Mies ei kiinnosta seksuaalisesti

marian_88

Olen tapaillut kolmen kuukauden ajan miestä, joka on ihmisenä todellinen löytö. On siis luonteen perusteella sellainen, ettei löydy moittimisen aihetta, vaan on rauhallinen, fiksu mutta ei kuitenkaan tylsä. Ainoa ongelma on seksi. Se paljon puhuttu kemia vaan puuttuu. Tullut lähinnä outoja tuntemuksia siitä, kuin harrastaisi seksiä veljensä kanssa, ja muuta vastaavaa. Näin on ollut jo alusta asti, eikä tilanne ole muuttunut vaikka ajattenlinkin että se on vain alkukankeutta. Tässä vaiheessa tapailua alkaa pian tulla puheeksi suhteen aloittaminen, eikä se muuten epäilyttäisi, mutta kannattaako aloittaa suhdetta tässä tilanteessa? Seksi on minulle tärkeä asia suhteessa, mutta olisi ikävää torjua muuten hyvä kumppani seksin takia. Järjellä kuitenkin tiedän, että asiasta voisi tulla entistä suurempi ongelma jatkossa. Onko muilla kokemusta vastaavasta?

13

3387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ymmärrän sanan "kemia" eri tavalla kuin sinä. Oman kokemukseni mukaan kemiat kohtaavat heti ensi tapaamisella tai sitten ei. Jos toinen on kiva mutta kemiat eivät kohtaa eli hän tuntuu lähinnä kaverilta tai jopa veljeltä, niin ei fyysiseen läheisyyteen saakka koskaan edes edetä. Jos toinen "kolahtaa" eli kemiat kohtaavat niin seksi saattaa tulla kuvioon tai sitten voi käydä ilmi, että hän ei luonteeltaan, arvomaailmaltaan tm syystä ollutkaan sellainen, jonka kanssa haluaisi mitään.

      Joka tapauksessa ennustaa huonoa yrittää kehittää parisuhdetta ihmisen kanssa, jota kohtaan ei tunne intohimoa.

      • KolahtikoKalahtikoNIIIII

        Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.


    • Kesääjäljellä

      Jos tuntemuksesi ovat jo tämänkaltaiset näin suhteen alussa, niin ei se kemia siitä parane. Joten tee asiat hänelle selväksi, että olette vain kavereita korkeintaan ja jatka etsintääsi.

    • vinkkinä

      En suosittele jatkamaan.

      Kun sitten jonain päivänä kohtaat miehen, joka hullaannuttaa sut fyysiselläkin tasolla, niin tapahtuu rumia asioita...

      • jepjep_

        Miehet on aina niin hullaannuttavia :)


      • EiKannataAlkaaRyhtyä
        jepjep_ kirjoitti:

        Miehet on aina niin hullaannuttavia :)

        Kaikki miehet eivät ole hullaannuttavia, vain jotkut ovat. Suhde, jossa ei ole yhtään kipinää, kemiaa whatsoever toisen ihmisen taholta, on aika haavoittuvainen tilanteessa, jossa hän kohtaa jonkun toisen, joka kolahtaa.


    • ehkenpä

      Mies ilmeisesti on autuaan tietämätön siitä, että seksi ei ole mieleesi. Aikuinen nainen juttelisi pulmasta tyyliin "haluan, toivon enemmän xx tyylistä menoa, voitko yrittää täyttää toiveeni, kiltti?" Ehkä olet heittämässä kiltin hyvän miehen pois tavallaan väärinkäsityksen vuoksi, kumpikaan ei tiedä mitä toinen haluaa.
      Nolostuttakoon, sinulla ei ole mitään menetettävää vain ainoastaan voitettavaa.

      • puheeiainaauta

        Käsitin, ettei ap:n mielestä ongelma ollut miehen taitojen puute, vaan se, että miehen haju, maku ja olemus eivät herätä sitä halua, mikä on aika alkukantaisiin aistituntemuksiin perustuvaa, ei puhuen ratkaistavissa.


    • opettelepuhumaan

      En ole koskaan harrastanut seksiä veljeni kanssa niin en tiedä millaiselta se tuntuisi, mutta jos seksi ei toimi niin voisitkohan kertoa tälle miehelle, että millaisesta menosta tykkäät? Voit vaikka sanoa hänelle, että tekisitö sitä tai tätä, koska tykkäät siitä.

    • seksitön

      Aloittajan ongelma on tuttu. Minulla oli samanlainen tilanne exäni kanssa. Seksi ei vaan kiinnostanut vaikka hän oli/on erittäin kaunis. Aluksi toki harrasteltiin hieman mutta hyvin pian seksi jäi taka-alalle kun kipinä puuttui. Ilmeisesti tunne oli molemminpuolinen. Asuttiin silti viisi vuotta yhdessä mutta oli kuin oltaisiin sisko ja veli. Onneksi päädyttiin kuitenkin eroon lopulta.
      Nykyisin olemme kavereita ja nähdään useamman kerran viikossa vaikka erosta on jo lähes kymmenen vuotta.
      Voi kuulostaa kovalta mutta suosittelen pysymään ainoastaan ystävinä mikäli se on mahdollista. Tuota puuttuvaa kipinää on vaikea löytää jos kyse ei ole mistään psyykkisestä tekijästä (ahdistus tai pelko seksin harrastamiseen) joka vie seksihalut. Ja ainakin minulle seksitön suhde oli hankalaa psyykeelle kun kuitenkin oisin seksiä kaivannut suhteeseen. Mutta kun ei kiinnostanut niin sille ei mitään voinut.

      • seksitön

        Niin ja kirjoittajana siis mies.


    • iso.virhe

      En suosittele missään nimessä. Aikoinaan tein virheen että menin tälläisen miehen kanssa yhteen. Mies tiesi etten ollut hänestä seksuaalisesti kiinnostunut mutta halusi silti olla kanssani. Parin vuoden päästä en halunnut edes koskea koko mieheen tai olla lähellä. Seurasi hirveät mustasukkaisuuden vuodet kun mies oli varma että petän häntä. Lopulta jouduin ottamaan eron hänestä ja taas tuli yksi rikottu perhe lisää.

    • gsgsgsdfg

      Joo, kyllä mies on väärä jos veljeltä tuntuu seksuaalisessa mielessä. Siihen ei auta vaikka on kuinka mukava ja fiksu muuten. Tämä on niitä selittämättömiä asioita, toiset vetävät seksuaalisesti ja toiset eivät. Tässäkin lienee biologialla joku tarkoitus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe