KUNTAPÄÄTTÄJÄT LUISTELISIVAT VELVOTTEISTAAN !

http://www.pohjolansanomat.fi/Kotimaa/1194981424397/artikkeli/kuntapaattajat siirtaisivat palveluita vapaaehtoisille omaishoito ruokahuolto kerhot .html


"Valtiovarainministeriö toteaa maaliskuussa ilmestyneessä talousraportissaan, että uuden hallituksen täytyy arvioida, voidaanko hyvinvointitehtävistä luovuttaessa osa kunnallisista palveluista siirtää vapaaehtoisen toiminnan piiriin.
Ainakin kuntapäättäjät olisivat valmiita siirtämään julkisia palveluita vapaaehtoisille, selviää Lännen Median kuntakyselystä.
Kysyimme, ovatko päättäjät valmiita lakkauttamaan osan kunnallisista palveluista ja jättämään tehtävät vapaaehtoisten hoidettavaksi. Vastaajista 58 prosenttia arvioi, että osa kunnan hyvinvointitehtävistä voidaan siirtää vapaaehtoisille.
Kyselyyn vastanneista 346 naispoliitikosta 50 prosenttia oli sitä mieltä, että kunnille kuuluvia palveluita voidaan siirtää vapaaehtoisten hoidettaviksi.
672 miespäättäjästä kuntapalveluita on valmis siirtämään vapaaehtoisille 61 prosenttia."


Justiinsa joo ! Ellei liikuntakyvyttömälle vanhukselle löydy vapaaehtoista auttajaa ja syöttäjää, kuolkoot perkele nälkään !
Näinkö nyt päästään eroon vaikeista sairaista vanhuksista ???


Late Lapista.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näsätön

      Hyvä late! kerranki tuli asiallista tekstiä,jatka samaan malliin ja älä lähde lapsellisiin näsäilyihin matkaan!

      • Asiaa minä olen mielestäni tänne präntännytkin, nuo räksyttävät räkänokat jätän omaan alhaiseen arvoonsa ! niille kun on vain lusikalla annettu niiltä ei voida kapustalla vaatiakaan !

        http://yle.fi/uutiset/guzenina-richardson_lupaa_rahaa_vanhustenhoitoon/6224969

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012102416240294_uu.shtml


        http://yle.fi/uutiset/sotesta_sopimus_mutta_mista_sovittiin_iltalypsy_on_alkanut/7163743
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014092318689987_uu.shtml

        Eduskunnassa rustataan SOTEA ja vanhusvaltuutetun virkaa, mikä on naurettavaa venkoilua vakavassa asiassa, vanhuksemme ovat jo vittuuntuneet yhteiskuntaamme niin läpeensä, jotta kruuvaavat jo jopa henkensä pellolle! Vanhusten heitteille jättö on ollut poliittisten pellejen tiedossa jo lähes 20 vuotta , eli 1990 luvun alun lamasta asti! vaikka he nyt taivastelevat ja jeesustelevat, jotta noinko heikosti meillä vanhuksemme hoidetaan! Vanhustemme oloja ei kuitenkaan yksikään hallitus ole vaivautunut laittamaan kuntoon, ja tuskin vaivautuu tämä nykyinenkään, suurista puheistaan huolimatta!
        gusetsiekin pitäisikin ottaa mallia VANKEINHOITOLAITOKSESTA, suunnitellessaan vanhustemme asioiden kuntoon laittoa !
        Alla ilmainen vinkki Huoviselle, Risikolle ja muille vanhustenhoidosta vastaaville poliittisille pelleillemme!



        VANHUKSET VANKILOIHIN HETI OIKEAAN HOITOON !
        Suomen vanhusten elinolojen PARANTAMISEKSI, heidät on viipymättä siirrettävä VANKILOIHIN ! Siellä heillä olisi noin yksi hoitaja per potilas, eikä heidän tarvitseisi maksaa omasta eläkkeestään ruokiaan, juomiaan eikä muutakaan hoitoa, vaan eläke jäisi pankkiin säästöön!
        Vanhukset saisivat jopa pientä palkkaa siellä, osallistuttuaan pienimuotoiseen virikkeelliseen työntekoon! Iltaisin he voisivat keitellä porukassa kahvia telkkarin katselun lomassa, tai mennä vaihtoehtoisesti veronmaksajien kustantamalle PUNTTISALILLE, pitämään kuntoaan yllä! Tai he voisivat jopa surffailla netissä, talon maksamilla laajakaista yhteyksillään! Tanssiaisetkin voitaisiin järjestää, elävän musiikin tahdissa, jonka senkin luonnollisesti kustantaisi Suomen vankeinhoito viranomaiset, veronmaksajien rahoilla!
        Pakolaisten keräily keskuksissakin vanhuksillamme, olisi lähes yhtä hyvät olot kuin maamme vankiloissa, mutta nuo keskukset ovat hieman ahtaita, joten emme tunge vanhuksiamme niihin !

        JAAHAS! VAI ETTÄ MIHINKÄS VANGIT PANTAISIIN?

        No vangithan siirrettäisiin luonnollisesti KÄRSIMÄÄN rangaistuksiaan , terveyskeskusten vuodeosastoille ja kunnalliskoteihin, siellä he saisivat henkilökunnan puutteessa, ylilääkityksen turruttamana löhöä hetekoidensa pohjalla, miettimässä mitä tuli siviilissä tehtyä, siellä he viimeistään hogaisivat, jotta rikollisuus EI KANNATA! Se vie jopa rötöstelijän liikuntakyvyttömäksi, makoilemaan Buranalla huumattuna, loppuiäksi laitoksen sängyn pohjalle!


        Ylläolevaan juttuun hieman jatkoa !, Jeesustelen ja taivastelen yhä, jotta miksi Suomeen värvätään pakoloisia hyysättäviksi ja paapottaviksi, jatkuvasti lisää? vaikka enään ei pystytä hoitamaan edes välttävästi, omia vanhuksia, sairaita ja lapsia!
        Kouluunkin kutsutaan oikein poliisin karhuryhmä, jos oppilas ottaa nälkäänsä yhden ylimääräisen kalapuikon, vanhukset makaavat sairaaloissa ja vanhainkodeissa paskat housuissaan, koska määrärahat riittävät, vain yhteen vaippaan vuorokaudessa! Nämä samaiset vanhukset ovat kuitenkin nostaneet rehellisellä ja kovalla työllään maamme, tälle tasolle millä nyt ollaan!



        Late Lapista.


    • Vanhuksetkunniaan

      Nytkin monet hoitavat kotonaan omaisiaan ja siinä sivussa pitävät huolta sairaista vanhemmistaan. Näin yhteiskunta säästää suuret rahat välittämättä pätkääkään näiden uhrautuvien ihmisten jaksamisesta. Myös n.s korvaukset tästä uhrautuvasta työstä ovat mitättömät ja taistelun takana. Kuntien päättäjät siirtäisivät vaikka heti kaiken vanhusten hoidon vapaaehtoisten tehtäväksi kun eivät vielä kehtaa esittää huutokauppaa jolla vanhat ja vaivaiset myydään huutokaupalla halvimman tarjouksen esittäneen "hoidettavaksi." Samaan aikaan: Maahanmuutajien hyvinvointiin,terveydenhoitoon ja viihtyvyyteen satsataan kyselemättä kaikki mitä he tarvitsevat tai vaativat. Ja päättäjät useissa kunnissakin tuon hyväksyvät kakistelematta.

    • Olen taivastellut ja jeesustellut jo pitkään, jotta miten helkkarissa Suomen huippuunsa rankatuista kouluista tulee ulos noin helevetin tyhmiä päättäjiä!
      Politiikkako nuo päättäjät tekee kaheliksi, vaiko se jotta he ovat erkaantuneet täysin tavallisten ihmisten elämästä!
      Nyt alkaa sitten SSS koplan ihmisten kurjistamis suunnitelmat olla valmiina, käyttöön ottoa vailla vain !

      http://www.pohjolansanomat.fi/Kotimaa/1194982089902/artikkeli/sipila sote-vaannosta ei ole mitaan isoja auki etteiko paastaisi ratkaisuun .html

      Taitaakin pukata oikein kunnon jytkyä köyhimmälle kansanosalle !


      Late Lapista.

      • Vanhuksetkunniaan

        Kyllä tuota jytkyä on osattu odottaa. Aina suurin väestöryhmä on se joka edellisten hallituksen rosvoukset maksaa. Näin on aina ollut ja näin tulee aina olemaan. Mutta odotetaan nyt ihan rauhassa. Kohtahan se selviää montako reikää vyöhön pitää lisätä.


      • Vanhuksetkunniaan kirjoitti:

        Kyllä tuota jytkyä on osattu odottaa. Aina suurin väestöryhmä on se joka edellisten hallituksen rosvoukset maksaa. Näin on aina ollut ja näin tulee aina olemaan. Mutta odotetaan nyt ihan rauhassa. Kohtahan se selviää montako reikää vyöhön pitää lisätä.

        Pahoin pelkään jotta reikiä vyöhön pitää lisäillä, tenavatähti kataloinenkin on alkanut Brysselistä käsin moittimaan Suomen edellisen hallituksen tekosia, ei reppana muista enään jotta itse oli siinä pääpäsmärinä!

        Late Lapista.


    • AikaTeoille

      Persupalvelut pitäisi saada valtion valvontaan, jotta saataisiin Tornioonkin ihmismäisemmät Sote palvelut. Nyt ollaan siis menossa vielä kurjempaan suuntaan, jos kuntapäättäjiltä kysytään. Täällä Torniossahan meidät on totutettu elämään tasolla, joka on vallinnut muualla (sivistyneessä) Suomessa noin 100 vuotta sitten.

      • Kurjempaan suuntaan mennään takuulla kun kolmen S,n kansan kurjistamiskomppania astuu valtaan!
        tenavatähti kataloinenkin jo haukkuu brysselistä käsin Suomen edellisen hallituksen talouden pitoa, ei reppana muista jotta oli itse siinä päänäpäsmärinä!

        Late Lapista.


    • hyppyheppi

      Selkärankaisuus on katoavaa kansan perinnettä ... ja sitä ei paranna rikolliset päättäjät

    • ihmettelensuuresti
    • http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201505290173814_v0.shtml

      Tavis kansan kurjistaminen pääseekin nyt vauhtiinsa ! Sen takaa kolmen S;n kopla apureineen !

      Late Lapista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe