraan suusta suuhun


      No nyt huomaat että kyllä se tanakasti on jäykkä ,anna pojan vaan maata
      edelleen selällään sängyllä ja pitää silmiään kiinni

      No nyt tässä vaiheessa nappaat nopeasti sängyn alta tai käsilaukusta liukuvoidepurkin käteesi ja puristat siitä äkkiä reilusti liukkaria omaan pimpsaasi

      Sitten nouset nopsaan sängylle pojan yläpuolelle polvilleen ja pidät lantion reilusti
      pojan yläpuolella,niin ettet paina poikaa, paina oma pääsi pojan päähän kiinni halaus tai pusuasentoon.

      Ota nyt toisella kädelläsi pojan jäykästä peniksestä kiinni ja sovittele sitä muutama sekuntti omaan pimpsaasi. ja sitten vaan painatte yhteisvoimin pojan kalun sun sisään. kyllä se sinne menee niin että naps vaan.

      loppu hoituukin sitten luonnostaan. Onnea Onnea





      edelleenselällään

    • einiinvitsillä

      koita peittää p-ystävän silmät huivilla ennen kuin mitään tapahtuu ja laita makaamaan tai istumaan. sitten hoidat homman, jos näyttää pelittävän. ehkä kuulosuojaimetkin olis hyvät, niin ei tule liikaa häiriöitä, tai bassomusiikki lujalla/kuulokkeista.

    • KäytännönVinkkejä

      Kyllä sen kalun saa pimppaan hieman veltostuneenakin survottua, myös kireään sellaiseen! Kun saa edes terskan pilluun, voitkin alkaa puristella sitä, tunne on sellainen että alkaa seisoa väkisin.. Joskus oma naiseni yllättää halukkaana ennen kuin ehdin edes kiihottua ja kyllä vain löysänä sisään, hetki työntelyä ja on kanki kovana! Ei seksin tarvitse loppua siihen jos pikkuveli lopahtaa, nuoletat vaikka itseäsi ja siinä kiihottuu mieskin väkisin, uutta yritystä kehiin..

    • Seiso

      Kimma kaverini ei halu kun sattuu. Käyn vanhemman naisen luona mitä haluttaa kovasti nuorta poikaa. Haluu 2-3 tuntia että nain jatkuvasti. Kyllä saa pussit tyhjäksi.

    • kokeiltujatepsi

      Kannattaa kokeilla, josko pikku kännissä onnistuisi paremmin, alkoholi lievittää suorituspaineita, mutta pitää olla tarkkana, ettei juo liikaa, sillä silloin penis ei ainakaan seiso.

    • kauhailija

      Pillu voi kokemattomalle sällille olla jonkinasteinen turn-off, kun ei välttämättä samoin tein ole se maailman kiihottavin näky. Laita äijälle huivi silmille ja hoidatte esileikit näin, vaivihkaa sitten livautat kullin pilluusi ja aloitat tavallisen seksiliikkeen välittömästi. Sori oli pakko kaivaa tuo tällä foorumilla jonkun aikanaan sanoma "tavallinen seksiliike" xD

      • sexsex

        Joo toi huivin laitto poitsun silmille saattaa olla mainio keino.
        Kun ei näe mitään mitä tapahtuu niin ei ehkä pysty ottamaan paineitakaan siitä hetkestä kun lemmiskely pitäisi aloittaa.
        Nää on tälläsiä herkkiä henkisiä juttuja


      • tttht

        Voi toimia jollekin ja sit taas jollekin olla se viimeinen niitti, jonka jälkeen ei varmasti seiso jatkossakaan...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe