Hävettää, Pekka Keto

Lepakkotapuli

32

830

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuuuuu

      Lepakkotapuli nimimerkkinäkin jo kertoo kirjoittajan järjen juoksusta.
      Kyllähän se tampioista tuntuu järjettömältä vammaisten subjektiivisten oikeuksien toteutumisen vaatiminen! Lakisääteisten, vaan tampiotpa ei laista mitään ymmärrä!
      Hyvvää jatkoa vaan, jos ei oma riitä!

    • valitus.sisään

      HYVÄ PEKKA KETO ETTÄ VALITAT MOLEMMISTA TAKAUSPÄÄTÖKSISTÄ!! HIENOA ETTÄ ON IHMISIÄ JOTKA AJATTELEE VARKAUTELAISTA VERONMAKSAJAA!!

      Yhtään akkua ei tulla varkaudessa enää tekemään. Ikinä-!! Peli on vihellettävä poikki nyt!!!

      Stemppiä Pekalle!!! Sinulla on laaja tuki!!!





      Heheheheheeh. Mahtaa Husua, Kurosta, Karvista ja muita veljiä vituttaa. Kuunnelkaa: Koko varkaus nauraa teille!!!! BUAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAA

      • VARMAVALITUS

        Ei akun akkua. PERUSSYY, että akkutehdaskiinteistön arvo ei riitä enää vanhan lainan vakuudeksi. PANKKI VAATI. Akkutehtaan vakuusarvo on murto-osa...Sen rakennuskustannuksista.

        Nuo "yrityspuheet on valetta"


      • valitussss

        Pekka Keto on täysin oikeassa takaus asiassa...toivotaan että hän valittaa asiasta....ja Navitaskiinteistöt voitas hakee velkasaneeraukseen. HYVÄ PEKKA!!!


    • hyväuskoiset

      Pyramidihuijausta koko Teollisuuskylän pelastus operaatio verovaroin.

      Wincapita-sijoittajia suhteessa kunnan asukaslukuun.

      1. Rautalampi

      2. Enonkoski

      3. Konnevesi

      4. Varkaus

      5. Suonenjoki

      6. Lapua

      7. Rantasalmi

      8. Tuusniemi

      9. Ii

      10. Urjala

      11. Sulkava

      12. Siilinjärvi

      13. Leppävirta

      14. Ruokolahti

      15. Taipalsaari

      • manttelinperijä

        Tämä Pekan hyvä ystävä Jaakko Ikonen tietääkin enemmän noista Wincapita asioista. Onhan puolustanut näitä käräjäoikeudessa Wincapitaan sijoittaneiden korvausvaatimuksia vastaan.

        – Se on kahden yksityisen henkilön välistä kauppaa. Kailajärvellä ei ole mitään tekemistä jäsenten välisen lisenssikaupan kanssa, sanoi lakimies Jaakko Ikonen, joka avusti oikeudessa viittä vastaajaa.
        http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/koko-rahaliikenne-oli-petosrahaa/1372808


      • Jaa-Ei

        Oikeus päättää. Vastaajalla ja syyttäjällä on oikeus näkemyksiinsä. Kaikki muu on oletusta ja usein syyseurausten aiheuttamaa polarisoitunutta tietoa.


      • rahatpois
        Jaa-Ei kirjoitti:

        Oikeus päättää. Vastaajalla ja syyttäjällä on oikeus näkemyksiinsä. Kaikki muu on oletusta ja usein syyseurausten aiheuttamaa polarisoitunutta tietoa.

        "Kaikki muu on oletusta ja usein syyseurausten aiheuttamaa polarisoitunutta tietoa."

        Osaat sitten hianolla sanalla sanoa että sinulla ei ole mitään sanottavaa asiaan. Luonnollisesti vastakkain on kaksi mielipidettä ja oikeuden tehtävä on ratkaista asia Suomen lakien mukaan. Kumpi onkin sitten oikeassa kusetettu vai kusettajat.
        Itse olet kommentistasi päätellen siis kusettajien puolella. Kuinkas muutenkaan.


      • räsyttäjä
        manttelinperijä kirjoitti:

        Tämä Pekan hyvä ystävä Jaakko Ikonen tietääkin enemmän noista Wincapita asioista. Onhan puolustanut näitä käräjäoikeudessa Wincapitaan sijoittaneiden korvausvaatimuksia vastaan.

        – Se on kahden yksityisen henkilön välistä kauppaa. Kailajärvellä ei ole mitään tekemistä jäsenten välisen lisenssikaupan kanssa, sanoi lakimies Jaakko Ikonen, joka avusti oikeudessa viittä vastaajaa.
        http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/koko-rahaliikenne-oli-petosrahaa/1372808

        Kalliita miehiä varkautelaisille tämä siiri ja jjaajo


    • MuutostaSuomeen

      Taitaa Perus-Pekasta tulla Muutos-Pekka. Hyvä että saamme Varkauteen Muutoksen valtuustoryhmän. Tulevia kuntavaaleja varten pohjatyö on aloitettava. Toivottavasti Pekka saisi jotakin uutta aikaan. Muutoksen valtakunnalliset kärkihahmot ovat aika värittömiä ja kokemattomia. Kunta-alan osaajia tarvittaisiin.

      • Ehdokkaaksi2017

        Hienoa!!! Kuntavaaleihin kokoamaan Muutospuolueelle listaa. Pekan vetämänä pääsee pari-kolme edustajaa läpi. Tehdään historiaa Varkaudessa. Kannatusta riittää!!


      • näin_on_homma

        Olet jäänyt jälkeen?
        Eduskuntavaalien 2015 jälkeen puolue poistettiin puoluerekisteristä kun se oli jäänyt ilman kansanedustajia kaksissa peräkkäisissä eduskuntavaaleissa.
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Muutos_2011


    • Tsuparille

      ”Järkevä hallitsija kasvattaa kansaansa, viisaan hallinto on hyvässä järjestyksessä. Millainen on kansan hallitsija, sellaisia virkamiehet, millainen on kaupungin johtaja, sellaisia sen asukkaat. Holtiton kuningas vie kansansa tuhoon, kaupunkia vie eteenpäin sen johtajien viisaus.”
      — Sirakin kirja 10:1-3

      • MuutostaSuomeen

    • MukkelisKakkelis

      Pekko on loitava äijä ja tekee sen mitä lupaa !

      Turha haukkua jos jollakin on mennyt mehut nenään kun hän on suunnittellut ja toiminut sen mukaan !

      • Jurgenfani

        Jurgen on fiksumpi!


    • mitäakkutehtaallekuuluu

      Kolme ässää, Keto ja akut





      30.5.2015

      Sari Ristamäki







      Varkaus




      Takana on varsinainen politiikan superviikko. Suomi sai hallituksen ja sen mukana hallitusohjelman, jossa piisaa kiviä ja kantoja ministereille kompuroitavaksi.

      Eduskuntakaudesta saattaa tulla opposition suurta juhlaa, kun talouden rankasta hevoskuurista aletaan tehdä päätöksiä pala kerrallaan. Miljardien säästöaikeet eivät säästä ketään, ja oppositiossa istuu jälleen iso joukko kaikkien kaltoin kohdeltujen kavereita.

      Hallituksen kolme ässää taitavat aikoa tosissaan kestää karun kritiikin ja tsempata joukkonsa samaan. Melkein jo liikuttavuuden puolelle meni kolmikon tapa vannoa keskinäistä luottamusta hallituksen ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa.

      Alexander Stubbilla ei liene isoa ongelmaa pitää joukkojaan suorina. Kokoomuksella on tuoreena mielessä hallituksesta vuoronperään karkailevat puolueet ja pöydälle jäävät asiat. Muistot kiteytyivät hallituksen ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa, jossa Stubb ilmoitti Sipilän saavan valtiovarainministerin, joka pitää sovituista asioista kiinni.

      Vaikeampaa tulee olemaan perussuomalaisten Timo Soinilla, jonka joukot ovat ennen tätä saaneet ratsastaa ilman päättäjän vastuuta. Politiikan keinovalikoimaan ei ole istunut moni sellainen kululeikkuri, joka nyt hallitusohjelmasta löytyy.

      Ja se Europpa-politiikkakin pitäisi klaarata vähän erilaisessa sävyssä kuin ennen – ikioman Eurooppa-ministerin johdolla.

      Tai sitten opposition pirskeitä ei tulekaan. Edellisen hallituksen onneton päättämättömyys ja erimielisyys laittoivat kansan kaipaamaan johtajuutta. Nyt sitä sitten tarjoilee diplomi-insinöörin tarkkuudella keskustan Juha Sipilä.

      Uusi pääministeri antaa kuvaa, että hänellä on vain yksi missio: laittaa Suomen ylivelkaantuminen kuriin ja saatella elinkeinoelämä uudelleen pitkästä taantumasta kasvuun.

      Suomalaisessa poliittisessa kulttuurissa on erittäin poikkeuksellista, että poliitikko laittaa oman tulevaisuutensa alttarille. Vai oletteko ennen nähneet pääministeriä, joka sanoo luopuvansa tehtävistään, jos tuloksia ei näy hallituskauden lopussa? Entisellä yrittäjällä ja miljonäärillä on paitsi kanttia myös varaa tehdä niin.

      Myös paikallisessa politiikassa tapahtuu. Yllättävä oli tieto, että Pekka Keto eroaa Perussuomalaisista ja lähtee samalla myös valtuustoryhmästään. Kummallista on, ettei Keto kerro päätökselleen syytä.

      Kaikenmoisia ristiriitoja ei toki ole syytä julkisuudessa ruotia. Puolueesta luopuminen on kuitenkin iso juttu, jonka syyt yleensä kyllä avataan. Pekka Keto on kunnostautunut rehellisyyden ja avoimuuden peräänkuuluttajana kaupunginhallituksessa ja -valtuustossa. Näitä samoja hyveitä todennäköisesti arvostaisivat hänen äänestäjänsä nyt.

      Odotetusti vain muutama kaupunginvaltuutettu äänesti akkutehtaan lainojen takauksia vastaan. Luulen, että asiasta äänestäminen oli vastenmielinen tehtävä kaikille valtuutetuille. Valtuuston reilu enemmistö kuitenkin teki sen, mille ei hyviä vaihtoehtoja olisi ollut.

      Akkuteollisuudesta piti tulla Varkaudelle uusi tukijalka mutta toisin kävi. European Batteries eli lyhyen elämän jatkuvassa alamäessä ja sen perintö on nyt iso taakka Keski-Savon Teollisuuskylälle.

      Hulppea kiinteistö ei kuitenkaan katoa eivätkä sitä tee myöskään lainat. Kysymys on nyt vain siitä, onko vielä keinoja estää taakan kaatumista veronmaksajien niskaan. Takaukset antavat vähintäänkin lisää aikaa.

      Olisi hyvä asia ja korkea aika, että akkutehtaan uusi omistaja astuisi julkisuuteen ja kertoisi suunnitelmistaan. Varkautelaisilla on asiassa paljon pelissä ja he ansaitsevat tietää, miltä pohjalta tehtaan toimintaa lähdetään nostamaan ylös.

      • patu123

        Hyvä Pekka!Jatka samaa rataa!


    • KukaTallaistaHaluaa

      ei ainakaan, no ehkä Varkauden Jutta
      https://www.youtube.com/watch?v=y-HW_UG_oVM

    • patu123

      hyvä että on joku joka uskaltaa kyseenalaistaa takaukset!

    • muutovathiljaamiksi
    • patu123

      pekka kedon ei tarvitse hävetä mitään!ehkä muutaman muun.kyse on kuitenkin varkautelaisten rahoista!

      • pekka.hoitaa

        Näin on!!


      • tttosihyvä

        Olen samaan mieltä muut voisivat hävetä. Naurettavaa Husunkin kirjoitus aamun .WL


    • Anonyymi

      hanson

    • Anonyymi

      kiitos siitos munaliitos

    • Anonyymi

      perunat

    • Anonyymi

      jauhelihakeitto

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe