Vähän omia mielipiteitä tuosta tappaja-Hannasta...

SuviMarianne

Jokainenhan tietää, kenestä tässä puhutaan. Murha.infosta löytyy esim. uhrin ja tappajan nimet kokonaisina ja netistä löytyy kuvia, jos on yhtään uutisia myöskin seuraillut niin tietää tämän keissin missä 15v teinityttö tappoi toisen 15v teinitytön. Ja tällähän palstalla aiheesta näköjään puhutaan muutenkin jo rutosti...

On se kumma, kun vauva.fi palstalta poistetaan esim. lähes kaikki viestit tästä aiheesta. Siellä vaan mammat hyysää, kuinka Hanna on 15veeeeeee ja pitäähän Hannaa nyt siksi ymmärtää, VAIKKA SE ON PISTÄNYT _KYLMÄKSI_ TOISEN IHMISEN! Sitten jos oma viestis on yhtään erilainen, että et puolustele Hannaa ja sulla pistää oikein vihaksi Hannan teot! Niin johan lähtee sellaiset viestit vittuun.

Tältä palstalta ei näköjään lähde kaikki viestit vittuun, niin herkästi ja hyvä niin. Niimpä aiheesta voi jakaa vähän muitakin mielipiteitä, kun pelkästään Hannaa suosivia... ja mun on _pakko_ sanoa, ei ilkeydellä eikä millään muulla, vaan _totuudella_, että mä en näe tälläisessä tapauksessa MITÄÄN LIEVENTÄVÄÄ ASIAN HAARAA, josta Hanna ansaitsisi saada jotain hyvää ja suosiota... Henkirikos ei ole sellainen asia, mistä positiivisiä pystejä jaetaan!

On ihme, jos Hannaa kykenee vielä rakastamaan edes hänen oma perheensä tai sukulaiset. Saatikka ystävät. Monet kyllä katkaisee tuollaiseen ihmiseen täysin välit, jopa omat perheenjäsenet, kun Alibista lukee joskus juttuja niin ei siellä vanhemmatkaan halua olla missään tekemisissä enää tappaja/murhaaja lastensa kanssa... Kun eivät tunnista enää koko ihmistä, eivätkä he hänestä välttämättä tuollaista kasvattaneet! ja ystävät kaikkoavat ihan siksi, kun pelaa terve itsesuojelu vaisto, eikä halua itse päätyä kylmiöön. Mikä on ihan todellinen riski. Ihminen joka pystyy tappamaan kerran, pystyy tappamaan toisenkin kerran ja tämä pointti toteutuu monissa muissakin asioissa, niin positiivisissä kuin negatiivisissäkin. Mutta kun tämä aihe on negatiivinen, niin heitetään esimerkki jostain lievemmästä negatiivisesta asiasta: Ihminen joka pystyy puhumaan toisesta paskaa kerran, pystyy puhumaan toisesta toisenkin kerran. Eli ihminen on kerran todistanut olevansa kykeneväinen tiettyyn tekoon, niin kuin tässäkin jutussa kun toiselta on otettu henki pois!

Hyvät vanhemmat, ei anna enää omien lastensa edes olla tuollaisen ihmisen kaveri kuin Hanna. KOSKA VÄLITTÄVÄT OMISTA LAPSISTAAN!

Ja kumpa tästä tapauksesta paljastuisi joku sellainen puoli, että kaikki oli itsepuolustusta. Mutta tuskin, Hannaahan on jo kuulusteltu sen verran ja varmasti jos näin olisi ollut, Hanna olisi kertonut tämän asian ja se oltaisiin tiedotettu mediassa, näin Hanna ois saanu maineen puhdistusta. Mutta kun koko ämmä ei tunnusta edes koko tekoa, on niin kylmä sydämminen... Mitä hänen kuviaan oon netistä katsellu, niin niistä silmistä näkee jo kylmän pistävyyden... Tappajan katse... ! Silmät ovat ihmisen sielunpeili, niin kuin sanonta kuuluu.

...................................................................................................................................... Ja sit tähän asiaan, mikä on tän mun aloittaman viestin koko pointti! ........................................................................................................................


NORMAALI 15V EI TAPA, OLI KYSE KUINKA VAAN AIVOJEN KEHITYKSESTÄ TAI POIKAYSTÄVÄ RIIDOISTA, NIIN ON AIVAN, NAURETTAVAA, SÄÄLITTÄVÄÄ, VIHAKSI PISTÄVÄÄ, ETTÄ JOKU KEHTAA HAKEA HANNAN TEOLLE _PIKKUSENKAAN_ OIKEUTTA SILLÄ, ETTÄ ONHAN HÄN 15V, OLIHAN HÄNEN AIVOJEN KEHITYS NIIIIIN KESKEN ETTÄ 3V TÄYSI-IÄN PÄÄSSÄ OLEVA IHMINEN EI VIELÄKÄÄN TAJUA MITÄ TAPAHTUU KUN PUUKOLLA HEILUU JA EI KYKENE SEN VERTAA ITSEÄÄN HILLITSEMÄÄN ETTEI ALA TOISEEN PISTELEMÄÄN REIKIÄ! JA EDES TEINIT EI OLE NIIN NAURETTAVAN SÄÄLITTÄVIÄ ETTÄ TAPPAA TOISEN IHMISEN POIKAYSTÄVÄ RIITOJEN TAKIA... MUUTEN SAATAISIIN KOKO AJAN LÖYTÄÄ RUUMIITA YMPÄRI SUOMEN MAAN !

On kerta kaikkiaan _lapsellista_ typeryyttä ja jopa huolestuttavaa, että aikuiset ihmiset ihan oikeasti kehtaavat kiven kovaa väittää, että Hanna on 15-vuotiaana niin nuori ihminen että ei kunnolla tajua mitä tapahtuu kun terä-aseen kanssa heiluu... Ottakaa nyt jumalauta se pää jo sieltä persiistä pois ja tulkaa takas tähän todellisuuteen ! Eriasia se on, jos 3v tappaa ihmisen vahingossa aseella ampuessa, 3v on niin pieni että ei ymmärrä tekojensa seurauksia ja vastuu on sillon sillä, joka on jättänyt sen aseen niin huonoon paikkaan, että se on ollu 3-vuotiaan saatavilla... Mutta kyllä 15v tietää ihan hyvin jos hän tappaa. On nähnyt tappoja varmasti elokuvissa, uutisissa, joten se realismi ja todellisuus on kyllä selvä tuon ikäselle NÄIN VAKAVISSA asioissa !

Tässä nyt ei puhuta kiusaamisesta tai muusta vähäpätösemmästä paskasta, vaan HENKIRIKOKSESTA. ! ja poliisihan on myös tiedottanut, että on ihan selvä tarkotus ollut tappaa. Joten se siitä ja jos joskus aikanaan selviää, että Hanna oli esim. psykoosissa, niin sitten se tekee tämän teon ymmärrettävämmäksi. Mut kyl se psykoosi ois huomattu, ihminen ei oo normi sillon.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuviMarianne

      ~ Eniten tässä käy sääliksi Oonaa, Oonan perhettä ja oli aika koskettavaa kun sen pikkuveli oli lisännyt muistokirjotukseensa sen Sannin - 2080 luvulla biisin ~

      Vituttaa koko Hanna.

    • kuskuskuspää

      Ei vittu vauva.fi.Miten monelle palstalle runoilet näitä samaa saatanan jaaritusta olevia turhanpäiväisiä viestejä?
      Onkos tuo murhainfo se palsta jolla kotikutoiset sherlock holmesit koittavat ratkoa rikoksia?

      Mutta siis vauva.fi, ei jumalauta sentään.Nimestä päätellen tuon saitin tarkoitus on jokin muu kuin jonkun kusipään tappohehkutus.Helvetin urpo, pitäskö pikkuhiljaa herätä reaaliin?

      • trw535

        Se on se sairas Myllis, jätetään se jäte omaan arvonsa


    • hölkäsenpoäys

      Mistäs niitä psykooseja oikein saadaan? Pyskoosin kyllä huomaa, senhän näkee tosta naapurin jonnestakin ajoittain (pulipulipyyrruliuli..) ylikierroksia 150%). Jättikö joku oikuista kertomatta?

      • vitunpoäys

        Mikä on pyskoosi?


      • teiniangsti

        mieti sitä seuraavat vuodet..


      • Seuraaja

        Tänään aamusta asti ollut Oona mielessä.Toiset valmistautuivat koulun päättäjäisiin.Sieluni silmillä kuvittelin Oonaa saamaan joukkoon .Asiat voisivat olla aivan toisin kuin nyt,hyvin surullista ei voi käsittää eikä ymmärtää sitä omaisten ikävää,kuinka kaikki asiat kertaantuvat ihanat muistot.
        Voi sitä ikävän määrää ja lohdutonta surua Oonan perheessä.Toivoa vain voi kaikkea hyvää Oonan perheelle Taivaan Isän suolelevaa lohduttavaa läsnäoloa jokaiseen hetkeen.ja voimaa jokaiseen päivään.
        tv.tuntematon ,surussa myötäelävä


      • ainitengsti
        teiniangsti kirjoitti:

        mieti sitä seuraavat vuodet..

        ei kukaan täysikasvuinen ainakaan tuolla tavalla vastaa jonkun toisen asiallisesti esitämään kysymykseen, mikä on psykoosi? Siis että; -mieti sitä seuraavast vuodet... No, voivathan täällä teinitkin kirjoitella...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe