Onko seksi Jassulle tabu? Huono parisuhde?

Tättähäärää

Jassun persuuksista näyttää tököttävän joku dildo, mutta kun asiaa kysyy häneltä suoraan ja rehellisesti, joutuukin blokatuksi! Seksiasioista puhuminen näyttääkin olevan Jassulle tabu ja Jassun olevan seksuaalisesti estynyt, huonossa parisuhteessa elävä nainen. Näinhän se litania meni niitä naisia kohtaan jotka ei välitä kuunnella Jassun ylistystä omasta pappaseksielämästä, tottakai sama pätee toiseenkin suuntaan. No, minä olen avoin ja ennakkoluuloton ja pystyn keskustelemaan dildosta Jassun takapuolessa mutta rupesko Jassua ujostuttaan?

https://instagram.com/p/3B_ClMFY40/

Seksinhän piti olla iloinen ja avoin asia ja omasta seksielämästä piti pystyä avautuun ihan vieraille ja tuntemattomille ihmisille julkisesti.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oulun_pelle

      Menikö Jassulle luu kurkkuun? Tai jos dildoilu ei olekaan hyvää seksiä, huonosta seksistähän Jassu ei voi puhua, hahahah!

    • TyhjäpäinenTuuliviiri

      Ei kai, seksilelujahan piti olla arkipäivää Mäntylöiden elämässä, äitimuorikin sai/saa niitä suoraan postilaatikkoonsa kannettuina, ei tartte mennä itse ostoksille. On varmasti riittänyt tyttärellekin jaettavaksi :) Avaramielinen Jassu vois niitä esitellä ja kertoa omatkin suosikkinsa.

    • begdgazefre

      Olisko ollut photoshoppauksen aika? Ai niin, sehän on tuomittavaa eikä rehelliset ihmiset harrasta fuskua. Ei siis Jasminkaan, ikinä. Olisko kuitenkin ollut paikallaan hieman tarkistaa mitä julkaisee vai oliko promilleja sen verran taas että jäi reagoimatta?

    • muahmuah

      Nyt vois seiska läväyttää otsikon Oho, mikä tököttää kohukaunottaren takalistosta? Nukkuuko se Hanna Juntto vai miksi Jääzmin ei ole jo otsikoissa?

      • omianäkyjä

        Teillä on optikolle asiaa.


      • NoloSelfie

        Lähetä mieluummin Jassu optikolle, kun noin noloja selfieitä on alkanut postailla. Tai sitten huomiokyvyssä on häikkiä.


      • TyhjäpäinenTuuliviiri

        AA-toimintakin vois olla paikallaan, ei kukaan jatkuvasti postaa noin noloja kuvia ellei ole vähintään 2.2:ssa. Permanently.


    • Vanhha_mies

      Mä oon satavarma, että Jassulle ei seksi maita!! Se selittää hyvin miksi on valinnut vanhan miehen. Vanhus ei kykene paljookaan hommailee ja Jassu pääsee näin "helpolla". Ja näin on varmasti ollut muidenkin exien suhteen. Voiskohan Oskari kommentoida jotain? Oskarilla taisi olla liikaa haluja ja Jassu laittoin pelin poikki...

      • cheersagain

        Justiisa nii, samaan olen itsekin päätynyt pohdittuani Jasminin seksielämää useamman vuoden ajan tauotta. Eiku ihan oikeesti, tässä on vastaus ihmettelyyn ikäerosta.


    • EroticPapa

      Dildo on Mäntylöiden perheessä iloinen asia. But where is the kinky Hekla? I miss her sou much!

    • refdgdgdgdg

      Jassu haluaa vaan isihahmon joka paijaa ja lohduttaa ja ostelee pikkutytölle kaikkea kivaa. Jassu on kertonut ettei oman ikäistensä miehien kanssa oo mitään puhuttavaa, no, eipä kai kun sen ikäiset miehet ei jaksa megavauvan lapsellisuuksia, jatkuvaa uhmaikää, vastuuttomuutta ja oikutteluja. Kaipa denukin on enemmänkin ottanut isähahmon ja hoivaajan roolin kuin aviomiehen, kumppanin ja rakastajan. Tai on ollut pakko ottaa.

    • kukkeliskuuu

      Mikä on kun ei oikeeseen kotiin äitin helmoihin olla menossa ollenkaan? Ennenhän sinne oli niin kiire ettei Denun kämpällä käyty ku hädin tuskin kääntymässä kun jo pakattiin ´kapsäkit listojen kanssa uudestaan. Onko Hekla vetänyt herneet nokkaansa megavauvan käytöksestä vai Denu saanut sen verran selkärankaa ettei tanssi Jassun pillin mukaan? Vai skottiko se pitää Jassua paikan päällä? Työasiat ei ainakaan.

    • Menistöihin

      Voi mikä hölmö ämmä, jakelee tuollaisia kuvia itsestään!!!

      • taskurahoja

        Kuvien postaaminen on ainoa homma mihin hän kykenee.

        Koulutetuilla ja fiksuilla ihmisilläkin on nykyään vaikeuksia löytää töitä. Kuka palkkaisi Jasmin Mäntylän? Ei kukaan.

        No ehkä Seiska, pelleprikaatiin mahtuu kaikki riittävän tyhmät ja julkisuusnarkit. Mutta eipä se ole oikeaa työtä, joten ei tarvitse maksaa oikeaa palkkaakaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe