Tatsian karaokelevy 11 ja 12

Hienoooo

Tuli Perjantaina laulettua kotona Tatsian tanssikaraoke 11 ja 12 levyä. Oli ihan huippu hyviä, joten voin suositella muillekkin. Mahtavia biisejä, joista yli veto oli Harri Kuokkasen versio" valkoisesta ruususta". Siitä kappaleesta tuli jopa kilpailua, kuka saa sen esittää. Oli niin suosittu. Hyviä oli myös --kadu en--, tuuli vei jäljet hiekasta pois--alla eteelän taivaan--sivuraiteilla--miehen tie--sulle vain--lähtöhetki--tie rakkauden--runo lintuni--vapaa kulkemaan--syksyn lapsi--ensi lumi ym. Erittäin mielenkiintoinen oli myös sovitus kappaleesta " riivaa el tango", jota oli helppo osata laulaa hyvin oivallettujen taustojen vuoksi.

Tatsian levyjä on niin mukava laulaa ja kuunnella, kun niissä on alkuperäiset taustat ja kappale valinnat ovat oikeaa iskelmää, eikä jotain ihme poppia, jota jotkut nimittävät iskelmäksi.

3

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tytsy---

      Tatsialla tosiaan huipputaustat ja kappalevalikoimat. Odotan innolla Tatsian seuraavan levyn ilmestymistä, jossa näyttää olevan hyviä kappaleita jälleen. Kuten ovat raottaneet naamakirjassaan jo muutamia kappaleita, joita siihen tulee, kuten Juha Vartiaista, Juha-Avaria, Channel Fouriltakin jopa useanpi kappale ja Ässien uutukainen 3 Ässää. Mitä vielä, sen aika näyttää ja toivottavasti pian, että pääsee tämä pohjoisen tyttö lauleskelmaan.

      Eipä ole tullut enää laulettua noita muiden tuottamia karaokelevyjä, sillä kun on päässyt Tatsianlevyjen makuun, niin muu ei enään maistu. Ihan järkyttäviä taustoja monissa muiden tuottamissa levyissä, joka on yhtä sekametelisoppaa/ räminää ja soittimia edes kuule.
      Entä sitten sitä järkkyä nykyajan iskelmää, joka ei ole iskelmää (mm.Kurkela, Johanna Vartiainen, Tuisku, Jukka-Poika,Cheek, Elastinen, Tähkä) vaan tämän päivän poppia. Tykkään kunnon iskelmästä, tangosta, valssista, lattarista, foxista ym. Kyllä se aito musiikki, aitojen alkuperäisten taustojen myötä on hienoa kuultavaa. On vähän, kuin itsekkin laulaisi oikean orkesterin säestämällä minua :)

      • Timantteja.ja.platinaa

        Cheekillä on n. 200 biisiä. Alpha Omega -albumi on 3×platinalevy ja Kuka Muu Muka -albumi 8×platinalevy. Edelliset olivat vain pientä esimerkkiä hänen megasuosiostaa.


    • TolkunMeininki

      Siis Tatsian levyissä kyllä saa ostaa kalliilla (ammattilevyt) silkkaa paskaa. Aivan tuntemattomia biisejä, ehkä yksi tärkky joukossa. Maksat siis 129 euroo siitä yhdestä laulettavasta kappaleesta. Joku tolkku näihin pro-karaokelevyihinkin!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1925
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      51
      1853
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1383
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1174
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe